Eu Mă Înalț în Prezența Mea EU SUNT

 Patricia Cota-Robles – Eu Mă Înalț în Prezența Mea EU SUNT

Patricia Cota-Robles

09 Septembrie 2017

 De 

I AM PRESENCE

http://heartbliss.weebly.com/channeled-messages/all-mighty-divine-orac-our-personal-i-am-presence

În tot ceea ce caut cu privire la subiectul Prezenței mele Eu Sunt, nu pot găsi o relatare experiențială mai bine realizată, decât descrierea Patriciei Diane Cota-Robles din 2014, a Ascensiunii sale în Dimensiunea 5D.

Ochii mei nu au fost deschiși prima oară, atunci când l-am citit, pentru că a fost publicat pe acest site.

Ea are, cel puțin, echivalentul lui Sahaja Samadhi. Ea a experimentat mukti sau eliberarea din Dimensiunea 3D / 4D. Ea a ascensionat spre 5D.

Există indicii că noi ascultăm, într-adevăr, un maestru mult mai înalt dimensional, ascensionând, treptat, prin dimensiuni și luminând calea.

Ea se poate opri, pur și simplu, în Dimensiunea 5D pentru o vreme și apoi să ne arate calea către următoarea Dimensiune.

Spun acest lucru în convingerea că Prezența Eu Sunt pe care ea o ancorează pe deplin, este un Sine Dimensiunal 11D/12D. Dacă eu mă înșel credința mea, vă rog, să mă iertați.

Eu mă bazez în opinia mea, referindu-mă la modul în care ea vorbește. Doar o conștiință foarte dezvoltată ar putea, după părerea mea, să spună astfel de lucruri:

„Această minunată Ascensiune în Lumină se petrece în mine” și

„Iubite Tată-Mama Dumnezeu – Tot Ceea Ce Este – Eu Sunt”.

Acordați-vă timp să citiți aici și să vă imaginați starea ridicată de la care ni se adresează, indiferent de ceea ce este.

 Patricia Cota-Robles – Eu Mă Înalț în Prezența Mea EU SUNT – O Activare Specială a Ascensiunii la Solstițiu – 20 Iunie 2014

http://goldenageofgaia.com/2014/06/20/patricia-cota-robles-i-am-ascending-a-special-solstice-ascension-activation/

Eu Mă Înalț în Prezența Mea EU SUNT

Eu Sunt Prezența mea EU SUNT

Eu Sunt Una cu Prezența EU SUNT a Întregii Umanități.

 Pe măsură ce această minunată Înălțare în Lumină se petrece în mine, ea are loc în fiecare ființă de pe Pământ, în perfectă aliniere cu Planul Divin al fiecărei ființe și cu cel mai înalt bine pentru toți.

Eu Sunt așezat(ă) confortabil în scaunul meu, cu brațele și picioarele relaxate și coloana vertebrală cât mai dreaptă posibil.

Eu respir profund și, instantaneu, Eu Sunt relaxat(ă) și liniștit(ă).

Eu îmi eliberez mintea de toate gândurile zilei și Eu ȘTIU că

„Eu Sunt Ceea Ce Eu Sunt” (1).

Eu intru blând în Divinitatea Inimii mele și Eu îmi concentrez atenția asupra Flăcării mele Victorioase Nemuritoare Triple.

În îmbrățișarea completă a Flăcării Triple, Eu realizez că Eu am depășit vechiul Pământ și Eu am traversat pragul, către Frecvențele Solare Cristaline ale Noului Pământ.

Eu intru, într-adevăr. într-o Zi Nouă, încărcat(ă) de sentimentul deplin al Raiului pe Pământ.

Victoria este a mea! Victoria este a mea! Victoria este a mea!

Cu această cunoaștere interioară, Eu realizez  că Eu am o minunată responsabilitate de a DEVENI o manifestare deplină a Prezenței mele EU SUNT, în timp ce Eu Sunt întruchipat(ă) pe Noul Pământ.

Acest lucru înseamnă, literalmente, Transformarea corpurilor mele: fizic, eteric, mental și emoțional, în Corpurile de Lumină Solară Cristalină 5D, ale Prezenței mele EU SUNT.

Această Alchimie Divină se petrece, Acum, în mine, la nivel atomic, celular.

Fiecare electron, fiecare atom, fiecare particulă subatomică și valul corpurilor mele, toate spațiile dintre atomii și moleculele corpurilor mele sunt încărcate cu Lumina Solară Cristalină multifațetată 5D.

Prezența mea EU SUNT este, Acum, capabilă să coordoneze, pe deplin, Corpurile mele Pământești.

În acest fel, gândurile, sentimentele, cuvintele, acțiunile, amintirile și credințele mele reflectă Iubirea Divină transformatoare, Abundența infinită, Pacea veșnică, Fericirea, Armonia și Uniunea Tatălui/Mamei mele Dumnezeu. (2)

Realitatea mea fizică este transformată și Eu experimentez, Acum, la fiecare nivel, Perfecțiunea Fizică Infinită a Noului Pământ.

Prezența mea EU SUNT revendică autoritate deplină în Corpurile mele Pământești.

Eu Sunt, Acum, o Ființă Divină care pulsează în strălucirea glorioasă multicoloră, multidimensională a Prezenței mele EU SUNT.

Picioarele mele sunt ancorate, ferm, în Noul Pământ și, simultan, Eu Sunt Unul (Una) cu toate Tărâmurile Ascensionate ale Perfecțiunii Infinite.

Eu Sunt o Ființă Divină din Lumina strălucitoare, realizând, Acum, plinătatea acestei Lumini, la fiecare nivel al Ființei mele.

Pe măsură ce Eu mă înalț, întreaga Viață se înalță odată cu mine.

Prin urmare, Eu știu că, prin Prezența mea EU SUNT, Eu Sunt, Acum, Întreaga Umanitate și noi înțelegem că

Noi suntem Ființe Divine – Fiii și Fiicele Lui Dumnezeu – pe fiecare tărâm al Noului Pământ.

Prin Prezența mea EU SUNT, Eu Sunt Flacăra Înălțării și Eu Sunt întregul Impuls Divin al celor Doisprezece Aspecte ale Divinității, care strălucesc în, prin și în jurul fiecărei particule și val al Vieții.

Eu eliberez fiecare interacțiune fizică și chimică cu toate Corpurile Pământești ale Întregii Omeniri, cu  Regatul Elemental și cu straturile: fizic, eteric, mental și emoțional ale Mamei Pământ.

Flacăra Ascensiunii înalță toate legăturile energetice dintre atomi și între atomi, în Frecvențele Solare Cristaline 5D ale Perfecțiunii Infinite a Lui Dumnezeu.

Eu CUNOSC și Eu ACCEPT că întregul conținut al acestui model electronic al Luminii, care curge, este Tot Ceea Ce Este necesar pentru a Transforma întregul tărâm fizic, în modelele perfecțiunii pentru Noul Pământ.

Această Lumină conține Tot Ceea Ce Este necesar pentru a îndrepta orbita, rotația și încărcarea electronică a fiecărei celule, atom și electron al Vieții de pe vechiul Pământ.

Eu Simt că toate legăturile energetice din domeniul atomic cresc în vibrație, Acum, aproape de frecvența Perfecțiunii Fizice Infinite.

Fiecare celulă a Vieții este, Acum, încărcată cu perfecțiunea deplină a Luminii Solare Cristaline 5D.

Prin Prezența mea EU SUNT, Eu Sunt Flacăra Înălțării și Frecvențele Solare Cristaline 5D ale celor Doisprezece Aspecte Solare ale Divinității, care strălucesc prin fiecare interacțiune cu Umanitatea și cu toate legăturile energetice din aceasta, incluzând relațiile tuturor oamenilor, organizațiilor, raselor, religiilor și ale națiunilor, eliberând aceste interacțiuni în armonia unui Ordin Superior al Ființei, extinzând Prezența EU SUNT, din cadrul Sferei Umanității, pe Pământ.

În Pacea Marii Liniști Solare, Eu Sunt conștient(ă) de această Realitate Superioară.

Eu primesc, Acum, în mod clar, Imboldurile, Ideile și Concepțiile Divine ale Prezenței mele EU ​​SUNT.

Zilnic și în fiecare oră, prin Darul Flăcării Înălțării, Eu simt în Inima și în Mintea mea, Realitatea Superioară a Noului Pământ.

Eu Sunt, Acum, un Templu de Lumină plin de Sănătate vibrantă, Tinerețe veșnică, Abundență infinită a Lui Dumnezeu, Pace, Armonie, Echilibru, Fericire și Bucurie abundentă.

Eu Sunt Corpurile mele Luminoase Cristaline 5D ale Conștiinței EU SUNT, care se manifestă, Acum, pe Noul Pământ.

Așa Și Este.

Eu mă întorc Acum, Eu devin conștient(ă) de corpul meu și Eu îngădui acestor Energii Divine să fie asimilate în corpurile mele: fizic, eteric, mental și emoțional.

Eu respir adânc și ușor, pe măsură ce Eu absorb afecțiunea acestui moment. (pauză)

Eu Sunt Recunoscător(oare), Eu Sunt Recunoscător(oare), Eu Sunt veșnic Recunoscător(oare).

Iubite Tată / Mamă Dumnezeu – Tot Ceea Ce Este – Eu Sunt.

Note

(1) Eu Sunt Ceea Ce Eu Sunt. Interpretarea mea: „Eu Sunt Prezența mea EU SUNT, Eu Sunt Unul(Una) cu Prezența mea EU SUNT.

(2) Este Tsunami-ul Iubirii, torentul Iubirii, această „Iubire Divină transformatoare, Abundența infinită, Pacea veșnică, Fericirea”? Curăță ea toate grijile și îngrijorările? Doar pentru ea a fost, probabil, mult mai puternică decât deschiderea Inimii pe care noi o vom avea – și permanentă.

„Realitatea mea fizică este transformată”… Interesant …

Link original:

http://goldenageofgaia.com/2017/09/09/patricia-diane-cota-robles-i-am-ascending-into-my-i-am-presence/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/11/03/eu-ma-inalt-in-prezenta-mea-eu-sunt/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Activare Specială a Ascensiunii

 

 

 

 

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Patricia Diane Cota-Robles și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s