O Transformare Cuantică Către Conștiința Christică

 Patricia Cota-Robles

www.eraofpeace.org

11.01.2018

11 ianuarie 2018 – 2 + 0 + 1 + 8 = 11
11-1-11 = Noi Începuturi
11 = Reflectă Transformarea de la fizic către Divin

Tatăl/Mama Dumnezeul nostru și întreaga Companie a Cerului, trimit Recunoștința Lor Infinită Lucrătorilor în Lumină, care au fost prezenți fizic și miilor de Lucrători în Lumină din întreaga lume care își ancorează, în mod conștient, Lumina în Rețeaua noastră Planetară a Iubirii Divine Transformatoare.

Acest lucru a avut loc în timpul primului nostru Seminar gratuit din 2018 în Phoenix, Arizona.

Părinții noștri Divini își trimit, de asemenea, binecuvântările către Prezențele Eu Sunt ale Umanității, care au participat la această oportunitate de a adăuga Lumina lumii, fie că oamenii au fost conștienți de acest lucru sau nu.

Phoenix a fost locația ideală pentru această expansiune inițială a noii noastre Rețele Planetare a Iubirii Divine Transformatoare.

Pasărea Phoenix, care se ridică din cenușă, este metafora perfectă pentru Noul Pământ al Iubirii și al Unității, care se ridică din cenușa vechiului Pământ al separării și al dualității.

Prin eforturile unificate ale Cerului și ale Pământului, Tatăl/Mama Dumnezeul nostru a putut să ne transmită frecvențe superioare ale Iubirii Divine Transformatoare, mai mult decât noi am experimentat vreodată în rețeaua noastră.

Această Lumină Divină va scălda Pământul pe parcursul întregii luni Ianuarie, amplificând înmiit lucrarea în Lumină a fiecărei ființe.

Pe 11 februarie, la Seminarul nostru gratuit din San Jose, California, ne vom reuni Inimile cu Lucrătorii în Lumină din întreaga lume, pentru a realiza cel de-al doilea val de Lumină în Rețeaua noastră de Iubire.

Pe lângă împuternicirea rețelei noastre cu noi frecvențe ale Iubirii Divine Transformatoare, Tatăl/Mama Dumnezeul nostru a infuzat noi frecvențe ale Conștiinței Christice în rețeaua pe care noi am proiectat-o, pentru ca fiecare ființă să ascensioneze, fiecare bărbat, femeie și copil de pe Pământ, o transformare cuantică către Conștiința Christică.

Conștiința Christică este starea iluminată a conștiinței cu care noi am fost investiți de către Tatăl/Mama Dumnezeul nostru, atunci când am fost întruchipați din Miezul Creației.

După ce noi am căzut în abisul separării și al dualității, noi am pierdut Conștiința Christică și abilitatea de a comunica cu Prezența noastră Eu Sunt.

De la acel moment fatidic, noi ne străduim să anulăm efectele negative ale căderii noastre din Grație și să recuperăm Drepturile noastre Divine din Naștere, ca fii și fiice ai Lui Dumnezeu, prin întoarcerea la Conștiința Christică.

Tatăl/Mama Dumnezeul nostru ne-a oferit o invocare care să ajute fiecare Prezență Eu Sunt să asimileze aceste noi frecvențe ale Conștiinței Christice.

Dragilor, în această lună, vă rugăm să vă mențineți spațiul sacru pentru această acțiune puternică a Luminii și să repetați această invocație ori de câte ori vă simțiți inspirați să faceți acest lucru.

Aceasta este o acțiune multidimensională a Luminii, care se realizează mult mai mult decât putem noi să percepem cu mințile noastre finite.

Și începem …

ÎNTOARCEREA LA CONȘTIINȚA CHRISTICĂ

Eu Sunt Prezența mea Eu Sunt și Eu Sunt Unul (Una) cu Prezența Eu Sunt a Întregii Omenirii.

Ceea ce Eu invoc pentru mine, Eu invoc în numele fiecărui bărbat, femeie și copil de pe Pământ, în perfectă aliniere cu Planul Divin al fiecărei ființe și cu cel mai înalt bine pentru toți.

Acest lucru este posibil, deoarece Noi Suntem Unul și nu există separare.

În Sfânta Respirație, Eu inspir și expir, Acum, profund și ritmic, prin Chakra Inimii Mele.

Cu fiecare Inspir, Eu mă aliniez cu Iubirea Tatălui/Mamei Dumnezeul meu și cu Suflarea Sfântă a Spiritului Sfânt.

Cu fiecare Expir, Părinții mei Divini îmi deschid Chakra Inimii mele și proiectează Iubirea și Puterea Lor Divină în planul fizic al Pământului.

Prin această acțiune a Luminii, portalul din emisfera dreaptă a creierului meu și Chakra Inimii mele, prin care Iubirea Mamei mele Dumnezeu a curs de la început, pentru a binecuvânta întreaga viață de pe Pământ, se deschid, din nou, complet.

Pe măsură ce Potențialul Divin al Flăcării Roz a Iubirii Mamei mele Dumnezeu, vibrează prin Chakra Inimii mele, această flacără este adusă în echilibru perfect cu Flacăra Albastră a Puterii Divine a Tatălui meu Dumnezeu, care pulsează în Divinitatea Inimii Mele.

Noua Flacără echilibrată a Inimii mele are o pulsație dublă.

Prima pulsație este în Inspir, asimilând și absorbind Puterea și Iubirea Tatălui/Mamei Dumnezeul meu.

A doua pulsație este în Expir, expansionând și radiind Puterea și Iubirea Tatălui/Mamei Dumnezeul meu.

Flacăra Inimii mele este portalul interior pentru întoarcerea mea la Conștiința Christică.

Este, de asemenea, Ușa Deschisă care îmi îngăduie să comunic, din nou, cu Prezența mea Eu Sunt și cu Compania Cerului.

Prin această Ușă Deschisă, binecuvântările Tatălui/Mamei Dumnezeul meu și ale Împărăției Adevărului Iluminat radiază în viața mea de zi cu zi.

În Sfânta Respirație, întoarcerea mea la Conștiința Christică și călătoria mea interioară înapoi la Tatăl/Mama Dumnezeul meu sunt echilibrate cu serviciul meu Divin în slujba Umanității și a Întregii Vieți.

În acest echilibru, Eu îmi deschid, din nou, Chakra Inimii, către curgerea eternă a Iubirii Divine a Mamei mele Dumnezeu.

Flacăra Albastră a Puterii Tatălui meu Dumnezeu și Flacăra Roz a Iubirii Divine a Mamei mele Dumnezeu sunt, Acum, echilibrate în Flacăra Inimii mele.

Aceste două aspecte ale Tatălui/Mamei Dumnezeul meu se contopesc, Acum, în  magnifica Flacără Violet a Perfecțiunii Infinite a Lui Dumnezeu.

Acest Foc Sacru izbucnește din Chakra Inimii mele și se extinde în structura creierului meu fizic, activând glandele: pineală, pituitară, hipotalamus și Punctul Zeal de la baza creierului meu.

Activarea centrilor spirituali ai creierului meu crează spațiul sacru pentru deschiderea Chakrei mele Coroană.

Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, o frecvență intensificată a Flăcării Galben-Aurii a Conștiinței Christice curge din adâncul Inimii Lui Dumnezeu, în Rețeaua Planetară a Iubirii Divine Transformatoare.

Aceste noi frecvențe ale Conștiinței Christice, circulă, Acum, prin intermediul Prezenței mele Eu Sunt și a Chakrei mele Coroană, către glanda mea pineală.

Cu acest influx de Lumină, cele mai înalte frecvențe ale Conștiinței Christice, pe care Eu Sunt capabil(ă) să le integrez, curg prin glanda mea pineală, în corpurile mele: mental și emoțional.

Pe măsură ce Eu mă întorc la Conștiința Christică, Inima și Mintea mea sunt recalibrate la frecvențele superioare ale Iubirii Divine, ale Uniunii și ale Respectului pentru Întreaga Viață.

Eu știu, Acum, că Eu Sunt Unul(Una) cu toți fiii și fiicele Lui Dumnezeu aflați în evoluție pe Pământ.

Eu experimentez fericirea de a cunoaște că

IUBIREA ESTE TOT CEEA CE ESTE

și

EU SUNT IUBIREA.

Așa și Este.

Și Așa Și Este Și Aici Și Acum Și Infinit.

Patricia Cota-Robles

Link original:

https://eraofpeace.org/blogs/news/a-quantum-shift-toward-christ-consciousness

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/01/14/o-transformare-cuantica-catre-constiinta-christica/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Patricia Diane Cota-Robles și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O Transformare Cuantică Către Conștiința Christică

  1. Pingback: Legea lui UNU | Lumină și Iubire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s