Meditație – Întâlnire cu Flacăra ta Geamănă

hqdefault

Meditație Audio:

Voce:
Dida Aurelia

Închide ochii și respiră adânc, inspiră și expiră de trei ori și fii atent(ă) la respirație, simte aerul cum pătrunde și iese în afară.

Vizualizează, Acum, o Lumină albastră-aurie care intră cu fiecare inspirație și, odată cu fiecare expirație, simte cum bioxidul de carbon părăsește corpul, ca un fum gri, care se ridică și se disipează ..

Vizualizează cum Lumina capătă o nuanță de albastru deschis, pe măsură ce pătrunde în trupul tău, în inima ta și pornește lent, ușor, prin artere și capilare.

Fii conștient(ă) de faptul că, în timp ce Lumina călătorește în interiorul trupului tău, tu te relaxezi mai mult și mai mult.

Vizualizează în fața ta, Acum, o poartă albă de Lumină, prin care, atunci când o vei deschide, vei pătrunde în grădina ta secretă, tainică.

Imaginează-ți, Acum, că te trezești mental, cu corpul tău energetic.

Tu stai în fața ușii, numără până la trei, deschide poarta și o potecă, care te va conduce spre grădina ta secretă, va apărea în fața ta.

Unu, doi, trei, deschide ușa, intră, observă și admiră peisajul din jurul tău, bucură-te de flori, de copaci, de Soarele care strălucește, bucură-te de mireasma plantelor, de ciripitul păsărilor și mergi înainte, urmând calea, care te va duce într-o zonă centrală.

În timp ce pășești și te bucuri de peisajul din grădina ta tainică, repetă mental aceste cuvinte:

Prin prezența mea – Eu Sunt, Eu invoc, Aici și Acum, prezența Maestrului Iisus și a Mariei Magdalena, 

Prin prezența mea – Eu Sunt, Eu invoc, Aici și Acum, prezența Maestrului Iisus și a Mariei Magdalena, 

Prin prezența mea – Eu Sunt, Eu invoc, Aici și Acum, prezența Maestrului Iisus și a Mariei Magdalena, 

să vină și să mă ajute să comunic cu Flacăra mea Geamănă, în Har, în Armonie și Perfecțiune.

Poate îi vei vedea sau poate, doar, îi vei simți sau s-ar putea ambele, nu contează, unul dintre ei va veni la chemarea ta, înainte de a găsi o fântână și o bancă pe care să te așezi.

Onorează-i, mulțumește-le pentru că au venit, așează-te pe bancă și întreabă-i ce anume îți este îngăduit să afli despre Flacăra ta Geamănă, roagă-i să îți prezinte Flacăra ta Geamănă, pentru a veni să te salute.

Roagă-i să îți arate calea și ceea ce este necesar să faci pentru a comunica cu Flacăra ta Geamănă, roagă-i să îți arate tot ceea ce vrei să afli.

Spune, Acum, la revedere Maestrului Iisus și Mariei Magdalena și roagă-i să îți acorde o clipă, singur(ă), cu Flacăra ta Geamănă.

Dacă simți prezența sa, dacă a venit la întâlnire, tu ai posibilitatea să o întrebi ce anume vrei să știi, să o asculți.

Chiar dacă nu simți prezența sa, vei primi mesajul cu ceea ce trebuie să faci pentru a comunica cu Flacăra ta Geamănă.

Bucură-te, Acum, de prezența Flăcării tale Gemene, pentru a-i vorbi și a o simți.

Spune-i, Acum,  la revedere, îmbrățișeaz-o, știind că te poți întoarce în acest loc, ori de câte ori dorești și, astfel, o vei simți mult mai aproape de tine, pe măsură ce comunici și te obișnuiești cu prezența sa.

Începe, Acum, drumul de întoarcere, mergi pe potecă, prin grădina ta tainică, până la poarta de Lumină albă, deschide poarta, treci pragul și te întorci încet, ușor, în corpul tău fizic, devenind conștient(ă), mișcă degetele de la picioare, mâinile, pentru a deschide, în cele din urmă, ochii, încet.

Link original:

https://inspiredawareness1111.wordpress.com/

https://inspiredawareness1111.wordpress.com/2014/01/04/contact-your-twin-flame-guided-meditation/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://www.facebook.com/events/1618750868431073/

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/12/01/meditatie-intalnire-cu-flacara-ta-geamana/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

21.12.2016 Portalul Uniunii Flăcărilor Gemene

* Solstițiul de Iarnă – 21.12.2016, orele 12:44 – ora României *

Un portal al Sfârșiturilor și Noilor Începuturi.

Un portal al Uniunii Flăcărilor Gemene, al trezirii Flăcărilor Gemene și al Echilibrului.

Pe 21 decembrie 2016, o fereastră deschisă pentru 4 ani, care ne-a fost dată pentru a stabiliza energia, se va închide.

La aceasta dată, la fel ca și în urmă cu 4 ani, pe 12 decembrie 2012 -12.12.12, un număr mare de suflete se va trezi și, la fel cum s-a întâmplat și pentru mulți dintre noi, în urmă cu 4 ani, va începe călătoria lor de trezire.

Acesta este un portal foarte important, ale cărui efecte le vom simți mulți ani de Acum încolo.

Ghizii noștri ne vorbesc despre ECHILIBRU de ceva vreme, dar, Acum, este momentul în care acest lucru va conta cel mai mult.

Echilibrul cu tot ceea ce suntem, cu tot ceea ce este în noi și în afară.

Acest lucru înseamnă că noi vom începe să acordăm mai multă atenție ambelor aspecte din noi asigurându-ne că ambele calități, masculin și feminin, sunt la fel de echilibrate și le acordăm aceeași atenție.

Prin urmare, nu mai este necesar să suprimăm oricare dintre calitățile noastre, masculin sau feminin, dar este, absolut, necesar să le îmbrățișăm și să le exprimăm , pe ambele, simultan.

Echilibrul dintre Yin și Yang trebuie să apară pe toate fronturile; de data aceasta, vom fi capabili să facem acest lucru cu ușurință, grație și înțelegere completă.

Portalul 21.12 asigură acest lucru, deoarece ne aduce echilibru, oferindu-ne o licărire din adevărata esență a Sufletului nostru, a FIInței, care nu este nici femeie, nici bărbat, ci, într-adevăr, este o combinație a ambelor, completează un ciclu și ne permite să începem un capitol complet nou, mergând mai departe.

Neînțelegerea între masculin și feminin va începe, încet, să se disipeze, cu toate acestea noi, desigur, vom mai avea mult de lucru.

Acest portal ne va ajuta în eliberarea proceselor, ne va învăța iertarea și înțelegerea necondiționată a Sinelui și a Tot Ceea Ce Este.

Acesta este un portal foarte Important pentru toate Flăcările Gemene.

Uniunea Flăcărilor Gemene este foarte importantă pentru procesul de Ascensiune.

Acest portal va aduce, de asemenea, un semnal pulsatoriu din centrul galaxiei noastre, de la Soarele Central, care va trezi sufletele Flăcărilor Gemene, care urmează să înceapă Căutarea, Confirmarea, Fuzionarea și procesele Actualizării și să ajute pe aceia dintre noi care lucrează în interior, pentru echilibrarea aspectelor masculin și feminin.
https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/11/04/portalul-uniunii-flacarilor-gemene/

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Meditatii și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s