Perfecționarea Aptitudinilor Tale ca și Co-Creator

Tu Ești Co-Creator al Vieții Tale

You-Are-Co-Creator-Of-Your-Life

Mesaj de la Arhanghelul Mihail

LM-8-2017

transmis prin

Ronna Herman Vezane

Ronna Herman Vezane

Iubiți Maeștri, de mai mulți ani, au apărut atât de multe invenții și descoperiri științifice noi, împreună cu o cantitate covârșitoare de informații filozofice și spirituale, care bombardează mințile omenirii, încât creierul uman abia poate absorbi nenumăratele teorii și noțiuni noi, fără a intra în supra sarcină.

Voi sunteți în mijlocul unui proces monumental – o procedură complexă de alegere și de manifestare a destinului vostru pentru Noua Eră, care va deveni, treptat, realitatea voastră mai rafinată și extinsă de mâine.

Alegerile voastre, în special concentrarea, claritatea și puterea gândurilor și a acțiunilor voastre, vor determina viteza cu care se vor manifesta dorințele voastre în lumea materială a formei.

Este foarte important ca voi să învățați să vă disciplinați mintea, să vă consolidați abilitățile de concentrare și să dețineți controlul emoțiilor voastre și al minții voastre.

Darurile și oportunitățile sau dispensele Divine care vă sunt oferite necesit /solicită o puternică disciplină personală, împreună cu un nivel ridicat de responsabilitate.

A deveni conștienți de emoțiile și de modelele voastre de gândire este o componentă esențială în procesul de co-creație, pentru că aceasta va determina calitatea modelelor vibraționale pe care le veți expedia în Roata personală a celei de-a Douăsprezecea Raze a Creatorului **.

Frecvențele gândurilor Sămânță, pe care le plantați în roata personală a Creației, vor determina calitatea a ceea ce voi veți manifesta și ele vor determina, de asemenea, ceea ce voi veți experimenta în viața de zi cu zi – fie pozitiv, fie negativ.

Aceste evenimente vor fi barometrul vostru în privința tipurilor de vibrații pe care voi le transmiteți în lumea cauzei și a efectului.

Atribuția/obiectivul vostru principal, în acest moment, este de a dezvolta o stare de conștientizare conștientă, pe măsură ce voi vă deplasați mai adânc și mai adânc în nucleul Atomului Sămânță al Inimii voastre Sacre și al Minții voastre Sacre; acesta este locul unde voi veți găsi toată puterea și îndrumarea de care veți avea nevoie.

Pe măsură ce voi vă dezvoltați abilitățile co-creative și deveniți mai competenți în capacitățile personale de control al minții și al abilităților de vizualizare, voi veți înțelege cât de important este să monitorizați, constant, modelele de frecvență pe care le transmiteți în lume.

Întotdeauna este bine să țineți cont de faptul că voi trăiți într-o lume a energiei cosmice vibrante și neutre – forțele Creației – care vă așteaptă ca voi să le modelați în orice vă puteți imagina.

Voi vă creați propriul Rai. Nu puteți da vina pe nimeni altcineva pentru realitatea pe care o trăiți în prezent.

Voi sunteți o Scânteie a Creatorului Divin și atunci când voi ați primit darul unei conștiințe individualizate, o conștiință a naturii voastre Divine și independente, vouă vi s-a atribuit o Memorie Atom Sămânță permanentă, care a statuat:

„Mergeți și creați lumi fără sfârșit în Numele Meu”.

Din acel moment, dincolo de amintiri, voi ați experimentat, voi v-ați străduit, voi ați învățat, voi ați reușit uneori și nu ați reușit alteori; totuși, voi ați progresat constant și, Acum, vouă vi se oferă posibilitatea de a deveni participanți, cu drepturi depline, la crearea unei noi Ere de Aur.

Integrarea și perfecționarea virtuților, a calităților și a atributelor Sinelor voastre Superioare, este un proces gradual.

Multitudinea de Scântei ale Sinelor voastre Divine conține un belșug de informații și fiecare Fațetă individuală are multe experiențe și succese minunate pe care să le împărtășească cu voi, cu o mare infuzie de Iubire, Fericire și Bucurie Divină.

Fiecare Atom Sămânță al Sinelui vostru Superior pe care îl integrați, vă va furniza mai multe daruri minunate ale Conștiinței Lui Dumnezeu: abilități, talente și înțelepciune, dincolo de imaginația voastră cea mai îndrăzneață.

Este foarte important ca voi să învățați să fiți agenți conștienți, direcți ai tuturor forțelor Vieții.

Pentru a deveni un co-creator competent, este bine ca voi să păstrați o idee în atenția minții voastre, suficient de mult, pentru ca ea să se înregistreze clar în creier.

Toate evenimentele și manifestarea creată a formei sunt dovezi ale energiei și ale forței minții: folosirea sau utilizarea abuzivă, greșită a forței.

Țineți minte, respirația este conducătorul energiei vitale a Forței Vieții.

În anii următori, omenirea va înțelege că respirația este sacră – este darul Vieții – și voi veți învăța să nu-l pierdeți.

Pe măsură ce inspirați, fiți conștienți de faptul că este singura suflare de care sunteți siguri, pentru că poate fi ultima voastră respirație.

Este foarte important să aveți timp să vă gândiți și să integrați conceptele importante ale Creației pe care vi le transmitem.

Voi, Semințele Stelare, care ați atins nivelul necesar de modele de frecvențe armonioase, voi sunteți, Acum, pregătiți să puneți în practică tot ce ați învățat.

Pe măsură ce voi faceți acest lucru, cei din jurul vostru, care se luptă, încă, în limitele unui mediu restrictiv inferior dimensional, vor fi mișcați de ceea ce realizați voi și, treptat, ei vor începe să vă urmeze exemplul.

După cum știți, învățându-i prin exemplu este cea mai eficientă modalitate de a atrage atenția celor din jurul vostru. Un truism (adevăr banal) din trecut se aplică, de asemenea:

„Voi vă veți face cunoscuți prin roadele muncii voastre”.

STUDIAȚI ACESTEI CONCEPTE PÂNĂ CÂND SE VOR POZIȚIONA FERM ÎN MEMORIA VOASTRĂ, PENTRU CĂ ELE SUNT PARTE ALE ”LEGILOR DE MANIFESTARE” ȘI SUNT COMPONENTE CRITICE PENTRU REALIZAREA CU SUCCES A STATUTULUI UNUI „MAESTRU AL MANIFESTĂRII”.

** Deveniți un spectator, un observator, nu un participant la toată drama negativă care se desfășoară, în mod constant, în jurul vostru. Este starea emoțiilor voastre care vă atrage în „șmecheria” negativității. Dacă voi radiați modele de frecvențe superioare, armonioase, voi veți fi imuni la energia discordantă din jurul vostru.

** Voi sunteți în curs de extindere a conștientizării conștiente a ceea ce se întâmplă în jurul vostru și, deci, este foarte important ca voi să vă mențineți o stare de spirit detașată. Voi dezvoltați un nou mod de gândire, care se bazează pe controlul mental și emoțional personal.

** Mai întâi vine conștientizarea Sinelui, apoi conștiința Sufletului, urmate de conștiința Galactică și, în cele din urmă, de conștiința Sub-universală.

Voi încercați să atingeți fluxurile Conștientizării Infinite, precum și ale marilor Piramide Luminoase, care conțin Manifestul Cosmic al Matricei Divine complete pentru această experiență Sub-universală – o tranziție către o evoluție progresivă a UMANITĂȚII și spre frecvențele mai rafinate ale EREI VĂRSĂTORULUI.

** De asemenea, voi dezvoltați o sensibilitate sporită și controlată de voi, față de cei cu care interacționați, care include un punct de vedere empatic, însă, într-o oarecare măsură, detașat. Aceasta este o parte integrantă a dezvoltării non judecății. Voi veți căuta cu sârguință, voi veți pretinde și voi veți trăi adevărul în cel mai bun mod posibil. Este foarte important ca voi să îngăduiți tuturor celorlalți același drept.

** Nu permiteți nici unei acțiuni sau nimănui să vă deranjeze liniștea. Dezvoltați un nivel înalt de toleranță și de sensibilitate și exersați, cu diligență, starea de răbdare și de domolire a mâniei.

** În timp ce voi căutați măiestria de Sine, o parte din testul vostru. va fi acela că va fi necesar ca voi să experimentați, să depășiți și, eventual, să treceți dincolo de unele dintre relațiile cu oamenii din viața voastră, care nu sunt pregătiți sau dispuși să avanseze pe Spirala trezirii conștiente a Sufletului. Este bine ca fiecare Suflet să aleagă calea pe care o va urma.

Voi sunteți responsabili, doar, pentru propria voastră evoluție spirituală.

** Este necesar ca voi să nu încetați căutarea personală a Trezirii Spirituale și a Măiestriei de Sine, din cauza unui fals sentiment de datorie sau loialitate față de cei care încearcă să continue să se bucure de energia voastră sau din cauza celor care cer o cantitate nerezonabilă a atenției și a timpului vostru.

Curajoșii mei, Acum, mai mult ca niciodată, voi aveți instrumentele de manifestare la îndemână.

Este necesar să ieșiți din zona voastră de confort și să eliberați tot ce nu mai servește binelui vostru suprem.

Fiecare dintre voi știți unde se aplică acest lucru în viața personală – v-a privit în față luni și, chiar, ani – și va deveni și mai insuportabil până când, în cele din urmă, voi veți elibera ceea ce vă trage înapoi.

Pe măsură ce voi deveniți mai experimentați ca și co-creatori inspirați, voi nu vă mai concentrați energia asupra creării dorințelor mici și lumești ale trecutului.

Voi veți fi stabilit un flux constant de Particule Adamantine în și în interiorul navei voastre fizice (corpului fizic), restul curgând în lumea formelor.

Voi vă veți programa, în cel mai mic detaliu, tot ceea ce doriți să manifestați pentru confortul și bucuria personală.

Mantra voastră constantă este:

„Toate nevoile și dorințele mele sunt îndeplinite, chiar, înainte de a-mi da seama ce sunt acestea, ceea ce este și va fi, întotdeauna, pentru binele meu suprem și pentru binele tuturor”.

Voi veți descrie meticulos calea voastră de serviciu în slujba omenirii, care va fi în armonie perfectă cu misiunea voastră Divină pentru această nouă eră.

Voi veți avea o conexiune constantă, clară și benefică cu Supra Sufletul-Sinele Superior vostru rezident și voi veți urma în mod grațios și cu ușurință Calea Luminii, care se îndreaptă tot mai sus și mai sus, în tărâmurile mai rafinate ale existenței.

Fiți siguri că Eu vă voi îndruma, călăuzi, inspira și proteja, întotdeauna, atunci când voi călătoriți în necunoscut.

Eu radiez Iubirea eternă a Mamei/Tatălui nostru Dumnezeu, pentru fiecare dintre voi.

Eu Sunt Arhanghelul Mihail.

Transmis prin Ronna / Scriitor Sacru * Ca transmițător al acestui articol, Eu, Ronna Herman Vezane, revendic drepturile universale, în numele Arhanghelului Mihail. Postarea pe site-uri web este permisă, atât timp cât informația nu este modificată, omisă sau adăugată și este creditată de autor și adresa mea de e-mail și site-ul Web este inclusă. Poate fi publicată în reviste, ziare sau în public, cu permisiunea:

RonnaStar@earthlink.net​​​​​​​​​​​​​​

Sursa:

https://www.starquestmastery.com/blog

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/07/30/perfectionarea-aptitudinilor-tale-ca-si-co-creator/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ronna Herman și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s