Bifurcația Realităților: Intrarea Solstițiului spre Portalul Eclipsei

Sandra Walter

16 Iunie 2017

Eclipsa totală Solară 21.08.2017http://planetxnews.com/2017/02/20/2017-total-solar-eclipse-planet-x-nibiru/

Rosalie Muir
Rosalie Muir

Solstițiul de VarăFoto: http://blog.oxforddictionaries.com/2013/06/summer-solstice/

Binecuvântări, Iubit Trib al Luminii ~

Portalul de pe coasta Vest al pasajului Eclipsei a fost inițiat joi 08 iunie 2017 și a fost deschis vineri 09 iunie 2017, cu ceremonia Lunii Pline a Lucrătorului Rețelei, pe coasta statului Oregon.

Recunoștință față de cei care au participat la această deschidere, atât în plan fizic, cât și în cel eteric. Pasajul a fost deschis, chiar, în punctul în care Eclipsa (n.tr. Solară) va atinge Pământul și va începe să traverseze SUA.

Poate că ați observat schimbarea energiilor, pe măsură ce acest Portal s-a amplificat în ultima săptămână.

Calea Eclipsei și reflecția metaforică a evoluțiilor superioare au fost imediat evidente. Am văzut calea explodând la deschidere și conectându-se la punctul de ieșire al Eclipsei, din Carolina de Sud.

Gardienii de pe Coasta de Est se reunesc și fac același lucru Acum. Veți avea nevoie de mai mult de trei oameni (noi am fost 13) pentru a o deschide corect, deoarece eclipsa reprezintă unificarea la nivelul tuturor nivelurilor de conștiință.

Calea Eclipsei  – Lucrătorii în Lumină o deschid Acum

Direcția noastră de deschidere a acestei căi a Eclipsei permite, ACUM, ca frecvențele cele mai pure ale liniilor temporale Primordiale Christice să fie disponibile, simțite și utilizate de către Gardienii și Lucrătorii Rețelei.

Vom continua să pregătim Rețeaua Noului Pământ pentru acest pasaj puternic de declanșare cosmică.

Gardieni, Lucrători ai Rețelei și Lucrători în Lumină, noi co-creăm cu acest pasaj Divin și ne pregătim pentru efectul maxim, chiar Acum, prin Poarta Leului (8/8), atunci când se deschide acest Portal.

Portalul din August curge începând cu 04 august și până la 25 august, o oportunitate imensă de angajare în influxul cosmic și frecvențele de schimbare a liniei temporale.

Dacă sunteți călăuzit spre acțiunea de Pază sau de Activitate a Rețelei, pe calea Eclipsei, faceți-o Acum.

Energia este, deja, acolo, suntem deja în zona acestor valuri masive de fluxuri de Lumină inter universală.

Bifurcația Realităților

Experiența liniară permite avântului de frecvență să facă un salt și să crească dramatic coeficientul de Lumină, extinderea și conștientizarea nivelurilor superioare ale Sursei în Sine.

Se pare că se face mai multă separare decât o fac liniile temporale, motiv pentru care textele antice o descriu în termeni de dualitate: Lumină-întuneric, alb-negru, bine-rău, Rai-iad.

Pe măsură ce experimentăm acest pasaj profetic, profeția metaforică devine fizică în realitatea exterioară.

Noi percepem, din punct de vedere fizic, creșterea rapidă a divergenței externe; Acest salt a început în luna septembrie anul trecut (2016), cu schimbarea Liniei temporale.

Saltul se desfășoară ca și o complexitate în liniile temporale inferioare, ca și provocări politice, sociale, economice și personale. Polarizarea crescută este un efect al schimbării dimensionale, colapsului timpului, al razelor cosmice și al schimbărilor magnetice în sistemul nostru Solar și în galaxie.

Cu toate acestea, bifurcația liniilor temporale permite, de asemenea, o rezonare superioară, pentru a ieși din situațiile complicate inferioare, oferind tot mai multe senzații de expansiune, Divinitate, puritate și Iubire neclintită, pe măsură ce se deschid Portalurile Primordiale ale cronologiei.

De-a lungul anilor, am fost martorii împărțirii alegerilor realității, chiar și în Tribul Luminii. Noi ne vedem, încă, în domeniul fizic, însă diferențierea vibrațională devine din ce în ce mai mare.

Din punct de vedere tehnic, realitatea mai densă a plecat deja; aceasta este o evoluție a ceea ce s-a întâmplat, deja, în tărâmurile superioare.

Haosul vibrațional inferior nu este la fel de fizic precum apare, este acolo pentru experiența colectivă.

Acesta este motivul pentru care conștiința vibrațională superioară este capabilă să vadă prin proiecțiile holografice, să aleagă să se angajeze în crearea Noului Pământ  / Noului Univers și să aibă experiențe mult mai expansive, Acum.

Liniile temporale superioare permit accesul la Statutul vostru de Creator, ceea ce dezvăluie perspectiva superioară a rescrierii Universale.

Din acest motiv, realitatea inferioară se simte suprarealistă, depășită, terminată, completă.

Dispariția șablonului colectiv vechi, în septembrie 2016, a avut loc deoarece acele realități vibraționale inferioare au pierdut sprijinul energetic. Puțin câte puțin, liniile temporale inferioare dispar din experiența noastră, iar acest lucru se întâmplă la o rată mai mare, pe măsură ce divizarea temporală se desfășoară.

Am observat, din nou, în această săptămână liniștea strălucitoare a liniilor temporale secundare, ajustându-se la frecvențele superioare. Senzația de timp dispare sau se oprește, ca și în timpul activității Portalului.

Cred că acest lucru va deveni un eveniment mai frecvent în apropierea Portalului din luna August 2017.

Conștientizarea Bifurcației în Colectiv

Adevărata înțelegere a multidimensionalității include îmbrățișarea simultană a tuturor creațiilor voastre.

Divizarea temporală oferă o experiență mai pură a existenței voastre în afara granițelor timpului, într-un ritm de integrare care complimentează interesele cele mai înalte ale tuturor celor implicați în Ascensiune.

Expunerea noastră la starea de Punct Zero devine mai intensă, astfel încât noi să putem ridica colectiv toată conștiința dorită în apropierea experiențelor Portalurilor Noului Pământ.

Deschidem ușile și demonstrăm ceea ce este posibil.

Un prieten a scris că Bashar a menționat o despărțire fizică a realităților într-o transmisie din luna aprilie; este interesant faptul că în luna aprilie a început divizarea accelerată a liniei temporale. (Nu am nici o opinie asupra lui Bashar, în afară de aprecierea acordului său, conform căruia Muntele Shasta funcționează mai degrabă ca o Chakră Coroană decât o Chakră Rădăcină).

Divizia Lumilor a fost pusă pe arzătorul din spate pentru o vreme și este remarcabil ce efect are această dezvăluire din Decembrie.

Este clar că o activare puternică a realizării de sine este asupra noastră, ceea ce este necesar să fie prezentată în realitatea fizică ca rezoluție a istoriei Mamei Gaia.

Pe măsură ce mai mulți Deschizători de Cale și canale de informații menționează această reprezentare fizică a schimbării dimensionale, nouă ni se acordă sarcina de a demonstra Umanității ce este Întruchiparea.

Apreciați acest pasaj impresionant; este o experiență foarte ezoterică, mistică și spirituală.

Marele experiment al experimentării transformării dimensionale prin corp este unicul lucru.

Noi trimitem această informație înapoi la Sursă. Desăvârșirea Universală a unei idei creative și nașterea unei noi creații se reflectă în experiența noastră actuală.

Apare planetar, apoi Solar, apoi Galactic, apoi Universal, deoarece conștientizarea noastră se extinde, pentru a înțelege aspectele multidimensionale ale conștiinței.

Vibrațiile joase se joacă cu comunicarea necorespunzătoare, polaritatea politică, divizările sociale, comportamentul inconstant, judecata și reacțiile emoționale.

Colectivitatea vibrațională superioară vede, încă, realitățile inferioare, dar nu este atașată de acestea. Liniile temporale inferioare sunt ca un film care rulează în casă, la capătul străzii; Este acolo, încă, dar îndepărtat.

Eclipsa Solară din August: Utilizați Influxul Solstițiului

Acest eveniment vizează încheierea și revelarea Noului.

Este un activator puternic al destinului Divin și rezolvarea mai multor straturi de conflicte planetare.

Această poartă stelară cosmică va străbate continentul de la un ocean în altul, trecând prin America de Nord, în zona SUA.

Pe 21 august 2017, această Eclipsă totală  Solară va fi vizibilă dintr-o pistă îngustă care taie pe diagonală, de la statul Oregon până la Carolina de Sud.

În calea directă, corona Solaris este dezvăluită timp de 2 minute. Deoarece Eclipsa este o culminare a multor evenimente multidimensionale, eu voi realiza unui video pentru a sintetiza toate informațiile.

Portalul Solstițiului se deschide sâmbătă, 17 iunie 2017, cu vârful Solstițiului marți, 20 iunie 2017, la ora 9:24 PDT (Pacific Daylight Time)

(n.tr. miercuri, 21 iunie , orele 07:24 am – ora României).
http://timebie.com/timezone/pacificdaylightbucharest.php

Deschideți acest Portal al Eclipsei din luna August, pentru a începe să eliberați codificările Divine ale Mamei Gaia și ale noastre, ale acestor frecvențe tot mai mari ale transformării realității, frecvențe ale conștiinței pure a Sursei.

Să împărtășim acest nou nivel al experienței Divine OMenești și să oferim sprijin Solstițiului, prin unificarea în zilele de Duminică, prin Meditațiile Unității.

Sunteți toți bineveniți în acest câmp pur al conștiinței, pentru a ajuta la Ascensiune,  la 8:11 amPDT (06:11 pm – ora României), 11:11 amPDT ( 09:11 pm – ora României) și 5:11 pmPDT (03:11 am – ora României).

Să arătăm Umanității ceea ce este posibil cu Iubirea necondiționată și Serviciul Divin!

Să aveți o frumoasă săptămână a Solstițiului și folosiți această Lumină pură a Iubirii pentru a ajuta, în interesul tuturor celor implicați în Ascensiune.

În Iubire, Lumină și Serviciu Divin,
Sandra

Link original:

http://www.sandrawalter.com/bifurcation-of-realities-solstice-entry-to-the-eclipse-gateway/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/06/18/bifurcatia-realitatilor-intrarea-solstitiului-spre-portalul-eclipsei/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Sandra Walter și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s