Cheile Genelor

„Tuturor celor care citesc sau aud aceste cuvinte:

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată

Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită

Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre

Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață,

Prin gânduri, cuvinte și fapte,

Să fie transformați de Radianța Prezenței voastre.”

Richard Rudd – Cheile Genelor

http://www.genekeys.ro/cuprinsul-cartii-limba-romana/

Această carte este o invitație de a începe o nouă călătorie în viața ta.
Indiferent de circumstanțele exterioare, fiecare om are ceva frumos în interiorul lui.
Scopul cărții Cheile Genelor este să scoată la Lumină această frumusețe – să aprindă scânteia de geniu ce îți definește unicitatea.
Richard Rudd te invită să pășești pe Calea de Aur a Auto-Iluminării tale!
Calea de Aur este formată din trei etape arhetipale pe care le poți parcurge în timp ce citești cartea:
Partea 1
Secvența de Activare - Cheile Genelor - Richard Rudd
Partea a 2-a
Secvența Venus - Cheile Genelor - Richard Rudd
Partea a 3-a
Secvența Perlă - Cheile Genelor - Richard Rudd

Secvența de Activare

Fiecare dintre aceste etape se află în legătură cu cele trei întrebări de mai sus, despre scop, relaţii şi comunitate și cu toate că par a fi diferite una faţă de cealaltă, vei descoperi de unul singur cât de profund interconectate sunt de fapt.
Indiferent de etapa vieții în care te afli momentan, vei observa că întreaga ta viaţă este, de fapt, o călătorie a scopului, iubirii și prosperității.
Tabloul complicat al destinului tău depinde de atingerea artistică pe care o aduci în procesul de a trăi, zi de zi.
În călătoria ta de-a lungul acestor trei etape ale Căii de Aur, vei avea minunata oportunitate de a înțelege aspecte ale structurii propriului destin, întreţesut în materialul ADN-ului tău.
Dacă te hotărăşti să păşeşti pe Calea de Aur prin Cheile Genelor, îţi recomand să începi cu începutul natural și anume cu Secvenţa de Activare şi cele patru Daruri Primare.
Magia Căii de Aur constă în faptul că îţi pune la dispoziţie o schemă de contemplare structurată secvenţial, care se desfăşoară de-a lungul timpului.

De-a lungul mileniilor, diverse sisteme de cunoaştere ezoterică au încercat să traseze hărţi ale destinului uman, care să răspundă nevoii fundamentale de înţelegere a drumului nostru în viaţă: cine suntem, de unde venim şi încotro ne îndreptăm.

Sistemul de cunoaştere al „Cheilor Genelor” este manualul pe care ar fi trebuit să-l primim de la naştere.

Conţinând elemente revelatorii legate de vechiul I Ching, dar şi demersuri strict raţionale, fundamentate ştiinţific, această cunoaştere este în deplină armonie cu maniera în care astăzi, în noile energii, omenirea încearcă să-şi decripteze destinul.

Richard Rudd, autorul acestui sistem, ne dezvăluie în cele 64 de hexagrame profilul hologenetic individual, dar şi tendinţele de evoluţie ale civilizaţiei umane, făcând corelaţii profunde între ezoterism şi ultimele descoperiri ale fizicii cuantice şi ale noii genetici.

Prin generarea hărţii profilului hologenetic, bazat pe locul şi timpul naşterii, Cheile Genelor ne jalonează drumul evoluţiei, punându-ne la dispoziţie adevărate „semne de circulaţie” ale menirii noastre.

Contemplând şi recunoscând tiparele ascunse din spatele umbrelor prin care trecem în viaţă, putem converti energia care le alimentează în darurile minunate ce înfloresc din ADN-ul nostru.

Dacă reuşim să ne identificăm drumul, existenţa devine o succesiune de sincronicităţi care ne aduc împlinire, bucurie şi în cuprinsul cărora ne putem manifesta creativitatea, scoţând-o de sub tirania lipsei de timp şi a muncii asidue.

Călătoria printre constelaţiile fascinante ale alcătuirii noastre genetice este una dintre cele mai prietenoase căi de contemplare, chiar şi pentru persoanele cele mai mentale.

Este un spaţiu în care ne putem simţi permanent în siguranţă, având la îndemână posibilitatea de a lua oricând „piciorul de pe acceleraţie”, dacă intensitatea informaţiei ne scoate prea rapid din zona de confort.

Dincolo de aura mistică, fundamentarea ştiinţifică, realistă şi de bun simţ, are darul de a menţine echilibrul dintre zona energiilor subtile şi cea a demersurilor logicii.

Principala calitate a acestui sistem este capacitatea sa de a reliefa tiparele repetitive pe care suntem predispuşi să le trăim.

Adesea, acestea ne conduc la concluzii melodramatice, crezând că numai nouă, sau tocmai nouă ni se întâmplă aceleaşi situaţii defavorizante, părând că în mod invariabil şi pe nedrept suntem blocaţi de Divinitate.

În realitate, clişeele ce revin în viaţa noastră cu un anumit grad de repetitivitate, nu sunt altceva decât reflecţii fractale ale erorilor spirituale pe care le comitem cu regularitate.

Aducerea lor la Lumină şi acceptarea lor ca făcând parte din vulnerabilitatea naturii umane sunt, doar, primii paşi pe drumul recunoaşterii geniului nostru interior.

Strâns legate de chimia corpului şi de activitatea glandelor cu secreţie internă, Cheile Genelor constituie hârtia de turnesol a stării noastre interioare, dar şi a sănătăţii organismului.

Fără a fi necesare în prealabil cunoştinţe de genetică sau ani îndelungaţi de practică spirituală, această cunoaştere poate fi abordată direct şi pragmatic, conducându-ne în timp scurt la rezultate palpabile:

 • Conştientizarea tiparelor comportamentale repetitive şi a cauzelor lor;
 • Eliberarea de sub presiunea tensiunilor interioare inconştiente;
 • Integrarea aspectelor individuale ale existenţei într-o viziune holistică;
 • Dobândirea unei înţelegeri noi legate de sentimentul de vinovăţie;
 • Conştientizarea responsabilităţii individuale în procesul Ascensiunii omenirii;
 • Stoparea transmiterii tiparelor emoţionale şi mentale către generaţiile viitoare;
 • Vindecarea arborelui genealogic;
 • Reprogramarea AND-ului potrivit integrării unui nou nivel de conştiinţă planetară;
 • Regenerarea vitalităţii şi a sănătăţii la toate nivelurile (fizic, mental şi emotional);
 • Gestionarea şi valorificarea tuturor provocărilor vieţii în scop evolutiv, de pe poziţia unui nivel mai înalt de conştiinţă.

Secvenţa de Activare a Cheilor Genelor este începutul Căii de Aur atât la nivel individual, cât şi colectiv.

Ea reprezintă Calea Eroului, a fiecăruia dintre noi, ca trăitori şi descoperitori ai multiplelor şi fascinantelor faţete sub care divinul se autorevelează în viaţa pe Pământ.

Această cunoaştere ne ajută să extragem din bogata diversitate a Creaţiei şi din multiplele  drame existenţiale personale, câteva lecţii simple, care, odată înţelese, ne scot de sub imperiul fatalităţii karmice.

http://www.genekeys.ro/my-calendar/?mc_id=68

Secvența Venus

Relaţiile reprezintă „materia primă” care ne stimulează evoluţia.

Tiparele inconştiente de supravieţuire, deschiderea Inimii şi încrederea pe care o manifestăm în forţa vieţii se reflectă permanent în modul în care interacţionăm cu persoanele cu care venim în contact, fie că sunt rude, colegi, asociaţi, ori oameni cu care ne întâlnim ocazional, pentru a asimila anumite lecții existențiale.

Relaţiile sunt inerente vieţii şi datorită faptului că au ajuns să facă parte din firescul peisajului cotidian, rutinele zilnice ne pot distrage de la realul lor potenţial transformator.

Dacă în cuprinsul Secvenţei de Activare am învăţat cum să ne descoperim geniul interior şi cum să ne canalizăm energia spre scopuri de ordin superior, prin Secvenţa Venus vom afla cum să deschidem portalul Inimii pentru a permite acestor scopuri să iasă la suprafaţă, să se materializeze şi să ne aducă prosperitate.

Prin intermediul Secvenţei Venus, Richard Rudd ne pune la dispoziţie o modalitate unică şi fără precedent de a ne deschide Inima cu ajutorul relaţiilor.

Indiferent de natura lor, noi suntem mereu implicaţi în relaţii şi, din acest motiv, orice loc, moment şi situaţie sunt potrivite pentru a le folosi ca pe un combustibil cu cifră octanică ridicată în a ne ridica progresiv nivelul vibraţional.

Constatăm că într-o primă fază relaţiile au fost cele care ne-au catalizat şi activat tiparele inconştiente de protecţie faţă de suferinţă la toate nivelurile (fizic, emoţional şi mental), închizându-ne treptat Inimile pe parcursul copilăriei şi al adolescenţei, în drumul către viaţa adultă.

Secvenţa Venus este modalitatea prin care putem surprinde natura paradoxului şi realiza că istoricul suferinţei nu a fost decât o cale iniţiatică ce culminează cu momentul ACUM, spre a ne redeschide Inimile şi a rafina propria natură.

Secvența Venus demistifică jocul atracției relaționale, unul din marile mistere inconștiente ale vieții, fiind  placa turnantă dintre dharma și karma, dintre forțele magnetice ce ne aduc în relații și disconfortul trăit în momentul în care umbrele rănilor încep să-și arate colții.

Unicul ei scop este de a ne determina să capitulăm în fața marilor forțe menite să ne modeleze viața și să ne testeze angajamentul față de darurile cu care am venit pe Pământ.

Este un joc pe care ni-l asumăm de la începutul existenței, fiind purtați între riscul de a fi târâți în drame repetitive și magia trezirii.

La finalul drumului nu mai există învinși și învingători, ci numai lingouri de conștiință pură, cristalizată.

Beneficiile parcurgerii acestei secvențe, pe lângă deschiderea Inimii și alinierea la scopul înalt al destinului personal sunt:

 • Câștigarea unui plus de toleranță, compasiune și înțelegere în relații;
 • Înțelegerea relațiilor ca sursă de conștientizare a propriilor răni emoționale;
 • Dobândirea armoniei în relațiile sociale, începând cu cele de familie și în parteneriate, până la nivelul colectivităților mari;
 • Înțelegerea caracterului impersonal al volatilității emoționale și dobândirea unei indulgențe sănătoase față de propria vulnerabilitate, inerentă naturii umane, laolaltă cu întărirea stimei de sine;
 • Identificarea tiparelor subminante la nivel emoțional și mental, guvernatoare a ciclurilor experiențiale repetitive și de joasă frecvență;
 • Atragerea sincronicităților, a succesului și a prosperității.

Secvența Perlă

În curând

https://genekeys.com/

http://www.genekeys.ro/

Cheile Genelor – Activarea unei Națiuni 10.10.2014 – Richard Rudd

Un Nou Început

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Cheile Genelor - Richard Rudd și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cheile Genelor

 1. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc. Iubire lumina armonie și binecuvântari divine tuturor

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s