Împuternicirea Rețelei Noastre Planetare a Iubirii Divine Transformatoare

 Patricia Cota-Robles

www.eraofpeace.org

23.12.2017

Divine Love and Light showering all over the world.

 

Decembrie 2017

Datorită influxului fără precedent de Lumină care are loc în ultimii ani, Prezența EU SUNT, care este Divinitatea din Flacăra Inimii fiecărei ființe, reclamă, în cele din urmă, suveranitatea experiențelor noastre pământești.

Intervenția Divină a Prezenței noastre EU SUNT îngăduie întregii Companii a Cerului să lucreze mult mai strâns cu noi, mai mult decât oricând înainte.

Acești Mesageri altruiști ai Mamei/ Tatălui nostru Dumnezeu ne roagă să ne alăturăm lor, Acum, în conștiință unificată, pentru a împuternici Rețeaua Planetară a Iubirii Divine Transformatoare, pe care Lucrătorii în Lumină au creat-o împreună în ultimii 50 de ani, în numele Umanității și al Mamei Pământ.

Această Acțiune a Luminii va permite rețelei noastre a Iubirii Divine să asimileze afluxul de Lumină pe care Tatăl/Mama Dumnezeu o va Transmite către Rețea, cu un impuls ritmic, în timpul participării globale a Umanității la seminariile lunare libere pe care noi le oferim prin Era Păcii.

Intenția Divină a acestui aflux de Lumină este de a extinde, înmiit, lucrul în Lumină al fiecărei ființe de pe Pământ.

Compania Raiului ne-a acordat următoarea Invocație, astfel încât voi și Lucrătorii în Lumină din întreaga lume veți putea să atrageți, cu ușurință, Lumina voastră magnifică, în Potirul Luminii pe care îl vom forma prin intermediul Flăcărilor Inimilor noastre unificate, în timpul Seminariilor Libere din fiecare lună.

Cu recunoștința profundă pentru abilitatea noastră de a sluji viața în acest fel, haideți să ne unim, în mod conștient, cu prezența EU SUNT a fiecărui bărbat, femeie și copil de pe Pământ, pe măsură ce noi ne unificăm Inimile cu Inimile Mamei/Tatălui nostru Dumnezeu și a Întregii Companii a Cerului.

Împreună, noi vom atrage de la Esența Creației cele mai intense frecvențe ale Flăcării Cristaline 5D a Iubirii Divine Transformatoare, pe care Omenirea și Mama Pământ sunt capabile să le susțină la nivel celular.

Și începem …

Inspirați adânc și pătrundeți în Divinitatea Flăcării Inimii voastre.

Vă rog să vă alăturați mie, Acum, cu puterea deplină a atenției voastre și cu Intențiile voastre Divine.

Eu Sunt Prezența mea EU SUNT și EU SUNT UNUL cu Prezența EU SUNT a întregii Omeniri.

Ca o Unică Voce, o Unică Respirație, o Unică Pulsație a Inimii și o Unică Energie, Vibrație și Conștiință a Iubirii Divine Pure, noi invocăm pe Mama/Tatăl nostru Dumnezeu și Legiunile Luminii spre Infinit.

Dragilor, veniți, Acum!

(pauză)

Noi Suntem Unul cu Toate aceste Forțe magnifice ale Luminii.

Prin Chemarea Inimilor noastre sincere, ele au venit cu bucurie pentru a ajuta Prezența EU SUNT a Umanității să împuternicească și să susțină Lumina fiecărui bărbat, femeie și copil de pe Pământ.

Iubite Legiuni ale Luminii, noi vă cerem să colectați fiecare electron al energiei prețioase a Vieții, care este folosită de Umanitate în timpul acestui sacru și Sfânt Moment.

Purificați această energie cu puterea și forța a o mie de Sori, folosind Noile Frecvențe Solare 5D ale Flăcării Violet a Perfecțiunii Infinite a Lui Dumnezeu.

Mențineți această energie purificată în Cupa Colectivă a Conștiinței Umanității, astfel încât fiecare electron al energiei prețioase a Vieții, eliberat de Fiii și Fiicele Lui Dumnezeu pe Pământ ,în acest moment, să fie folosit pentru a extinde exponențial Lumina Lui Dumnezeu în Rețeaua Planetară a Iubirii Divine Transformatoare, care îmbrățișează, Acum, această Planetă și Întreaga ei Viață.

Noi acceptăm că această acțiune a Luminii este prezența Lui Dumnezeu Triumfător, realizată cu succes Aici și Acum.

De asemenea, noi acceptăm că, prin Prezența EU SUNT a Umanității, această acțiune a Luminii va fi susținută permanent, crescând zilnic și în fiecare oră la maximul pe care îl va îngădui Legea Cosmică, cu fiecare Respirație a noastră.

Iubite Tată/Mamă Dumnezeu, noi îți cerem ca Acum să Transmiți cele mai înalte frecvențe posibile ale Iubirii Divine, ale Uniunii și Admirației pentru Întreaga Viață, în Flacăra Inimii fiecărei ființe.

În Uniune cu Prezența EU SUNT a fiecărei ființe de pe Pământ și a întregii Companii a Cerului, noi afirmăm, Acum, în Divinitatea Flăcării Inimilor noastre:

„Eu Sunt Cupa, Eu Sunt Sfântul Graal, prin care Lumina Lui Dumnezeu curge, Acum, și Binecuvântează fiecare particulă și val de Viață care evoluează pe această Planetă prețioasă.

Eu Sunt Prezența mea EU SUNT și Eu invoc, Acum,  pe Mama/Tatăl meu Dumnezeu, pentru a Transmite Lumina Sa infinită în Rețeaua noastră Planetară a Iubirii Divine Transformatoare.

Pe măsură ce această Lumină rafinată strălucește prin Rețeaua Iubirii Divine, ea scaldă Pământul și extinde, înmiit, activitatea în Lumină a fiecărei ființe.”

Acest influx nemaiîntâlnit al Luminii Infinite a Mamei/Tatălui nostru Dumnezeu înalță fiecare particulă atomică și subatomică și fiecare val de Viață de pe Pământ, într-o Ordine Superioară a Existenței.

(pauză)

Cum această Lumină minunată este ancorată în Divinitatea Flăcării Inimii fiecărei ființe, ea se extinde în Flacăra Inimii oricărei alte ființe de pe Pământ, care unifică Flacăra Inimii cu Flacăra Inimii.

Prin această Acțiune uimitoare a Luminii, Prezența EU SUNT a fiecărei ființe devine un punct de putere al Iubirii Divine și al Uniunii, unificate în conștiință cu Prezența EU SUNT a oricărei alte ființe.

Prin eforturile unificate ale Cerului și ale Pământului, noi  împuternicim Rețeaua noastră Planetară a Iubirii Divine Transformatoare.

Acest Câmp de Forță al Luminii se extinde din profunzimile durerii și suferinței Umanității, în cele mai înalte frecvențe ale Tărâmurilor 5D ale Luminii Infinite a Lui Dumnezeu.

Această Rețea a Iubirii Divine Transformatoare este Podul spre Libertate, prin intermediul căruia această Planetă Binecuvântată și Întreaga sa Viață Ascensionează, Acum, spre Tărâmurile 5D ale Perfecțiunii pe Noul Pământ.

Prin această Acțiune a Luminii, noi revendicăm Dreptul nostru Divin prin naștere, ca Fii și Fiice ai Lui Dumnezeu.

Noi Suntem, cu adevărat, Iubire în Acțiune.

Noi schimbăm, în mod colectiv, vibrația de bază a substanței Luminii primordiale, care realizează vindecarea și transmutarea în Lumină a condițiilor negative actuale de pe întreaga planetă.

Această Acțiune a Luminii aduce în formă tangibilă arhetipurile modelelor de perfecțiune pentru Noul Pământ.

Aceste modele circulă, Acum, prin Inima și Mintea fiecărui bărbat, femeie și copil de pe Pământ, prin Straturile Mental și Emoțional ale acestei planete.

Prezența EU SUNT din interiorul fiecărei ființe este Ușa Deschisă pentru aceste modele extraordinare de Iubire Divină.

Noi suntem ȚELUL Iubirii Divine instaurate, Acum, pe Pământ.

Împreună, noi punem în practică Forțele Spirituale de bază ale Iubirii Divine, prin intermediul cărora, Pământul și Întreaga sa Viață se Înalță, în cele din urmă, din lungul exil în întuneric, către Tărâmurile 5D ale Luminii asociate cu Noul Pământ.

Iubirea Lui Dumnezeu înflorește, Acum, pe Pământ prin fiecare dintre noi și prin Prezența EU SUNT a fiecărei ființe de pe planetă.

Prin această Acțiune a Luminii, Omenirea este înălțată spre o profundă Trezire a Conștiinței Iubirii Supreme.

Noi Suntem, Aici și Acum, Maeștrii Iubirii, noi am fost dintotdeauna destinați să fim.

Noi suntem Ființe ale Iubirii, acceptând responsabilitatea, în mod DELIBERAT, pentru Iubirea acestui pământ minunat și a Întregii sale Vieți.

Noi Suntem Unul cu această Planetă Binecuvântată, iar Planeta este Una cu noi.

Mama/Tatăl nostru Dumnezeul și Compania Raiului își intensifică, Acum, Lumina prin Flacăra Inimii fiecărei ființe.

Acest aflux de Lumină ridică Întreaga Omenire într-o octavă superioară a Serviciului Divin.

Fiecare ființă de pe Pământ este investită, permanent, cu un Câmp Cosmic de Iubire Divină.

Acest câmp de forță ne inițiază, pe fiecare dintre noi, într-un Ordin Superior al Serviciului în slujba Umanității și a Luminii, deoarece Lucrarea noastră în Lumină este intensificată de o mie de ori, prin intermediul Rețelei noastre Planetare a Iubirii Divine Transformatoare.

Iubite Tată/Mamă Dumnezeu, noi acceptăm că această Acțiune a Luminii este Instaurată Triumfător de Dumnezeu, așa cum noi am cerut.

Așa Și Este!

Eu Sunt Iubit(ă), Eu Sunt Iubit(ă),  Iubit(ă) Eu SUNT CEEA CE EU SUNT.

******

Link original:

https://paulinebattell.wordpress.com/2017/12/23/empowering-our-planetary-grid-of-transfiguring-divine-love-patricia-cota-robles/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/12/24/imputernicirea-retelei-noastre-planetare-a-iubirii-divine-transformatoare/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Patricia Diane Cota-Robles și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Împuternicirea Rețelei Noastre Planetare a Iubirii Divine Transformatoare

  1. Mihai Adriana zice:

    Multumesc!
    🕉❤️🕉🙏

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s