Fiind în Serviciu pentru Tine Însuți

Natalie-banner

Arhanghelul Uriel

prin

03 Noiembrie 2017

Salutări, Eu Sunt Arhanghelul Uriel, vin cu binecuvântări și Iubire din Împărăția Îngerilor.

Noi vă susținem, Acum, Ascensiunea și dorim să vă împărtășim câteva informații, pentru a vă susține co-creația voastră personală cu Creatorul.

Eu, Arhanghelul Uriel, sunt cunoscut ca cel mai înțelept dintre arhangheli, abilitatea mea de a accesa înțelepciunea, inspirația și îndrumarea Divină a Creatorului este extrem de clară, este aceasta pe care Eu doresc să o impregnez în propria voastră ființă și Eu o fac Acum; vă rog, să primiți energia mea.

Misterele Universului

Înțelepciunea, cunoașterea și amintirea adevărului Creatorului se ridică, întotdeauna, din interiorul fiecărui Suflet și al Mamei Pământ, acesta este un proces constant, care va continua mereu.

Acesta acționează ca o energie de susținere, mângâind fiecare Suflet și întorcându-le, în mod constant, în centrul lor.

Trezirea cunoașterii este asemănătoare cu cea a unei forțe sau cu valuri puternice care se mișcă prin fiecare dintre noi, uneori într-un ritm lent, alteori într-un ritm rapid.

Este tovarășul nostru constant, aducând, întotdeauna, schimbări în ființa, trupul, percepțiile și în realitatea noastră.

Este o energie pe care, este benefic să o recunoașteți ca fiind a voastră; Creatorul se mișcă prin voi. Este o energie pe care o puteți recunoaște ca inspirație, instruire, claritate sau ca iluminare.

Voi aveți capacitatea de a lucra în armonie cu această constantă energie a schimbării și a amintirii, în interiorul ființei voastre.

Voi puteți invita această energie să își accelereze ritmul, pentru a vă lărgi conștiința față de adevărul Creatorului din voi.

Atunci când voi lucrați cu această energie, este important să înțelegeți că voi  accesați cunoștințele și înțelepciunea Universului, că acesta este vast, dincolo de imaginație.

Voi veți fi capabili să îmbrățișați, doar, înțelegerea a ceea ce este potrivit și necesar pentru a vă include în realitatea voastră actuală.

În multe privințe, în Universul Creatorului, nu există irosire.

Nu vă veți aminti înțelepciunea sau adevărul care nu vă servesc în viața curentă.

Aceasta se întâmplă, adesea, în cazul în care Sufletele, în special cele incarnate pe Pământ, se încurcă în Legile Universului Creatorului.

În mod constant ei cer să primească înțelepciune sau înțelegere a unui anumit subiect și, totuși, aceasta nu intră în mintea lor conștientă.

Acest lucru se datorează faptului că nu este nevoie ca ei să primească înțelepciunea. Ei se încurcă pentru că nu sunt dispuși să recunoască acest lucru și, astfel, își creează un blocaj; ei nu pot vedea dincolo de primirea informațiilor de care au nevoie și, prin urmare, pierd sau ignoră înțelepciunea pe care Creatorul le-o împărtășește, care i-ar sprijini cel mai mult.

Această experiență are ca rezultat, sentimentul de a fi neglijați sau neauziți de Creator și construiește neîncredere în sine și în Creator.

Creatorul împărtășește cu voi toate informațiile și înțelepciunea de care aveți nevoie, atunci când voi o solicitați; aceasta este o lege în cadrul Universului Creatorului.

Cu această înțelegere, voi începeți să recunoașteți cum Creatorul co-creează cu voi și nu dorește ca voi să fiți distrași de la misiunea voastră pe Pământ, care necesită focalizare, Universul Creatorului fiind dincolo de expansiune.

Astfel, un proces de non-atașament începe atunci când voi începeți să „dansați” în armonie cu Creatorul.

O realizare importantă apare și dintr-o înțelegere a modului în care o existență armonioasă pe Pământ se dezvăluie.

Cum să dansați în armonie cu Creatorul

  • Realizați că pentru a cere informații, înțelepciunea, amintirea și îndrumarea sunt cheia și acționați în acest sens.
  • Asigurați-vă că experimentați energia clarității în toate aspectele ființei voastre și că voi sunteți într-o stare de recepție și receptivitate. Pentru a vă asigura claritatea și receptivitatea, puteți să-mi cereți mie, Arhanghelul Uriel, să descărcați și să activați în ființa voastră, Lumina clarității. Imaginați-vă Lumina clarității ca pe o lumină curată și purificatoare care curge din ființa mea, creând claritate în toate aspectele ființei voastre. Apoi, cereți-mi mie, Arhanghelul Uriel, să vă ajut în accesarea în voi a energiei păcii, care atunci când radiază din ființa voastră, crează o stare centrată de receptivitate față de Creator și față de schimbările din interiorul vostru.
  • Focalizați-vă sau vizualizați-vă primind înțelepciunea, inspirația și iluminarea de care aveți nevoie.
  • Vizualizați energia Creatorului care se mișcă prin voi, energia iluminării și a inspirației, care sprijină și activează, în mod constant, schimbările din interiorul ființei voastre. Amintiți-vă că această energie este însoțitorul vostru și că vă este cunoscută.
  • Observați dacă se trezește vreun răspuns în interiorul ființei voastre, la întrebarea inițială și la cererea de înțelepciune.
  • Dacă înțelepciunea apare în mintea voastră, sentimentele și conștiința o lasă, acceptați-o cu bună știință, chiar dacă nu o înțelegeți. Dacă înțelepciunea nu începe să recunoască cunoașterea care vă este potrivită, înțelepciunea și informațiile vor curge spre voi, în acord cu sincronizarea Divină.
  • Este important să înțelegeți că este necesară și o stare de pace și non-atașament. Dacă voi continuați să cereți și să practicați acest proces, fără să apară înțelepciune, atunci este necesar ca voi să înțelegeți că informațiile, pe care le cereți, nu sunt necesare în realitatea și evoluția voastră spirituală, în acest moment. În schimb, este nevoie ca voi să vă schimbați perspectiva și să începeți să contemplați ceea ce cereți, de ce o cereți și rezultatul pe care doriți să-l manifestați sau să-l experimentați. Atunci când voi începeți să gândiți diferit, vă eliberați atașamentul de înțelepciunea pe care Creatorul crede că nu o cereți. În schimb, voi vă deschideți pentru a primi toată abundența de înțelepciune și iluminare care vă va fi utilă în realitatea voastră.

Procesul în care vă conduc, pentru a-l explora, este acela de a lucra în armonie cu Creatorul, pentru a vă servi pe voi înșivă.

Există o mulțime de discuții despre a fi în serviciul altora, totuși, serviciul pentru voi înșivă este esențial ca fundație, pentru a vă ajuta în a sluji altora.

Atunci când voi realizați că este imposibil să înțelegeți și să accesați marea întindere care este Creatorul, realizând în același timp că voi, întru totul și absolut, încorporați Tot Ceea Ce Este Creatorul, voi înțelegeți că există înțelepciune care vă slujește și înțelepciunea care vă distrage.

Căutarea înțelepciunii care vă distrage cauzează numai nemulțumire și stagnare. Exemple de cereri de înțelepciune ar putea fi: dorința de a cunoaște numele grupului vostru de Suflet, informații despre o viață trecută, despre existența unui Suflet pereche sau dorința de a obține iluminarea pe un anumit subiect.

Pentru unele dintre aceste întrebări veți primi răspunsul Creatorului, pentru că vă ajută să cunoașteți acest lucru, pentru altele, va deveni o bătălie constantă și o obsesie care va duce la neîncredere, tocmai pentru că informația, chiar dacă, într-adevăr, o doriți, nu vă va servi.

Contemplați cu Creatorul

Acordați-vă timp să contemplați cu Creatorul, ceea  ce înseamnă să vă serviți pe voi înșivă.

Pentru a începe acest proces, îngăduiți-vă să stați liniștiți, concentrându-vă asupra respirației.

Invitați Creatorul să se activeze din interiorul vostru și să fie prezent în jurul vostru.

Acordați-vă timp să simțiți, să recunoașteți Creatorul, devenind familiari și conștienți de prezența Creatorului.

Simțiți-vă ca și cum ați Unul (Una) cu Creatorul, că acesta este armonizat cu toate aspectele ființei și ale vieții voastre.

Spuneți cu voce tare sau mental:

Iubite Creator, revelează-mi ce înseamnă pentru mine a fi în serviciu pentru mine însumi (însămi).

Dezvăluie-mi ceea ce este benefic, pentru ca eu să înțeleg, să îmbrățișez și să pun în acțiune, pentru a fi de folos mie și vieții pe care sufletul meu dorește să o experimenteze pe Pământ!

Eu primesc cu bucurie inspirația Ta Divină, ca și gânduri inspirate în mintea mea, ca și simțiri în ființa mea.

Mulțumesc.

Stați liniștiți și, mai degrabă decât să vă concentrați pe primire, lăsați-vă să fiți Unul (Una) cu Creatorul.

Acum este momentul să fiți în serviciu pentru voi înșivă; voi ați așteptat multe vieți pentru aceasta.

Eu Sunt cu voi. Eu Sunt Lumina voastră,

Arhanghelul Uriel

Arhanghelul Uriel

Link original:

https://www.omna.org/being-of-service-to-yourself/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/11/04/fiind-in-serviciu-pentru-tine-insuti/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Natalie Glasson și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s