Corpul Fizic: Creație Sacră Minunată

asana-mahatari

Mesaj de la Arhanghelul Mihail

transmis prin

Ronna Herman Vezane

02 Mai 2017

Ronna Vezane

* Iubiți Maeștri, să trecem în revistă câteva dintre învățăturile de bază, care sunt atât de importante în timpul acestor momente critice de transformare.

Pe măsură ce voi avansați pe calea Iluminării și ajungeți la o mai bună înțelegere a legii cosmice și a lucrărilor Universului, noi salutăm ocazia de a vă oferi o mai bună înțelegere a unora dintre conceptele Creației și Complexitatea navei (corpului) fizic.

Prin urmare, am dori să vă acordăm o explicație aprofundată a structurii Corpului Eteric și a importanței sale în procesul Ascensiunii.

Corpul Eteric (sau Vălul Eteric), care este mult mai fin în substanță decât corpul pământesc, se referă la omologul invizibil al corpului fizic.

Corpul Eteric este alcătuit din aura fizică, care vă transmite starea fizică a sănătății prin diferite culori și distorsiuni sau lipsa acestora, în cadrul modelului Vălului Eteric.

Emoțiile durerii, suferinței și a resentimentelor sunt forme de gândire care vă împiedică să acceptați și să deveniți Purtătorul Luminii care sunteți meniți să fiți.

Câmpul auric este câmpul de forță electromagnetic invizibil, care înconjoară corpul fizic, vă mărește energia și radiază tiparele frecvenței vibraționale dinspre voi.

Aura corpului mental este, aproape, inexistentă la cei care sunt prinși în restricțiile Dimensiunilor 3D și 4D inferioară.

Asta pentru că ei văd lumea și evenimentele printr-un filtru de iluzie, creat de credințele, gândurile și acțiunile lor din trecut.

Atunci când exiști într-un mediu dimensional 3D/4D, forța dominantă din corpul emoțional este planul astral.

Prin urmare, marea majoritate a oamenilor sunt sub influența personalității lor de bază și a corpului de dorință al ego-ului, care este alcătuit din dorințele neîmplinite din trecut, precum și din dezechilibrul emoțional și sentimentele de a fi nedemn(ă) și / sau neiubit(ă).

Una dintre cele mai dramatice faze ale procesului Înălțării (Ascensiunii) se desfășoară prin distorsiunile sistemului emoțional al conștiinței de masă, în cadrul stabilității, prospețimii și armoniei Dimensiunilor superioare.

Nu uitați vreodată, teama vă îndepărtează puterea. Sistemul general de conștiință în masă este alimentat de o gândire negativă, ostilă și de o rezistență la noile concepte și la schimbări.

Majoritatea maselor sunt înghețate într-o realitate a durerii și a suferinței, dar nu sunt dispuse să antreneze noi idei expansive, ceea ce le va scuti de propria lor închisoare de limitare.

Este extrem de important să rămâneți ferm ancorați și echilibrați în intervalul de dualitate acceptat, în timp ce funcționați în cadrul realității celei de-A Treia Dimensiuni.

De asemenea, este benefic să vă străduiți să instituiți o armonie emoțională și seninătate în lumea iluzorie a Dimensiunii 4D, pe măsură ce voi căutați înțelepciunea și încercați să vă aclimatizați cu planul mental al celei de-A Cincea Dimensiuni.

Este bine să fiți mereu atenți la șoaptele Sufletului și ale Sinelui vostru Superior.

De asemenea, este important ca voi să înțelegeți că nu aveți, doar, un Sine Înalt, ci multe fragmente / scântei ale Sinelui vostru Superior, împrăștiate în Univers.

Procesul Înălțării (Ascensiunii) presupune integrarea treptată și asimilarea următoarei Faze de frecvență Înaltă Dimensională a Sinelui vostru Superior.

Voi sunteți în curs de extindere a Luminii și a conștiinței voastre.

Transformarea voastră în Măiestria de Sine, ca și procesul de Înălțare (Ascensiune), va fi foarte accelerată, odată ce v-ați extins linia vieții personale a Luminii – un tub eteric al Luminii – care este legătura de bază cu prezența voastră Divină EU SUNT.

Voi sunteți antrenați, de asemenea, în procesul de restabilire a conexiunii cu Râul Vieții, prin intermediul Antakaranei voastre personale (Podul Curcubeu al Luminii), care conține Esența Creatorului numită Particule Adamantine.

De-a lungul multor vremuri trecute, omenirea a diminuat legătura cu Râul Vieții / Luminii, astfel încât, în majoritatea oamenilor, el a devenit doar o mică picătură.

Fiecare dintre voi are o sferă a strălucirii, care este produsă de tiparele vibraționale ale câmpului vostru auric și ale Cântecului Sufletului vostru.

Înălțarea (Ascensiunea) înseamnă a vă echilibra întregul sistem fizic de Chakre, ceea ce va facilita curățarea, rafinarea și echilibrarea Corpului Eteric / Câmpului Auric.

Obiectivul vostru este să vă readuceți Corpul Eteric și Câmpul Auric la Matricea lor Divină perfectă, care este modelul uman pentru forma voastră inițială a corpului, numită Corpul de Lumină Kadmon Adam / Eva.

Noi vă examinăm prin benzile de culoare din cadrul sistemelor voastre multiple de corpuri: fizice, eterice, emoționale și mentale, care au fost create de gândurile, acțiunile și faptele voastre, de-a lungul multor vieți din timpul veacurilor.

Semnătura voastră Energetică este compusă din modelele de frecvență vibrațională pe care voi le emiteți zi de zi, prin gândurile, acțiunile și faptele voastre.

Semnătura voastră Energetică poate varia foarte mult, atunci când funcționează într-un mediu dimensional 3D/4D.

Cu toate acestea, pe măsură ce voi progresați pe calea Iluminării, Semnătura voastră Energetică devine, treptat, mai armonioasă și mai melodioasă și, în cele din urmă, devine o parte a Cântecului permanent al Sufletului.

Evoluția Sufletului vostru este monitorizată de frecvențele Cântecului Sufletului vostru și nu de acțiunile voastre zilnice.

Cântecul Sufletului vostru este compus din modele de vibrație ale Iubirii necondiționate, Înțelepciunii, Echilibrului și ale Armoniei Dimensiunii 4D Medii și ale Dimensiunilor Superioare.

Ca un maestru de Sine, Semnătura voastră Energetică și Cântecul Sufletului vostru se vor uni într-o Mandală Celestă de sunet și culoare, prin care voi veți fi identificați în Tărâmurile Superioare.

Voi sunteți recunoscuți de strălucirea Luminii voastre interioare.

Cu cât veți încorpora în vasul (corpul) fizic mai multă Esență de Lumină, cu atât mai strălucitoare va fi aura voastră.

Spiritul Sfânt sau Sinele vostru Mental Superior este inteligența superioară de discernământ, care monitorizează și reglează infuziile de Lumină și darurile Spiritului care vă sunt alocate în funcție de nivelul vostru de conștientizare spirituală și de nevoile voastre actuale.

Dispensele speciale sunt, de asemenea, monitorizate și dispersate de Sinele vostru Mental Sfânt, care este intermediarul dintre voi și Prezența voastră EU SUNT / Sine Dumnezeu.

Meditația ajută la disciplinarea minții inferioare și a ego-ului, astfel încât voi să puteți ajunge, în mod conștient, la reflecțiile minții voastre superioare.

Este nevoie de răbdare și de disciplină pentru a opri „pălăvrăgeala” minții, care este regula celor care nu au deschidere către conștiința lor superioară.

Noi vă încurajăm să practicați meditația activă și pasivă.

Un decret sau o afirmație este o rugăciune cu putere. Este benefic să fie o afirmație concisă, pozitivă, exprimată cu încredere și cu siguranța că se va manifesta în forma adecvată, la momentul potrivit.

Dacă afirmația este trimisă cu intenție iubitoare, pentru binele suprem, voi vă aliniați voința cu cea a Sinelui vostru Superior și Legea Universală vă va asigura că gândurile și aspirațiile voastre de co-creator vor fi combinate cu cele ale altora cu gândire asemănătoare. Astfel, ele vor crește în forță și putere.

Meditația tăcută „ascultă” cu atenție, pentru a primi un răspuns din partea Sinelui vostru Superior, a Îngerului vostru păzitor sau a Spiritului Sfânt.

Rețineți, o ființă, care este centrată în Inima și în Mintea sa Sfântă, poate transmite adevăruri cosmice și gânduri inspirate către milioane de oameni, în timp ce vibrațiile iubitoare ale câmpului său auric îi binecuvântează pe toți cei cu care vine în contact.

Serenitatea și Bucuria sunt calitățile Sufletului.

Iubirea inteligentă apare atunci când Sufletul devine forța dominantă în interior și personalitatea ego-ului a fost pusă sub control.

Atunci când dizolvați cu succes membranele Luminii care păzesc intrarea în Mintea voastră Sacră, voi aveți avea acces la depozitul personal al Înțelepciunii Divine.

Îngăduiți-ne să vă facem o recapitulare a câtorva dintre numeroasele simptome ale Înălțării (Ascensiunii) pe care voi, cei inițiați pe Cale, le experimentați în acest moment.

** Voi vă retrageți de la activități sociale și de la evenimente care au fost plăcute în trecut. Sunetele puternice, mulțimile și activitățile zgomotoase vă deranjează și voi doriți să vă retrageți, poate, în seninătatea naturii.

Pe măsură ce frecvențele vibraționale se înalță și devin mai armonioase, voi vă veți dezactiva de la interacțiunea cu oamenii, evenimentele și locurile care emit frecvențe discordante inferioare.

De asemenea, treptat, voi veți interacționa tot mai puțin cu anumiți prieteni și rude, mai ales cu cei care sunt negativi, critici și necuviincioși față de ceilalți.

** Puteți avea puternice explozii de energie, prin care puteți să fiți neliniștiți și, uneori, vă puteți simți atât de ușori în interior, că abia vă simțiți forma fizică.

În alte momente, s-ar putea să vă simțiți atât de grei, că sunteți aproape scufundați în pământ și s-ar putea să vă simțiți obosiți.

Forma voastră corporală trece printr-o metamorfoză intensă, la nivel eteric și celular, iar unele dintre simptomele transformaționale nu sunt plăcute – mai ales pentru aceia care există într-o formă corporală mai veche sau, oarecum, slăbită.

** În timp ce Kundalini (Focul Sacru) începe să se ridice de-a lungul coloanei vertebrale (tubul eteric al Luminii), voi puteți experimenta perioade de căldură interioară intensă, în timp ce corpul, la exterior, se simte rece și chiar umed, transpirat.

Acesta este motivul pentru care, inițial, este cel mai bine ca voi să încercați eliberarea treptată a focului Kundalini, stocat în Chakra Rădăcinii, la baza coloanei vertebrale, astfel încât să puteți integra, încet, frecvențele superioare ale Luminii Lui Dumnezeu.

Mai rapid și mai mult nu este, neapărat, mai bun, atunci când vă aflați în mijlocul procesului de transformare a Înălțării (Ascensiunii).

** Pentru cei aflați în stadiile incipiente ale procesului, integrarea experienței rafinate a frecvențelor de Lumină nu va fi prea dramatică.

Cu toate acestea, pentru acele Semințe Stelare care se află pe drumul lor, în cadrul procesului Înălțării (Ascensiunii) și care au acceptat să fie Servere Mondiale – limpezind Calea pentru ceilalți – poate fi un proces formidabil și continuu, deoarece acesta integrează frecvențe tot mai mari și mai mari ale Luminii, pentru a le împărtăși cu ceilalți.

Poate că vă simțiți ca și cum ați fi într-un „roller coaster” emoțional, deoarece voi vă confruntați cu multe suferințe emoționale și coborâșuri.

Voi atingeți și eliberați energie mult afectată / modele de frecvență energetice discordante, de la un nivel celular profund.

Este important ca voi să îngăduiți acestor sentimente să iasă la suprafață, astfel încât să poată fi transmutate în substanță rafinată a Luminii.

De asemenea, este important ca voi să învățați să deveniți observatori a ceea ce se întâmplă – să vizualizați, să procesați și să rectificați în mod obiectiv, cu răbdare și înțelegere iubitoare, ceea ce vi se dezvăluie.

** Obiceiurile voastre alimentare se pot schimba drastic. Orice ați alege să mâncați, urmați îndrumarea interioară și monitorizați modul în care se simte corpul vostru după ce ați ingerat ceva.

Organismul vostru Elementar sau corpul interior se trezește și dacă îi veți acorda atenție, vă va îndruma către alimentele și dieta potrivită.

Amintiți-vă, întotdeauna, moderarea în toate lucrurile este cheia.

** Poate aveți multe dureri și dureri ciudate, motiv pentru care nu există un diagnostic definitiv.

Există multe Chakre minore și puncte meridian în corpul fizic. Pe măsură ce frecvențele superioare ale Luminii încearcă să curgă în tot corpul, ele pot întâlni rezistență la aceste joncțiuni critice, ceea ce poate provoca disconfort.

Una dintre cele mai comune zone de stres se află în zona coloanei vertebrale a spatelui superior, între umeri.

Poate că vă simțiți ca și cum v-ați pierde mintea sau, cel puțin, memoria.

Există nivele Multi- Dimensionale în creier și pe măsură ce vă ridicați tiparele de frecvență, nivelele inferioare ale creierului vor fi, treptat, perfecționate.

Prin urmare, nu veți mai avea nevoie sau nu veți mai putea accesa o mare parte a trecutului vostru negativ, precum și multe dintre detaliile minore pe care le-ați stocat acolo.

Voi veți avea acces la nivelurile superioare ale creierului în care locuiește Mintea voastră Sacră.

Unificarea Minții Sacre cu Inima Sacră este o parte integrantă a procesului Înălțării (Ascensiunii).

Dragilor, recunoașteți că este un timp extraordinar de a fi în vasul (corpul) vostru fizic.

Și totuși, nava voastră fizică se străduiește să țină pasul cu frecvențele, din ce în ce mai mari, pe care le integrați în fiecare moment și în fiecare zi.

Mulți dintre voi, care nu au suferit de răceli, gripă sau tulburări intestinale de mai mulți ani, suferă, acum, aceste simptome debilitante și unii dintre voi se întreabă: „Ce fac greșit?”

Nu faceți ceva greșit, prietenii mei curajoși; ceea ce faceți este bine și asta provoacă unele dintre aceste inconveniente de suferințe corporale.

Noi admitem faptul că aceste evenimente nu sunt plăcute ca experiență.

Cu toate acestea, noi dorim să vă oferim o altă fațetă a adevărului care se întrevede.

Din nou, mulți dintre voi, care sunt profund scufundați în procesul de transformare / Înălțare (Ascensiune), percep aceste simptome inconfortabile ca pe o modalitate de a transmuta, rapid, vechile energii negative din vasul (corpul) vostru fizic.

Ați putea să o numiți o transmutare sau un botez prin foc, o ardere / eliberare a unor modele de frecvențe vechi, pentru a permite celulelor cristaline superioare și mai rafinate ale conștiinței să se infiltreze și să preia controlul în interior.

Nu toți virușii sunt răi, nici toate simptomele inconfortabile pe care le întâmpinați. Vedeți-i ca pe un mijloc de a desăvârși procesul și servind un scop mai înalt.

Și aceste lucruri vor trece, dragilor.

Vă rugăm să vă îngrijiți – să acordați atenție vaselor (corpurilor) voastre fizice, mai mult ca oricând, pe măsură ce învățați să recunoașteți semnalele sau mesajele pe care Corpul vostru Elementar inteligent vi le lansează.

Cum vă veți bucura de frumoasa lume a Iubirii, Bucuriei și Abundenței pe care o creați, dacă vasul (corpul) fizic prețios nu este vibrant și sănătos?

Alăturați-vă nouă în Piramida Luminii voastre, dragilor, și îngăduiți-ne să vă ajutăm să vă parcurgeți procesul cu ușurință, grație și mare bucurie.

Fie ca strălucirea Tatălui / Mamei noastre să revină asupra voastră și să vă umple cu Lumina Vieții Veșnice.

Voi știți că noi vă suntem, mereu, aproape, pentru a vă călăuzi și pentru a vă proteja.

Eu Sunt Arhanghelul Mihail.

AA Mihail

Link original:

https://www.starquestmastery.com/single-post/2017/05/01/MESSAGES-FROM-ARCHANGEL-MICHAEL-LM-5-2017-THE-PHYSICAL-VESSEL-A-WONDEROUS-SACRED-CREATION

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/05/05/corpul-fizic-creatie-sacra-minunata/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Ronna Herman și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Corpul Fizic: Creație Sacră Minunată

  1. Pingback: Corpul Fizic: Creație Sacră Minunată — Lumină și Iubire | luizailiescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s