Întruchiparea Punctului Critic Cristalin

Sandra Walter

24 Iunie 2017

Foto: http://www.arcturiantools.com/2017/06/embodying-crystalline-tipping-point.html

Binecuvântări, Iubit Trib al Luminii ~

Lansarea culoarului Eclipsei din August, începând cu perioada de o săptămână din preajma Solstițiului, s-a încheiat cu Luna Nouă.

Pe măsură ce transpunem razele cosmice ale evoluției și expresia emergentă a Mamei Gaia într-o realitate nouă, noi simțim procesul amplu al intenției Sursei. Voința Divină pune capăt capitolelor inferioare și noi îngăduim înțelepciunii noastre superioare să rearanjeze percepția noastră.

Direcția de Deschidere a căii Eclipsei, pentru ca frecvențele mai pure ale liniilor temporale Primordiale Christice să fie disponibile, simțite și utilizate de către Gardienii și Lucrătorii Rețelei, a devenit evidentă săptămâna trecută.

Din fericire, anul acesta continuă să ridice obstacolul experiențelor Ascensiunii; noi învățăm să așteptăm neprevăzutul. Noi acceptăm, pe deplin, experiența noastră ca fiind imprevizibilă, într-un sens bun.

Lumina superioară accelerează bifurcația realităților; amplificarea decalajului este detectabilă. Chiar și în interiorul corpului fizic, noi observăm reflexia divizării. Fericire intensă și epuizare, stări senine de pace profundă și stare intensă de visare, expansiune în tărâmurile mistice fără forme și activări consistente ale întruchipării.

Rețineți cum v-ați simțit atunci când acest Portal Divin s-a deschis.

Rețineți reacția mentală, emoțională, fizică și spirituală, pe măsură ce Lumina stimulează punctul critic cristalin al întruchipării.

Acest lucru învederează rezonarea liniei voastre temporale și unde anume pot fi efectuate ajustări.

Amintiți-vă că epurarea densității este un lucru pozitiv; chiar și în propriul curs al vieții.

Există rezistență la schimbarea direcțiilor? La abandonarea în fața unei experiențe, mai ales atunci când provoacă sau epuizează fizicul? La revenirea la apelul unei traiectorii superioare? La retragerea pentru reechilibrare sau odihnă? La deplasarea înainte cu noi abilități?

Utilizați acest ultim aflux de frecvență superioară ca pe punct de control al Ascensiunii.

Revedeți Întrebările Sufletului pentru Pregătirea Înălțării.

Rezistența la alegerea conștientă a liniei temporale (alinierea tuturor gândurilor, cuvintelor, activităților, serviciului, emoțiilor și a creațiilor cu rezultatul dorit) devine incomodă.

Câmpul Unității Globale de Traversare a Liniilor Temporale

Câmpul Meditației Unității demonstrează puterea conștiinței noastre pure unificate; Puterea de a încorpora frecvența Luminii Cristaline a Iubirii necondiționate.

Portalurile Cosmice recent deschise – fluxurile electromagnetice interuniversale, intergalactice, interstelare – au multe scopuri. În aplicarea Ascensiunii și a unei schimbări dimensionale, ele asistă schimbările liniilor temporale și împărțirea realităților. În mod colectiv, noi putem debloca aceste Porți, pentru toate inimile aliniate la Iubire. Noi suntem martori rezultatelor, pe măsură ce acest pas accelerat al schimbării se desfășoară.

Alăturați-vă în timpul Meditațiilor Unității
Când: Duminica la 8:11 am PDT (06:11 pm – ora României), 11:11 am PDT ( 09:11 pm – ora României) și 5:11 pm PDT (03:11 am – ora României).
Unde: Oriunde vă aflați, de preferință în natură, timp de 33 de minute

Cum: Concentrați-vă, respirați și stabiliți intenția de a vă conecta cu toți cei care practică Meditația Unității. Deschideți-vă pentru a deveni o conductă pură pentru pace, armonie, Lumina Iubirii și amplificarea liniilor temporale Christice ale Înălțării.

Meditați în liniște timp de 33 de minute sau utilizați o meditație de expansiune, cum ar fi Activarea Luminii Christice (descărcare gratuită link-ul de mai jos sau cu imagini minunate pe YouTube).

Cine: Toți cei în Slujba Păcii și Ascensiunii Globale sunt bineveniți! Invitați-i pe toți să ni se alăture, cu cât mai multe Inimi cu atât mai bine. Vă mulțumim că ați împărtășit cu grupurile, prietenii și comunitățile voastre.

Meditație ghidată de Activare a Luminii Christice:

PC: clic dreapta + clic pe Expansiunea Luminii Christice, de mai jos, pentru salvare
Mac: Ctrl + clic pe Expansiunea Luminii Christice,  de mai jos, pentru a descărca

Expansiunea Luminii Christice 

Haideți să ajutăm toată OMenirea, Împărățiile, Elementalii și pe iubita Mama Gaia, să experimenteze acest culoar puternic, cu ușurință și har.

În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra

Link original:

http://www.sandrawalter.com/embodying-the-crystalline-tipping-point/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/06/25/intruchiparea-punctului-critic-cristalin/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Sandra Walter și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s