Super Lună Plină – Decembrie 2017

Lună Plină în Gemeni

 Tanaaz

Decembrie este o lună importantă în astrologie, având în vedere multitudinea de schimbări și transformări care au loc.

Aceste schimbări și transformări ne vor ajuta, într-adevăr, inundându-ne cu o nouă energie și aducând o nouă perspectivă pentru anul viitor.

Ultima Lună Plină din 2017, cade în semnul de aer al Gemenilor, pe 03 decembrie, în aceeași zi cu începerea perioadei lui Mercur Retrograd (n.tr. 03 – 22 Decembrie).

Această Lună Plină este, de asemenea, o Super Lună, ceea ce înseamnă că energia sa va fi amplificată.

Chiar dacă Luna Plină a lunii Decembrie este o Super Lună extrem de puternică, prezența lui Mercur Retrograd va reține energia și va încetini modul în care ne este livrată.

În acest timp, s-ar putea să simțim că facem doi pași înainte și un pas înapoi.

S-ar putea să ne simțim un pic blocați sau stagnanți.

Este importantă onorarea acestei energii, deoarece, se pare că această Lună Plină poate ajuta să aducă lucrurile la suprafață.

Dacă există lucruri pentru care a sosit momentul să le auzi sau, chiar, secrete care urmează să fie dezvăluite, această Lună Plină va fi, cu siguranță, o Lumină strălucitoare pentru a putea vedea Adevărul.

Această Lună Plină are legătură cu Iluminarea Adevărului, mai ales când vine vorba despre modul în care tu comunici și despre adevăratele tale motive și intenții.

Dacă tu sau cineva pe care-l cunoști, ați reținut adevărul sau ați acționat greșit, această Lună Plină poate forța lucrurile să se ridice la suprafață.

Adevărul va fi dezvăluit, deci fii răbdător și îngăduie lucrurilor să se desfășoare în prezența acestei energii.

Adevărul servește binelui tău cel mai înalt care iese la Lumină, așa că fii deschis și Adevărul te poate elibera.

Tu poți descoperi această energie debordantă atunci când vine vorba despre relațiile tale. Aceasta include relații romantice, dar și relațiile pe care le ai prietenii, colegii și cu familia.

Dacă există un Adevăr pentru care a sosit momentul ca acesta să vină la suprafață, această Lună Plină va fi, cu siguranță, un declanșator.

Având în vedere că Mercur este retrograd, este foarte important să gândești înainte de a vorbi.

Atunci când vorbești bazându-te pe adevăr, nu vei avea de ce să-ți faci griji, însă dacă vorbești pornind de la ego-ul tău, lucrurile ar putea fi mai dificil de parcurs.

Ai încredere în ceea ce se desfășoară și știind că dacă se dezvăluie un adevăr sau dacă niște informații noi ajung la suprafață, totul este pentru binele tău cel mai înalt.

De fapt, există o imensă energie pozitivă care înconjoară această Lună Plină și se pare că, într-adevăr, ne va ajuta să ajungem la potențialul nostru maxim.

Anul 2017 este anul noilor începuturi și se pare că această Lună Plină este, într-adevăr, punctul final al acestei energii.

Procesul dintre vechi și nou a fost, cu siguranță, provocator și poate avea ca rezultat schimbări uriașe în viață, dar această energie va încetini treptat.

Fiind punctul culminant al acestei energii, folosește Luna Plină ca pe o ocazie de a sărbători cât de departe ai ajuns și de a te felicita pentru acest nou început.

Noul început, care ți-a fost dat, poate să fi fost sau poate să nu fi fost ceea ce tu ai vrut, dar indiferent de ce ți-a fost trimis, tu încerci să găsești recunoștința în toate și să ai încredere în imaginea de ansamblu.

Tot ceea ce îți este trimis este o lecție și, chiar dacă, se poate simți, uneori, nedrept sau dureros, este bine să ne amintim cu toții că noi suntem ființe eterne într-o călătorie temporară.

Viețile noastre sunt, doar, un moment temporal în timp și noi suntem Aici pentru a învăța, a crește și a trăi cât mai bine momentele care ne-au fost date.

Folosește energia acestei Luni Pline pentru a te sărbători pe tine și viața ta, indiferent de noul început care a venit.

Super Luna Plină în Gemeni are legătură cu Adevărul și acesta include Adevărul despre cine ești tu cu adevărat.

Tu ești o ființă atemporală, fără spațiu, fără vârstă, care trăiește într-o navă (n.tr. -trup) temporară, care este Aici pentru o călătorie în timpul căreia tu  înveți cum să te iubești mai mult, să iubești planeta mai mult și să vă iubiți unii pe alții mai mult.

Link original:

http://foreverconscious.com/intuitive-astrology-december-super-full-moon-2017

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/11/26/super-luna-plina-decembrie-2017/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Super Lună Plină – Decembrie 2017

  1. Pingback: Daniel Gaucan-Traitor si Spirit Liber

  2. Pingback: Super Lună Plină – Decembrie 2017 – Magie pe Geea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s