Experiența Noastră „EU SUNT”

EU SUNT

De Alexandar Kosmos

30 Septembrie 2017

Există un loc, în fiecare dintre noi, unde putem trăi, întotdeauna, o expresie adevărată a lui „Eu Sunt” – Prezența Lui Dumnezeu în noi!

Experiența noastră „Eu Sunt” se manifestă ori de câte ori atingem o stare de conștientizare, fără a ne baza pe cele cinci simțuri fizice, deoarece cele cinci simțuri fizice ale noastre: a vedea, a auzi, a atinge, a mirosi și a gusta sunt concepute pentru a funcționa în lumea fizică.

Locul natural al experienței noastre „Eu Sunt” se află în Inimile și în Sufletele noastre!

Starea noastră de conștientizare în cadrul experienței „Eu Sunt” servește la alinierea Vortexurilor Energetice ale Sufletelor noastre, a celor Șapte Chakre ale Sufletelor noastre, cu Lumina, Iubirea și Armonia Universului, pentru a accesa Zona de Experiență „Eu Sunt” a Sufletului, Lumea Creației Sufletelor noastre.

Încă de când Mama Pământ și-a încheiat întreaga Tranziție 5D, pe 27 martie 2017, tot ceea ce căutăm să facem, intenționăm să facem sau alegem să facem, este Acum realizat, în întregime, cu Frecvența Vibrațională a Dimensiunii 5D a Mamei Pământ!

Deși poate părea că toate Creațiile 5D ale Sufletelor noastre nu apar cu vreo frecvență sau imediat în lumea noastră, noi, deja, realizăm Experiențele „Eu Sunt” ale Inimilor și ale Sufletelor noastre, dragilor!

Stările noastre meditative, cum ar fi atunci când intrăm în rugăciune internă, când apelăm la ajutor sau atunci când întrebăm direcția noastră actuală, nu numai că servesc la creșterea experiențelor noastre „Eu Sunt”, ci și la unificarea Vortexurilor Energetice ale Sufletelor noastre, ale Chakrelor Sufletelor noastre, cu Noua Realitate evolutivă 5D a Mamei Pământ!

Mama Pământ a devenit o Planetă Creatoare 5D, pe deplin, Activată, din momentul în care și-a încheiat întreaga Tranziție 5D, pe data de 27 martie 2017.

Odată cu „Efectul Vega” – procesul Mamei Pământ de a-și schimba magneții săi interni, pentru alinierea cu noul său Pol Nord Magnetic – Steaua Polară Vega – începând cu 25 septembrie și până la 23 decembrie 2017, Mama Pământ este, Acum, într-un proces de manifestare a Noii noastre Realități 5D!

Există o diferență semnificativă între a fi în Frecvența vibrațională 5D a Universului și a funcționa, a acționa în cadrul Noii Realități 5D a Mamei Pământ – aceasta vine odată cu recunoașterea intențiilor noastre.

Intențiile noastre, în cadrul Noii Realități a Mamei Pământ, vor conduce la realizarea și recunoașterea, pe deplin, a experienței noastre „Eu Sunt”, prin intermediul Lumii Creației Sufletelor noastre!

Pe măsură ce luna Octombrie 2017 avansează într-un cadru, mai ușor de recunoscut, a Spațiului și a Timpului, noi toți vom Alege intenția și direcția Sufletelor noastre spre o experiență a Tot Ceea Ce Este nou, însă foarte familiar, încă, pentru Inimile și Sufletele noastre!

Cele cinci simțuri fizice ale noastre vor oferi puțină asistență în a percepe Noua Realitate a Mamei Pământ, pentru că simțurile noastre fizice vor servi, doar, pentru a realiza că vechea noastră lume, cunoscută în Frecvența Vibratorie a Dimensiunii 4D a Mamei Pământ, a dispărut de ieri!

Așadar, dragilor, este bine ca noi toți să învățăm să avem încredere în intențiile Inimilor și ale Sufletelor noastre, care ne conduc într-o Nouă Realitate nevăzută și pe deplin realizată!

Luna Octombrie 2017 ne va oferi o serie de Opțiuni,, din care Sufletele noastre vor alege pe cele menite să alinieze preferințele noastre la Noua Realitate 5D a Mamei Pământ.

Puterea noastră de a Alege va fi cel mai mare avantaj și cel mai bun aliat al nostru în mișcarea Mamei Pământ, pentru a-și îmbunătăți statutul de Planetă a Creației 5D!

O alegere, pe care noi toți o facem, va fi să rămânem cât mai mult posibil, în cadrul impulsului Mamei Pământ de a-și Schimba și Transforma corpul pentru Dimensiunea 5D.

Aceasta, totuși, ar fi contra intuitivă la agitațiile experienței „Eu Sunt” a Inimilor și a Sufletelor noastre! Ceea ce se dezvoltă, Acum, în cadrul actualului „Efect Vega” al Mamei Pământ, este inițierea noului său sistem de Cincisprezece Chakre.

Noi nu o vom putea opri și nu o vom putea încetini. Putem, doar, să ne ajustăm și să ne aclimatizăm intențiile la impulsul ei, dragilor! În vocabularul comun, „Schimbarea Climatică” este, de fapt, o expresie greșită, deoarece procesul de încălzire internă al Mamei Pământ duce la adăugarea a Opt Noi Chakre la sistemul său actual de Șapte Chakre.

Aceasta este o realitate Acum și procesul ei va prevala peste noi, până când noi ne vom putea adapta și aclimatiza intențiile cu Mama Pământ! Singura altă alegere, pe care o vom avea la dispoziție, este să alegem să dezvoltăm mișcările interne ale Experiențelor „Eu Sunt” ale Inimilor și Sufletelor noastre, conducând, astfel, la descoperirea darurilor și talentelor înnăscute ale Sufletelor noastre, pentru a le utiliza în folosul nostru, în cadrul Noii Realități 5D a Mamei Pământ!

Cele cinci simțuri fizice ale corpului nostru vor servi, doar, pentru a ne menține atenția asupra gradului în care și cât de mult și cât de repede „Efectul Vega” al Mamei Pământ manifestă prezența Noii noastre Realități în orizontul nostru!

Frecvența experiențelor „Eu Sunt” ale Umanității va fi în creștere și vor avea loc cu regularitate și destul de frecvent, deoarece noi toți vom intra în mai multe sesiuni de rugăciune interioară, vom apela la ajutor sau vom chestiona direcția noastră curentă!

Experiențele noastre „Eu Sunt” sunt frecvențe ale Prezenței Lui Dumnezeu în noi!

Puterea noastră de a Alege ne îngăduie să ascultăm sau să ignorăm ceea ce noi intuim sau să ascultăm și să acționăm ceea ce noi intuim!

Multe Suflete de pe Pământ nu vor realiza că Mama Pământ trece printr-un proces de Schimbare și Transformare și vor continua să facă acest lucru până când Mama Pământ va finaliza întregul proces de actualizare a tuturor celor Cincisprezece Chakre, pe 29 martie 2042!

Acest lucru se încadrează, de asemenea, în parametrii Puterii noastre de a Alege! Pe măsură ce Mama Pământ activează fiecare dintre noile sale Chakre, încă fără nume, Puterea noastră de a Alege, dragilor, ne va îngădui, de asemenea, o creștere a Sistemului nostru de Șapte Chakre, într-un Sistem de Cincisprezece Chakre!

Aceste Opt Chakre suplimentare vor fi adăugate la profunzimea noastră Spirituală, doar, atunci când noi devenim independenți de cele cinci simțuri fizice ale noastre și alegem să actualizăm intenția Experiențelor „Eu Sunt” ale Inimilor și ale Sufletelor noastre!

Noua Realitate 5D a Mamei Pământ este, Acum, peste noi, nu se va opri și nu se va întoarce. Tot ce putem face este să urmăm Bucuria noastră în interiorul ei!

Întregul proces al Înălțării Mamei Pământ ca Planetă Creatoare 5D, va fi un proces continuu de Schimbare și Transformare a parametrilor noștri de Spațiu, Timp și Realitate, prin conexiunea pe care o realizăm cu Țelul nostru Spiritual!

Țelul nostru Spiritual, definit ca experiența conectării Sufletelor noastre cu întregul Univers, este ceea ce ne ține corpul fizic intact și ne îngăduie să interacționăm și să experimentăm cu întreaga noastră lume fizică.

Țelul nostru Spiritual ne servește să îngăduim proprietăților electromagnetice din Inimile și Sufletele noastre să interacționeze cu frecvențele electromagnetice ale Mamei noastre Pământ, prin intermediul propriilor sale interacțiuni cu Sistemul său Solar și prin interacțiunile sale cu întregul Univers!

Abia Acum, Mama Pământ este o Planetă Creatoare 5D și va realiza Schimbările și Transformările necesare pentru a-și defini statutul nou obținut.

Este benefic ca noi, dragilor, să adoptăm și să ne exprimăm Puterea de a Alege – de a Alege să exprimăm Bucuria și Fericirea din Inimile și Sufletele noastre!

Deși acest lucru nu va fi o sarcină ușor de realizat de către toți cei de pe Pământ, va fi ușor pentru fiecare Suflet care va asculta și va acționa asupra a ceea ce intuiește în cadrul experiențelor sale „Eu Sunt” – pe măsură ce o întreagă Nouă Realitate va înflori pentru noi, pentru a Crea întreaga noastră expresie a Bucuriei și a Fericirii!

Astfel, noi vom onora și vom împlini experiența „Eu Sunt” în Inimile și Sufletele noastre – ca expresie a Prezenței Lui Dumnezeu în noi!

Link original:

http://alexandriankosmos.blogspot.ro/2017/09/our-i-am-experience.html?m=1

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/10/08/experienta-noastra-eu-sunt/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Alexandrian Kosmos și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s