Un mesaj către Toți Factorii Stabilizatori și Sufletele în Ascensiune, în timpul perioadei dintre Eclipse

Nota Traducătorului

Eclipsa de Lună – 11 februarie 2017, orele 02:43

http://www.astro-info.ro/eclipse/LE2017Feb11N.php

http://www.astro-urseanu.ro/eclipse.html

 Eclipsa de Soare – 26 februarie 2017, orele 16:58 (maximul Eclipsei)

orele 14:10 – 19:35

*nu este vizibilă în România*

https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2017-february-26

Lună Nouă – 26 februarie 2017, orele 16:58

Natalia Alba

31 Ianuarie 2017

Dragilor, intensitatea acestei noi luni poate fi, deja, simțită de către cei care sunt racordați la propriul lor micro univers  și știu că energiile pe care le vom primi de la Eclipse, reflectă, doar, ceea ce se întâmplă, deja, cu noi înșine.

Pe parcursul perioadei dintre Eclipse, intrăm într-un prag necunoscut, dezvăluind noi lumi, care au rămas ascunse simțurilor noastre umane, până în acest moment, recreând realitatea noastră, având în vedere că noi continuăm să dizolvăm lumile vechi, pe care le-am lăsat în urmă.

Înainte de a merge mai departe cu privire la acest subiect, aș dori să trimit un mesaj de Iubire și putere, tuturor factorilor stabilizatori, precum și tuturor celor care ajută, cu rolul lor unic în cadrul Creației, în această etapă intensă, care se apropie.

Ca stabilizator, pentru că eu pot împărtăși, doar, propria mea experiență și propriul meu rol, noi nu, numai, că este necesar să ne reechilibrăm, în mod constant, pe noi înșine și corpurile noastre, cu energiile pe care le primim, în afară de experiențele noastre personale de viață, dar și faptul că noi suntem responsabili de păstrarea propriului echilibru, în zona pe care Sufletul nostru a ales-o pentru noi, atunci când ne-am planificat călătoria noastră umană, care este total provocatoare, în special în regiunile aflate în conflict.

În timpul Eclipselor, există un aflux masiv de coduri de Lumină, menite să ne ajute să ne transformăm, să eliberăm și să refacem, din cenușa vechiului, ceea ce nu ne mai servește, transformându-le în noi experiențe de viață.

Este, mai precis, tocmai acest moment în care factorii stabilizatori sunt meniți să ancoreze armonia în interiorul lor și în locurile fizice în care trăim.

Având în vedere că noi ne reunim, de asemenea, ca Unul, în starea noastră de visare, pentru a acționa în calitate de conducte pentru ca aceste coduri de Lumină să fie ancorate în regiunile în care trăim, este foarte important ca noi să evităm locurile aglomerate și orice admisie care nu se dorește, deoarece ar putea să ne creeze un echilibru.

În călătoria mea personală, eu iau legătura, atunci când este necesar, cu alți stabilizatori din Europa, creând o rețea web de armonizare, care să fie în stare să aducă echilibru în anumite locuri; în cazul în care unul eșuează, atunci noi toți o facem, așa că, este esențial, pentru noi, să ne concentrăm, pe deplin, în aceste momente intense, în noi înșine și în a acționa, în orice moment, din spațiul Inimii.

Pentru unii dintre noi, aceasta este o cale solitară, pentru ca noi să stăpânim, în mod constant, dorințele inferioare ale omului, pentru a putea exista, pur și simplu, și de a face ceea ce este necesar pentru binele suprem al Tuturor, nu să ne concentrăm pe interacțiunile personale, la fel de mult ca alte ființe.

Însă, noi suntem binecuvântați, de asemenea, cu un minunat trib de Lumină, astfel încât, chiar dacă nu ne este aproape, de cele mai multe ori, poate fi simțit profund în aceste momente.

Atunci când m-am reunit cu alți stabilizatori, chiar dacă nu îi cunosc pe majoritatea dintre ei, pot să spun că nu am mai simțit o asemenea cantitate imensă de Iubire Divină, de amintire sufletească și de recunoaștere, decât atunci când lucrăm ca Unul.

Este esențial ca noi toți, independent de rolurile noastre unice ale Sufletului, să profităm de aceste frecvențe înflăcărate, precum și de cele care provin din Soarele nostru Central, care este foarte activ, din nou, pentru a ne vindeca corpurile fizice și non-fizice, având în vedere că aceste energii ne vor ajuta  să ne actualizăm corpurile și ADN-ul nostru și să dizolvăm toate amintirile vechi care se mențin, încă, în celulele noastre.

Acesta este, de asemenea, un moment pentru a capitula, pur și simplu, în timp ce noi continuăm să aducem, în lumea fizică, bazele puternice, care ne vor permite să ne susținem în lumea materială, așa cum și Sufletul nostru o dorește, pentru că nu am venit, Aici, ca să trăim, doar, simple viziuni interioare, ci să practicăm arta de a lucra cu energia, care creează și materializează creațiile noastre interioare.

Frecvența dintre Eclipse declanșează, atât părțile fizice ale corpului nostru, care au nevoie de eliberare, precum și aducerea la suprafață a diferitelor răni, pe care le putem avea în planul nostru mental și emoțional.

Este vital, ca înainte de a lucra cu ADN-ul nostru și la reprogramarea acestuia, noi să intrăm, mai întâi, în această fază, prin eliberarea descendenței noastre karmice de familie, a problemelor de temeri primare și a tuturor situațiilor cu care ființa umană, încă, se luptă .

Cea mai mare parte a timpului, Sufletele ascensionate, au tendința de a sări peste etapele inițiale de vindecare, deoarece ei, crezând că ei nu au karma, ei sunt liberi de a face această lucrare interioară de compensare a liniei karmice de familie.

Adevărul este că Sufletul nostru ar putea să nu aibă nevoie de vindecare karmică, însă corpul nostru fizic și ADN-ul nostru da.

Acest tip de karma va fi, întotdeauna, în noi înșine, dacă nu o vindecăm în mod corespunzător, deoarece noi o deținem în genele noastre.

Acesta este motivul pentru care noi tindem să repetăm anumite șabloane de la părinți sau de la alți membri ai familiei, care pot include, chiar, dependențe și alte comportamente repetitive, despre care noi știm că nu provin de la noi, ci din memoriile codificate în interiorul genelor noastre.

Energiile intense din Eclipse, vor aduce o transformare celulară profundă și vindecare, dacă noi suntem dornici de a face munca interioară, mentală și emoțională, pentru a elibera părți din noi înșine care au fost închise, pentru ca Sinele nostru uman să nu se confrunte cu temerile sale, pentru că, se știe că durerea este un transformator și umanului din noi îi place să experimenteze un sentiment fix de liniaritate.

Pentru a ne ajuta în procesul nostru de vindecare, vom avea, de asemenea, la sfârșitul acestei luni și în perioada lunii martie, energii care aduc curățare profundă și revelații.

În această călătorie nesfârșită de integrare conștientă, noi eliberăm, întotdeauna, ceea ce ne era drag înainte, pentru că noi, Acum, navigăm în cadrul unor Tărâmuri Superioare de existență, în care, transformarea continuă este singurul model adevărat.

Cu cât noi descindem din Prezența noastră EU SUNT cu mai multă înțelepciune, cu atât mai mult ne vom da seama că drumul nostru nu a fost, vreodată, menit să fie fixat, într-un anumit loc, cu aceiași companioni … în schimb, a fost menit să fie un dans infinit al acceptării și eliberării.

Esența noastră este o curgere, un flux constant cu Tot.

Provocarea noastră este de a stăpâni aspectul nostru uman de a accepta adevărata noastră natură și mutabilitatea sa.

Schimbarea a fost și este, încă, văzută de noi, ca ceva ce noi așteptăm din exterior.

Până când nu vom înceta și vom începe să lucrăm la acest program vechi, care se execută în continuare în noi înșine, vom fi în imposibilitatea de a crea, cu adevărat, schimbările pe care, noi suntem atât de dornici să le manifestăm, deoarece noi ne hrănim cu iluzia că suntem ființe lipsite de putere, guvernate de circumstanțe exterioare, în loc să ne recunoaștem suveranitatea, participarea reală și responsabilitatea în tot ceea ce se petrece în lumile noastre interioare și exterioare.

Pentru ca schimbarea să aibă loc, este necesar ca fiecare să își amintească adevăratul sens al acesteia, o schimbare interioară provocată de Sinele nostru conștient, care transformă și aduce renaștere, peste cea veche.

După ce noi am devenit conștienți de participarea noastră creativă, fie pre-planificată înainte de întrupare, fie prin luarea unei decizii conștiente în timpul acestei vieți, schimbarea începe să apară.

Așa după cum am spus mereu, nu există vreo Eclipsă, Lună Nouă sau orice alt eveniment cosmic, care să nu reflecte micro universul din noi, pentru că noi toți ne schimbăm la un unison perfect.

Miracolele sunt rezultatul transformării interioare, pe care o creăm în interior.

Pentru ca miracolele să aibă loc, este necesar ca noi să dansăm în ritmul Universului, simțind o recunoștință infinită pentru Tot Ceea Ce Noi Suntem, Noi Avem și Noi Suntem capabili de a împărtăși din Inimile noastre, Tuturor.

Fără așteptări, având în vedere că noi nu mai suntem atașați de ceea ce ne-am dori dintr-o perspectivă egotică, doar, ceea ce Voința Divină dorește să co-creeze prin noi.

În Iubire și Lumină ∞

Natalia Alba
Link original:

http://www.starseedsoul.com/2017/01/a-message-to-stabilizers-ascending.html

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/02/14/un-mesaj-catre-toti-factorii-stabilizatori-si-sufletele-in-ascensiune-in-timpul-perioadei-dintre-eclipse/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Natalia Alba și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Un mesaj către Toți Factorii Stabilizatori și Sufletele în Ascensiune, în timpul perioadei dintre Eclipse

  1. Pingback: Un mesaj către Toți Factorii Stabilizatori și Sufletele în Ascensiune, în timpul perioadei dintre Eclipse – gabriela73blog

  2. Magdalena zice:

    Doamne ajuta. Mulțumesc.Mulțumesc. Mulțumesc. Iubire lumina armonie și binecuvântari divine

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s