Legea lui UNU

Legea lui UNU

Lisa Renee

333

Legea lui UNU este înțelegerea faptului că toate lucrurile sunt făcute din energia inteligentă și fac parte din Toți ca Unul.

Legea lui UNU este o Știință Sacră a mecanicii Conștiinței Christice și include Legile Naturale care guvernează Creația noastră Universală.

Toți ca Unul este recunoașterea faptului că Adevărul Etern este Iubirea Veșnică și că Iubirea Veșnică este Conștiința organică a Creatorului Infinit – Dumnezeu.

Conștiința Iubirii eterne, întruchipată într-o formă, este inteligența Unității și, simultan, recunoscută ca Lumina interioară a Lui Hristos.

Conștiința Unității este Una cu Dumnezeu și Conștiința Unității aprinde Lumina Interioară a Lui Hristos.

Atunci când Lumina Interioară a Lui Hristos este actualizată în formă, ea este întruchiparea unui Om Etern Dumnezeu.

Practicați Conștiința Unității și Unul reflectă, în mod direct, imaginea Iubirii Lui Dumnezeu, fiind protejat veșnic.

Fiți Toți ca Unul, deoarece Unul este Tot cu Dumnezeu.

Fiecare suflet face aceeași călătorie, însă fiecare suflet a evoluat la un nivel diferit.

Învățăturile Legii lui UNU descriu Legile Spirituale care guvernează evoluția noastră spirituală pentru fiecare dimensiune.

Este un sistem unic filozofic al Umanismului Mondial, care îmbină cosmologia, știința, Drepturile Omului și spiritualismul.

 Legea lui UNU este Adevărul Universal că Toți sunt Unul.

Este Adevărul propovăduit de Hristos atunci când a proclamat:

„Iubiți pe vecinul vostru, precum vă iubiți pe voi înșivă”.

Noi suntem, cu toții, expresii directe ale Sursei Unice Divine.

Legea lui UNU este o realitate energetică, precum și un legământ creator făcut cu Rasele fondatoare.

Legea lui UNU este practicată de Rasele Avansate care promovează Responsabilitatea de Sine și răspunderea în Matricea noastră a Timpului Universal, prin înțelegerea interconexiunii energetice care există între toate formele de viață.

Legea lui UNU exprimă și recunoaște interconectarea, valoarea și interdependența Spiritului și a Conștiinței care animă toate lucrurile.

Aceasta este calea spre GSF – Dumnezeu*Suveran*Liber (DSL)

1. PRACTICA UNU: CONȘTIINȚA UNITĂȚII

Legea lui UNU este înțelegerea faptului că toate lucrurile sunt făcute din energia inteligentă și fac parte din Toți ca Unul.

Legea lui UNU este o Știință Sacră a mecanicii Conștiinței și include Legile Naturale care guvernează Creația noastră Universală.

Toți ca Unul este recunoașterea faptului că Adevărul Etern este Iubirea Veșnică și Iubirea Veșnică este Conștiința organică a Creatorului Infinit – Dumnezeu.

Conștiința eternă a Iubirii, întruchipată într-o formă, este inteligența Unității și, simultan, recunoscută ca Lumina interioară a Lui Hristos.

Conștiința Unității este Una cu Dumnezeu și Conștiința Unității aprinde Lumina Interioară a Lui Hristos.

Lumina Interioară a Lui Hristos, atunci când este actualizată în formă, este întruparea unui Om Etern Dumnezeu.

Practicați Conștiința Unității și Unul reflectă, în mod direct, imaginea Iubirii Lui Dumnezeu și este protejat veșnic.

Fiți Toți ca Unul, deoarece Unul este Tot cu Dumnezeu.

2. PRACTICA A DOUA: IUBEȘTE-TE PE TINE ÎNSUȚI (ÎNSĂȚI)

Aplicați practica Unității cu Toți ca Unul ca pe o extensie spre Iubire, onorare și respect față de voi înșivă.

Recunoașteți forța vieții prețioase din interiorul vostru, păstrând stimă și respect față de voi înșivă, în toate privințele.

Iubirea de Sine este acțiunea Suveranității de Sine, care este starea naturală a întruchipării Iubirii Eterne a Lui Dumnezeu.

Ca și manifestare a Spiritului etern al Iubirii Lui Dumnezeu, o ființă are capabilitatea de a alege să creeze libertatea personală, fără a-i răni pe ceilalți.

Aveți curajul de a înlătura obstacolele de durere și de frică, pentru a deveni Iubire întruchipată, așa cum Spiritul Lui Dumnezeu este, întotdeauna, în interior.

3. PRACTICA TREI: IUBEȘTE-I PE CEILALȚI

Pe măsură ce învățați să vă iubiți, iubiți-i pe ceilalți.

Recunoașteți forța vieții prețioase în ceilalți, păstrând Iubire, stimă și respect față de ceilalți.

Iubindu-i pe ceilalți precum vă iubiți pe voi înșivă, este starea naturală a Suveranității de Sine, voi acordând celorlalți același respect pentru viața lor, pe care îl acordați propriei voastre vieți.

Prin practicarea Iubirii de Sine și a Iubirii celorlalți, nu este cazul pentru aprobare,  merit, considerație, deoarece totul este iubit în mod egal.

4. PRACTICA PATRU: IUBIREA PĂMÂNTULUI ȘI A NATURII 

Iubiți Pământul și întreaga sa Creație, regatele naturii, ale plantelor, ale animalelor și ale mineralelor, care sunt toate ființe vii, conștiente și inteligente.

Recunoașteți forța vieții prețioase din întreaga Creație a Lui Dumnezeu, păstrând stimă și respect față de natură.

Acest lucru restabilește echilibrul și armonia naturii și energia inteligentă a tuturor creațiilor planetei Pământ va răspunde, pentru a coopera cu omenirea.

Oamenii, care trăiesc în dezacord cu natura, creează multe evenimente care sunt considerate a fi „la mila” forțelor nestăvilite.

Pe măsură ce oamenii învață să trăiască în armonie cu Pământul și cu regatul naturii, creaturile naturii se vor alinia, pentru a fi în armonie și cooperare cu toți locuitorii planetei.

5. PRACTICA CINCI: ÎN SERVICIUL CELORLALȚI 

Atunci când voi vă iubiți cu hotărâre și vă onorați calea, voi găsiți metode pentru a fi de folos celor care nu își depășesc limitele personale ale discernământului.

Să fiți în serviciul celorlalți nu include modelajul epuizant, cum ar fi victimă -opresor, parazitism sau vampirism emoțional.

A fi în slujba celorlalți nu are o perspectivă egoică a îndreptățirii, a așteptărilor sau a atașamentului.

Practicați serviciul cu Iubire necondiționată și, în mod natural, curgeți în acest moment.

Schimbul de energie realizat între cei care sunt în serviciu pentru ceilalți, amplifică și extinde creșterea Conștiinței ca nici o altă metodă.

Cu cât amplificați mai mult câmpul energetic de a fi în serviciul celorlalți, cu atât mai multă bucurie, armonie și daruri vor fi aduse în viața voastră.

Cu cât serviciul pe care îl dedicați planului Lui Dumnezeu este amplificat, Legea lui UNU, cu atât sprijinul spiritual și prezența spirituală se pot preschimba cu Forța Lui Dumnezeu.

6. PRACTICA ȘASE: EXPANSIUNEA CONȘTIINȚEI

Învățați să vă dezvoltați claritatea interioară și integritatea spirituală, intenționând să dezvoltați conștiința personală și / sau identitatea spirituală.

Pentru a întruchipa identitatea spirituală, este necesar ca mintea să fie inițiată și disciplinată.

Dacă trupul este sub autoritatea ego-ului, acesta va respinge identitatea spirituală de la întruchipare.

Dacă corpul mental creează obstacole în calea identității spirituale, identitatea spirituală, deci Conștiința, nu va fi experimentată.

Primul pas spre expansiunea Conștiinței este acela de a deveni conștient de controlul minții și de calitatea gândurilor și a sistemelor de credință.

Al doilea pas este acela de a coopera cu procesul disconfortului mental și fizic, prin faptul să aveți răbdare și să așteptați în vidul tăcerii.

Învățați să vă liniștiți mintea, să vă sublimați (purificați, rafinați) ego-ul și să fiți liniștiți.

De îndată ce liniștea, disciplina mentală și sublimarea ego-ului au fost atinse, ascultați-vă Spiritul interior pentru a primi îndrumări.

Ghidarea interioară va duce, întotdeauna, la procesul de reeducare pentru a avea expansiune continuă a Conștiinței, fără frică și fără dogmă.

Hristul Interior vă îndrumă, întotdeauna, să alegeți mai multă Iubire și pace, prin expansiunea Conștiinței identității spirituale.

7. PRACTICA ȘAPTE: CO-CREAȚIA RESPONSABILĂ 

Pe măsură ce o ființă devine mai pătrunsă de Iubirea veșnică a identității spirituale, modelul inteligent activează țelul Divin de a fi co-creator al Lui Dumnezeu.

Identitatea spirituală și schema inteligentă a țelului Divin sunt una și aceeași.

Claritatea țelului și a direcției devine din ce în ce mai clară, pe măsură ce o ființă se angajează să trăiască în slujba principiilor spiritului Toți ca Unul sau ale spiritului Christic.

Cunoașterea și Trăirea țelului nostru aduce bucurie, pace și împlinire, chiar și atunci când se confruntă cu adversități sau provocări.

Odată ce atingem „cunoașterea”, noi suntem responsabili pentru această cunoaștere și noi practicăm co-creația responsabilă, Toți ca Unul.

Un co-creator responsabil știe că toate manifestările sunt în parteneriat cu Toți ca Unul.

Noi nu posedăm și nu controlăm nimic, astfel că este bine ca nevoile, dorințele să fie evitate.

Noi suntem administratori ai Spiritului Lui Dumnezeu în Slujba Celorlalți, în co-creație responsabilă cu Toți ca Unul.

Prin această cunoaștere și trăind acest principiu, noi suntem, veșnic, eliberați de schimburi karmice.

Dumnezeu Suveran Liber

Link original:

https://paulinebattell.wordpress.com/2017/12/19/law-of-one-lisa-renee-energetic-synthesis/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/01/17/legea-lui-unu/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Noul Pamant și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s