Forțele Înflăcărate ale Creației Purifică Pământul

Noul Pământ

Foto: http://harmoniousearth.org/laws-of-creation/

Mesaj transmis de Arhanghelul Mihail prin Ronna Herman Vezane

01.12.2016

Iubiți Maeștri, amintiți-vă această expresie: MEMBRANE DE LUMINĂ, deoarece este important ca acest concept să fie, clar, definit în mintea voastră.

Au existat membrane de Lumină plasate în întreaga voastră memorie, atunci când v-ați început călătoria în realitățile iluzorii ale celei de a Treia / a Patra Dimensiuni.

Au existat membrane de Lumină plasate la intrarea Mintii voastre Sacre și a Inimii voastre Sacre.

A fost / este o membrană de Lumină în jurul celui de-al Treilea Ochi / vederea voastră interioară.

Atunci când Sinele vostru Superior hotărăște că este momentul ca al Treilea Ochi să se deschidă, va fi ca și cum ați primi un val de energie sacră pe frunte.

Aceste frecvențe speciale deschid Cristale de Semințe de Lumină în Glanda Pineală, care inițiază abilitatea de percepție extrasenzorială / clarviziune.

Cei mai mulți dintre voi ați auzit de Inelul de Protecție, o membrană subțire de Radiații de Lumină, care înconjoară planeta.

A fost o carantină restrictivă în atmosfera Pământului, care a fost dizolvată, treptat, permițând, astfel, porților fluxurilor de informații cosmice să fie larg deschise, astfel încât următorul nivel al Înțelepciunii Cosmice să se poată revărsa într-un grup select de Servere Mondiale / Mesageri Cosmici.

De-a lungul a mai multor vieți, fiecare dintre aceste Suflete curajoase a fost într-o etapă de pregătire intensă, în tărâmurile superioare.

Această perioadă de pregătire intensă a fost necesară pentru a aduce învățăturile avansate într-o metodă corectă, ordonată și în timp util.

Este Legea Cosmică pe care voi urmează să o integrați și să o experimentați, la fiecare nivel al noului adevăr, în scopul de a trece la următorul nivel, mai avansat.

Este o cale unică și specializată de inițiere.

Maeștrii Înălțați ai Consiliului Cosmic al Luminii nu propovăduiesc, în mod deschis, în public.

Ei lucrează, în întregime, prin ucenicii și inițiații lor, mai ales prin transmiterea formelor de gândire inspirate ale învățăturilor înțelepciunii superioare.

Inițiații lucrează la nivel mental, de asemenea, mai ales, în spatele scenei.

Cu toate acestea, un grup select este activ, propovăduind în lume, pentru a inspira pe alții să devină Servere Mondiale, aceasta fiind sarcina lor cea mai importantă.

Există o „epidemie” de Lumină, prin care fiecare ființă de pe Pământ este bombardată cu frecvențele rafinate ale Luminii lui Dumnezeu; cu toate acestea, fiecare ființă poate, absorbi și integra, doar, frecvențele Luminii pe care navele lor fizice (n.tr.-trupurile) le pot găzdui.

Trebuie să fiți capabili să metabolizați frecvența superioară a Luminii lui Dumnezeu, pentru a putea beneficia de ea și pentru a o putea folosi.

Aceia dintre voi care ați urmat, ferm, Calea proiectată pentru voi, ajungeți rapid la o stare de desăvârșire a etapei specifice a Iluminării, în care ați fost în ultimii zece ani.

Atunci când atingeți, cu adevărat, Măiestria Stăpânirii de Sine, gândurile și cuvintele voastre vor deveni inofensive, deoarece critica și negativitatea nu pot sta în lumina Iubirii și Adevărului.

Serviciul Divin este un impuls intrinsec al Sinelui Sufletului, la fel cum și dorința este principalul impuls al ego-ului.

Tranziția de la îndemnurile, impulsurile sau ego-dorința corpului  emoțional,  către gândurile inspirate ale Sufletului și Sinelui Superior a fost, în mare parte, realizată.

Concentrarea voastră a fost strămutată spre conștiința de grup și modul în care să serviți omenirea.

Voi sunteți, de asemenea, pe drumul cel bun în tranziția de la Eu / mie / interesele mele egoiste, spre o frecvență superioară – noi / starea noastră de conștiință a Unității.

Gândurile intuitive pe care le primiți și instrucțiunile de la ghizii voștri, ajutoarele angelice și ale Sinelui Superior, devin mai puternice, pe măsură ce voi integrați Lumina pură a lui Dumnezeu.

Realitatea voastră personală se extinde de la un accent al micii lumi a lui Eu / starea mea de conștiință,  la o conștiință extinsă, care include lumea, Sistemul Solar și dincolo de toate acestea.

Nu mai răspundeți la evenimentele dureroase din viața voastră considerându-le ca fiind sortite sau ca pe o pedeapsă, deoarece voi realizați că acestea sunt provocări și oportunități de creștere.

Voi vă deplasați, rapid, în afara vârtejului energetic sau a benzii de conștiință colectivă a formelor de gândire create de omenire, care este un vârtej de activitate violentă.

Ascensiunea este un proces prin care mergeți, în mod conștient, mai departe, către niveluri mai înalte, superioare ale energiei / câmpurilor vibraționale energetice ale Supra Sufletului / Sinelui Superior, deplasare, pentru totdeauna, înainte, către câmpuri rarefiate ale Energiei Divine aparținând dimensiunilor superioare.

Sufletul vostru este conștient de dezechilibrul adus din trecut și, de asemenea, cel pe care l-ați creat în această viață.

Sufletul va face tot posibilul pentru a aduce acest dezechilibru în atenția voastră, astfel încât să vă puteți rectifica imperfecțiunile și să vă dezvoltați, armonios, în acordaj cu următorul nivel al Sinelui vostru Înalt.

Acesta este scopul principal de a fi al Sufletului .

Sufletele și Sinele voastre Superioare vor face, de asemenea, toate eforturile pentru a ridica frecvențele de vibrație și pentru a armoniza energiile fluctuante ale corpurilor emoționale și mentale.

Pe măsură ce progresați pe Calea voastră și începeți să atingeți structuri vibraționale înalte ale Luminii, voi veți experimenta efectele intensității frecvențelor Focului Sacru Cosmic.

Veți fi afectați de Forțele de Foc ale Creației în trei moduri:

  • Foc prin conflict: Foc al Corpului ** Foc Solar

  • Foc al Sufletului ** Foc Electromagnetic

  • Foc al Spiritului.

În cele din urmă, veți învăța să recunoașteți sursa modelelor de frecvență ale diferitelor Ființe ale Luminii, cu care urmează să lucrați.

Veți fi, de asemenea, capabili să faceți diferențiere între forțele subtile și Raze.

Trebuie să depuneți eforturi susținute pentru a deveni un observator Divin și un Maestru al detașării.

Voi știți cine sunteți; nu este necesar să vă spunem noi.

Noi vă rugăm să vă mențineți, cu fermitate, Centrul de putere în interiorul Inimii voastre Sacre, având în vedere că voi sunteți atrași spre nivelele superioare ale Serviciului Divin Mondial.

Pe măsură ce vă deplasați, tot mai adânc, în domeniul Maeștrilor Ascensionați, Calea Serviciului Divin aleasă ar trebui să devină mai ușoară, aproape fără efort.

Provocările voastre majore și testele rămân în spate, pe măsură ce atrageți spre voi cantități mai mari de Lumină a lui Dumnezeu.

Facțiunile aflate în conflict vă vor elibera, lent, deoarece acestea se supun vibrațiilor transformatoare ale Iubirii.

Curajoșii mei Războinici ai Păcii, având în vedere că Lumina voastră strălucește în lume, este necesar să fiți vigilenți, astfel încât să nu faceți ceva ce v-ar transforma într-un un punct focal pentru forțele de vibrație negative.

Voi învățați să fiți un conducător al Forțelor Superioare.

Pe măsură ce vă rafinați abilitățile Măiestriei stăpânirii de sine, veți învăța să identificați calitatea și forța întregii energii din jurul vostru.

În fiecare epocă și ciclu major, Înțelepciunea Cosmică și Adevărul Divin sunt puse la dispoziția celor cu mintea deschisă și cu inimi iubitoare.

Este momentul înțelegerii poziției omenirii pe scara evoluției.

Este necesar ca fiecare ființă să obțină cunoașterea și să aibă dorința de a-și îndeplini destinul său personal.

Pentru aceia dintre voi care sunteți, ferm, pe spirala Căii Ascensiunii, scopul vostru major, la acest moment, este de a reveni de la tiparele vibraționale, care alcătuiesc lumea voastră personală în realitatea 3D/4D, la spectrul inițial proiectat  al Luminii și umbrei.

Procedând astfel, pendulul conștiinței, nu va balansa atât de radical de la pozitiv la negativ și trăsăturile mentale și emoționale vor deveni, din nou, stabile și centrate.

Acesta este un pas important în procesul de învățare a existenței centrate în Inima voastră Sacră și Mintea voastră Sacră. Este necesar ca un discipol pe Calea Iluminării să depună eforturi, pentru detașarea Inimii centrate și pentru discernământul înțelept.

O ființă „adormită”are mai multe opțiuni făcute în mod inconștient, decât prin conștientizarea inteligentă. Este ca și cum acestea sunt într-o stare semi-conștientă de conștientizare.

Faza inițială, de a deveni o persoană conștientă de Sine, este de a realiza că el / ea nu este treaz(ă) conștient. Această fază începe procesul de luptă pentru trezirea impulsurilor Sinelui Sufletului, deoarece aceasta este o parte intrinsecă a modalității de a deveni conștient spiritual și un maestru al Sinelui.

Atunci când voi cedați la iritație și răspundeți puternic, furios, cu expresii sau gânduri supărătoare, voi vă folosiți energia astrală care vă contaminează câmpul auric.

Utilizând, în continuare, această formă de reacție, voi veți crea un gând negativ, care este necesar să fie, în cele din urmă, rezolvat și dizolvat prin Legea Cercului.

Vizează formele voastre de gând negativ, adăugând o altă piatră sau cărămidă la o „închisoare” emoțională.

Nu uitați: voi sunteți construiți din unități de energie, care creează Amprenta voastră Energetică și, în cele din urmă, Cântecul Sufletului.

Scopul vostru este de a învăța să vă controlați gândurile și să vă concentrați puterea.

Gândurile voastre vor crește în putere, în funcție de intensitatea și repetarea Semințelor Gândurilor voastre.

Dragi Inimi, învățați să vă concentrați pe cele mai înalte și cele mai bune atribute ale oamenilor și condițiilor în cercul vostru interior al Luminii; acesta este unul dintre cele mai importante aspecte ale creării mediului vostru personal 5D.

Limbajul minților inconștiente și subconștiente este, în primul rând, exemplificarea prin imagini.

Rafinamentul minților subconștiente și conștiente și acordajul la mintea Supra conștientă sunt mult accelerate prin practica deliberată și perfecționarea abilităților de vizualizare și imagistică.

Sufletul are nevoie de un vehicul de expresie în planul fizic, cu scopul de a aduce puterea și măreția Creației.

Este necesar să vă străduiți pentru a vă ridica deasupra și a vă proteja de haosul emoțional al existenței conștiinței de masă; este nevoie, totuși, să funcționați eficient în rândul maselor și să răspândiți Lumina în viața de zi cu zi.

Nu puteți trăi într-o lume detașată și să părăsiți lumea materială, în scopul de a atinge Iluminarea.

A deveni un mistic nerealist, nu servește nimănui. Cele mai introspective practici meditative, orientate spre interior ale filosofiilor Orientale se unesc cu practici creative, orientate spre exterior, ale lumii Occidentale.

Într-un mediu inferior 3D și 4D, corpul mental este predispus la proiecția în viitor, ceea ce creează teamă și nesiguranță.

Corpul emoțional reia, întotdeauna, evenimentele din trecut, unele amintiri plăcute, dar, mai ales, retrăiește experiențe de eșec sau de durere.

Momentul prezent este cu greu înregistrat, dacă nu există o anumită dramă pozitivă sau negativă implicată.

Ar trebui să depuneți eforturi pentru o conexiune puternică, foarte dezvoltată între corpurile mentale și emoționale, precum și, de asemenea, între Suflet și Sinele Superior, în scopul de a dezvolta valori spirituale rafinate.

Pe măsură ce atingeți frecvențele înalte ale Înțelepciunii Divine, apar idei geniale din planurile superioare ale intuiției.

Este posibil să apară exaltare pentru moment și depresie după aceea, pe măsură ce atingeți, treptat, o stare beatifică de conștientizare, doar pentru a o pierde din nou.

Cu toate acestea, timpii de depresie vor crește mai puțin în intensitate și, de asemenea, vor fi mai puțin frecvenți.

Fiți convinși că dorința ego-ului trupului vostru  va fi rebelă și va încerca să reziste eforturilor Sufletului și Sinelui Superior, va încerca să vă păstreze în practicile obișnuite / obiceiurile de a servi, numai, Sinele inferior și dorințele sale egoiste.

Cu toate acestea, pe măsură ce veți progresa, voi veți atinge tărâmul Minții Sacre și veți învăța discernământul spiritual.

Este necesar ca voi să vă monitorizați și să vă evaluați, în mod constant, cuvintele, faptele și motivele care vă antrenează, pentru a obține disciplina Sinelui inferior.

Amintiți-vă: TOATĂ Cunoașterea este o formă de Lumină.

Pe măsură ce vă străduiți să înțelegeți rolul și scopul acestei vieți, voi veți învăța să vă întoarceți spre interior, pentru a înțelege cine sunteți cu adevărat, de ce acționați și reacționați în felul în care o faceți și cum să atingeți potențialul talentelor și abilităților voastre.

Acest lucru ar trebui să fie obiectivul vostru major la acest moment.

Reflecția, contemplarea și meditația activă va debloca misterul adevăratului Sine și ceea ce reprezintă obiectivele majore pentru această viață.

Voi sunteți un centru energetic, un recipient, un corp fizic, care conține o măsură a Esenței pure a Creatorului.

Voi sunteți responsabili pentru integrarea și utilizarea Energiei Luminii de care aveți nevoie pentru a căpăta putere, apoi, este necesar ca voi să trimiteți, înapoi, echilibrul în lume, în beneficiul tuturor.

Acceptarea Misiunii voastre Divine și a Legii Cosmice înseamnă respectarea tuturor Legilor Universale, așa cum sunt ele revelate.

Drumul pe Calea Ascensiunii necesită un efort constant de a face cele mai înalte alegeri pentru binele suprem, cu o dorință intensă de a servi.

Este necesar ca voi să vă asumați responsabilitatea pentru toate acțiunile și energia pentru care vă calificați, fie că sunt pozitive sau negative, deoarece se vor întoarce la voi prin Legea Cercului.

Țelul vostru pământesc, actual, este de a deveni un Server Mondial, iar cel mai rapid mod de a atinge acest nivel de Măiestrie, este de a stimula puterea Flăcării lui Dumnezeu în interiorul vostru.

Măiestria stăpânirii de sine este atinsă cu pași mici, nu în salturi gigantice.

Dragi Inimi, indiferent de nivelul Spiritual / Conștiința de sine pe care l-ați obținut, noi vă încurajăm să faceți, din Calea spre o mai mare conștientizare, o prioritate în viața voastră.

Lumea și realitatea pe care ați trăit-o și experimentat-o în trecut sunt în schimbare rapidă.

Voi aveți o oportunitate extraordinară de a vă alătura celor care creează o lume strălucitoare, nouă, pentru ei înșiși și pentru cei dragi.

De asemenea, voi aveți dreptul de a rămâne în mediul negativ al lumii inferioare a realității, care se curăță, elimină și modifică rapid creând, astfel, haos și monumentale schimbări, cu care se confruntă, acum, masele și Pământul.

Care va fi alegerea voastră?

Oricare ar fi alegerea voastră, noi vă vom ghida și vă vom proteja la limitele Legii Cosmice și noi vă vom iubi, mereu, foarte mult.

EU SUNT Arhanghelul Mihail.

Transmis prin Ronna / Scriitor Sacru * Ca transmițător al acestui articol, Eu, Ronna, revendic dreptul de autor universal în numele Arhanghelului Mihail. Postarea pe site-uri web este permisă, atâta timp cât informația nu este modificată, extrasă sau adăugată și creditul de autor, email-ul și adresa site-ului meu sunt incluse. Acesta poate fi publicat în jurnale, reviste cu permisiune de la:

RonnaStar@earthlink.net

Link original:

La Mulți și Binecuvântați Ani, Ronna! * 88 *

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/12/02/fortele-inflacarate-ale-creatiei-purifica-pamantul/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Noul Pamant, Ronna Herman și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s