Super Lună Plină în Rac – 01/02 Ianuarie 2018

Super Lună Plină în Rac

Luna Ianuarie este o lună specială pentru observatorii Lunii: Prima lună calendaristică a anului 2018 va fi caracterizată prin două Luni Pline și o Eclipsă Totală de Lună sau „Luna însângerată”.

Nota traducătorului:

01/02.01.2018, orele 04:24 (ora României) – Lună Plină în Rac

31.01.2018, orele 15:27 (ora României) – Lună Plină în Leu

http://www.astro-urseanu.ro/fazele_lunii.html

31.01.2018, orele 15:29 (ora României) – Eclipsă Totală de Lună Plină în Leu (vizibilă parțial în România, doar ultima oră)

http://www.astro-urseanu.ro/eclipse_luna.html

În timpurile Coloniale de început și a Nativilor Americani, Luna Plină din Ianuarie era denumită Luna Lupului.

Apărea atunci când lupii urlau de foame în afara așezărilor omenești.

În mod tradițional, Luna din Ianuarie este cunoscută și ca Luna Veche.

Pentru unele triburi Native Americane, aceasta era Luna Zăpezii, folosită mai mult pentru următoarea Lună Plină, din luna Februarie.

Așteptări

Luna Plină în Rac pe gradul 11”38 apare pe 01/02 Ianuarie 2018.

Influența astrologică a Lunii Pline din Ianuarie 2018 apare, în special, dintr-o opoziție cu Venus.

Aceasta va deschide porțile ecluzelor emoționale, însă nu oricine se simte confortabil cu atât de multe emoții care plutesc în atmosferă.

Această Lună Plină se conectează cu Marte, Jupiter și Neptun într-un Mare Trigon de Apă, inspirând sentimente profunde de Iubire și tandrețe.

Vulnerabilitatea ta este miza, dacă tu îți expui sentimentele la vedere și întunecatul Saturn din sensibilul Capricorn te poate „pune la pământ” înainte ca tu să capeți curajul de a te exprima, de a manifesta cu Inima ta.

Această Lună Plină ar fi normal să reverse mai multă Lumină în recentele cazuri publice de deviere comportamentală sexuală din media.

Ceea ce crede o persoană care cochetează poate fi, uneori, înțeles ca o hărțuire sexuală de către cealaltă persoană în cauză, în mod special, atunci când există un dezechilibru de putere.

În alte cazuri de tensiune relațională dezvăluite de Luna Plină din Ianuarie 2018, există o abundență de potențial pentru soluționare.

Înțelegerea compasională și apropierea fizică va ajuta, aproape întotdeauna, la rezolvarea oricărei probleme relaționale.

Portalul 11:11

Noi intrăm într-un An Universal 11 în Numerologie – Număr Maestru, un an al studiului și creșterii eterice, magice și transcendentale.

În plus, pe 01 Ianuarie 2018, se deschide un Portal 11:11 (prima zi a primei luni dintr-un an 11), o cheie a trezirii, incorporată în ADN-ul nostru, care ne amintește că Lumina Creației este în noi.

Și, în plus, în această Super Lună Plină, Luna este poziționată în Rac, pe gradul 11”38 (11:11) și Soarele este poziționat în Capricorn, pe gradul 11”38 (11:11)

Extraordinar !!!

DA, energia lui 11 este, cu siguranță, tema anului 2018 și se amplifică la maxim în timpul primei Luni Pline din an.

01/02 Ianuarie 2018, (n.tr. – orele 04:24, ora României) – Super Lună Plină în Rac (Soare în Capricorn în opoziție cu Luna în Rac)

31 Ianuarie 2018, (n.tr. – orele 15:27, ora României) – Lună Plină în Leu (Soare în Vărsător în opoziție cu Luna în Leu)

Nota traducătorului:

31 Ianuarie 2018, orele 15:29, ora României – Eclipsă Totală de Lună Plină în Leu

Link original:

https://www.consciousreminder.com/2017/12/25/wolf-supermoon-cancer-january-1st-2018/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/12/28/super-luna-plina-in-rac-01-02-ianuarie-2018/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

 

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Eclipsa Luna, Luna Noua - Luna Plina și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s