Semnificația Spirituală a lui 10/10

Portalul 1010

Tanaaz

Pe data de 10 octombrie (10/10) se deschide un portal energetic puternic, care are în vedere îndreptarea într-o nouă direcție.

Anul 2017 ne-a cerut să ne asumăm misiunea de a ne reînsufleți, complet, pe noi înșine și viața noastră, iar energia lui 10/10 vine ca o reamintire că este benefic ca noi să acceptăm acest nou „noi”, acest nou început, pe care noi toți îl adoptăm și să facem ceva cu el.

Noi intrăm, Acum, în faza de acțiune a ciclului, iar acest lucru va continua pentru tot restul anului.

În lunile următoare, noi toți vom fi ghidați să preluăm această „tabula rasa” care ni  s-a acordat și să începem să construim.

Este bine să începem să atragem ceea ce Inima și Sufletul nostru cheamă, direct pe „pânza” goală.

În numerologie, 10 este un număr de putere care înseamnă totalitate. Acesta semnifică un moment în care totul este în echilibru și faptul că roata poate începe să se miște, din nou, într-o nouă direcție.

Este, de asemenea, un număr puternic de manifestare pe care noi îl putem folosi pentru a transforma visele noastre în realitate.

10/10 dublează această vibrație, realizând un moment extraordinar pentru a vă manifesta și pentru a pune în aplicare planurile, în ceea ce privește direcția în care doriți să vă îndreptați în viață.

Pur și simplu faceți pași mici în direcția optimă, pentru a începe revoluționarea vieții voastre și întâmpinarea acestei noi și puternice vibrații.

Din punct de vedere astrologic, 10/10 este foarte semnificativ, datorită faptului că Jupiter, planeta abundenței și a expansiunii, se pregătește să schimbe semnele.

Începând cu luna Septembrie 2016, Jupiter a traversat semnul de aer Balanță și ne-a ajutat pe toți să ne concentrăm asupra parteneriatelor și asupra umanității.

În acest interval de timp, noi am fost încurajați să ne gândim la ceilalți oameni și să practicăm compasiune, Iubire și înțelegere pentru toți.

Acum, pe 10/10, Jupiter se va muta în Scorpion, unde nu a mai fost din perioada 2005-2006.

Jupiter va rămâne în Scorpion până în luna Noiembrie 2018 și ne va aduce un nou set de lecții.

Ori de câte ori o planetă mare ca Jupiter schimbă semne, noi toți simțim acest lucru. Ea face ca pământul de sub picioarele noastre să se miște, să se agite și provoacă agitarea lucrurilor care au nevoie de atenția noastră.

Jupiter extinde orice atinge, ceea ce înseamnă că, dacă există probleme în viața voastră care necesită să fie abordate, Jupiter va sublinia acest lucru, astfel încât ele să poată fi tratate odată pentru totdeauna.

Jupiter nu face nici o discriminare, pentru că, dacă există lucruri minunate și prospere care se întâmplă în viața voastră, Jupiter își va răspândi magia, va extinde și va lumina aceste lucruri.

Mulți astrologi se referă la Jupiter ca la o planetă favorabilă din acest motiv.

Jupiter va amplifica ceea ce este, deja, prezent în viața voastră, cu speranța că voi o puteți face, chiar, mai bună.

Mișcarea lui Jupiter în Scorpion va fi puternică în zonele legate de sexualitate, spiritualitate și toate lucrurile metafizice.

Scorpionul este un semn foarte transformator, ceea ce înseamnă că noi, toți, vom merge în propria noastră călătorie de transformare, în timp ce Jupiter se află în acest semn.

Poate că vă gândiți la ceea ce s-a întâmplat în viața voastră în perioada 2005-2006, deoarece această perioadă poate oferi un indiciu cu privire la ce teme sau lecții vă aduce Jupiter în Scorpion.

La nivel global, Jupiter în Scorpion înseamnă, de asemenea, un moment de trezire.

Planeta va continua trezirea și tot mai mulți oameni vor accesa nivele mai ridicate de conștiință.

Chiar dacă planeta Pământ este o planetă tridimensională, există posibilitatea de a trăi în Dimensiunea 4D sau chiar 5D, în timp ce noi trăim Aici.

Puteți citi mai multe despre dimensiunile 3D, 4D și 5D, Aici, însă, Acum, este momentul potrivit pentru a începe să vă ridicați vibrația și să creați uniunea cu Sinele vostru Superior.

10/10 deblochează un portal puternic de energie, la care vom avea acces noi toți.

Folosiți această zi pentru a face pași înainte în acțiune, astfel încât voi să puteți trăi viața pe care o doriți.

Link original:

http://foreverconscious.com/spiritual-significance-1010

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/10/08/semnificatia-spirituala-a-lui-1010/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Nota traducătorului:

10 Octombrie 2017 = 10*10*10  = 1*1*1

(2017 = 2+0+1+7=10)

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 2017, Tanaaz și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Semnificația Spirituală a lui 10/10

  1. Olio Ina zice:

    MULTUMESC MULT PENTRU TOATE POSTARILE TALE !!!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s