Rugăciune pentru Manifestarea Ascensiunii Planetei Pământ și a Ființelor Trezite ale Umanității

Ascensiune

Andriana Eloha

24 Ianuarie 2017

Din cunoașterea eternă a Inimii mele, Eu aleg să mă întorc la Ceea Ce Eu Sunt și să fiu Ceea Ce Eu Sunt, așa cum Eu Sunt văzut(ă) și cunoscut(ă) de Sursa a Tot Ceea Ce Este.

Din starea pură a Conștientizării mele creatoare, Iubirea de sine și Auto-Acceptarea necondiționată, Eu aleg experiența Păcii, Armoniei și Clarității, pentru fiecare parte a ființei mele, atât fizice, cât și non-fizice.

Eu vă trimit binecuvântările mele și aprecierea mea față de Conștiința și Inima Mamei Pământ și față de întreaga Rețea a Uniunii din jurul ei.

Aceste binecuvântări vor susține imaginile abundenței Bucuriei, expansiunea Conștiinței, conștientizarea, Pacea și Înțelepciunea Inimii mele.

Eu binecuvântez Conștiința Uniunii Soarelui Sistemului nostru Solar și Inima-Conștiință a Soarelui Galactic Central, cu Iubire pură și Lumină, Bucurie pură și Armonie pură.

Eu îngădui acestui flux de Iubire și prețuire să circule între mine, Inima Mamei Pământ, Conștiința Soarelui și Soarele Galactic Central, zilnic, Acum.

Eu Sunt o parte a acestui cerc Divin, în care Eu primesc și trimit, mai departe, Lumina a Cine Eu Sunt.

Eu mă iert pentru că am fost altceva decât Adevărul meu și Eu îngădui, Acum, Adevărului meu să devină, pe deplin, cunoscut pentru mine, sub toate aspectele și exprimarea sa.

Eu mă iert pentru că am cedat puterea mea altor surse externe, indiferent dacă am făcut-o în mod conștient sau inconștient.

Eu aduc înapoi, Acum, toată puterea mea, pe care am cedat-o vreodată, în forma sa originală, nealterată.

Puterea mea este Adevărul a Cine Eu Sunt, sursa acesteia este Lumina și Conștientizarea, care nu pot fi combătute sau învinse, acestea au putut fi, doar, confundate.

Această confuzie s-a sfârșit, Eu aleg Claritate peste confuzie, Eu aleg Conștientizarea asupra oricăror modele sugerate de gândire, comportament și percepție.

Eu mă recunosc, Acum, ca fiind o Ființă Evoluată Suverană a Luminii.

Eu declar, Acum, că Eu Sunt singura ființă care poate deține Voința mea liberă.

Eu binecuvântez, Acum, Inima mea cu Iubire pură și Lumină, Conștientizare pură a Sursei, Armonie pură Divină și Echilibru.

Din acest loc sacru de Echilibru Divin al Inimii mele, Eu solicit restaurarea completă a conexiunii mele cu Natura, Inima Pământului, Inima Soarelui și comunicarea mea de zi cu zi, de la Inimă la Inimă cu Ființele Lor Divine, Puternice și profund Iubitoare.

Eu îngădui și Eu rog Conștiința Divină a Pământului și Conștiința Divină a Soarelui să intre în contact cu mine, într-un mod care mă va face conștient(ă) de Uniunea mea Sacră, Iubitoare cu Fiecare dintre Ele, cu Inima mea și cu toate Aspectele mele Superioare, astfel încât, noi toți, să începem schimbul de sprijin iubitor și plin de bucurie, unii cu alții, ori de câte ori și oriunde, un astfel de sprijin este cerut de oricare dintre noi.

Cu Iubire și Înțelegere, Eu îngădui, pe deplin, Sinelui meu Superior să schimbe și să transforme în mine realitatea mea, tot ceea ce, din punctul său de vedere, este benefic să fie schimbat și transformat, într-o stare de vibrație mai armonioasă, mai sănătoasă și mai înaltă.

Eu rog Sinele meu Superior să realizeze această transformare pentru mine, în cel mai armonios mod posibil.

Eu invit, Acum, toți Îngerii mei și toți Îngerii și Ființele

Eu invit, Acum, toți Îngerii mei și toți Îngerii și Ființele

Eu invit, Acum, toți Îngerii mei și toți Îngerii și Ființele

ale căror acțiuni și intenții provin din Unitatea și Conștiința Inimii și care există în Armonie cu Legea lui Unu, să facă un pas înainte și tot ceea ce este necesar pentru a trezi în mine amintirile Inimii tainice, Divine și Conștiente fără de sfârșit, amintiri ale naturii mele Divine multidimensionale, abilitățile mele psihice și conștientizarea, care au fost în stare latentă sau blocate, pentru a face imposibilă și nerealizabilă pentru anti-conștiința și toate forțele sale parazite și canalele lor, de pe Mama Pământ și dincolo de ea , suprimarea, anularea, redirecționarea sau manipularea Revelației, difuzării și răspândirii Adevărului, care vine direct de la Sursă, de la aspectele mele cele mai înalte, de la Soarele Central Galactic și de la Ființe Dimensionale Superioare, care înțeleg și acționează în Armonie cu Legea lui Unu și a căror conștientizare și putere provin de la Conștiința de Iubire-Lumină și Conștientizare.

Eu cer sprijinul și ajutorul Îngerilor și Celor, care operează din Inima și Conștiința Uniunii

Eu cer sprijinul și ajutorul Îngerilor și Celor, care operează din Inima și Conștiința Uniunii

Eu cer sprijinul și ajutorul Îngerilor și Celor, care operează din Inima și Conștiința Uniunii

pentru a activa cu discernământ și instantaneu, de necontestat, conștientizarea intuitivă a ceea ce este adevărat și ce nu este, în mine și în întregul colectiv al omenirii, cu privire la orice intrare viitoare, deja răspândită și difuzată ca informație cu scop de manipulare, înșelăciune și suprimare a propriei mele Treziri și Înălțări și, de asemenea, a Trezirii și Înălțării Omenirii.

Eu invit Ființe Iubitoare Superioare și Ființe de Lumină

Eu invit Ființe Iubitoare Superioare și Ființe de Lumină

Eu invit Ființe Iubitoare Superioare și Ființe de Lumină

pentru a re-aduce la suprafață părțile confuze ale omenirii, spre visarea pierdută și imaginația Divină, cu scopul de a alege și de a crea prezentul și viitorul, care se bazează pe elevație plină de Bucurie și de extindere a Conștiinței și a Armoniei cu noi înșine, unul cu altul, cu Natura, Pământul, Conștiința Galactică și Sursa a Tot Ceea Ce Este.

Eu aleg și Eu îmi îngădui, Acum, să încep să folosesc imaginația mea creatoare într-un mod constructiv, așa cum a fost inițial menit să fie, astfel încât, Eu să încep, în mod spontan, activarea prezentului meu individual planetar și viitorului meu, care se bazează pe Echilibrul Divin, Frumusețea și Iubirea Inimii, între Divinul Masculin și Divinul Feminin.

Eu aleg prezentul și viitorul pentru mine, pentru oricine și orice altceva de pe planetă, unde Frumusețea, Aprecierea, Cooperarea, Abundența, Creativitatea, Adevărul, Libertatea Ființei, Libertatea și Bucuria exprimării de sine, Expansiunea neîntreruptă, consistentă a Conștiinței și a gradului de Conștientizare și Adevărul unic personal ale fiecărei Ființe, sunt celebrate și sunt o parte a realității de zi cu zi.

Eu aleg prezentul și viitorul, în care Eu Sunt și Noi Suntem, pe deplin, în contact cu Adevărul nostru și Noi Suntem în comunicare reciprocă, iubitoare cu toate formele de viață de pretutindeni.

Eu aleg prezentul și viitorul, în care Inimile oamenilor sunt legate între ele cu Iubire, Încredere, Recunoștință, Echilibru, Respect, Bucurie, Armonie, Înțelepciune și Sprijinul reciproc.

Și din acest cerc al Inimile noastre reunite, Eu văd cum noi ne conectăm la Inima Divină a Pământului și la Inimile tuturor Sorilor și Stelelor și, de asemenea, la Inima Sursei, de unde provine Întreaga Viață.

Și, în cadrul acestei Rețele a Inimii, noi permitem Divinei, Armonioasei imagini a acestui prezent și viitor să devină noua noastră realitate actualizată.

Prin fiecare minciună

Va străluci Lumina

Acesta este un mister pentru Mintea umană …

Prin fiecare celulă va suna clopotul

Pentru a trezi vocea fiecărui Om

Pentru a aduce Lumina, pentru a propaga Lumina, pentru a renunța la Tot

Ceea ce nu este corect.

Și fiecare femeie de pe această planetă

Va ilumina Adevărul pentru milenii

Cu privire la toate lucrurile care au fost ascunse,

Care nu ar trebui să fie interzise,

Ceea ce rănește Inima vie

Ale multor mistere ale Luminii.

Echilibrul ar fi fost restaurat,

Dar a fost rupt și distorsionat.

Există șanse ca Echilibrul să fie readus.

Nu puteți fi creatori puternici,

Dacă refuzați să-l inițiați.

Andriana Eloha

Link original:

https://in5d.com/a-manifesting-prayer-for-ascending-earth-and-the-waking-up-parts-of-humanity/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/01/26/rugaciune-pentru-manifestarea-ascensiunii-planetei-pamant-si-ale-fiintelor-trezite-ale-umanitatii/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Rugaciuni și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Rugăciune pentru Manifestarea Ascensiunii Planetei Pământ și a Ființelor Trezite ale Umanității

  1. No Nairyoku zice:

    Multumesc din suflet!
    Iubire & Lumina! 💜

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s