Chakra Coroană a Mamei Pământ

Chakrele Mamei Pământ

Foto: http://secretenergy.com/news/chakras-of-mother-earth/

Sâmbătă, 07 Ianuarie 2017

De Alexandar Kosmos

Pe 15 ianuarie 2017 Mama Pământ își va alinia Chakra Coroanei la Rețeaua Universală Soare-Stele!

Chakra Coroană a Mamei Pământ va fi a șasea dintre cele Șapte Chakre care se aliniază la Rețeaua Universală și aceasta este utilă pentru a permite participarea ei deplină la Dimensiunea 5D a Universului.

Cu toate că aparențele externe de pe Pământ prezintă, încă, o a patra „fațadă” dimensională pentru simțurile noastre, acest lucru nu va mai fi după 27 martie 2017!

Mama Pământ va mai avea o singură chakră de aliniat la Rețeaua Universală, Chakra Inimii, la data de 08 martie 2017 și, în cele din urmă, va finaliza întregul ei proces de tranziție către a Cincea Dimensiune, la data de 27 martie 2017.

La data de 27 martie 2017, Mama Pământ va începe deplasarea trupului Polului său Geomagnetic, în aliniament cu Steaua-Solară Vega, pentru a împuternici orice formă de viață de pe suprafața ei, cu abilitatea de a se dezvolta și a-și extinde la maxim potențialul său cu Frecvența vibrantă a Dimensiunii 5D a Universului.

Așa cum un sunet este mult mai ușor de auzit, atunci când ești mai aproape de sursa de emitere a sunetului, la fel, alinierea Mamei Pământ cu Steaua-Solară Vega va realiza o sarcină similară, prin alinierea cu proximitatea Stelei Vega, de 25 de ani Lumină față de Mama Pământ, spre deosebire de actuala Stea Polară (Steaua Nordică) Polaris, la o distanță de 433 ani Lumină distanță.

Apropierea Sistemului nostru Solar de Vega, ca stație releu a Frecvenței Vibratorii a Dimensiunii 5D a Universului, nu va servi, doar, pentru a consolida propria evoluție și expansiune a Mamei Pământ în cadrul Dimensiunii 5D a Universului, ci, de asemenea, pentru propria noastră evoluție și expansiune!

Chakra Coroană servește ca și conexiune a Sufletului nostru, pentru atingerea  scopului nostru:

„Integrarea în Univers”!

Odată cu realizarea potențialului nostru –„Integrarea în Univers”, realizat, în mare parte, prin alinierea Chakrei Coroanei a Mamei Pământ la Rețeaua Universală, orice formă de viață de pe Pământ va restabili capacitatea latentă a Sufletului lui sau a ei de a Fi și a deveni un model definit al Luminii, Iubirii și Armoniei Universului pe Pământ!

Acest fapt a fost, întotdeauna, posibil să fie manifestat ca Lumina, Iubirea și Armonia Universului, chiar și în parametrii Dimensiuni 3D și 4D a Mamei Pământ!

Însă, cea mai mare parte a accentului în conștiința colectivă, în evoluția Mamei Pământ, de-a lungul Dimensiunii 3D și 4D, a fost asupra concurenței, comparației, judecății și fricii – toate trăsăturile evoluției colective a Sufletului Omului Luminii, cu privire la învățarea, cunoașterea și înțelegerea căilor Luminii, Iubirii și Armoniei Universului!

Inutil să mai spunem, ar putea să, ar fi să și ar trebui să, oricum nu mai au vreo semnificație în stadiul actual de tranziție către Dimensiunea 5D a Mamei Pământ, având în vedere că alinierea Chakrei Coroanei a Mamei Pământ la data 15 ianuarie 2017 și „Integrarea Sistemul ei Solar în Univers” va fi lipsită de sens pentru un Suflet susținător al standardelor de concurență, comparație, judecată și frică!

Și aceasta, Dragilor, se va schimba după 27 martie 2017, când Mama Pământ își abandonează „fațada” a Patra Dimensională!

Alinierea Chakrei Coroanei a Mamei Pământ va servi ca o parte integrantă a progresului propriului nostru Suflet, în cadrul Dimensiunii 5D a Universului, începând cu 14 ianuarie și până la data de 13 februarie 2017!

Cele mai multe Suflete aflate, în prezent, pe Pământ, vor ascensiona în cinci grupe principale, în perioada 14 ianuarie – 13 februarie 2017!

Sufletele Lucrătorilor în Lumină au propriile lor stadii de pregătire pentru a preda, ghida, demonstra și oferi ca model fiecare aspect al reușitei în Dimensiunea 5D a Universului, fiecărui Suflet Om al Luminii aflat în evoluție.

Sufletele Om al Luminii vor fi în propriile lor diferite stadii de pregătire pentru finalizarea tranziției Dimensiunii 5D a Mamei Pământ, la data de 27 martie 2017!

Etapele de pregătire ale Sufletelor Om al Luminii nu vor fi determinate de suma de bani pe care o au la îndemână, de rezervele vitale pe care le pregătesc pentru eventualitatea unui dezastru sau de cantitatea de arme și muniții necesară pentru a se apăra de o invazie!

Pregătirea fiecărui Suflet, după 27 martie 2017, va fi determinată de alinierea celor Șapte Chakre ale lui sau ale ei, în cadrul Câmpului Vibrațional Armonios al Dimensiunii 5D a Mamei Pământ!

Fiecare Suflet Lucrător în Lumină, are aliniate toate cele Șapte Chakre, la unison cu Dimensiunea 5D a Mamei Pământ!

Sufletele evolutive Om al Luminii, însă, vor fi în diferite stadii de pregătire, în funcție de numărul total de Chakre aliniate cu a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ!

Aceste grupări de Chakre vor cuprinde ultimele patru grupuri rămase, care intră în a Cincea Dimensiune Mamei Pământ, pe 27 martie 2017!

Primul grup va include Sufletele evolutive Om al Luminii, care își vor alinia doar cele Trei Chakre Primare ale lor (Rădăcină, Gât și Sacrală), în curs de pregătire pentru a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ.

Al doilea grup va alinia cele Trei Chakre Primare și Chakra Al Treilea Ochi, în timp ce al treilea grup de Suflete Om al Luminii va alinia cele Trei Chakra Primare, Chakra Al Treilea Ochi și Chakra Plexul Solar.

Cele mai puține dintre Sufletele din cadrul grupurilor care implică Sufletele evolutive Om al Luminii, vor fi sufletele care vor fi, Acum, în cadență cu tranziția către Dimensiunea 5D a Mamei Pământ, aliniindu-și propria lui sau a ei Chakră a Coroanei cu Mama Pământ!

Pentru că Mama Pământ, încă, mai apare în simțurile noastre cu o a patra „fațadă dimensională”, cea mai mare evoluție a Sufletelor Om al Luminii  va continua după 27 martie 2017, ca și cum am fi, încă, în Dimensiunea 3D/4D a Mamei Pământ, Suflete care caută Fericirea și Bucuria într-o sursă externă, mai degrabă, decât în Inima și Sufletul lui/ei !

Continuând să caute Fericirea și Bucuria lui/ei într-o sursă externă, Dragilor, mulți, nu numai că, vor rata semnificația alinierii Chakrei Coroanei a Mamei Pământ, dar, de asemenea, vor rata cel de-al doilea eveniment ce urmează să aibă loc în perioada 14 ianuarie-13 februarie 2017

Căile noastre Spirituale cu Directivele lui Dumnezeu,

eveniment care începe la data de 27 ianuarie 2017, când Mantra Mamei Pământ va fi:

Lucrați Împreună, Lucrați Împreună, Dragilor!

Căile noastre Spirituale cu Directivele lui Dumnezeu funcționează, doar, în procesul de asistare a Re-Creării Dimensiunii 5D a Mamei Pământ !

Nimeni nu va primi Directivele lui Dumnezeu prin ascultarea unei surse exterioare lui sau ei!

Singura cale prin care cineva va auzi Directivele lui Dumnezeu și va rămâne devotat Mantrei Mamei Pământ pentru a Cincea Dimensiune:

Lucrați Împreună, Lucrați Împreună, Dragilor!

va fi prin direcția interioară pe care el sau ea o va percepe venind de la Inima și Sufletul lui/ei!

Alinierea Chakrei Coroanei a Mamei Pământ la data de 15 ianuarie 2017 va servi ca semn al disponibilității Mamei Pământ de a iniția procesul ei de integrare cu Universul!

Atunci când Mama Pământ își va alinia Chakra Inimii, la data de 08 martie 2017, ea va începe exprimarea dorinței Sufletului ei de a se „Integra în Univers” și de a începe procesul la data de 27 martie 2017!

Multe Suflete de pe teritoriul Mamei Pământ își vor exprima dorința de a deveni a Inovatorii Dimensiunii 5D (Fifth Dimension Innovators), însă vor fi puțini aleși dintre cei mulți chemați să participe, care, cu adevărat, vor deveni și vor fi Inovatori ai Dimensiunii 5D !

Ascensiunea noastră și expansiunea, ca Suflete Lucrător în Lumină, cu Lumina, Iubirea și Armonia Universului, s-a manifestat, în mare parte, prin asistența noastră individuală acordată Sufletelor Om al Luminii, în A Treia și A Patra Dimensiune!

Însă, Acum, la intrarea în segmentul de Tranziție Finală ( Final Transition ) segment al tranziției către Dimensiunea 5D a Mamei Pământ, este Timpul să ne extindem atenția noastră, nedivizată, spre întregul colectiv al Sufletelor Om al Luminii  și spre Noua Mantră a Mamei Pământ:

Lucrați Împreună, Lucrați Împreună, Dragilor!

în care Totul funcționează în Unitate cu Dumnezeu!

Link original:

http://alexandriankosmos.blogspot.ro/2017/01/mother-earths-crown-chakra.html?spref=fb&m=1

Chakrele Mamei Pământ

Foto: https://ro.pinterest.com/SecretGardenMDP/mother-earth-chakras/
Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/01/09/chakra-coroana-a-mamei-pamant/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Alexandrian Kosmos, Noul Pamant și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Chakra Coroană a Mamei Pământ

  1. MULTUMESC MULT! 🌹❤🌹

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s