Noile Forțe

Efectul Vega

Foto: https://www.lovehaswon.org/ascension-spirituality/the-vega-effect-mother-earths-aligns-with-her-new-magnetic-pole-star

24 August 2017

Alexandar Kosmos

Când Dumnezeu a început să creeze Cerul și Pământul, Pământul fiind neformat și gol, cu întuneric peste suprafața adâncului

și cu un vânt de la Dumnezeu trecând peste apă,

Dumnezeu a spus „Să fie Lumină”

și a fost Lumină.

Geneza 1: 1-3, Tanakh, Sfintele Scripturi

Ceea ce se poate simți Acum, într-adevăr, ca o experiență de acumulare a potențialului latent, care așteaptă ca impulsul să genereze, să îngăduie și să adopte, în cadrul statutului recent realizat al Mamei Pământ ca Planetă Creatoare a Dimensiunii a Cincea, este, de fapt, etapa internă a Mamei Pământ de pregătire pentru impulsul de a-și organiza Frecvența Vibratoare a Dimensiunii sale 5D.

La fel ca și etapa „neformată și goală” a Pământului în versiunea Tanakh, a Creării Cerului și a Pământului de către Dumnezeu, noi așteptăm, de asemenea, următoarea etapă a statutului nou-obținut al Mamei Pământ.

Începând cu 27 martie 2017, atunci când Mama Pământ și-a încheiat întreaga sa tranziție a celei de-a Cincea Dimensiuni, Mama Pământ se află într-un proces de sincronizare cu Ora Universală – în care trei zile ale Pământului sunt egale cu o Zi Universală!

Experiența noastră conștientă a Timpului Universal în cea de-a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ este, de asemenea, într-un proces de sincronizare, deoarece mințile noastre conștiente nu pot și nu ar recunoaște cu ușurință tranziția secvențială de la o Zi Universală la următoarea Zi Universală.

Spre deosebire de experiența noastră comună a tranziției Pământului de la noapte la zi sau de la zi la noapte, în care noi percepem cu ușurință și înțelegem diferența fizică dintre noapte și zi, Timpul Universal este perceput și înțeles, doar, prin centrele de comunicare și de percepție însuflețite ale Sufletului – Sistemul celor Șapte Chakre.

Chakrele Sufletelor noastre nu funcționează pentru a ajuta la dezvoltarea corpurilor noastre fizice, acestea funcționează, numai, pentru a dezvolta Țelul Spiritual al Sufletului nostru – experiența conectării Sufletului nostru la întregul Univers!

Cea de-a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ este mult diferită de experiențele noastre în Dimensiunile 3D și 4D ale Mamei Pământ, întrucât Dimensiunile 3D și 4D ale Mamei Pământ au servit, în primul rând, ca „centru de învățare” pentru realizarea Țelului Spiritual al Sufletului fiecărui Om al Luminii, în timp ce Sufletele Lucrătorilor în Lumină au fost ghizii și profesorii Oamenilor Luminii.

Astfel, fiecare Suflet al Omului Luminii ar putea persista într-un proces de evoluție spre îndeplinirea datoriei sale față de Dumnezeu – de a fi și a deveni Gardienii Mamei Pământ ca și Co-Creatori și Co-Facilitatori în progresul Mamei Pământ în Cea de-a Cincea, a Șasea, a Șaptea și a Opta Dimensiune a Universului!

Prin realizarea noului statut obținut al Mamei Pământ, ca Planetă Creatoare a Dimensiunii 5D, a apărut, de asemenea, o etapă transformatoare importantă în evoluția fiecărui Suflet Om al Luminii de pe Pământ, o actualizare transformatoare, pentru a se adapta rolului Sufletului ca și Co-Creator Și Co-Facilitator, prin necesitatea imperativă de a folosi permanent Lumina, Iubirea și Armonia Universului asupra Mamei Pământ!

Astfel, rolul anterior al Mamei Pământ ca „centru de învățare” a fost înlocuit astfel încât Mama Pământ să își poată asuma noul rol ca Planetă Creatoare a Dimensiunii sale 5D, în cea de-a Cincea Dimensiune a Universului!

Fără actualizarea rolului Omului Luminii pe Pământ, omenirea ar fi continuat să avanseze, fără întrerupere, pe calea de a promova un scop economic asupra Țelului Spiritual al Sufletului!

În curând, vor exista Noi Forțe asupra Mamei Pământ, prin realizarea noului său statut de Planetă Creatoare a Dimensiunii a Cincea, începând cu 27 martie 2017!

Noile Forțe disponibile în cadrul celei de-a Cincea Dimensiuni a Mamei Pământ vor veni ca urmare a accesului actualizat al Mamei Pământ la întregul spectru al Rețelei Universale 5D Soare – Stele!

În trecut, rolul Mamei Pământ ca și „centru de învățare” al Dimensiunii 3D și 4D a servit pentru a limita accesul la plinătatea Energiilor Universului, prin trimiterea „deviațiilor” sale de la Soarele Sistemului nostru Solar.

Deși aceste „deflecții” au fost mult mai mult decât era necesar pentru a susține fiecare formă de Viață pe suprafața sa, ele au servit, în principal, pentru a limita rolul Sufletelor evolutive ale Oamenilor Luminii, astfel încât acestea să nu se distrugă complet între ele sau chiar pe Mama Pământ!

Zilele statutului Mamei Pământ ca „centru de învățare” se termină Acum, când Mama Pământ se pregătește să genereze, să îngăduie și să adopte plinătatea Dimensiunii 5D a Universului!

Similar cu scrierea din Sfintele Scripturi, „un vânt de la Dumnezeu care trece peste apă”, Mama Pământ se pregătește, Acum, să crească impulsul pentru a-i permite să acceseze, pe deplin, Rețeaua 5D Soare – Stele a Universului prin „Efectul Vega”, procesul Mamei Pământ de a-și transforma miezul său magnetic și de a se alinia cu noua sa Stea Polară Vega, începând cu 25 septembrie și până la 23 decembrie 2017!

Accesul nostru către Noile Forțe disponibile pe Pământ este foarte aproape, dragii mei, pentru că și noi așteptăm această nouă etapă importantă a statutului nou-dobândit al Mamei Pământ!

Pe măsură ce Mama Pământ se pregătește pentru inițierea impulsului „Efectului Vega”, statutul nostru pe suprafața Mamei Pământ se pregătește, Acum, să se alinieze cu un proces de transformare.

Pregătirea noastră în cadrul Dimensiunii 5D a Mamei Pământ va implica, doar, alinierea noastră cu „Efectul Vega” al Mamei Pământ, pentru inițierea Noilor Forțe conținute în întregul spectru al Rețelei Dimensiunii 5D Soare – Stele a Universului și, prin aceasta, atingerea reală a puterii Sufletului nostru de a genera, a îngădui și a pune în practică Țelul Spiritual al Sufletului nostru, ca experiență de conectare a Sufletului nostru la întregul Univers!

Puterea noastră de a alege să utilizăm și să punem în aplicare întregul spectru al Rețelei Dimensiunii 5D Soare – Stele a Universului va fi disponibilă pentru fiecare Suflet de pe Pământ, însă foarte puține Suflete de pe Pământ vor putea să genereze, să îngăduie și să adopte, imediat, totalitatea Noilor Forțe ale Mamei Pământ, chiar și după ce „Efectul Vega” își va fi finalizat inițializarea!

Viața pe Mama Pământ este, în prezent, realizată ca și o experiență a unei Realități Divizate, în care unele Suflete se confruntă, încă, cu Realitatea lumilor 3D și 4D, în timp ce altele sunt, pe deplin, pregătite să genereze, să îngăduie și să adopte plinătatea experienței celei de-a Cincea Dimensiuni a Mamei Pământ, cu Noile sale Forțe.

Nu este o întrecere pentru a vedea cine termină primul, al doilea sau chiar ultimul, dragilor! Întreaga noastră experiență fizică pe Pământ este, doar, un proces în care fiecare Suflet termină cursa, la linia de sosire, cu Țelul Spiritual al Sufletului său complet intact!

Noile Forțe ale Mamei Pământ vor deveni disponibile prin alinierea sa cu Vega ca Steaua sa Polară, începând cu 25 septembrie și până la 23 decembrie 2017.

Odată ce „Efectul Vega” este inițializat, fiecărui Suflet i se va acorda dreptul să genereze, să îngăduie și să pună în aplicare întregul Țel Spiritual al Sufletului său asupra Mamei Pământ!

Ceea ce va ajuta foarte mult pe multe Suflete aflate, Acum, în tranziție pe Pământ, va fi recunoașterea supraabundentă a „coincidențelor non-coincidente” a ceea ce sunt ele cu adevărat.

Toate aceste „coincidențe non-coincidențiale” abundente fac parte din procesul perioadei „Marii Dizolvări” a Mamei Pământ, procesul Mamei Pământ de a elimina utilizarea fostei Frecvențe Vibraționale a Dimensiunii 4D din corpul ei, deja în proces din 19 aprilie 2017 și până pe 27 decembrie 2018.

Din păcate, aceste „coincidențe non-coincidente” nu vor fi suficiente pentru ca oricine să-și schimbe căile! La fel ca și folosirea multitudinii de mașini și dispozitive electrice și electronice pe care le-am acumulat de la „descoperirea” câmpului electromagnetic al Mamei Pământ din jurul nostru, noi vom „descoperi” și prezența Noilor Forțe ale Mamei Pământ, care se mișcă ca „un vânt de la Dumnezeu trecând peste apă – Dumnezeu a spus „Să fie Lumină” și a fost Lumină.

Noi suntem, Acum, pe marginea etapei următoare a statutului nou obținut al Mamei Pământ – rolul Mamei Pământ ca Planetă Creatoare a Dimensiunii 5D, care funcționează în colaborare cu capacitatea noastră actualizată de a sincroniza pe deplin Țelul Spiritual al Sufletului nostru la întregul spectru al Rețelei Dimensiunii 5D Soare – Stele a Universului!

Link original:

http://alexandriankosmos.blogspot.ro/2017/08/the-new-forces.html?spref=fb

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/08/26/noile-forte/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Alexandrian Kosmos și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Noile Forțe

  1. Pingback: Noile Forțe 2017 | Daniel Gaucan-Traitor si Spirit Liber

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s