Echinocțiu – Martie 2017 – Noul Început și „Vidul”

Arhanghelul Mihail

prin

Celia Fenn

19 Martie 2017

Așadar, Dragilor, vă apropiați, Acum, de primul Echinocțiu al anului 2017.

În Emisfera de Nord, acesta va fi puternicul Echinocțiu de Primăvară, iar în Emisfera de Sud, Echinocțiul de Toamnă.

Valul de Lumină Diamant, care este eliberat în momentul echinocțiilor, reprezintă impulsul colector, pregătitor, pentru a aduce și mai multă iluminare și strălucire pe Pământ.

Dar, în același timp, există un sentiment de goliciune, de nemișcare, care se traduce prin frustrare, furie și neputință pentru mulți dintre voi.

Există, un proces, un motiv pentru acest lucru. Pe măsură ce voi vă deplasați în acest nou ciclu de Timp și de Schimbare, există momente de mare activitate și de schimbare, și sunt momente când vi se oferă un spațiu pentru a „respira” și pentru a reflecta de unde ați venit și unde vă doriți să mergeți în Creația Realității.

De aceea, chiar Acum, voi sunteți într-un „șablon de activitate”, în care aveți posibilitatea de a vă alinia, mai îndeaproape, cu ceea ce doriți să creați, pentru a vă pregăti pentru Tsunami-ul de Lumină Diamant Radiantă, care se va revărsa pe întreaga planetă, în lunile Iulie și August ale acestui an și va culmina la momentul Eclipsei, la sfârșitul lunii August.

Vidul și Țelul său în Transformarea ta

Acest „Vid” este reprezentat, în Limbajul Luminii Mișcării Planetare, de către Venus și Jupiter retrograd.

Venus este Energia Luminii Iubirii, Frumuseții, Banilor și Relațiilor și acestea sunt cele care vă oferă timpul pentru a lua în considerare și a reconsidera, înainte de a merge mai departe.

Venus se întoarce din Berbec, prima casă, înapoi în Pești, casa a douăsprezecea, descriind arcul retrograd ca pe Noul Început, care este setat pe „deține controlul”, pentru a vă permite să vă actualizați cu voi înșivă și să vă asigurați că sunteți, pe deplin, aliniați cu visele, dorințele și cu Creațiile noi voastre Realități.

Venus se va muta înainte, din nou, la jumătatea lunii Aprilie și va trece în Berbec, la sfârșitul lunii Aprilie, astfel încât, în timp ce planeta Iubirii și Abundenței dansează peste pragul Noului, vouă vi se va acorda posibilitatea de a vă asigura că sunteți, într-adevăr, concentrați, cu intenție, asupra unor creații care vă aliniază cu Inima și cu Sufletul vostru.

Energia lui Jupiter, cea de expansiune, se află retrogradă în Balanță, până la începutul lunii Iunie.

Balanța reprezintă, de asemenea, Căsătoria, precum și întreprinderile Creative, deci pare ca și cum relațiile și întreprinderile Creative nu vor fi în măsură să se extindă, în mod semnificativ, până la jumătatea anului, atunci când voi veți fi pregătiți să navigați, înainte, cu valul de Lumină, care va intra la mijlocul anului, odată cu Portalul Leului.

Așadar, Dragilor, din cauza acestor Corpuri Planetare care încetinesc punerea semnificativă în mișcare înainte, vi se poate părea că vă aflați într-un „Vid”, unde totul este în nemișcare și voi vă simțiți un pic frustrați și nesiguri.

Acest lucru este așa cum este necesar să fie și totul este în Ordine Divină.

Acesta este momentul pentru a vă asigura că, într-adevăr, voi creați în aliniere cu noua voastră Amprentă Energetică Multi-Dimensională și nu în șablonul energetic vechi.

Este un moment perfect pentru a vă odihni un pic, pentru a medita, pentru a crea și pentru a găsi, ușor, calea voastră înainte, în noi proiecte și provocări.

Dragilor, vă rugăm să rezistați tentației de a umple acest „Vid” cu haos, zgomot și dramatism.

Atât de mulți oameni, atunci când se confruntă cu o lacună și o pauză de reflecție, devin anxioși și neliniștiți și simt nevoia să umple acel gol cu dramatism și drama aduce, întotdeauna, la suprafață tipare și povești de victimizare vechi, care vă vor aduce o altă încărcătură emoțională.

Acum este timpul pentru a elibera această nevoie, fie că este vorba de o relație dramatică, probleme de bani sau haos politic și în comunitate.

Pășiți în Măiestria voastră de a fi capabili să recunoașteți haosul și zgomotul și să alegeți să fiți într-un spațiu liniștit și contemplativ, în care vă puteți auzi îndemnurile Sufletului și ale Spiritului, care vin din Dimensiunile Superioare ale Conștiinței și exprimă Calitățile Superioare ale Păcii, Iubirii, Armoniei și Creativității.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, atunci când mișcarea semnificativă de înaintare se reia, la mijlocul anului, voi veți fi într-o poziție mult mai bună, pentru a angrena puternicele energii creatoare și pentru a co-crea visele și dorințele Inimii și ale Sufletului vostru.

Nu este nevoie să vă simțiți prinși în capcana anxietății și a frustrării.

Aveți, pur și simplu, încredere că totul este în mișcare, înainte, așa cum este menit să fie.

Grupuri de Suflet, Familii de Suflet și Triburi Stelare

Acest moment de „vid” și timp interior liniștit, este, de asemenea, un timp foarte activ în Dimensiunile Superioare ale Luminii.

Aici există o energie semnificativă de mișcare la locul de acțiune.

Grupurile de Suflet, Familiile de Suflet și Triburile Stelare stabilesc noi conexiuni și noi comunități, pentru a servi, mai bine, interesele voastre, atunci când energiile încep să se miște, din nou, mai departe .

Grupurile de Suflet sunt compuse din adunări de Suflete „rezonante”, ale căror Amprente Energetice sunt compatibile și care se simt atrași și se retrag împreună, chiar Acum.

Atracția lor se bazează pe intențiile și misiunile lor sufletești în Noua Realitate.

Atunci când voi începeți un nou proiect sau un nou Ciclu de Timp, chiar și în faza intențională, voi creați o energie care va atrage celelalte Suflete, care inițiază aceleași sau energii asemănătoare.

Atracția este calea Superioară Dimensională de a reuni grupuri de Suflete, care se pot sprijini și asista, reciproc, în manifestarea viselor și pasiunilor lor sufletești, în Noua Realitate.

Așa că, voi veți începe să vedeți, pe măsură ce voi abordați o nouă expresie a activității Sufletului vostru, care va începe să atragă oameni noi, cu diferite proiecte și întreprinderi, în funcție de locul în care sunteți ghidați de Sufletul și Spiritul vostru.

Familiile de Suflet sunt grupuri mai mari de Suflete, care împărtășesc o voință comună în Noua Realitate.

Cei mai mulți dintre voi aparțineți Familiei Pământului, de Gardieni și Protectori ai Mamei Pământ.

Voi sunteți Familia Luminii, Lucrătorii în Lumină și Apărătorii Luminii, care sunteți Aici, pentru a fi Noua Realitate și pentru a acționa împreună cu Mama Pământ, în procesul ei de Transformare și Ascensiune.

Ca și „Familie” a Sufletelor Evoluate, este sarcina voastră să mergeți să vorbiți despre și să trăiți Noua Realitate, în alegerile pe care le faceți în viața de zi cu zi.

În această Realitate Dimensională 5D, nu mai este posibil să trăiți o viață egoistă și izolată.

Voi sunteți, cu toții, parte din același Pământ, și, deși s-ar putea să aveți acces la diferite nivele de conștientizare sau „dimensiuni”, este bine ca voi, în continuare, să trăiți ancorați, împământați.

Ca și Familie de Suflet, munca voastră este de a „modela” Noua Realitate, cu accent pe Serviciul pentru binele Celorlalți, pe Unitate și pe Creativitate, Armonie, Iubire și Compasiune.

Modalitatea de a realiza acest lucru, Iubită Familie de Lumină, este prin a utiliza acest „vid”, ca pe un timp de concentrare pe Realitatea voastră Interioară și pe realizarea Păcii, Armoniei și Acceptării Interioare.

Este, de asemenea, un timp pentru a accesa Creativitatea voastră și de a vă perfecționa abilitățile voastre, ca și Gardieni ai Mamei Pământ și Ființe Creative, care se pot manifesta prin creație personală.

Triburile voastre Stelare sunt acei Îngeri și Ființe de Lumină, care sunt Familii de Suflet în Dimensiuni Superioare ale Conștiinței.

Chiar Acum, există, de asemenea, o mare adunare a Dimensiunilor Superioare ale Triburilor voastre Stelare, având în vedere că acestea se pregătesc pentru a sprijini pe aceia dintre voi care sunteți întrupați, Aici, pe Pământ, în misiunile Sufletelor voastre, pentru a crea Noul Pământ.

Iubită Familie, fiți conștienți de faptul că voi nu sunteți singuri în această Tranziție și în aceste schimbări puternice.

Voi sunteți iubiți și sprijiniți, întotdeauna, de Triburile Stelare și de Ființele Angelice ale Luminii.

Timpul vostru pe Pământ este o puternică Aventură a Luminii pentru întreaga Familie și Trib Stelar și ei sunt, mereu, prezenți, pentru a vă sprijini din Dimensiunile Superioare.

Mod de Viață simplu: Cheia către Fluxul Creativ

Acest timp de „Vid” este, de asemenea, un proiect bun pentru a începe să învățați cum să trăiți într-un Mod Simplu.

Acest lucru nu înseamnă viață fără abundență sau să trăiți în sărăcie și lipsă. Dimpotrivă, aceasta înseamnă să trăiți în și cu abundență, însă să faceți alegeri care să demonstreze discernământ și pricepere creativă.

În cultura voastră energetică veche, voi ați învățat să echivalați abundența cu producția și consumul de multe lucruri de „valoare”.

Și, pentru un timp, acest lucru a fost realizat. Dar, în această Nouă Realitate, voi ați conștientizat consecințele unui astfel de stil de viață, în ceea ce privește prejudicierea Pământului în sine și crearea de clase largi de oameni, care nu au acces la elementele de bază ale vieții.

Așa că, având o conștiință avansată, rolul vostru este de a demonstra că voi înțelegeți aceste situații și că voi puteți trăi într-un mod mai simplu, însă mai frumos și mai armonios.

Dragilor, poate, în această liniște, voi ați putea să vă regândiți și să vă transformați viața, pentru a stabili un Flux mai Creativ, prin simplificarea vieții și a mediului înconjurător.

Ce lucruri fizice ați putea elibera, care ar putea fi folosite de alții și care nu vă mai sunt necesare pentru a vă simți confortabil?

Ce schimbări ați putea face în mediul de acasă, care ar face să simțiți mai mult de un sentiment de armonie și de curgere, de flux?

Cum vă puteți exprima Creativitatea Acasă, în mediul vostru, chiar dacă acesta este, doar, o singură cameră?

Dragilor, fiți conștienți de faptul că, atunci când aveți multe „lucruri” care se încarcă de praf și nu sunt utilizate, voi creați blocări fizice al fluxului de energie.

Devine mai dificil să gândiți și să trăiți în mod creativ, deoarece mișcarea este blocată de „vechi”.

În natură, ciclurile anotimpurilor vă învață despre inițiere (primăvară) în abundență (vara) și apoi ușurare și eliberare (toamna și iarna).

Așa că, în viață, există, de asemenea, un timp de ușurare și eliberare, cu scopul de a iniția un nou ciclu.

Acest moment al Echinocțiului, este un timp minunat de a parcurge un proces personal de ușurare și de eliberare, pentru a crea un Flux Creativ puternic, care vă va permite să „curgeți” odată cu energiile ce vor veni la jumătatea anului.

Străduiți-vă să trăiți într-un mod simplu, însă „bogat” și abundent.

Străduiți-vă să fiți creativi, pașnici, armonioși și iubitori în tot ceea ce faceți, pe măsură ce mergeți, mai departe, spre puternicul Val de Lumină de la mijlocul anului.

Fie ca acest Val al Echinocțiului să fie energia de care aveți nevoie pentru a vă Elibera, Curăța, Purifica și pentru a vă concentra pe Fluxul Creativ, în crearea minunatei și personalei voastre Noi Realități.

Limk original:

http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/march-equinox-2017-the-new-beginning-and-the-empty-space/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/03/19/echinoctiu-martie-2017-noul-inceput-si-vidul/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Celia Fenn, Echinocțiu. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s