Energia Cosmică a Solstițiului din Iunie 2017

Tanaaz

Solstițiu Cosmic 2017

Solstițiul din Iunie cade pe 20 – 21, marcând cea mai lungă zi a anului în Emisfera Nordică și cea mai scurtă zi a anului în Emisfera Sudică.

În Emisfera Nordică, Solstițiul din Iunie reprezintă punctul culminant al anului și punctul cel mai înalt de energie. Solstițiul de Vară este un moment de Lumină, masculinitate și expansiune exterioară.

În Emisfera Sudică, Solstițiul din Iunie reprezintă cel mai scăzut punct al energiei anului. Solstițiul de Iarnă este o perioadă de întuneric, feminitate și expansiune interioară.

Indiferent unde locuiți, voi puteți simți energia Solstițiului, observând Mama Natură.

În nord, zilele sunt însorite, cerul este albastru și natura este foarte activă. În sud, zilele sunt reci și gri și natura se odihnește în cea mai mare parte.

Mama Pământ însumează destul de mult energia care este în jurul nostru în acest moment al anului și locul unde este benefic să ne concentrăm energiile.

Cei care trăiesc în Emisfera Nordică sunt binecuvântați cu energie înaltă și cu dorința de a ieși și de a face lucruri, în timp ce în Emisfera Sudică sunt binecuvântați cu o energie joasă, care este folosită mai bine pentru odihnă și reflecție.

Chiar dacă există diferențe în energia Solstițiului, energia planetară sau cosmică este aceeași, indiferent unde locuiți.

Pe cer, planetele se pregătesc pentru Super Luna Nouă care apare în 23-24 iunie. Această Super Lună Nouă face parte dintr-un ciclu mai lung, care a început în Mai și contribuie la cristalizarea lucrurilor și la aducerea unui nou început revigorat.

Această energie, alături de cea a Solstițiului, ne îndrumă pe toți să începem să ne gândim, într-un mod nou, la viața noastră .

Noi suntem călăuziți să ne evaluăm și să ne revizuim gândurile, cuvintele și acțiunile noastre și să facem ajustări care să reflecte viața spre care dorim să ne îndreptăm .

Energia cosmică din jurul Solstițiului, care conduce spre Luna Nouă, deține o energie intensă, aproape ca și cerurile care radiază asupra noastră și luminează zone ale vieții noastre, care au nevoie de atenția noastră.

Noi suntem, cu toții, chemați să intrăm în potențialul nostru maxim și să începem alinierea cu țelul și calea noastră cea mai înaltă.

Țelul nostru pe acest Pământ este să fim sinceri cu de noi înșine și să urmăm chemarea Inimilor noastre; deși acest lucru poate părea uneori dificil, cu cât rămânem mai fideli celor care suntem, cu atât mai ușor se va desfășura această călătorie.

Energia Solstițiului ne face să urăm bun venit noului și să sărbătorim scopul pentru care noi suntem Aici și misiunea pentru care a venit Sufletul nostru pe Pământ.

Acesta este un timp excelent pentru a vă reevalua viața și pentru a vă atinge orice obiective, vise sau dorințe care există în mintea voastră.

De asemenea, este timpul să faceți un salt de credință și să începeți să vă puneți în aplicare planurile. Nu vă fie teamă, Acum este momentul pentru a începe.

În Emisfera Nordică, timpul este perfect pentru a vă apropia de ceilalți, pentru a colabora și pentru a vă pune în aplicare ideile în lume, pentru ca ceilalți să vadă.

În Emisfera Sudică, timpul este perfect pentru a căuta idei, a face notițe și a vă canaliza creativitatea, pentru a veni cu soluții, strategii și idei noi.

Toți suntem în punctul în care este timpul să ieșim din zonele noastre de confort, să ne ridicăm și să punem în aplicare planurile. Este timpul să construim vise mai mari, să avem perspective mai înalte și să găsim din ce în ce mai multă bucurie.

De fapt, dacă nu știți de unde să începeți cu toată această energie, începeți prin a vă urma bucuria și restul va veni de la sine.

Viața este ciudată uneori, dar este util să vă amintiți că, în afara tuturor lecțiilor Sufletului și a evoluției, noi suntem pur și simplu, Aici, ca să ne distrăm.

Dacă nu aveți în plan altceva pentru restul anului, este benefic să vă concentrați, doar, asupra folosirii energiei cosmice a Solstițiului, pentru a aduce cât mai multă bucurie în viața voastră.

Tanaaz

Link original:

http://foreverconscious.com/cosmic-energy-june-solstice-2017

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/06/20/energia-cosmica-a-solstitiului-din-iunie-2017/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Energia Cosmică a Solstițiului din Iunie 2017

  1. Lucia Tereza zice:

    Magnific!!!Cu infinita recunostinta!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s