Gardienii Noului Nostru Pământ

Ca și Gardieni ai Noului Nostru Pământ: Noi Implementăm Schema Galactică pentru Existența Evoluției Superioare, Aici

Lisa Transcendence Brown ☼

24 Ianuarie 2017

Noi Suntem Gardienii Noului Pământ

Pe măsură ce GARDIENII NOULUI PĂMÂNT încep să se adune (mai mulți), multe continuă să se desfășoare „în spatele scenei”.

Aspectele umane nu pot vedea, încă, pe deplin acest lucru, pentru că ele sunt, încă, „tăiate”(deconectate) de la acces, din cauza propriilor lor separări / vibrații.

Cu alte cuvinte, „în spatele scenei” există „alte dimensiuni”, fizice și cele non-fizice. Pentru noi, ele sunt aceleași. Noi nu mai funcționăm separat de acestea.

Acest lucru nu este nou, se întâmplă tot timpul. Cei cu acces holografic multi-dimensional nu funcționează, numai, în / din aceste alte dimensiuni, în mod conștient, ci ei lucrează, de asemenea, în plan fizic.

Există multe percepții greșite, care sunt la un nivel record; acest lucru va continua pentru cei fără conectivitate conștientă. Lăsați să fie.

Continuați să împărtășiți, pentru ca ei să se trezească, continuați să arătați calea, continuați ancorarea acestor frecvențe superioare de Lumină și codificări, în propriile voastre structuri ale corpului fizic.

Da, este imens.

Noi am depășit pragul Raiului pe Pământ și cantitatea de frecvențe de Lumină galactică superioară crește în mod continuu și în mod substanțial,  în așa fel încât,  noi toți să realizăm fizic acest lucru .

Formarea fizică a realităților dimensionale superioare și a planurilor existenței are loc, doar, pe măsură ce fiecare dintre noi deținem, în mod individual, aceste noi codificări, Aici.

Noi ne-am deplasat dincolo de vibrațiile acestor inundări din jurul fiecăruia; este necesar, Acum, ca totul să se integreze în structura corpului fizic, pentru ca toți să își continue existența fizică, Aici.

Noi nu suntem preocupați în privința a ceea ce oamenii nu sunt pregătiți să facă … noi vom ancora, ancora, ancora masive realități de înaltă frecvență, pentru noi toți, Aici.

Nu nu ne concentrăm pe ceea ce se prăbușește / dizolvă, noi ne concentrăm pe ceea ce noi creăm și ducem, mai departe, vibrațional, TOT TIMPUL, ACUM.

Schema pentru noile noastre civilizații s-a activat în ultimii mulți ani și, în cadrul acesteia, fiecare este pregătit să susțină această parte a scopurilor propriului suflet / misiunilor galactice, Aici.

Ca și Gardieni, NOI Deținem informațiile în noi, informații care unifică Întreaga UMANITATE, Aici, și ancorează cele mai înalte realități dimensionale în acest plan fizic.

NOI Împărtășim ceea ce este necesar, pentru ca toți să se trezească la evoluția existenței superioare, Aici.

Noi suntem răbdători, știind că fiecare experimentează exact ceea ce are nevoie / solicită, în scopul de a se trezi pe deplin, ceea pentru ce și-a dat acordul fiecare, înainte de a se încarna / coborî Aici, deoarece, Acum, toți se confruntă cu realitățile lor pre-programate în mod continuu, având în vedere că acestea au existat întotdeauna.

Singura modalitate de a schimba acest lucru, este prin a deveni conștient(ă) și prin a activa, în mod intenționat, programele dorite, în loc să continue să se confrunte cu cele programate inconștient.

Da, fiecare are o opțiune, voință liberă, în modul de a experimenta totul, Acum.

Nu toți vor utiliza acest lucru, totuși, având în vedere că starea de inconștiență este o alegere, așadar, din punct de vedere tehnic, este libera-voință a fiecăruia, de a experimenta atrocitățile, trezirile bruște, devastarea, pentru a conștientiza, pe deplin,  Acum.

Acele Suflete Întrupate care s-au trezit nu se confruntă cu astfel de realități, Acum. Ei, au făcut-o, deja, având în vedere că fiecare o face în propria sa realitate, așa cum este menit să se întâmple.

Încă nu sunt toți pregătiți, pentru a elibera căile vechi, energiile de separare există, încă.

Acest lucru este în regulă, întrucât acele linii temporale, în cadrul cărora ei acționează pe cont propriu, există, încă, pentru fiecare.

Planurile dimensional superioare ale existenței nu necesită participarea la cele dimensional inferioare, pentru ca liniile temporale să existe, așa cum sunt menite să fie.

Cei care îmbrățișează tot ceea ce Sufletul lor este capabil să realizeze, pot merge mai departe și pot deveni o parte a unei existențe cu totul nouă, ne „gândită” ca fiind posibilă.

Pe măsură ce fiecare este pregătit …… Cu cât vom ascensiona, cu atât mai multă libertate, fericire și minunății sunt disponibile pentru toți cei, pe deplin, angajați în asta.

Cei veniți Aici pentru a ancora și susține Raiul pe Pământ, în plan fizic, Acum, sunt preocupați să facă ceea ce este necesar, pentru a face acest lucru posibil pentru toți cei care au venit, Aici, pentru a experimenta, de asemenea, acest lucru.

Oameni care nu pot vedea, presupun, crează prezumții, povești și sunt prinși în linii temporale inferioare, care îi mențin „blocați acolo”.

Din punct de vedere tehnic, nu este cineva „blocat”, aceștia, doar, ard programele vechi de energie, până când ei devin, pe deplin, conștienți, cu scopul de a trece la o altă linie temporală, Acum.

Nu vă blocați energia în vechi sau veți experimenta acele linii temporale, de asemenea.

Concentrați-vă toată energia și tot ceea ce aveți / sunteți, pe ancorarea Noului din interiorul vostru și în propriul plan fizic.

Susțineți ceea ce DORIȚI SĂ FACEȚI, pentru a experimenta, Aici.

Totul este vizibil și văzut de cei care sunt, pe deplin, conștienți și care dețin vibrațiile superioare din interior.

Singurul mod, în care fiecare devine o parte a noii noastre existențe, este prin participare, cu intenție, sprijin deplin și … alegere a dimensiunii dorite și prin a face ca acea dimensiune, din interior, să se poată materializa în formă fizică.

Ca și Gardieni, răspunsurile le aveți, deja, Aici.

Totul este simplu și, deja, realizat.

Noi facem, în această vibrație, ceea ce este necesar pentru a realiza o realitate fizică, Aici.

Accesul galactic este acordat, pe măsură ce toți întruchipează toate aspectele, Aici.

Existențele pure sunt necesare pentru că oamenii nu pot trăi în aceste frecvențe, Aici.

Fiecare poate transcende, pe deplin, omenescul / separarea.

Nu este, doar, necesar, se solicită ÎNTOARCEREA la ceea ce a fost dat uitării și la viața / existența, pe deplin, dincolo de văluri și într-o existență fizică a Iubirii, Purității, Păcii, Fericirii și Magiei ….

Amnezia trece, pe măsură ce toți ascensionează / descind / unifică, pentru a deveni, de asemenea, Gardieni, Aici.

Raiul FIZIC este TOT CEEA CE, totul, în care cei, în calitate de Gardieni, parcurgând un plan fizic al existenței, dincolo de realitățile dense inferioare, au coborât, pentru propria lor experiența umană, Aici.

Realitățile noastre actuale nu mai sunt pentru conflict, rezistență, luptă sau neajuns (ele sunt opuse) … astfel încât acestea să iasă la suprafață în această existență, pentru a elibera tot ceea ce a aparținut corpului fizic, pentru a dizolva tot ceea ce a fost, pentru a transcende tot ceea ce a fost și pentru a ieși la suprafață tot ceea ce a fost … înapoi în frecvențele PURITĂȚII, Acum. ♥

Noi respectăm alegerile fiecăruia pentru realitățile fizice.

Noi, toți, alegem liniile temporale dimensionale pe care le trăim, Acum.

Uman sau Cuantic.

Noi trăim Cuantic, ca și o modalitate de existență, în fiecare moment, Acum. ♥

Lisa Transcendence Brown ☼
Strămoș Antic, Gardian al Noului Pământ Galactic, Ființă de Lumină încarnată în planul fizic, Aici
www.AwakeningToRemembering.com

Link original:

http://www.awakeningtoremembering.com/daily-writings/as-guardians-of-our-new-earth-we-are-implementing-the-galactic-schematics-for-higher-evolution-existence-here

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/01/28/gardienii-noului-nostru-pamant/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Lisa Brown și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Gardienii Noului Nostru Pământ

  1. Magdalena zice:

    Doamne ajuta. Așa să fie. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc. Iubire lumina armonie și binecuvântari divine tuturor

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s