2017 Previziuni: Anul Bifurcației Pământului și al Conexiunii Superioare

 

28 Decembrie 2016

Natalia Alba

Dragilor, în acest moment crucial din cadrul Creației, un nou Pământ este deja născut.

Noi, nu numai, că suntem pe cale să salutăm venirea unui An uman Nou, ci, de asemenea, a unui Nou Ciclu, deoarece frecvența numărului 1 din acest an 2017 ne amintește, că pe parcursul acestuia, cu toții, într-un fel sau altul, vom simți impactul și transformarea ulterioară, pentru că despărțirea de matricea veche 3D vine peste noi toți.

2016 a fost un an de finalizare, integrare constantă a Sufletului și, prin urmare, purificarea straturilor inferioare ale Sinelui, eliberarea de comportamente / implanturi și programe vechi controlate de 3D , mai ales pentru Sufletele care încep să se trezească în acest moment.

Vom începe acest an, în Ianuarie, fără aspecte majore și cu energii foarte liniștitoare  de la Mercur retrograd, încă, până pe 08 ianuarie și cu o Lună Plină în Rac, pașnică și iubitoare, pe 12 ianuarie, pregătindu-ne ușor pentru intensitatea acestei perioade de tranziție.

Deși, acest lucru nu este o predicție a anului 2017, pentru că eu nu fac predicții, având vedere că în realitatea mea totul este în continuă schimbare, așa cum noi realizăm din interior acest lucru, iar predicțiile sunt limitate, în sensul că ne limităm la ceea ce se va întâmpla, fără a fi capabili de a ne imagina tot ceea ce există în spatele scenei fizice.

Aceasta este călăuzirea pe care am primit-o și ceea ce se întâmplă, deja, Acum în noi înșine și ceea ce, din perspectiva noastră umană, noi putem vedea, deja, din starea vibrațională a existenței pe care noi am ales-o.

În acest an 2017, misiunea noastră, în timpul acestei tranziții către o Octavă superioară, ca ființe conștiente în serviciul a Tot Ceea Ce Este și ca Semințe ale conștiinței Noului Pământ, ale acestei Nou Ciclu pentru care am venit Aici, nu este să ne concentrăm asupra a ceea ce pare a fi sau în haosul colectiv, ci de a ne îndeplini această misiune a noastră, pur și simplu, prin a rămâne într-o stare superioară de a FI, tot timpul.

Noi nu suntem Aici pentru a convinge sau pentru a instrui pe cineva, deoarece fiecare are, în interior, propria sa Sursă înțeleaptă, noi suntem Aici pentru a reconstrui, pentru a ajuta Gaia și Totul să se vindece, doar, cu simpla noastră Prezență .

Noi nu suntem mai specială decât alții, nici nu suntem Aici, cunoscând mai mult decât alții, aceasta este o altă formă a ego-ului spiritual și a fragmentării.

Noi nu intervenim în alegerile altora, pentru că acest lucru nu este ceea ce fac Sufletele conștiente, pentru că le-am încălca liberul arbitru, împiedicându-i să-și amintească de ei înșiși.

Noi, pur și simplu, am trecut, deja, de ceea ce alții experimentează Acum; alții au coborât direct din Tărâmurile Superioare, pentru a ajuta Aici.

Cel mai importante lucruri sunt Intenția și Iubirea pe care le punem în ceea ce facem și împărtășim, nu originea existenței noastre.

Într-adevăr, 2017 va fi anul în care Pământul se va desprinde, în cele din urmă, de vechiul 3D.

Acest lucru este bine să fie înțeles în mod corespunzător, deoarece există o mulțime de oameni, care din cauza propagandei false sau a lipsei de informații, cred că, pentru ca acest lucru să apară, o mulțime de oameni ar fi necesar să moară și / sau chiar să se elimine ei înșiși, în scopul de a păși pe Noul Pământ și de a renaște ca noi ființe.

Este adevărat că o mulțime de Suflete pot decide să părăsească planeta Pământ în acest moment, pe baza acordurilor Sufletului sau pentru a solicita treziri cărora ei nu sunt capabili să le facă față.

Dar acest lucru nu este un proces de o zi / an și există mai mult decât pot percepe simțurile umane despre o alegere a Sufletului.

Există motive infinite pentru care un grup de Suflete sau un Suflet aleg să părăsească Planeta, însă cel principal, în conformitate cu îndrumarea pe care eu o primesc, nu este în scopul de a purifica Gaia, deoarece planeta noastră există, deja, existentă într-o linie temporală viitoare și nu are nevoie să forțeze pe cineva să plece, ci pentru că anumite Suflete și-au îndeplinit propriile lor agende sufletești.

Unii și-au însușit, deja, lecțiile personale Aici, astfel încât nu este nevoie să continue, deoarece aceasta este scopul principal al unui Suflet, de a elibera toate datoriile karmice, precum și de a învăța și de a-și aminti Adevărata noastră Esență, ca ființe de Iubire-Lumină Divină.

Deci, atunci când această lecție principală este îndeplinită, nu este nevoie ca Sufletul să continue experiența în plan pământesc, această nevoie este experimentată, doar, de Sinele nostru inferior uman, care este atașat la ceea ce îi este familiar.

Nu este nevoie ca atenția noastră să fie îndreptată către ceilalți, ci la propria noastră misiune sufletească și de muncă interioară, deoarece cu cât credem mai mult că noi știm, cu atât mai puțin am putea înțelege, în cadrul acestui corp fizic și limitat, multidimensionalitatea și opțiunile diferite, pe care le fac alții, toate acestea mergând mai departe decât ceea ce am putea crede noi, pentru că aceste alegeri ale Sufletului sunt, de asemenea, interconectate cu alte suflete din diferite tărâmuri și întregul puzzle nu poate fi imaginat din perspectiva noastră umană.

Atunci când folosim Termenul Noul Pământ sau Eră, ne referim la frecvența pe care noi am decis, în mod conștient, să o îmbrățișăm și în momentul în care ne întrupăm și trăim, în consecință, la această frecvență, schimbările încep să apară în planul nostru fizic, ca o confirmare a faptului că noi nu ne mai confruntăm cu o realitate „inferioară”, însă aceasta nu înseamnă, literalmente, că oricine, care a ales o altă realitate, va părăsi planeta.

Țineți minte Dragilor, dimensiunile inferioare și 3D ale Pământului vor rămâne acolo ca o amprenta pentru cei care au ales să continue confruntarea cu matricea 3D, precum și pentru întreaga infuzie colectivă energetică, care a fost făcută, încă, de la început, în această linie temporală, prin urmare, aceasta va rămâne ca o altă alegere.

Atunci când vom înceta participarea în vechile iluzii 3D ale Pământului, noi vom descoperi, doar, oameni care rezonează cu aceeași frecvență pe care o deținem noi, noi nu mai avem nevoie sau nu ar mai fi nevoie să experimentăm relații egoice lipsite de putere, pentru că noi ne-am vindecat / împlinit, deja, acordurile „karmice” ale Sufletului nostru și avem, de asemenea, integrate lecțiile sale prețioase.

Pe măsură ce noi continuăm să facem, în mod constant, lucrarea interioară de a ne decupla de la cât mai multe dintre frecvențele vechi, pe parcursul acestui an 2017, vom constata că scenarii vechi, situații și modele pe care am avut tendința de a le repeta, de asemenea, au plecat, pentru că noi suntem, Acum, liberi de iluzii, pe deplin angajați să construim și să ne extindem în Nou.

Aceasta nu este o sarcină ușoară, de a ne adapta la această Nouă vibrație, precum și de a începe crearea unei realități iubitoare și compasionale pentru Toți.

Având în vedere că vechiul corp 3D se prăbușește, iar pe măsură ce noi avansăm în acest An Nou 2017, într-o nouă linie temporală, mai multe Suflete vor începe să se trezească la Adevăr și vom vedea modul în care aceste Suflete, chiar și oamenii apropiați de noi, s-ar putea confrunta cu depresie și dezamăgire, ei devenind conștienți de faptul că ei trăiau sub control, într-o lume falsă.

Durerea este profesorul nostru cel mai bun, este esențial să o îmbrățișăm și să o acceptăm, deoarece deține înțelepciune și aducere aminte a Sufletului .

Atunci când eul nostru uman este pregătit și Sufletul nostru decide să trezească omul în noi, schimbarea interioară / fizică este foarte mare și totul, de la o zi la alta, începe să se schimbe, de la acest „haos”, în care adevăratul NOI apare și începe să împărtășească darul Divin unic, cu Toți.

În timpul bifurcației Pământului, mulți oameni, mai ales cei care încep să se trezească, vor experimenta un proces de purificare foarte intens, precum și modificări în sistemul lor nervos.

În timpul acestei faze de curățare, aceștia pot repeta, în mod constant, modele vechi, în scopul de a se uni cu liniile temporale ale Noului Pământ, până când ei eliberează, în cele din urmă, vechile lor amintiri imprimate în mintea lor și preiau toate fragmentele pierdute ale Sufletului lor, devenind ființe libere suverane, pe deplin conștiente de propriile alegeri .

Acest lucru nu este karmic în acest moment, nici nu înseamnă că ei nu evoluează.

Acest lucru se întâmplă până când aspectul uman din noi își dă seama de ce noi repetăm aceste aceleași comportamente vechi și devenim conștienți de lecția care este necesar a fi învățată în spatele acțiunilor noastre, asumându-ne întreaga responsabilitate a tot ceea ce se întâmplă în realitatea noastră, în locul mecanismului egoic a da vina pe alte persoane și / sau circumstanțe.

În acest An Nou 2017 noi suntem, de asemenea, pe punctul de a fi asistați, în această fază de întinerire, de două Eclipse puternice urmate de, încă două, cele de la sfârșitul anului.

Prima are loc în luna Februarie, în semnul Leului.

Un semn de foc, care ne invită să ardem tot ceea ce nu vine dintr-o Sursă pură de Iubire și Claritate, pentru că, întotdeauna, focul poate purifica, mătură cenușa vechiului sau distruge.

Focul există, pur și simplu, este în mâinile noastre modul cum utilizăm această forță puternică.

În aceeași lună, vom fi, de asemenea, binecuvântați cu o altă Eclipsă, în semnul vindecător și intuitiv al Peștilor, pentru a ne calma în mijlocul acestei tranziții intense și pentru a ne ajuta să ne recăpătăm puterea, în timp ce noi rămânem în adâncul ființei noastre, recâștigând nivele superioare de înțelepciune.

Vom fi, de asemenea, ajutați să ne eliberăm de coconul nostru limitat, valabil, mai ales, pentru Sufletele noi care se trezesc, cu o Eclipsă eliberatoare, în zodia Vărsătorului din luna August.

Fiecare aliniere cosmică sau eveniment, din acest nou an, ne ajută în această tranziție uriașă, în care am fost scufundați de ani de zile, pentru ca, în cele din urmă, să părăsim legătura noastră ancorată în vechea dimensiune 3D și să începem o călătorie necunoscută, dar minunată, în acest Nou Ciclu.

Ca și Suflete Ascensionate care au mers pe această cale evolutivă a Sufletului pentru o lungă perioadă de timp, noi simțim, deja, schimbarea interioară, existând, deja, într-o altă linie temporală.

Noi nu ne mai angajăm în scenarii inferioare, pentru că noi nu ne pierdem energia cu ceea ce știm că este inutil și că nu va mai servi experienței noastre umane.

Noi nu ne concentrăm intenția noastră în crearea unor realități inferioare, pe care noi, deja, le-am experimentat și am învățat din experiențele vechi, din trecut, despre ce este vorba.

Noi am ales, Acum, să devenim observatori și, cu cât întruchipăm mai mult Scânteia noastră Christică, cu atât mai mult vom vedea alte opțiuni, chiar și pe cele pe care, uneori, le alegem și pe care, mai târziu, decidem să le înlocuim, cu Iubire necondiționată, Compasiune și Recunoștință pentru tot ceea ce am învățat și pentru tot ceea ce am realizat și iubit, având în vedere că, în cele din urmă, Iubirea, Ființa și aducerea aminte este ceea ce contează cu adevărat.

La un nivel mai profund, pentru cei care sunt, deja, în comuniune profundă cu Sufletul lor, fac munca constantă de integrare sufletească și de realizare de mai multă Lumină coborâtă din Prezența noastră EU SUNT, acest lucru va fi, de asemenea, Anul de conexiune cu alte civilizații Stelare și / sau Ghizi cosmici.

Unii dintre noi fac, deja, acest lucru de ceva timp, alții, desigur, fac acest lucru, chiar înainte de a ne fi născut noi, iar alții vor începe să experimenteze această formă superioară de contact, continuându-și evoluția.

Totul depinde de locul în care vă aflați pe calea voastră unică și de starea vibrațională în care vă mențineți, așa cum Pământul continuă să întruchipeze corpul său 5D, dezangajându-se, complet, de la vechiul său corp 3D, pe parcursul acestui An, de cât vom putea fi în contact cu Tărâmurile Superioare, în cadrul acestui interval de frecvență, care este, Acum, disponibilă pentru Noua noastră realitate.

Când vorbesc despre contact, eu nu afirm că alte ființe, care locuiesc în diferite tărâmuri ale existenței vin să ne salveze, pentru că o putem face singuri, nici nu spun că ei vin, Aici, pentru a interveni, pentru că noi știm că liberul arbitru și planul Sufletului nostru sunt foarte respectate de Forțele Universului și de Tărâmurile Superioare de Iluminare.

Atunci când eu vorbesc despre contactul cu alte ființe cosmice / Ghizi / civilizații, care au avut, deja, loc de ceva timp pentru unii dintre noi, eu nu afirm că aceste ființe vin fizic Aici și vorbesc direct cu noi (cu excepția faptului când noi avem un acord ca Sufletul să aibă aceste experiențe).

Eu mă refer la dezvoltarea de comunicare telepatică, ca un nou mod de comunicare, deoarece aceste ființe cosmice comunică, în principal, în acest fel, pentru că ei locuiesc în Planuri mentale cu corpuri diferite și în forme diferite de conștiință, de asemenea.

Acest an va fi decisiv pentru ca Adevărul ascuns să fie, în cele din urmă, expus pas cu pas, deoarece acesta nu este un proces de o zi.

Cei care sunt pregătiți să primească, mai multe dintre consultațiile ET și alte forme de comunicare, care au fost ascunse pentru o lungă perioadă de timp, vor vedea, în cele din urmă, Lumina.

Este necesar ca fiecare să discearnă ceea ce este real, față de ceea ce este o altă formă de manipulare a forțelor întunericului și a guvernelor, pentru că fiecare dintre voi aveți, deja, Adevărul în interior.

Așa cum am spus mereu, alte ființe cosmice vin, Aici, pentru a ne asista și a co-crea cu noi, ajutându-ne să ne amintim Adevărata noastră origine și putere, ca Ființe Divine cu Iubire și lecții valoroase, nu prin noi forțarea sau exercitarea controlului asupra noastră.

Frații și surorile noastre cosmice, sunt tovarășii noștri, unii au mers, deja, în propriile lor civilizații, pe calea pe care noi o urmăm, alții, coboară direct de la Sursă; depinde de frecvența noastră pe cine suntem pregătiți să contactăm.

Ei nu vin, Aici, pentru a fi idealizați, ei vin, Aici, pentru a ne ajuta să ne trezim amintirile Sufletului și să ne reamintească că noi suntem, într-adevăr, Unul.

Noi suntem Aici ca o extensie a Sursei, sub iluzia dualității, a separării și a inferiorității, însă noi suntem O Unică ființă divizată în mai multe corpuri și universuri care se confruntă cu ceea ce înseamnă sentimentul de separare.

Sufletul nostru își amintește, deja, Sufletul nostru este, întotdeauna, conectat și capabil să comunice cu Tot, este necesar, doar, să stăpânim ființa noastră umană, pentru a îngădui, fără să se teamă de necunoscut, ceea ce este, deja, natural pentru noi, Semințele Stelare în care schimbarea este o parte din starea noastră naturală de a Fi.

Voi sunteți propriul vostru Univers, conectat cu Tot în cadrul Creației.

Toate aceste ființe / Ghizi, pe care unii îi caută cu disperare, sunt deja Aici, cei mai mulți dintre ei sunt viitoarele noastre Sine, care ne ghidează în călătoria noastră pământească, alții sunt alte Sine ale noastre, care experimentează diferit și Tărâmuri Superioare de unde ne Îndrumă.

Ele nu sunt superioare, ele își amintesc, doar, mai mult decât o facem noi, de unde suntem Acum.

Ele nu ne pot salva, deoarece noi nu suntem ființe fără speranță și victime care au nevoie să fie salvate.

Ele nu ne pot controla, pentru că ele respectă voința noastră liberă și să ne iubesc fără măsură, cum nici o altă Forță exterioară nu o poate, numai Voi, de unde sunteți, puteți decide, în mod conștient, unde aveți de gând să vă îndreptați.

Voi alegeți frecvența pe care să o mențineți și, prin urmare, ființele pe care le atrageți.

Voi alegeți ce strat al ADN-ului vostru sunteți pregătiți să întruchipați și linia temporală în care doriți să existați în continuare.

Nimeni nu vă va judeca existența pe acest Pământ, în afară de voi.

Fiți conștienți de modul în care vă utilizați energia prețioasă, în acest moment intens și întotdeauna.

Recunoașteți rolul Sufletului vostru și multiplele daruri pentru care existați Aici spre a le oferi, deoarece atunci când sunteți, pe deplin, angajați în serviciu, întregul Univers vă va susține, având în vedere că voi acționați în Iubire Divină pentru Tot.

Amintiți-vă cine sunteți, atunci când provocările și forțele întunecate vin să vă încerce și, cu cât vom străluci mai mult, cu atât mai mult vor încerca să creeze confuzie și iluzii în noi.

Simțiți căldura Iubirii Divine, pe care o difuzați prin fiecare parte a corpului vostru uman și a ființei voastre și recunoașteți că voi ați fost trimiși Aici, prin alegerea conștientă a Sufletului vostru, într-un loc specific și perfect, în cadrul acestui Univers, pentru a putea ajuta Totul, cu frecvența Sufletului vostru și simpla voastră Prezență.

Recunoașteți că nu vă puteți imagina sau simți, cu adevărat, Recunoștința și Iubirea cu care acest Univers vă îmbrățișează pentru decizia voastră de a fi Aici, în acest moment crucial, indiferent dacă sunteți, deja, Ascensionați sau sunteți pe cale de a alege să faceți acest lucru, acest lucru nu este, doar, pentru Sufletele Semințe Stelare sau Cei Ascensionați, acest lucru este pentru Toți cei care, cu o Inimă iubitoare și deschisă, sunt Aici pentru a întruchipa Compasiune și Iubire necondiționată.

Amintiți-vă acest Adevăr atunci când Sinele uman vă face să vă simțiți slabi, incapabili să faceți față provocărilor.

Aceste Ființe sunt acolo ca oportunități, pentru noi, de a continua să vedem ceea ce este real și ceea ce este Aici, pentru a vă reaminti, puternic, ființa Divină care sunteți cu adevărat, posibilitatea de a schimba orice împrejurare și situație pe care le-ați creat.

Eu Vă iubesc pentru totdeauna, indiferent de ceea ce alegeți, pentru că eu îmi amintesc, mereu, cine sunteți Voi și alegerea voastră conștientă de a fi Aici, în acest moment de cooperare.

Eu Vă mulțumesc tuturor pentru că aveți curajul să fiți Aici, în acest moment de strălucire a frumoasei Lumini care sunteți și eu onorez rolul vostru unic pe care îl jucați în cadrul Creației, care ajută și are impact, nu doar, pe această planetă, dar care, de asemenea, răsună în fiecare colț al întregului Univers.

Eu Vă doresc Tuturor un miraculos an 2017 și început al acestui Nou Ciclu, Dragilor!

În Iubire și Lumină ∞ Natalia Alba

Link original:

http://www.starseedsoul.com/2016/12/2017-energy-forecast-year-of-earth.html

Traducere:
Dida Aurelia

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/04/02/2017-previziuni-anul-bifurcatiei-pamantului-si-al-conexiunii-superioare/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 2017, Natalia Alba și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la 2017 Previziuni: Anul Bifurcației Pământului și al Conexiunii Superioare

  1. Pingback: 2017 Previziuni: Anul Bifurcației Pământului și al Conexiunii Superioare | DanielGaucan's Blog

  2. Lucia Tereza zice:

    Cu infinita recunostinta!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s