Maestrul Thoth – Dansul Suprem

Dans Spiritual

Maestrul Thoth împărtășește o analogie a modului în care să parcurgi drumul prin viață, în orice situație dată și învățarea lecției în cadrul experienței, câștigând astfel echilibrul unei centrări spirituale personale.

~ Transmis de Rev. Christine Meleriessee Hayden ~ Canal Integrativ

În cadrul Legilor Universale există componente care sunt necesare pentru a înțelege modul în care acestea sunt reflectate în viata fiecărui Suflet.

Este ca și atunci când un individ nu aude muzica pe ritmul căreia dansează, putând deveni, astfel, dezorientat, deoarece nu depune un efort consistent pentru a se deplasa cu fluxul și refluxul existenței sale.

Legea Universală a Ritmului este o regulă definitorie a modului în care este necesar să parcurgi drumul prin viață.

„Această Lege Universală declară că totul vibrează și se deplasează în anumite ritmuri.

Aceste ritmuri stabilesc anotimpuri, cicluri, etape de dezvoltare și modele.

Fiecare ciclu reflectă regularitatea Universului lui Dumnezeu.

Maeștrii știu cum să se ridice deasupra părților negative ale unui ciclu, prin faptul că nu sunt vreodată prea surescitați și  nu permit lucrurilor negative să le penetreze conștiința.”

Această lege este, într-adevăr, un teren de testare a cât de bine îți cunoști Sinele Interior – partea din tine, care reprezintă echilibrul emoțional și mental.

Este imperativ să înveți că tu, ca și Inițiat, vei fi afectat de energiile exterioare, care sunt dincolo de controlul tău.

În acest stadiu al rolului tău ca Suflet, tu realizezi potențialul, pe care îl ai în tine, de a înțelege, prin Mintea ta Superioară, modul în care experimentezi viața ta, în toate situațiile.

Dacă tu poți, aflat în corpul fizic, să ceri Sinelui tău Superior să „danseze” cu tine, atunci nu vei mai avea vreo problemă în procesul de învățare a modalității de deplasare prin viață.

Acum, există o afirmație foarte importantă: CINE AI DEVENIT!

Știi tu, cu adevărat, cine ești ca Inițiat, pregătindu-te pentru a deveni Maestru?

Este, imperios, necesar să înțelegi, ca Suflet luminat, care pătrunde în corpul fizic, modalitatea de a lucra în limitele existenței planetare.

Poate fi foarte ușor, atunci te afli într-o meditație profundă sau în stare de transă.

Tu experimentezi acel moment, care poate fi foarte antrenant și vindecător pentru Sufletul tău, moment în care simți efectele călătoriei interioare în care ai pornit.

Ce se întâmplă atunci când tu revii la realitate deplină?

Tu preiei ceea ce ai învățat în starea ta meditativă și, apoi, aplici în lumea fizică?

Îți împământezi tu, energiile?

Devii tu, acea esență pe care ai simțit-o în interiorul tău, în starea ta de transă?

În acest stadiu este, imperios, necesar ca tu să observi progresul din viața ta, ca un Inițiat al Măiestriei.

Dacă nu acorzi atenție instrumentelor pe care le înveți în lumea ta fizică, atunci nu vei fi capabil să realizezi ceea ce dorești să fii.

Vei fi într-o stare de vis, aproape într-o ceață, nefiind în stare să împământezi, deplin, Esența ta Superioară, în cadrul condiției tale fizice.

În acest stadiu, mulți Inițiați eșuează, deoarece evoluția, pe care au crezut că o vor atinge, nu devine manifestă.

Acest lucru se datorează faptului că mintea gândește magic ce ar trebui să facă și să nu aplică principiile în plan fizic. Și, uneori, pot exista momente de uitare a ceea ce ar fi fost necesar să creeze în viața fizică.

Ca și Inițiat, nu poți pleca de la procesul sentimentului a ceea ce trebuie făcut și tot atunci să devină o realitate. Este necesar să existe etape, pe care fiecare individ să le parcurgă, pentru ca acestea să devină o realitate deplină în cadrul vieții lui. Este, doar, calea care este.

În tărâmurile superioare toate acestea pot părea atât de simple. Tu parcurgi un proces de gândire, creezi variabile și, apoi, devii tu. Corect? Nu, chiar, la nivel planetar.

În cadrul Legii Ritmului, fiecare Inițiat are nevoie să înțeleagă că este o metodă „încercat și adevărat”.

Este necesar ca fiecare proces de gândire să fie creat printr-o acțiune. Uneori, acest pas poate fi foarte dificil în a se manifesta sau poate lua timp pentru ca acesta să devină realitatea pe care fiecare o dorește în viața sa.

Îmi place să numesc aceasta „Dansul Vieții Tale”, pentru că te reprezintă, ca Ființă Fizică care cere să colaboreze cu Sinele Superior.

Este, într-adevăr, singurul mod prin care fiecare Inițiat poate trece prin procesul de „testare a apelor”.

Știm că nu se poate realiza pe cont propriu; fiecare Suflet are un Sine Superior, care îl va ghida în poziția corectă a dansului, în care va beneficia de lecțiile ce urmează a fi învățate.

De multe ori lecția nu va fi pe placul tău, dar, recunoaște că este mult mai importantă pentru continuarea evoluției tale în cadrul Măiestriei.

Dacă tu „dansezi” cu Sinele tău Superior, vei simți energiile înalte de bucurie, poate fericire, permițând păcii să pătrundă în Inima ta.

Sinele tău Superior vrea ca tu să simți aceste elemente, astfel încât tu să știi ce poți simți dacă experimentezi energia opusă.

Așa că tu „dansezi”, împreună cu Sinele tău Superior, de la cel mai înalt nivel la cel mai jos nivel.

În acest stadiu, cu Sinele tău Superior intact, tu vei fi capabil să abordezi cele mai dificile gânduri și emoții pe care le poți avea. De fapt, tu nu poți face asta, fără Sinele tău Superior alături de tine.

Deci, confruntându-te cu esența inferioară, tu îți dai seama că nu ești cu adevărat cine ești.

Tu, împreună cu Sinele tău Superior, vei fi capabil să schimbi pozițiile și să „dansezi” prin întuneric, pentru a găsi motivul pentru care este nevoie să experimentezi aceste energii mai joase.

Tu te vei afla, apoi, într-o stare de echilibru.

Tu ai amintirea vibrațiilor superioare și, de asemenea, a celor inferioare.

Tu realizezi că „dansul” ce ți-a fost arătat, în scopul de a descoperi adevărul în Inima ta, este necesar pentru a experimenta ambele părți ale ecuației.

Atunci când tu, ca Inițiat, vei învăța să echilibrezi maximele și minimele, vei descoperi procesul de învățare prin care ai fost nevoit să treci.

Acest lucru, la rândul său, te va ajuta să vezi că experiența este cunoașterea pe care ai căutat-o de-a lungul călătoriei tale, însă, nu poți înțelege ce este asta, până când nu „dansezi” printre elemente, care să te ajute să câștigi înțelepciunea situației.

Ca și Inițiat, tu vei „dansa” multe dansuri cu Sinele tău Superior. Invățand cum să treci prin cicluri de viață, te va ajuta să traversezi, cu ușurință și grație, pas cu pas, multe rutine dificile.

Cu cât vei obține mai multă cunoaștere, cu atât mai mult te va ajuta, în toate situațiile care apar în viața ta.

Așa cum Legea Ritmului învață Inițiatul că, până când nu va „dansa” cu Esența sa Supremă, el nu poate înțelege cum să se deplaseze dintr-o direcție în cealaltă.

Odată ce înțelepciunea este dobândită, este de neprețuit faptul că tu vei înțelege cum să îți coordonezi viața, în multe situații diferite, pentru a găsi Echilibrul Sinelui tău Spiritual în tine însuți (însăți).

Eu Sunt Maestrul Thoth,

Reprezint Legile Universului în Uniune

Dansul Superior al vieții tale este o învățătură oferită de Maestrul Thoth și Lord Buddha, pentru asistarea indivizilor în vederea încorporării unui Sine Spiritual Echilibrat.

© Copyright 2016 Walking Terra Christa Academia Măiestriei Noului Pământ .
WalkingTerraChrista.com prin Rev. Christine Meleriessee Hayden și Rev. J. Michael Hayden (Ara).

Link original:

http://walkingterrachrista.com/universal-laws/dancing-higher-rhythms/

Este benefic ca Atributele pentru un Sine Spiritual Echilibrat să fie admise și recunoscute, astfel încât acestea să poată fi o amintire constantă a ajutorului pe care Sinele tău Superior încearcă să ți-l acorde, pentru a le incorpora în cadrul sistemului celor patru corpuri ale tale.

Încredere Împuternicire Personală Iubire Necondiționată
Stima de Sine (Merit) Răbdare Învățarea Lecțiilor
Încorporarea Echilibrului Fericire Disciplina
Renunțare Integrare Uniune – Unitate
Nejudecata Hotărâre Întruchiparea Credinței
Modestie Sensul de A Fi Concentrat Smerenie
Asertivitate Chiar Neatenție Iubire de Sine
Compasiune Iertător cu Tine și Ceilalți Opțiuni pentru Binele Suprem
Calea spre Măiestrie

 MANTRA

Procedeul de utilizare a acestei mantre va ajuta la ridicarea conștiinței tale, pentru a realiza că toate lucrurile sunt create în Unime, permițând Minții fizice să accepte deplasarea Minții tale Superioare, departe de limitele lumii dimensionale 3D/4D.

Este un pas spre înțelegerea că întregul potențial pentru viață este chiar puterea de a înțelege asta.

Pentru fiecare experiență cu care te confrunți, este benefic să utilizați această mantră.

Această mantră să îți fie ghid pentru creșterea ta spirituală.

Respectă regulile și experiențele tale, în cadrul Legii Ritmului, vor fi perfect înțelese.

MANTRA PENTRU LEGEA UNIVERSALĂ A RITMULUI

Eu îngădui aspirațiilor mele superioare, Sinelui meu Superior și Prezenței mele Eu Sunt, să îmi fie ghid pentru drumul meu continuu pe acest Pământ;

Eu Sunt încrezător (încrezătoare) în deciziile mele, care sunt centrate în Iubire necondiționată;

Eu îngădui puterii mele personale să aducă echilibru în corpul meu emoțional și mental;

Eu învăț cu stăruință, ceea ce îmi aduce fericire;

Eu cedez în fața elementelor pe care nu le înțeleg, pentru a învăța lecția actuală pe care mi-o dă Universul;

Eu Sunt disciplinat(ă) cu studiile mele despre Razele Lui Dumnezeu, ele mă ajută să întruchipez credința care îmi aduce stima de sine, arătându-mi calea de acceptare a Iubirii de sine, pentru a fi manifestată în toate experiențele mele;

Prin acest proces, Eu învăț să fiu smerit(ă) și să manifest smerenie pentru mine și pentru ceilalți;

Eu  desăvârșesc actul de a fi hotărât, ceea ce îmi acordă posibilitatea de a centra sistemul celor patru corpuri subtile ale mele;

Aceasta, în schimb, crează, chiar, lipsă de concentrare, cu fiecare gând interior exprimat;

Pe măsură ce Eu integrez aceste aspecte înalte în mine, Eu resimt Esența de A Fi în Uniune cu tărâmurile superioare ale Luminii;

Eu Sunt, complet(ă), hotărât(ă) de a aduce toate aceste aspecte în Mintea mea, în corpul meu emoțional și corpul meu fizic;

Eu manifest, Acum, Compasiune în toate aspectele din viața mea, aducând actul iertării de sine și a celorlalți, în prezentul, trecutul și viitorul meu;

Eu fac, Acum, alegeri pentru Binele meu Suprem, învățând cum să mă îndrept spre Măiestrie.

Sursa:

http://walkingterrachrista.com/classes/the-higher-dance-law-of-rhythm/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/12/06/maestrul-thoth-dansul-suprem/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Maestrul Thoth. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s