Noua Frontieră: Maturitate

Frumusețea Seminței Stelare

28 Ianuarie 2017

1*1*1

Ni se cere acum să ne amintim că tot ce a venit până Acum, a fost o lecție imensă pentru întreaga omenire, că, dacă cineva nu își onorează Sinele, acea infinită Uniune cu Divinitatea, că acela, atunci, se va auto-sabota într-un fel și va sfârși prin a se scufunda, tot mai adânc, în marea uitării, ca și cum cineva a rupt acea legătură tainică cu Divinitatea.

În cadrul programării subconștiente a omenirii, se află frica de abandon, durerea infinită a separării de Divinitate, care a fost cauzată de alegerea proprie a umanității de a merge împotriva Legilor Divine și, apoi, de a crea, în mod voit, în afara acestor legi.

Odată cu asta, apoi, creând haos și auto-distrugere, războaie neîncetate și, astfel, o profundă neîncredere unul față de celălalt și, chiar, o neîncredere în Divinitate și în intențiile sale.

Transformarea, de Acum, vine din adâncul fiecărui Suflet, deoarece, atunci când Sufletul este reconectat cu adevărul său suprem și cu Divinitatea, toate sentimentele de separare și de înstrăinare sunt rezolvate.

Când Sufletul își redeschide, pe deplin, canalele transmițătoare înalte către Divinitate și este, cu fermitate, capabil de a se ancora în misiunea sa supremă pe planeta Pământ, aceasta are un efect de undă asupra restului omenirii: – fie că Sufletul este conștient de acest lucru sau nu .

Când Sufletul pășește în maturitate deplină (deplinătatea forțelor) și, prin urmare, își asumă întreaga responsabilitate pentru toate acțiunile sale sau inacțiuni,  nu va mai putea și nu va mai da vina pe nimeni sau nimic, pentru circumstanțele sale și nici pentru modul în care el sau ea își trăiește viața…

Maturitate, care știe că Legile Universale ale cauzei și efectului înseamnă că fiecare acțiune are un efect de undă și fiecare moment de lipsă de acțiune, are efecte de undă, de asemenea.

Oricare acțiune a cuiva – se întoarce, fie în binecuvântări, fie în energie negativă, după cum a fost inițiată.

Într-adevăr, fiecare trăiește viața pe care și-o creează în interiorul său!

La maturitate, fiecare își asumă întreaga responsabilitate pentru fiecare cuvânt rostit, căci știe că toate cuvintele creează, de asemenea, și trimit efecte de undă.

Energia care se revarsă prin gură și corzile vocale poate „polua” sau înălța și inspira.

Limba poate fi folosită ca o sabie care doboară și ucide, la fel cum poate fi folosită pentru a răspândi Iubire, bucurie, râsete și emoții pozitive.

Alegerea este a ta.

La maturitate, fiecare este responsabil de gândurile sale și de gândirea sa.

Se știe, că tot ceea ce este agitație, zbatere, în interior, se va manifesta într-un haos exterior, pentru că gândurile se manifestă, aproape, instantaneu, Acum.

La maturitate, fiecare își asumă responsabilitatea pentru propria bunăstare interioară și, prin urmare, nu caută, în afară, validare, preț, pentru însăși existența sa.

Se știe că toate răspunsurile se află, adânc, în sine însuși (însăși) și, prin urmare, el (ea) este pe deplin reconectat(ă), în INTERIOR, cu Divinitatea și caută cea mai înaltă orientare, înțelegere și înțelepciune, care este mai mare și mai profundă decât orice se poate ști sau se poate prevedea.

La maturitate, fiecare caută, întotdeauna, cele mai înalte căi de Iubire, de Lumină și de serviciu Divin.

Este realizabilă și poate fi, doar, Iubirea pură, cu cea mai pură intenție de a fi în slujba Divinității și a scopului Sufletului și misiunii sale, din adâncul Inimii sale, Sufletului său și Ființei sale.

Nu așteaptă aprobarea altora, ci caută, doar, să fie folositor (folositoare) în cel mai înalt mod posibil, pentru binele suprem al tuturor.

La maturitate, fiecare caută, întotdeauna, drumurile mai puțin circulate, cele mai înalte căi ale Sufletului și, prin urmare, ceea ce servește creșterii sale sufletești și scopului său suprem.

Dacă el (ea) știe că este necesar ca adevăratul Maestru să fie dispus și să poate merge singur pe cale, dacă este nevoie, pentru adevărata Măiestrie, nu are nevoie de aplauzele altora, nici de adorarea maselor, căci el (ea) își cunoaște nestatornicia și modul în care toate se pot schimba dintr-o singură clipire și, prin urmare, știe că imperii mărețe au venit și au plecat și ceea ce este astăzi, Aici, va fi pierdut în memoria zilei de mâine.

Maturitatea a fost numită o nebunie de către alții, însă maturitatea ar fi, mai degrabă, numită nebunie, decât să cedeze în fața a ceea ce nu este cel mai înalt adevăr pentru Suflet și, prin urmare, nu va compromite adevărul lui (ei) pentru cineva sau ceva.

Chiar și în timpul celor mai mari provocări, maturitatea va sta ferm ancorată în cel mai înalt adevăr și în integritatea sa și va refuza să devină mai puțin decât ceea ce el sau ea și lucrarea lui (ei) au venit, Aici, pentru a înfăptui.

La maturitate nu ești speriat (ă) să explorezi dincolo de etalon, dincolo de ceea ce pare omenește posibil, nici imposibil și maturității îi place să se afunde, tot mai adânc, în necunoscut, mister, în adâncurile secretelor pe care le deține Cosmosul.

Pentru că maturitatea știe că există atât de mult mai multe altele oferite de viață, decât cunoaște și întâlnește privirea și că cele mai mari și cele mai importante frontiere, pe care, este necesar ca ființele umane să le cucerească, Acum, există în ceea ce nu poate fi văzut, măsurat, înregistrat, păstrat, încadrat în casete prea înguste de gândire; știe că Sufletul se poate extinde, în cazul în care mintea trage înapoi și este epuizată!

Maturitatea a pătruns, pe deplin, în Cunoașterea Universală, Vederea Universală, Atenția Universală a Sufletului, poate vedea calea de dincolo, se extinde nemărginit, fără sfârșit și își îngăduie să se dilate, chiar mai mult, pentru a se afunda, dacă este necesar, în neființă, unde, tot ceea ce se află sub Sorii Central, este cunoscut…

Așa cum este Exploratorul care caută, Acum, adevărul și, numai, adevărul, adevărul suprem, cel care nu-și poate permite să fie altul decât adevărul Sufletului său Înalt și cel al conexiunii sale infinite, eterne cu Divinitatea!

(Judith Kusel)

Link original:

https://judithkusel.wordpress.com/2017/01/28/the-new-frontier-maturity/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/01/30/noua-frontiera-maturitate/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Judith Kusel și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s