Templul Perspectivelor Superioare ~ Învățăturile Ochiului Lui Horus

Mesajul Strămoșilor – Iunie 2017

Bine v-am găsit, dragilor, ne face o mare plăcere să fim cu voi în această lună Iunie, pe măsură ce voi experimentați energiile Solstițiului și pătrundeți, mai adânc, în liniile temporale contopite ale Conștiinței Unității.
Ceea ce este, în continuare, în curs de experimentare, dragilor, prin câmpurile dimensionale superioare ale conștiinței, este colapsul și accelerarea timpului și a spațiului, pe măsură ce voi pătrundeți, adânc, în Punctul Zero.
Aceste „viitoare” câmpuri spațiu-timp de Lumină vă ajută să accesați și să ancorați modelele și octavele dimensionale superioare, pe măsură ce voi fuzionați cu Sinele vostru „viitor”, cu Sinele vostru Multidimensional și cu iubita voastră Prezență Eu Sunt, precum și să accesați un sens mai profund al Conștiinței colective EU SUNT Avatar, împreună cu activări și recalibrări ale Corpului de Lumină și al ADN-ului.
Ați experimentat asta, de asemenea, dragilor, prin accelerarea câmpului de Rezonanță Schumann al Mamei Pământ, „bătaia inimii Mamei Pământ”, care a ajuns recent, chiar, la frecvențe de peste 36 Hz, mai mult decât frecvența uzuală de 7,83 Hz, reflectând Conștiința Cosmică a Sufletelor trezite de pe acest Pământ sacru.
Pe măsură ce urcați în octavă sau frecvență, dragilor, această recalibrare și integrare este experimentată la toate nivelele Ființei voastre.
În cadrul octavelor dimensionale inferioare, liniile temporale contopite vă cer să lucrați cu miasme înghețate, tipare karmice, codificări artificiale și altele asemenea.
Și, în timp ce faceți acest lucru pentru voi și pentru ceilalți, dragilor, mergând pe calea Iubirii Divine, voi accesați următoarele frecvențe dimensionale sau octave ale Conștiinței Unității.
Pe măsură ce vă bazați pe Modelele Noului Pământ, în cadrul Rețelei Unității și al Rețelei Solare, pe măsură ce treceți dincolo sau, mai degrabă, integrați planurile de polaritate, iubind tot ceea ce apare, toate acestea aduc nivele superioare de manifestare, cunoaștere și aliniere la Divin, în timp ce voi recalibrați aspectele voastre multidimensionale în acest moment Acum.
Cu toate acestea, prin aceste schimbări de frecvență, explozii solare și schimbări magnetice, dragilor, voi experimentați, în continuare, o re-structurare a creierului fizic, precum și o activare mai profundă a glandelor pituitară, pineală, a hipotalamusului și a talamusului.
Pe măsură ce aspectele rănite ale Sufletului sunt îmbrățișate de Inima voastră Christică, judecata de sine și a altora sunt eliberate ca și perspective superioare care vin în ființă, împreună cu un sentiment mai profund al Non Timpului sau momentul Acum; cu toate acestea, epuizarea, palpitații ale inimii și anxietatea pot crește în intensitate, împreună cu recalibrarea sistemului nervos, care afectează dieta și sensibilitatea.
Pentru aceia dintre voi, cei de pe acest Pământ sacru, care vă confruntați și înțelegeți aceste energii, există posibilitatea să puteți ajunge într-un loc al liniștii, prin Inimile voastre Christice.
Iar pentru cei de pe acest Pământ sacru, care lucrează prin prisma personalității sau a aspectelor sufletești rănite, a coerenței demontării gândirii liniare, se crează un comportament mai haotic, deoarece aceștia intră în starea de inconștiență colectivă de pe planetă.
Ceea ce multi dintre voi ați experimentat în aceasta ultimă lună, dragilor, sunt nivelurile de compasiune pentru sine și pentru ceilalți, un sentiment mai profund al Divinității și o cunoaștere a onorabilității voastre, cu toate că, probabil, încă există o situație complicată a relațiilor schimbătoare, cuplată cu o lipsă de comunicare, care a fost o temă comună.
Și acum, pe măsură ce resimțiți energiile lunii Iunie, voi pătrundeți în Templul Perspectivelor Superioareprin intermediul Suprailuminării Ordinului lui Melchizedek și al Arhanghelilor Mihail, Rafael și Gabriel.
Vă puteți gândi la aceasta, dragilor, ca fiind „Calea Soarelui și Calea Lunii”.
O căsătorie alchimică a Spiritelor interioare Divine Masculine și a Spiritelor interioare Feminine Divine, călăuzinduvă spre Conștiința Cosmică Christică, spre niveluri superioare de apreciere a fiecărui Moment Acum, spre un echilibru și o perspectivă reînnoită asupra vieții, cu niveluri superioare de Iubire, Înțelepciune și Cunoaștere, trăite și acceptate, precum și crearea Corpului de Lumină Eu Sunt Avatar.
Templul Perspectivelor Superioare vine în ființă prin suprapunerea lui Yesod (Fundația) peste Tipareth (Frumusețea) în scara lui Iacov și se exprimă prin a treia rază a inteligenței Divine.
A treia rază a Inteligenței Divine este o frumoasă rază galben aurie, asociată cu înțelepciunea creatoare, prin Mintea Lui Dumnezeu.
Conectându-vă la Mintea Lui Dumnezeu, voi veți primi darul „cunoașterii”, dragilor, precum și capabilitatea de a aduce aceste cunoștințe în formă, prin Lumina Dezvăluitoare Divină a Mamei / Tatălui Dumnezeu.
Acest Templu, dragilor, vă conduce spre câmpul energiei Christice și al Iubirii Divine, necondiționate.
Acesta se bazează pe modelele Noului Pământ și ale Sinelor voastre multidimensionale, prin Conștiința Luminii Eu Sunt Avatar, pentru a manifesta țelul Sufletului vostru, prin înțelepciune, experiență și cunoaștere, vindecând prin niveluri superioare ale darurilor voastre spirituale și ESP (extrasenzoriale) unice, precum și aprofundând comunicarea voastră cu Divinul, prin „Devotamentul față de Marea Lucrare”.
Pe măsură ce voi renunțați la judecata de sine și a celorlalți și vă detașați de evaluările comparative, voi pătrundeți, mai adânc, în valuri ale Ascensiunii, în cunoaștere, adevăr, capitulare, devotament, Inspirație Divină, centrarea și aprecierea tuturor formelor de viață, în comuniune directă cu Dumnezeu și cu iubita voastră Prezență Eu Sunt.
Acest Templu, dragilor, este experimentat și prin energia Soarelui și a Lunii. Purtându-vă în Conștiința Cristalină Solară, ca și Flăcări sacre transformatoare ale Iubirii Divine, voi vă conectați la Rețeaua Uniunii și la Discurile Solare Aurii ale Soarelui din această rețea, reactivate la momentul Solstițiului.
În plus, voi experimentați noi ritmuri, cicluri și echilibru în viața de zi cu zi, cu niveluri mai profunde de intuiție, empatie și înțelegere.
De asemenea, în Templul Perspectivelor Superioare, dragilor, Arhanghelul Mihail, Rafael și Gabriel vin pentru a vindeca, prin Modelele Angelice Aurii ale Discului Solar, astfel încât să experimentați toate upgradeurile și frecvențele multidimensionale disponibile pentru voi la acest moment.
Și în această sesiune cu voi, noi ne vom concentra pe unul dintre aceste șase modele, procesul de Activare al ADNul Cristalin Solar, având în vedere că noi linii temporale converg, mai adânc, în Conștiința Cristalină Solară.
Deci, haideți să accesăm  această transmisie, Acum, pentru a aprofunda această experiență a Conștiinței Unității, prin Perspective Superioare și linii temporale care fuzionează.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊
Să începem, Acum, cu stabilirea spațiului nostru sacru, prin conectarea la toate aceste Entități Iluminate ale Luminii de Sus, care se bucură, dragilor, de faptul că voi realizați și creați schimbare, ca și aceste nave (corpuri) fizice pe acest Pământ sacru și ca și aceste Flăcări transormatoare sacre ale Iubirii Divine.
Deci, începem prin respirație adâncă, inspirând prin extinderea abdomenului inferior și contractând abdomenul inferior în timp ce expirați, aprofundând gradul de conștientizare observațională, la nivelul corpului fizic și al oricărei zone de disconfort.
Trimiteți, pur și simplu, Iubire și mișcați-vă corpul până când găsiți acea blândețe și comoditate pentru voi în acest moment, Acum, dragilor.
Chemați, Acum, Supra Iluminarea Mamei / Tatălui Dumnezeu și toate Ființele Iluminate ale Luminii de Sus, Arhanghelii și Perechile lor Divine Feminine, Puternicul Elohim, Maeștrii Razei, Maeștrii Înălțați, Comunitatea Feminină a Trandafirului, Melchior – Logosul Galactic, Logiile Solare – Helios și Vesta, Sanat Kumara – Podul către Conștiința Christică Solară, Lordul Buddha, Trinitatea Lorzilor Luminii – Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lordul Melchizedek și, Acum, Ordinul lui Melchizedek.
Chemați, Acum, toate celelalte Ființe de Lumină și Ghizii Maeștri pe care îi cunoașteți și care doresc să vi se alăture, Acum, în acest spațiu sacru, împreună cu iubita voastră Prezență EU SUNT, pe măsură ce voi fuzionați, Acum, cu iubita voastră Prezență EU SUNT, cel mai înalt aspect al Luminii Sufletului vostru, în Inima Cosmică a Mamei / Tatălui Dumnezeu.
Bun, dragilor.
Vizualizați, Acum, un cordon de împământare, de orice culoare aleasă de voi, pornind din Chakra Sacrală spre Inima de Cristal a Mamei Pământ și, pe măsură ce vă ancorați adânc în clusterele Luminii de Diamant, voi activați Codurile Luminii de Diamant ale Creației, Purității, Inocenței și ale Divinității, fiind învăluiți de această Flacără Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, Suprailuminați de Ordinul lui Melchizedek.
Concentrați-vă, Acum, pe această sfera diamant de Lumină, de 16 metri în diametru, din jurul vostru și vizualizați această minunată Floare aurie a Vieții extinzându-se în Fructul Vieții și, Acum, în cele 13 Sfere ale Cubului lui Metatron.
Toate geometriile, numerologiile, geometriile fractale, codurile stelare ki și modelele disponibile pentru voi în acest moment, prin intermediul Rețelei Unității, dezvoltă Acum, dragilor, o experiență mai profundă a înțelepciunii și Iubirii, conducându-vă către energiile Solstițiului.
◊ ֍ ◊◊ ֎ ◊ ֎ ◊◊◊ ֍ ◊ ֎ ◊ ֎ ◊
Și Acum, dragilor, acordați-vă un moment, pentru a simți, prin intermediul Rețelei Uniunii, acest echilibru de polaritate din inconștientul colectiv, ceea ce se apropie și se reflectă în realitatea voastră, ceea ce este curățat pentru acest Pământ sacru și pentru întreaga Viață de pe acest sacru Pământ.
Îngăduiți-vă să pătrundeți, mai adânc, în detașare emoțională, Acum, în compasiune, lipsă de judecată și perspective superioare.
Minunat, dragilor.
◊ ֍ ◊◊ ֎ ◊ ֎ ◊◊◊ ֍ ◊ ֎ ◊ ֎ ◊
Vizualizați, Acum, în fața voastră Trinitatea Lorzilor Luminii ~ Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron și Lordul Melchizedek, care activează, Acum, Scutul lor de Lumină, în jurul acestei sfere diamant de Lumină, de 16 metri în diametru, din jurul vostru, dragilor.
Ei aduc această minunată stea cu douăsprezece vârfuri, cu două simboluri infinit integrate, unul orizontal și unul vertical, aliniinduvă, mai adânc, în Matricea Divină a Creației și în Conștiința Luminii Eu Sunt Avatar.
Decretați Acum:

„Eu activez, Acum, Scutul de Lumină al Trinității Lorzilor, în jurul trupului și al câmpului meu energetic

 Activare, Activare, Activare.“

Minunat, dragilor.
Voi sunteți pregătiți, Acum, să intrați în Templul Perspectivelor Superioare.
Și Acum, Arhanghelii Mihail, Rafael și Gabriel, împreună cu Ghidul vostru Maestru Melchizedek, apar în fața voastră.
Arhanghelul Rafael se află, Acum, în fața voastră, Arhanghelul Mihail la dreapta voastră, Arhanghelul Gabriel stă în spatele vostru și Ghidul vostru Maestru Melchizedek în stânga voastră.
Bun, dragilor.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Pe măsură ce un portal al Luminii se activează în jurul Scutului vostru de Lumină, voi intrați, Acum, în acest Templu al Perspectivelor Superioare.
Voi sunteți învăluiți în această minunată Flacără de Lumină Galben – Aurie, Argintiu – Aurie și Diamant, ascultând psalmul:

Shaddai El Chai, Atotputernicul Unicul Dumnezeu. 

Eloah VaDaath, Dumnezeu Cel Puternic”.

Pe măsură ce voi experimentați aceste frecvențe ale razei, în Templul Perspectivelor Superioare, dragilor, voi sunteți înveșmântați în această frumoasă robă ceremonială galben-aurie, cu simbolul Florii Vieții și steaua cu șase vârfuri pe spatele robei, concentrându-vă pe învățăturile Ochiului lui Horus, învățăturile Ordinului lui Melchizedek.
Pe pieptul stâng apar trei flăcări; Flacăra Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, Flacăra Argintiu – Aurie a Admirației și a Echilibrului și Flacăra Galben – Aurie a Înțelepciunii și a Cunoașterii.
În centrul acestor flăcări este simbolul Soarelui Auriu și al Lunii Argintii.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Minunat, dragilor.
Privind în jurul vostru, Acum, voi vizualizați că vă aflați în acest minunat Templu de Lumină al Soarelui Auriu.
Voi vizualizați aceste frumoase raze curgătoare solare aurii, peste tot în jurul vostru și aceste oglinzi argintii care se arcuiesc deasupra capului, reflectând înapoi către voi, ceea ce voi aveți nevoie să vedeți și să cunoașteți în acest moment Acum.
Pe măsură ce păstrați aceste viziuni, aceste imagini care pot să apară prin emoții, dragilor, voi începeți să experimentați, de asemenea, un nivel mai profund al Conștiinței Cristaline Solare, deoarece particulele subatomice, din cadrul corpului vostru, se rotesc în aceste frecvențe amplificate ale Luminii.
Arhanghelul Rafael vine, Acum, în fața voastră și vă conduce către acest altar central făcut din aur, pe care se află acești minunați trandafiri albi, aurii și argintii.
Și Acum, voi vizualizați șase Discuri Solare Aurii rotative.
Aceste Discuri Solare Aurii, dragilor, sunt Modelele Angelice ale Discurilor Solare Aurii care vă poartă, tot mai adânc, în omniprezentul Continuum și momentul Acum și prin multiplele Modele ale Ascensiunii și Coduri de Lumină.
Și Acum, dragilor, Arhanghelul Mihail înaintează și vă oferă un Scut Cristalin de Lumină.
Acest Scut Cristalin de Lumină este creat prin intermediul modelelor frecvențelor Noului Pământ, ale Iubirii Divine și ale Conștiinței Unității.
În plus, dragilor, acest Scut Cristalin deține propriile voastre coduri cheie individuale ale Serviciului Divin și ale Perspectivelor Superioare, deschizându-vă spre Cunoașterea Câmpurilor de Lumină dimensionale superioare, care au fost programate în cadrul Scutului vostru individual Cristalin de Lumină.
Și, pe măsură ce intrați în contact cu acest scut, acesta se revarsă în energia voastră, devenind unul cu voi.
Având în vedere că particulele subatomice din corpul vostru se rotesc, Acum, în această frecvență amplificată a Luminii, se activează, Acum, un nivel mai profund de Cunoaștere, deoarece acest Scut Cristalin de Lumină acționează, Acum, în jurul întregului vostru trup și câmp energetic, refractând, protejând, ocrotind, activând și amplificând intuiția și înțelepciunea voastră.
Minunat, dragilor.
Arhanghelul Gabriel înaintează și plasează, Acum, o amuletă de echilibrare pe Chakra voastră Al Treilea Ochi.
Această amuletă este un disc auriu eteric pe care apare, Acum, un minunat simbol al unei Luni în creștere argintii, rotindu-se în sensul acelor de ceasornic și, apoi, în contra-sensul acelor de ceasornic, creând schimbări în creierul vostru fizic și, Acum, în glandele pituitară și pineală, în hipotalamus și în talamus, purtânduvă, mai adânc, în echilibrul, frumusețea și admirația acestui moment Acum.
Și Acum, dragilor, Arhanghelul Rafael înaintează și crează o Piramidă eterică de Lumină, de Vindecare, în jurul corpului vostru, astfel încât voi să puteți lucra cu orice situații sau aspecte de sub-personalitate ale voastre care apar, Acum, pentru a fi îmbrățișate de Inima voastră Christică.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Minunat, dragilor.
Arhanghelul Mihail ridică, Acum, sabia sa de Lumină și voi vizualizați cum sunteți înconjurați, Acum, de multe Ființe Angelice Iluminate, precum și de către Inițiați ai Luminii, fiind toți pregătiți pentru a experimenta următorul nivel al înfloririi splendorii și Luminii Sufletelor voastre.
Voi sunteți, Acum, pregătiți pentru a experimenta Activările Modelelor Discului Angelic Solar Auriu.
Arhanghelul Mihail ia, Acum, unul dintre aceste minunate Discuri Solare și îl plasează în interiorul Chakrei voastre Steaua Pământului, la 15 centimetri sub picioarele voastre.
Acest Disc Solar, dragilor, asistă Activarea ADN – ului vostru Cristalin Solar către Conștiința Solară Christică, mai adânc, în liniile temporale care fuzionează și, având în vedere că acest lucru se întâmplă Acum, voi vă simțiți confortabil, relaxați, pe măsură ce voi accesați, Acum, această Invocare și Activare a acestor Modele ale ADN-ului vostru Cristalin Solar.
Decretați Acum:
„Învăluit în Flacăra de Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, Flacăra  Argintiu – Aurie a Admirației și a Echilibrului și în Flacăra Galben – Aurie a Înțelepciunii și a Cunoașterii, Eu mă aliniez, Acum, cu centrul Pământului Soare, cu Soarele din Inima mea, cu Soarele, cu Soarele Central și, Acum, cu Marele Soare Central.
Eu chem, Acum, Ordinul lui Melchizedek, Arhanghelii Mihail, Rafael și Gabriel și toate Ființele de Lumină de Sus, pe care Eu le recunosc personal, pentru ca, Acum, Eu să fuzionez cu iubita mea Prezență EU SUNT.
Eu cer, Acum, activarea Modelelor ADN-ului meu Cristalin Solar, prin acest Model Angelic al Discului Solar Auriu.
Eu cer, Acum, activarea literelor de foc, geometriilor, codurilor cheie și a numerologiilor, prin fiecare dintre cele 12 Șiruri ale ADNului meu, precum și fuzionarea liniilor mele temporale viitoare ale Sinelor mele multidimensionale, ale Unicei Conștiințe a Unității.
Eu cer, Acum, activarea primului Șir al ADNului meu, prin ancorarea și activarea celei de-a șaptea raze a Ceremonialului Magic, în timp ce Eu mă concentrez, Acum, asupra eliberării vechilor structuri, deschizând calea pentru această nouă Eră de Aur a Luminii.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊
Eu cer, Acum, activarea celui de-al doilea Șir al ADNului meu, prin ancorarea și activarea celei de-a șasea raze a Devoțiunii și a Idealismului, în timp ce Eu  concentrez, Acum, asupra devotamentului și conexiunii mele cu Mama / Tatăl Dumnezeu și cu Legiunile Luminii de Sus.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊
Eu cer, Acum, activarea celui de-al treilea Șir al ADNului meu, prin ancorarea și activarea celei de-a cincea raze a Cunoașterii Concrete, în timp ce Eu mă concentrez, Acum, asupra echilibrării polarității, realinierii emisferelor stângă și dreaptă ale creierului meu, și, Acum, a glandei pituitare, pineale, a hipotalamusului și a talamusului.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Eu cer, Acum, activarea  celui de-al patrulea Șir al ADNului meu, prin ancorarea și activarea celei de-a patra raze a Armoniei, în timp ce Eu mă concentrez, Acum, asupra armoniei și darurilor mele creative și de muncă în serviciul Divin, în această Eră de Aur a Luminii.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊
 
Eu cer, Acum,  activarea celui de-al cincilea Șir al ADNului meu, prin ancorarea și activarea primei raze a Voinței și a Puterii, în timp ce Eu mă concentrez, Acum, asupra împuternicirii și alinierii voinței mele la Voința Divină a Mamei / Tatălui Dumnezeu.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊
Eu cer, Acum, activarea celui de-al șaselea Șir al ADNului meu, prin ancorarea și activarea celei de-a treia raze a Inteligenței Divine, în timp ce Eu mă concentrez, Acum, asupra înțelepciunii mele prin cunoaștere, care unește mintea mea superioară cu Mintea Superioară al Mamei / Tatălui Dumnezeu.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Eu cer, Acum, activarea celui de-al șaptelea Șir al ADNului meu, prin ancorarea și activarea celei de-a doua raze a Iubirii / Înțelepciunii, în timp ce Eu mă concentrez, Acum, asupra Iubirii Divine, trăind Iubirea Divină, prin Templul Inimii mele și simțind această Iubire pentru întreaga Creație.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Eu cer, Acum, activarea celui de-al optulea Șir al ADNului meu, prin ancorarea și activarea celei de-a opta raze a Transcendenței, în timp ce Eu mă concentrez, Acum, asupra transmutării, transformării și transfigurării, eliberând orice credințe și șabloane limitative și întinerind corpul meu, prin intermediul frecvențelor amplificate ale Luminii întregii Creații.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Eu cer, Acum, activarea celui de-al nouălea Șir al ADNului meu, prin ancorarea și activarea celei de-a noua raze a Potențialelor Superioare, în timp ce Eu mă concentrez, Acum, asupra țelului, pasiunii, bucuriei și visării Inimii mele.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Eu cer, Acum, activarea celui de-al zecelea Șir al ADNului meu, prin ancorarea și activarea celei de-a zecea raze a Divinității, în timp ce Eu mă concentrez, Acum, asupra Egalității Divine și a Flăcării Întreite a Puterii, Iubirii și a Înțelepciunii.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Eu cer, Acum, activarea  celui de-al unsprezecelea Șir al ADNului meu, prin ancorarea și activarea celei de-a unsprezecea raze a Adevărului Iluminat și al Iubirii Divine, în timp ce Eu mă concentrez, Acum, asupra compasiunii, iertării, perspicacității, înțelegerii și Iubirii Divine.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Eu cer, Acum, activarea celui de-al doisprezecelea Șir al ADNului, prin ancorarea și activarea celei de-a douăsprezecea raze a Unicei Conștiințe a Unității, în timp ce Eu mă concentrez, Acum, asupra Conștiinței Christice.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Eu cer, Acum, fuziunea cu Sinele mele multidimensionale, cu Sufletul meu, cu familia mea Stelară și prietenii Luminii și, Acum, cu conștiința Eu Sunt Avatar, cu acest colectiv al lucrătorilor în Lumină și al Ființelor Christice, care asistă la co-crearea Raiului pe Pământ, în această Eră de Aur a Luminii.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Eu cer, Acum, fuziunea cu întreaga Viață, într-o Conștiință Unică a Unității, cu cunoașterea mea interioară, ca și Ființă Conștientă Christică de Lumină, ca și Flacără transformatoare sacră a Iubirii Divine, ajutând întreaga Viață, în aceasta Eră de Aur a Luminii și co-creând Raiul pe Pământ.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Eu cer, Acum, activarea celor 33 de Discuri Argintii Holografice Cosmice Christice.  Eu Sunt conștient(ă) că aceste Discuri Argintii Holografice Cosmice Christice mă îndrumă către Liniile Temporale Christice și spre aceste frecvențe dimensionale 5D ale Punctului Zero de energie, energia Divină, Iubirea necondiționată și omniprezentul moment Acum.
Aceste Discuri Argintii Holografice Cosmice Christice se activează, Acum, prin coloana mea vertebrală, prin cele 33 de vertebre, de-a lungul coloanei mele vertebrale.
Eu trăiesc, Acum, activarea acestor modele vibraționale superioare, care poartă cartografierea, amintirea și restaurarea codurilor Cosmice, pentru corpurile mele multi-dimensionale.”
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Minunat, dragilor.
Și Acum, vizualizați Discurile Aurii Solare ale Soarelui, activându-se la momentul Solstițiului, în timp ce voi vă alăturați tuturor Inițiaților Luminii, cu această invocație:
„Noi învăluim, Acum, Mama Pământ și întreaga sa Viață, cu Flacăra Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, cu Flacăra Argintiu – Aurie a Admirației și a Echilibrului și cu Flacăra Galben – Aurie a Înțelepciunii și a Cunoașterii.
Cu ajutorul Ființelor Iluminate ale Luminii de Sus, a Arhanghelilor și a Ordinul lui Melchizedek, noi cerem, Acum, activarea și actualizarea Discurilor Aurii Solare ale Soarelui, în interiorul și în jurul Rețelei Unității și Solare 144, pentru ca aceasta să se activeze Acum, astfel încât întreaga Viață de pe acest Pământ sacru să poată avea acces la octava dimensională a Conștiinței Solare Christice.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Noi ne concentrăm, Acum, asupra Muntelui Pinnacle din Arkansas, în timp ce noi activăm energetic, Acum, primul Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Noi ne concentrăm, Acum, asupra Scrisorilor Sfântului Toma, Statului Minas Gerais din Brazilia, în timp ce noi activăm energetic, Acum, al doilea Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Noi ne concentrăm, Acum, asupra Lacului Titicaca (Lacul Frumos) din Bolivia, în timp ce noi activăm energetic, Acum, al treilea Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Noi ne concentrăm, Acum, asupra Capelei Roslyn din Scoția , în timp ce noi activăm energetic, Acum, al patrulea Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Noi ne concentrăm, Acum, asupra Munților Ural din Rusia, în timp ce noi activăm energetic, Acum, al cincilea Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Noi ne concentrăm, Acum, asupra Siberiei, Lacul Baikal din Rusiaîn timp ce noi activăm energetic, Acum, al șaselea Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Noi ne concentrăm, Acum, asupra orașului Giza din Egipt, în timp ce noi activăm energetic, Acum, al șaptelea Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Noi ne concentrăm, Acum, asupra muntelui Kilimanjaro din Africa, în timp ce noi activăm energetic, Acum, al optulea Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Noi ne concentrăm, Acum, asupra Piramidelor Xi’An din Chinaîn timp ce noi activăm energetic, Acum, al nouălea Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Noi ne concentrăm, Acum, asupra insulei Mo’orea din Polinezia Franceză, în timp ce noi activăm energetic, Acum, al zecelea Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Noi ne concentrăm, Acum, asupra Uluru , piatra sacră din Australiaîn timp ce noi activăm energetic, Acum, al unsprezecelea Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Și, în sfârșit, noi ne concentrăm, Acum, asupra statului Sri Lanka, în timp ce noi activăm energetic, Acum, al doisprezecelea Disc Solar Auriu al Soarelui.
◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Pe măsură ce noi ne adâncim în Iubire necondiționată și „Înflăcărăm Rețeaua”, la momentul Solstițiului, noi pătrundem colectiv în Conștiința Cristalină Solară, Acum, în cunoașterea prețiozității și măreției noastre, ca și aceste Ființe Cristaline Solare de Lumină și, mai adânc, în împuternicire, cunoaștere, înțelepciune și Iubire.

Shaddai El Chai, Atotputernicul Unicul Dumnezeu. 

Eloah VaDaath, Dumnezeu Cel Puternic”.

Așa Și Este.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Minunat, dragilor.
Vă vom purta prin toate cele șase Activări ale Modelelor Discului Angelic Solar Auriu. în transmisia noastră lunară către voi.
Să știți că aceste activări sunt foarte puternice și crează noi portaluri și vortexuri de Lumină, în dimensiunile superioare și ancorează acest Pământ sacru și întreaga sa Viață, tot mai adânc în omniprezentul Continuum al Iubirii Divine necondiționate.
Respirați adânc Acum, extindeți abdomenul inferior, pe măsură ce inspirați și contractați abdomenul inferior, pe măsură ce expirați. 

Voi sunteți pregătiți, Acum, să reveniți în spațiul vostru sacru.

Voi experimentați un portal de Lumină, activat în jurul Scutului de Lumină al Trinității Lorzilor și voi reveniți, Acum, în spațiul vostru sacru.

Voi vă ancorați în Inima de Cristal a Mamei Pământ, simțind această conexiune la întreaga Viață, în Iubire Divină și în Conștiința Unică a Unității.

Minunat, dragilor.

Noi vă mulțumim pentru munca voastră în serviciul Divin și, cu aceasta, noi vă dorim să aveți o zi magică.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊◊֎◊
Transcris de Eadie Miller
Link original:

http://www.pleiadianlight.net/eye-of-horus-june-2017

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/06/18/templul-perspectivelor-superioare-invataturile-ochiului-lui-horus/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Anrita Melchizedek. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s