Respirația Infinită

Respirația Infinită

01. În primul rând, afirmă că vei folosi acest dar pentru Binele cel mai înalt al tuturor și că dorința ta este de a servi și de a îți alinia voința cu Voința Creatorului.

Nu ți se va cere ceva ce tu nu poți realiza.

Recompensele pentru promovarea Cauzei Creatorului îți vor fi acordate, mai întâi, ție și, apoi, răspândite în lume.

02. Citește aceste cuvinte până când înțelegi exercițiul și poți vizualiza procesul.

Închide ochii, îngăduie ajutoarelor angelice ale Sinelui tău Superior să te asiste; energia respirației tale și frecvențele Luminii curg liniștite și puternic prin corpul tău.

03. Inspiră profund și concentrează-ți conștiința în Plexul Solar (SPC – Centrul Plexului Solar).

Vizualizează cum Plexul tău Solar este inundat cu Particulele Luminii Divine ale Creației.

04. Pe măsură inspiri adânc, tu simți că energia începe să se înalțe și să călătorească prin spate / coloana vertebrală.

Această energie pătrunde în Bulbul Rahidian (Medulla Oblongata), punctul în care sunt conectate coloana vertebrală și cea mai mică parte a creierului, care conține centri nervoși care controlează respirația și circulația și care se conectează, de asemenea, la Chakra Înălțării (Ascensiunii).

Energia Luminii se mișcă prin Chakra Înălțării (n.tr. Chakra Zeal), pe partea posterioară (din spate) a capului, într-un arc de, aproximativ, cincisprezece (15) centimetri înălțime (deasupra creștetului capului), se revarsă în fața ta și intră, din nou, în Plexul Solar.

Expiră profund, continuând călătoria (dirijarea) energiei prin spate / coloana vertebrală, în formă de arc, până la Chakra Rădăcină și, apoi, în sus pe partea anterioară (fața) a corpului, revenind, din nou, la Plexul Solar, câștigând mai multă energie, Lumină și putere cu fiecare respirație.

05. Continuă procesul de respirație ritmică profundă (inspir – expir), pe măsură ce tu vizualizezi acest SEMN INFINIT al arcului de Lumină / Putere, deasupra capului și, mai adânc, în jos spre Pământ, revenind la Plexul Solar, odată cu fiecare ciclu ritmic.

Continuă procesul atâta timp cât este confortabil, știind că, pe măsură ce tu încorporezi mai multe dintre aceste Particule de Lumină prețioase, acestea accelerează, în mod magic, procesul de curățare și purificare a vasului (corpului) tău fizic, de orice energie discordantă și umple spațiile vacante cu substanța Luminii Creatorului.

De asemenea, tu vei accesa tot mai multe dintre formele de gândire dimensională superioară ale noii Creații, ancorându-le în realitatea fizică și, de asemenea, adânc, în interiorul Pământului.

Transmis de Arhanghelul Mihail prin Ronna Herman Vezane

Ronna Herman Vezane / Archangel Michael – Quest For Mastery

Link original:

http://creationislove.com/infinity-breath-meditation/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/10/18/respiratia-infinita/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Meditatii, Ronna Herman și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Respirația Infinită

  1. Pingback: Consolidarea Puterii Tale de Manifestare | Lumină și Iubire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s