Avatar Cosmic al Unității

Méline Portia Lafont

http://www.melinelafont.com

12 Mai 2017

delicate

În interiorul sferelor atomului există o anumită vibrație care menține o limită.

Este acea vibrație care menține rețeaua Unității constantă și ajută la modelarea noilor forme de viață.

Ceea ce noi vedem este că viața este, adesea, doar, o privire asupra lucrurilor reale, ceea ce permite ca cineva să cerceteze în continuare și să vadă dincolo de ceea ce este cunoscut.

Ceea ce este formatat este, prin urmare, ajutat să se elibereze, astfel încât să se poată obține noi înțelegeri.

Este în așa fel încât atomii, chiar, pot avea o modalitate de a manevra o resetare, în timp ce rămân, încă, întregi ca un câmp magnetic limitat / conectat.

Nu mor, aplicația rămâne ceea ce reprezintă, dar începe, din nou, cu o altă frecvență formatată.

Atunci când privim Avatarul Cosmic al Unității, noi vedem același lucru.

La fel ca și atomul, acest tip de câmp corporal va șterge mai multe formate și va începe din nou … la fel ca o resetare.

Însă, în timp ce facem acest lucru, câmpul corpului nostru rămâne în viață, nu moare.

Singurul lucru care se întâmplă este o schimbare în cadrul acestuia, care este, de fapt, un fel de resetare în ceea ce privește formarea tuturor informațiilor stocate și stabilirea liberă de a se naște din nou ca un spațiu complet gol.

Acest lucru ne permite să ne extindem în mod expansiv, astfel încât să obținem noi înțelegeri despre viață, prin urmare, viziuni rapide noi și mai mari ale imaginii de ansamblu.

Și totuși, deși toate părțile pe care le vedem sunt definiții complet unice ale întregului, noi le vedem pe fiecare într-un mod diferit sau dintr-un alt punct de vedere.

c3f46d_b37883863718442b90e05052851f6a30

Avatarul Cosmic al Unității este un câmp corporal care a reușit să ajungă pe terenurile noastre.

A coborât mai mult decât o generație trecută pentru a veni Aici, în aceste sfere și, în timp ce se întâmplă acest lucru, este necesar ca noi să trecem împreună printr-o serie întreagă de transformări, pentru a ajunge la acest punct.

Este vorba despre „a locui mai mult înăuntru”, astfel încât această transformare să poată apare: ceva ce, încă, noi suntem pe cale de a face în prezent.

Ceea ce cere acest tip de câmp Corporal, este o mare parte a deliberării în legătură cu multe lucruri și părți ale voastre în această viață.

Dacă, vreodată, voi veți vrea să ieșiți din curentul pe care această dualitate vi-l oferă, atunci va fi necesar ca voi să căutați în interior mai întâi și să reflectați la ceea ce sunteți și ceea ce nu sunteți în această viață, să conectați interiorul la exterior și să vedeți că totul este etern în cugetul Sursei.

Această lună Mai este portalul de activare al Avatarului Cosmic al Unității.

Acesta rămâne deschis și prezent pe tot parcursul Modelului Lui Dumnezeu, în Iunie.

Aceasta nu înseamnă că se va închide după aceea, ci înseamnă, pur și simplu, că există o deschidere și o activare a portalului prin inimile voastre, în tot acest timp.

Se amplifică rețeaua Unității care abundă atât pe Pământ, cât și în inimile tuturor.

f8da8f_f1cc52dc72f14472987102f5aea3db11

Actualizează, în continuare, pe cei care rămân în inimile lor, care păstrează o ușă deschisă pentru a merge prin porțile Luminii, care vă aduc la o înțelegere mai profundă a Avatarului EU SUNT la nivel universal.

Astfel de experiențe profunde pot fi trăite în timpul acestui portal, dacă voi sunteți suficient de deschiși, pentru a vă accepta și pentru a vă regăsi pe voi înșivă.

Pentru cei care sunt noi pe acest pământ, poate avea loc o accelerare a trezirii Inimii, care va aduce o mulțime de mișcări în câmpul emoțional.

Se produce o mare extindere și se reactivează un câmp vibrațional în corpul emoțional superior.

Lotus este simbolul acestei luni, deoarece reprezintă puritatea Spiritului și a Trupului, dar și Înălțarea, renașterea …

Noi aducem acest Nivel Christic Solar la nivel Universal și, astfel, noi putem activa Avatarul Cosmic al Unității.

Ceva ce este foarte necesar în zilele noastre, pentru a fi implementat în inimile noastre: Unitate.

Tot ceea despre ce am vorbit, sălășuiește aici în sfere energetice și este necesar să aducem toate acestea jos, prin propria conștiință a Unității, adânc în interiorul nostru.

Pentru a te mișca în acest impuls și această sferă, este necesar să apreciezi foarte mult viața în sine și pe tine însuți (însăți), ca formă de viață, în această viață.

Această apreciere profundă vă va aduce într-un punct de cunoaștere și adevăr al faptului că voi sunteți întreaga viață.

Fiind întreaga viață și știind că trăiți cu toții, vă veți ajuta să ajungeți mai departe decât această lume planetară, cu privire la locul în care vă extindeți câmpul și Inima proprie, către Avatarul Cosmic al Unității.

Este bine să pătrundeți adânc în interior, în timp ce respirați și să vă atingeți Sufletul, pentru a deveni conștienți de Spiritul vostru care se mișcă în interiorul acestuia.

Este necesar să privim dincolo de forma și gândurile așteptate și să vedem cât de excepțional este fiecare dintre noi, în unicitatea noastră, care formează grila Unității și modelele Avatarului Cosmic al Unității.

Această lună Mai este despre această Unitate și Lucrătorii în Lumină sunt chemați să-și adune unicitatea prețioasă și să pună bazele conștiinței Unității, prin corpurile lor: Planetar și Solar.

Este o lună intensă și puternică, momente care mențin gardienii în stare de alertă ridicată și care formează noi modele și căi de a însămânța Unitatea în masa colectivă. Acest lucru prin fiecare și fiecare dintre voi / noi.

Amintiți-vă că voi sunteți îndrumați, că voi înșiși sunteți gardieni și Temple Divine și că fiecare intenție este o sămânță puternică: voi sunteți puterea din spatele fiecărei semințe pe care o plantați.

Energia Taurului este Aici pentru a vă împuternici toate intențiile și concentrarea.

Lotus aduce renașterea Perfecțiunii Divine și a purității.

Zeița Isis este pentru mine energia din spatele Lotusului, deoarece eu simt că prezența Ei intră, întotdeauna, cu Lotusul.

Celelalte Dimensiuni și rețele se transformă.

Aceasta datorită unei contopiri care se întâmplă. Această îmbinare va menține fiecare ființă într-o „bulă de transformare sau rețea”, care este însămânțată, fiecare, colectiv și individual.

Ei sunt Aici pentru a vă conduce la următoarea fază care urmează.

Este valul interior din cadrul procesului vostru personal de transformare, precum și cel al Pământului.

Prin urmare, este posibil să vă simțiți, adesea, implicați colectiv, în timp ce intenția voastră este să nu vă implicați și să rămâneți tăcuți.

Mulți dintre voi vor experimenta chemarea de a coborî înapoi în apele, în pământurile și în multitudinea pădurilor pe care le oferă lumea voastră.

Cu alte cuvinte: să devii mai implicat în această lume fizică.

Așa cum mulți au spus mai înainte: Spiritul se întoarce, într-adevăr, în trup și va participa pe tărâmul acestei lumi.

Și așa mulți găsesc calea lor de a merge pe această cale ca Unul, Acum:

Spirit în Trup.

Avem tendința să ne amestecăm foarte mult, dar este necesar să înțelegem că toți acrobații au fost nevoiți să învețe și ei. Este nevoie de practică, concentrare, dedicație și încredere în tine însuți (însăți), pentru a realiza toate acestea.

Găsiți-vă, doar, modul de a face acest lucru, într-un mod unic, așa cum sunteți, totul în aliniere cu voi toți.

Namaste și multe Binecuvântări pentru voi,
Méline ❤

Dar universal creat 2012-2017. Noi co-creăm împreună și împărtășim cu Iubire. Toate drepturile de a partaja, de a folosi blogul și de a folosi extrase sunt permise de legea Universală, cu condiția ca tot conținutul să fie copiat neschimbat, să fie distribuit în mod liber, iar website-ul autorului să fie menționat. Méline Portia Lafont http://www.melinelafont.com
Link original:

http://www.melinelafont.com/single-post/2017/05/12/Cosmic-Avatar-of-Unity

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/05/17/avatar-cosmic-al-unitatii/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Méline Portia Lafont și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s