Omniversul, Al Șaptelea Soare Central al Iluminării și Calea Lactee, Planeta Pământ și Conștiința Umană

Iluminare

Judith Kusel

29 Octombrie 2016

Omniversul, infinitatea Creației și a Cosmosului este într-un flux enorm, Acum, reinventându-se pe sine și, prin urmare, Calea Lactee se deplasează, înapoi, spre locul său inițial în Cosmos, sub Al Șaptelea Mare Soare Central și spre Andromeda.

Acest lucru afectează Pământul, ca parte a Sistemului Solar din marea Cale Lactee și a galaxiei opuse, care este cunoscută sub numele de Melchior.

Prin urmare, această schimbare masivă activează anumite portaluri stelare pe Pământ, care au fost în stare latentă miliarde de ani, de când a apărut prima civilizație pe Pământ.

La acel moment, totul a fost dimensional 7D și acordat la al Șaptelea Soare Central, care este Soarele Iluminării și, prin urmare, deține Focurile Iluminării, toate Cheile Atotputernice și Codurile Iluminării, precum și stările de conștiință cosmică superioară și câmpurile energiei super conștiente .

Câmpurile de energie super conștientă sunt programate pentru a transporta cheile și codurile vieții și ale tuturor formelor de viață și, prin urmare, tot ceea ce ține de viață și este conștient.

Ele fac legătura, în mod direct, cu Forța Energiei Co-Creative a Divinului, din Masculinul Divin și Femininul Divin și Focurile Iluminării, care sunt create atunci când Divinul Masculin și Feminin fuzionează ca Unul, pentru a crea cosmic!

Starea Iluminată a Existenței și Conștiinței este cea mai înaltă stare evolutivă a ființei și este, prin urmare, aceea a Iluminării Sinelui. Ea se extinde în Conștiința Divină și, prin urmare, este în continuă expansiune.

Conștiința fiecărei planete, în cadrul fiecărei galaxii sau sistem stelar, este programată în funcție de energiile și câmpurile de super-conștiință din Soarele Central, la care a fost programată, inițial, să aparțină, înainte ca Războaiele Cerurilor să provoace explozia unor galaxii și marele haos care a domnit.

Așa că, prin Calea Lactee, toate câmpurile de energie și sistemele de energie ale planetei Pământ, au fost programate, cu atenție, să adere și, prin urmare, să reacționeze la al Șaptelea Soare Central și Câmpurile de Energie ale Super Conștiinței .

Codificați în Pământ, atunci când a fost creat, primii co-creatori, au creat sisteme energetice și câmpuri de energie, care atunci când sunt complet activate, ar putea deține, nu numai, cheile și codurile Iluminării și ale Focurilor Iluminării, ci, de asemenea, și codurile vieții și tuturor formelor de viață de pe planetă și, prin urmare, apoi, acționează ca o rețea vastă de câmpuri de energie conștiente, care lucrează împreună cu Calea Lactee și al Șaptelea Soarele Central.

Vă împărtășesc acest lucru astăzi, în principal, pentru că am lucrat intens cu aceste câmpuri energetice conștiente de masă în ultimii ani și, în acest proces, am câștigat un mare respect pentru miezul infinit al inteligenței, conștiinței unor astfel de câmpuri.

Omnipotența Divină, literalmente, trăiește, respiră, cântă, proiectează, se extinde, creează etc. prin aceste câmpuri și prin 12 până la 24 Mari Sori Centrali.

Fiecare Soare Central este, pe deplin, conștient și, prin urmare, programat să dețină chei colective și coduri pentru restul creației.

Astfel, fiecare Soare Central va lucra într-un mod unic la stocarea, crearea, recrearea, și, prin urmare, hrănirea sau extinderea sau crearea de câmpuri energetice, în conformitate cu cunoștințele, tehnologia și sistemele de energie avansate, pe care le conține.

Este punctul central și deține Discuri Solare ale Cunoașterii Iluminate, deci, cunoașterea de bază infinită a Tot Ceea Ce Este și este creat.

Mintea umană nu poate deține această informație, deoarece și-a închis trei sferturi din capacitatea sa, atunci când, din cauza abuzului puterilor minții, a căzut Atlantida, .

În acest proces, a fost închisă, intenționat, atât de mult din capacitatea minții umane de înțelegere a unor astfel de câmpuri energetice conștiente enorme, astfel că s-a scufundat mai adânc decât regnul animal, iar, Acum, este nevoită să treacă prin procesul de evoluție, din nou, să crească în conștiință și, prin urmare, în cele din urmă, să poată sparge barierele care separă stările dimensională 4D, 5D, 6D și 7D ale Existenței.

La început, atunci când toate aceste câmpuri energetice au fost stabilite și activate, planeta a fost în stare dimensională 7D și, prin urmare, nivelul de conștiință a fost mult mai mare decât orice ne putem imagina, Acum.

Acesta este motivul pentru care, o ființă trebuie să se reconecteze la Suflet și grupul de Suflete, pentru a începe, în cele din urmă, să lucreze cu aceste câmpuri și să nu mai aibă mintea epuizată și, prin urmare, scurtcircuitată.

Sufletul este, mereu, conștient și este programat, întotdeauna, să acceseze Soarele Central, din care a fost creat inițial.

Având în vedere că originea Sufletului este galactică și cosmică, acolo unde se află cheile și codurile, Sufletul va avea acces la ceea ce a fost programat, prin originea sa galactică.

Fiecare galaxie, la rândul său, a fost programată și a creat prin Soarele Central căruia îi aparține, așa cum am spus, însă există și alți factori, care intră în ecuație.

  • Fiecare galaxie este programată să fie acordată, la nivel cosmic, cu Soarele Central căruia îi aparține, cum a fost creată inițial. Acest lucru reprezintă capacitatea de a lucra cu Câmpurile Energiei Super Conștiinței și cu întreaga cunoaștere imensă și depozitele cunoașterii câmpului energetic, tehnologia și Cunoașterea Divină.
  • Odată cu fiecare galaxie, Sistemele Solare sunt, apoi, acordate cu galaxia căreia îi aparține și fiecare planetă, într-un astfel de sistem, este programată să se adapteze la Sistemul său Solar și, apoi, prin intermediul Sistemului Solar la Galaxie și, apoi, spre Soarele Central căruia îi aparține.
  • Sufletul care a fost creat, pentru prima dată, în aceste galaxii aparținând unui anumit Soare Central, va fi, prin urmare, creat pentru a fi acordat la același Soare Central, prin intermediul galaxiei sale de origine.
  • Fiecare Suflet are propriul său acord tonal (frecvența sunetului) și propriile raze de culori. Acest lucru înseamnă că, în esență, Sufletul se poate acorda prin transmițătorii săi sufletești superiori, la Sistemele superioare, deoarece, fiecare Suflet are chei unice și coduri codificate în interiorul său, pentru a fi în măsură să facă acest lucru.

Acest lucru este ceva foarte important de înțeles:

Odată cu schimbările masive de conștiință ce se petrec în noi, Acum, odată cu schimbarea planetară și galactică, este necesar ca noi să ne reconectăm la propriile noastre Suflete, pentru a putea atinge câmpurile vaste de energie ale conștiinței.

Dacă noi nu suntem acordați, noi nu vom putea comunica cosmic, deoarece sistemele de comunicare sunt diferite de cele pe care ființele umane le pot utiliza și crea în prezent.

Sufletul tău, de fapt, este creat pentru a avea propriul său set de sisteme de comunicații, deja existent.

Cert este că noi am uitat, pur și simplu, cum să folosim aceste sisteme și, mai mult decât atât, cum se amplificăm sistemele de comunicații cu propria noastră planetă, propria noastră galaxie și galaxia nașterii Sufletului nostru și, apoi, să ne acordăm la Soarele Central căruia îi aparținem!

Planeta este, Acum, în mod conștient, acordată și revine la starea ei inițială.

Prin urmare, având în vedere că planeta Pământ se mută într-o bandă de frecvență mult mai înaltă și se reactivează, din nou, cosmic, oamenii nu vor fi capabili să susțină viata pe ea, cu excepția cazului în care aceștia se vor muta într-o stare dimensională superioară, odată cu ea!

Trecerea trebuie să vină din Suflet, Inima și apoi Minte.

Există o decizie ascunsă pentru această schimbare, pe care puțini oameni o înțeleg.

Mintea limitată nu poate merge acolo unde Sufletul poate.

Mintea este finită și Sufletul este infinit.

În Suflet se află cheia centrală pentru a înțelege toată viața din Omnivers.

Înțelepciunea infinită constă în înțelegerea faptului că, dacă noi nu vom începe, în mod conștient, acordarea (adaptarea) și, în mod conștient, deschiderea abilităților noastre superioare de transmitere și reconectarea la al Șaptelea Soare Central, căruia am aparținut inițial, noi nu vom fi în măsură să asimilăm schimbările de energie care se întâmplă Acum și urmează să vină.

Fie ca cei care au ochi interiori și cunoaștere interioară, să înțeleagă.

Fie ca cei care au urechi interioare și sunt acordate, să audă.

Fie ca cei care sunt, suficient, de conștienți pentru a înțelege acest mesaj, să înțeleagă.

(Judith Kusel)

http://www.judithkusel.com

Link original:

https://judithkusel.wordpress.com/2016/10/29/the-omni-verse-the-7th-central-sun-of-illumination-and-the-milky-way-galaxy-planet-earth-and-human-consciousness/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/11/08/omniversul-al-saptelea-soare-central-al-iluminarii-si-galaxia-milky-way-planeta-pamant-si-constiinta-umana/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Evolutie Spirituala, Noul Pamant, Univers și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s