Inițierea Portalului Triplu 10/10 – 11/11 – 12/12

Inițierea Portalului Triplu, Trezirea Capsulei Timpului și Intrarea în Noua Misiune a Sufletelor Voastre

Arhanghelul Mihail

prin

Celia Fenn

27 Octombrie 2017

AA Mihail

Iubită familie de Lumină, schimbările și transformările de pe Pământ continuă să se accelereze.

Există multă confuzie și incertitudine, pe măsură ce vechile sisteme încep să eșueze și se descompun, iar Noul începe să se manifeste.

În acest stadiu, prăbușirea vechiului poate părea mai evidentă decât creșterea Noului, însă fiți siguri că Noul Pământ câștigă putere, pe măsură ce se se manifestă.

În acest moment, voi treceți prin ceea ce noi numim Portalul Triplu și Inițierea Misiunii Superioare Amplificate a Sufletelor voastre,  Portalul 11/11, pe 11 noiembrie 2017.

Prima dintre aceste Porți Stelare sau Portal Stelar a fost Portalul 10/10 pe data de 10 octombrie 2017.

Acest prim portal a inițiat activarea în noile începuturi.

Multi dintre voi v-ați simțit inconfortabil în vechea realitate și doriți ca Noua Realitate să se manifeste.

Acest disconfort intens și dorința de a se manifesta Noul, a fost un indiciu că Sufletele voastre erau în proces de inițiere a Portalului Triplu.

Al doilea Portal, din data de 11 noiembrie 2017, este Portalul 11/11 și este Portalul Inițierii, în care Sufletele voastre acceptă și încep să-și exprime noua Misiune a Sufletului în creștere pe Pământ.

Aceasta este o inițiere importantă în care, în cele din urmă, sunt eliberate nivele profunde de „vechi” amprente, convingeri și limitări, îngăduindu-vă să îmbrățișați, pe deplin, Noua voastră Realitate și noua percepție a vouă înșivă și a misiunii Sufletelor voastre în Noua Realitate.

Al treilea portal. pe 12 decembrie 2017, Portalul 12/12, atunci când voi câștigați puterea de a începe să vă manifestați viața în funcție de noua voastră misiune și de rețelele holografice ale Noului Pământ.

În acest moment, voi sunteți eliberați de toate vechile percepții, de legăturile cu trecutul și sunteți pregătiți să îmbrățișați darurile Liniei Temporale Viitoare a Noului Pământ, așa cum acestea se manifestă în prezent.

Voi deveniți mai conștienți de modul în care aceste daruri vă sunt prezentate ca și oportunități și idei și veți acționa, pe măsură ce voi creați Noua voastră Realitate, fără îngrijorare sau teamă.

Aceste trei portaluri vor atinge punctul culminant și finalizarea în timpul Solstițiului din Decembrie, pe 21 decembrie 2017.

În acest moment, dragilor, voi veți putea aduce aceste energii emergente în echilibru cu Lumina Divină și cu puternicele coduri ale Luminilor Galactice, care emană din Centrul Galactic, în timp ce se aliniază cu Pământul la acest moment.

Acesta va fi, într-adevăr, un timp de sărbătoare și de bucurie, pe măsură ce voi vă deplasați înainte, în spirala Creației, la un nivel superior, mai adânc și mai profund.

Trezirile Capsulei Timpului

Iubită familie de Lumină, există o  foarte puternică și frumoasă energie, care se deplasează la nivelul planetei voastre, cu Lumina Diamantină, chiar Acum.

Este un dar care vine către voi din viitor, în momentul în care când Conștiința Galactică este, pe deplin, ancorată pe Pământ și înțelepciunea Călătoriei în Timp și a Creării Timpului este, pe deplin, înțeleasă.

Imaginați-vă, dacă doriți, o întâlnire a Consiliului Planetar al Strămoșilor, în acest moment viitor.

Pe măsură ce ei revizuiesc luptele și suferințele societății timpurii din secolul al XXI -lea, ei  hotărăsc să trimită o echipă de luptători spirituali ai Luminii, extrem de evoluați, pentru a ajuta la accelerarea și facilitarea procesului de Înălțare (Ascensiune) și Transformare.

Dar ei știu că singura modalitate prin care se poate realiza o astfel de intervenție,  este aceea de a îngădui acestor Suflete avansate să se întrupeze în corpuri fizice, în această Linie Temporală, făcând parte din manifestarea și creația ei.

Deci, dragilor, începând cu anul 2012, printre Copiii de Diamant care s-au încarnat pe Pământ, există o echipă de Suflete galactice superioare, al cărei scop este să fie o „Capsulă Temporală a Trezirii”.

Aceștia există în ambele locuri simultan, ca și copii în această realitate și ca și adulți în realitatea viitoare.

Ei se află, mai precis, într-un „stadiu de somn întrerupt sau stare de visare”, ei întrupându-se pentru a trăi o viață întreagă în epoca voastră, pentru a contribui la schimbarea și la marea trezire, pur și simplu, fiind cine sunt ei și imprimând Semnătura lor Energetică evoluată, în Conștiința Colectivă de pe Pământ.

Experiența lor în Linia voastră Temporală este lungimea unui vis în casa lor (viitoare), magicienii timpului din acea epocă cunoscând tehnicile compresiei și expansiunii timpului.

Ei sunt Aici pentru a contribui cu o energie Galactică de înaltă frecvență, la linia temporală emergentă.

Pe măsură ce mai mulți dintre ei vin la întrupare, semnalele lor puternice de Suflete galactice cresc frecvența pe Pământ.

Ele sunt variante vii ale unei energii viitoare, care a fost plasată pe Pământ pentru a acționa ca o activare în procesul continuu de Trezire și de Transformare.

Prezența lor, pe măsură ce le crește puterea, accelerează procesul de Trezire pe Pământ.

În această perioadă de după Poarta Leului și Eclipsa Solară din August 2017, se desfășoară un proces de trezire uriaș, care produce un val mai mare de trezire decât a fost experimentat pe Pământ înainte.

Și acest val de trezire va continua până în 2018.

Această creștere a Sufletelor nou-trezite va necesita, de asemenea, o creștere a celor care sunt pregătiți să acționeze ca îndrumători, profesori și arătători de Cale pentru aceste Suflete.

Aceasta înseamnă că mulți dintre voi sunteți chemați să eliberați trecutul și să vă pregătiți pentru noile voastre Misiuni Amplificate ale Sufletului, pentru a ghida aceste Suflete nou-trezite în Realitatea Noului Pământ.

Pătrunzând în Misiunea Nouă sau Amplificată a Sufletului, în Realitatea Noului Pământ

Pentru aceia dintre voi care sunteți Lucrători în Lumină, Vindecători și Profesori de mai mulți ani, s-ar putea să fi existat o perioadă recentă de confuzie, în care v-ați simțit nesiguri în ceea ce faceți.

Sau poate că ați întâmpinat probleme de sănătate care păreau să vă tragă înapoi și să vă oprească pentru a vă odihni, mai degrabă, decât să lucrați chiar și atunci când părea că aveți foarte multe de făcut.

Acesta este un indiciu că Sufletul vostru vă îndeamnă să vă opriți și să „luați o pauză”, în timp ce treceți prin ceea ce se poate numi o perioadă de „reorientare”, care vă va aduce în aliniere cu această nouă direcție a Misiunii Sufletului pentru acest nou moment.

Aceste noi misiuni necesită noi percepții despre sine, cum să se manifeste și să creeze și cum să se vindece și să se alinieze la aceste noi energii. Pur și simplu, voi nu mai puteți face aceleași lucruri pe care le-ați făcut în vechea energie.

În trecut, dragilor, energiile voastre s-au concentrat pe tranziție și trezire și pe modul în care să lucrați cu trezirea și cum să lucrați la nivelul traumei, pe măsură ce oamenii se trezesc.

Acum, pe planetă există suficiente Suflete trezite, pentru a facilita crearea unui Model pentru accelerarea acestui proces.

Acum, este nevoie să creați un Model pentru a ajuta pe cei treziți în conștiința Noului Pământ.

Pentru a face acest lucru, este necesar să fiți parte din crearea acestui Model.

Este benefic să trăiți în conștiința Noului Pământ și cu conștiința rolului vostru de pionier al Noului.

Este necesar ca voi să fi trecut dincolo de dualitate și de conștiința victimei și să creați o viață împuternicită, care să-i împuternicească pe ceilalți.

Pe măsură ce voi ajungeți în acest spațiu sau la locul de aliniere cu Conștiința Superioară și cu Sufletul vostru, voi veți fi, în mod natural, aliniați cu noua voastră Misiune Amplificată a Sufletului.

Nu este nevoie să forțați nota sau să căutați.

Uneori, ceea ce este cel mai necesar este, pur și simplu, odihna și liniștea completă, astfel încât voi să puteți auzi îndemnurile Sufletului, prin intuiție și sincronicitate.

Atunci când se realizează această conexiune, voi aveți una din cele două opțiuni: fie Misiunea Amplificată a Sufletului vostru, unde misiunea sau munca Sufletului vostru va fi amplificată de noi înțelegeri și noi direcții, fie veți avea o misiune a Sufletului complet nouă.

În cadrul Misiunii Amplificate a Sufletelor, voi veți continua să lucrați cu înțelepciunea pe care ați dobândit-o de-a lungul anilor, însă voi veți fi conștienți de noile percepții și de noile abordări necesare pentru această nouă perioadă.

Pe de altă parte, este posibil să simțiți și nevoia de a vă îndepărta, complet, de trecut și de a îmbrățișa ceva total nou și care exprimă, mai bine, sentimentul a ceea ce voi sunteți în acest moment Acum.

Acesta va fi procesul care vă va conduce într-o Misiune a Sufletului complet nouă, care este mai mult în aliniere cu nevoile și expresiile Noii Realități.

În acest caz, voi puteți fi atrași de un mod de viață mai creativ și mai conectat la Mama Pământ și care exprimă mai bine cine sunteți voi în acest moment Acum.

Dragii mei, este un moment interesant al Schimbării și al Creației.

Vă dorim tuturor o mare aventură a Timpului și a Spațiului în creația voastră a Noului Pământ.

Dacă doriți să aflați mai multe despre aceste energii și cum să vă accesați noua Misiune a Sufletului vostru, vă rugăm să vă alăturați seriei de seminarii online „Inițierea Triplului Portal din 2017”.

Voi veți fi călăuziți prin Portaluri și Inițieri de Celia Fenn și Arhanghelul Mihail, în compania unui grup Planetar de ființe trezite.

Portalul Galactic

Link original:

http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/the-triple-gateway-initiation-the-time-capsule-awakening-and-stepping-into-your-newsoul-mission/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/11/01/initierea-portalului-triplu-1010-1111-1212/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Celia Fenn și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s