Transformările Eclipsei: Linii Temporale, Logosul, Schimbare și Inima

Sandra Walter

26 Ianuarie 2018

Binecuvântări, Iubit Trib al Luminii ~

Continuăm să primim această bombardare puternică a codului Luminii care curge prin ecluzele porții stelare cosmice.

Influxurile actuale sunt bazate pe armonice, deși ele apar ca Lumină vibrantă în câmpurile și viziunile noastre.

Aceste frecvențe, care vin, sunt transmise prin intermediul impulsurilor plasmatice,  fiind activitatea intermitentă pe care noi o vedem atunci când medităm sau ne conectăm la Soare.

Frecvențele activează modelele cristaline în sistemul Rețelei Noului Pământ și Mama Gaia răspunde prin eliberarea literelor de foc, a geometriei și a codurilor de Lumină corespunzătoare.

De la intrarea în această zonă fierbinte care este în transformare dimensională și a conștiinței, codurile de intrare și ieșire au crescut constant.

Amintiți-vă să vă ancorați (Împământare) cu picioarele goale și mâinile pe solul Mamei Gaia pentru a primi, pentru a echilibra și a integra aceste emanații.

Făcând acest lucru în Lumina Soarelui, este posibil să experimentați fluxul cosmic al Luminii și eliberarea codului Mamei Gaia.

Se simte destul de transcendent și beatific și stimulează șirurile ADN-ului 5D.

Eu mă simt excelent de la aceste activări și frecvențe, în majoritatea zilelor mele.

Stimulează câmpurile energetice și meridianele corpului, oricum starea transcendentă depășește disconfortul temporar.

De asemenea, afectează modul în care noi trăim timpul, care este abordat în acest articol.

Alinierea Portalului Trinității a început cu Eclipsa Solară din luna August 2017.

Trecerea la traiectoria superioară a liniilor temporale colective a avut loc odată cu Solstițiul din luna Decembrie 2017.

Misiunea Semințelor Stelare de a activa, a alinia și a acorda aceste porți intergalactice, inter universale (portaluri stelare), a fost finalizată la jumătatea lunii Decembrie 2017.

Gardienii porților pot vedea acum alinierea din perspectiva intergalactică și urmăresc activitatea acestor influxuri și impulsuri declanșatoare ale frecvenței.

În weekendul trecut mi s-a arătat faza de acordare inter dimensională a acestor porți cosmice cu galaxia noastră, Soare și Mama Gaia.

Totul este aliniat pentru evenimentele energetice continue, expansive din acest an.

Anul 2018 asigură fluxul consistent prin Portaluri.

Gardienii și Lucrătorii Rețelei se pot acorda la aceste câmpuri de plasmă în orice moment.

Oportunitățile noastre de unificare sunt amplificate (meditații de Uniune, Eclipse, Solstiții, Echinocții,etc.) de fluctuațiile și divizările temporale, însă nu există date de deschidere ale Portalurilor ca în anii trecuți.

Influxurile consecvente vor fi mereu în creștere, așadar noi ne îndreptăm atenția asupra momentului în care apar aceste deschideri și ancorări.

Unii Gardieni și Lucrători în Rețea devin canale constante ale fluxului cosmic, ca parte a procesului lor de întruchipare.

Această experiență de flux este complimentată de colapsul câmpurilor geomagnetice care au menținut dinamica timpului liniar.

Noi suntem familiarizați cu funcția ADN-ului de acordare la câmpuri geomagnetice, pentru că, astfel, noi deblocăm Portalurile și purificăm Mama Gaia .

O evoluție naturală în Ascensiunea noastră este de a deveni o conductă (canal) a impulsurilor de frecvență plasmatică și a activității intermitente.

Codurile din ADN, Sine Superior, Mama Gaia și Portalul Noului Pământ de blocare  se racordează pentru a migra conștiința către o nouă platformă.

Această acțiune deschide porțile cristaline către Noul Pământ pentru ca ceilalți să o urmeze.

Este un act de serviciu pur, care se întâmplă deja și necesită alinierea regulată cu punctul zero prin meditație.

Noi plantăm rețelele Inimii colective OMenești cu această experiență intermitentă în fiecare zi de Duminică, în timpul Meditațiilor de Uniune.

Ea devine mai puternică pentru conducte (canale) și vedem că această experiență  apare pentru ceilalți, chiar și celor care nu participă.

Mai pe scurt, voi vedeți și simțiți că Lumina plasmă luminează în câmpurile voastre.

Simțiți, lăsați-o să-și facă treaba.

Este o evoluție naturală a navei fizice (trupului) Deschizătorului de Cale, de a deveni aliniată cu această activitate pulsatorie / intermitentă a plasmei.

Dinamica Timpului Fluid: Schimbare mai mult decât de Obicei

Una dintre cele mai puternice lecții din acest an, care este deja prezentă cu codurile de intrare și de ieșire, este capabilitatea noastră de a experimenta timpul într-o stare fluidă non liniară.

Noi intrăm într-o perioadă în care schimbarea depășește uzualul.

Tinde să-i irită pe cei care doresc o monotonie confortabilă, precum și pe cei care nu pot tolera agitația.

ADN-ul activat ne acordă o nouă experiență temporală și servește procesului Ascensiunii pentru a aplica această lecție de timp fluid, chiar Acum.

Am avut astfel de etape, iar anul trecut au existat ferestre mai puternice din această experiență a timpului pliabil, deoarece liniile temporale s-au redus și s-au modificat.

În acest Acum, devine din ce în ce mai greu să gestionăm timpul liniar.

Unii pot considera * lipsa planificării * ca soluție la această anomalie.

Au existat faze atunci când lipsa planificării s-a simțit rezonabil, o zi sau o săptămână aici și acolo, dar îndrumarea, în acest Acum, este de a te scufunda în experiență pentru a Deține Controlul.

Ca Deschizători de Cale, noi putem arăta cum se navighează în apele fluctuației dinamicii timpului.

Noi am experimentat, deja, ferestrele creației în luna Ianuarie; au existat zile, chiar și ore, când totul însemna MERGI pentru a crea și a manifesta.

Alte zile sunt pentru activități de pregătire, meditație, integrare, activare și mai puține acțiuni liniare.

Ne învață să fim sensibili la noile energii, să rămânem în acel moment, să menținem perspectiva cosmică și răbdarea la nivel de Măiestrie.

Timpul Acum poate să se simtă ca o transă.

Din nou, ADN-ul încearcă să ne strămute într-o nouă realitate.

Aceasta necesită un echilibru de capitulare și de concentrare, permițând noului să penetreze psihicul nostru și să se ocupe de orice gânduri sau emoții rezistente care apar.

Acesta este un an pentru reunire, pentru a ne exprima experiența Ascensiunii și pentru a lucra cu puterea noastră co-creatoare.

Este necesar să învingem teama de a nu fi disponibil, de a nu fi bine dispus sau capabil de interacțiune.

Acestea sunt așteptările vechii paradigme și este nevoie să demonstrăm încrederea în fluxul 5D.

Aveți încredere în Inimile voastre și învățați să primiți, să serviți și să creați în această nouă Lumină din moment în moment.

Ne antrenează pentru experiența Noului Pământ.

Neutralizarea Liniilor Temporale, Personale și Colective

Un alt efect secundar schimbării accentuate față de obicei are de a face cu liniile temporale.

Poate ați observat starea ezitantă a colectivului, având în vedere că energiile ne obligă să alegem linii temporale.

Variația stărilor superioare și a celor mai joase este fluctuația personală și colectivă.

Dacă nu puteți sau nu vă alegeți experiența, această fluctuație devine intensă.

Obișnuința își dorește o experiență familiară, schimbarea necesită o alegere.

Frecvențele care vin să sprijine schimbarea, transformăă câmpurile magnetice ale Mamei Gaia și propria voastră conștiință, pentru a oferi experiențe multidimensionale.

Dacă aveți o experiență de „roller coaster”, cu suișuri și coborâșuri zilnice în această Lumină nouă, aceasta este prezentarea lecției voastre de Măiestrie.

Dacă nu v-ați angajat să creați o nouă realitate, vă învârtiți între vechi și noi.

Acesta este un pasaj de alegeri vibraționale superioare, chiar dacă această alegere este în aceeași măsură fundamentală ca și explorarea măreței, necunoscutei pozitive a Ascensiunii.

Puteți alege în mod conștient următorul pas, linia voastră temporală superioară, aliniați-vă inima, acțiunile, cuvintele și alegerile de moment și încheiați fluctuația frenetică.

Schimbați peste obișnuință.

Odată ce alegeți creația conștientă, chiar și cu fluctuați, claritatea și pacea revin (bine pentru toți cei în cauză) și curățarea apare în ADN, pentru a rezona cu alegerea liniei temporale.

Amintiți-vă linia temporală Christică Primară Superioară a fost disponibilă începând cu luna Septembrie 2017.

Este o experiență foarte diferită, care necesită o acordare consecventă cu dinamica centrului Inimii.

Pentru unii, stresul fluctuant al acestor noi energii este, pur și simplu, alinierea greșită la traiectoria superioară a Sinelui Superior.

Amintiți-vă să reflectați alegerile Inimii în gândire, cuvânt și în acțiune.

Conflictul vibrațional se mărește odată cu aceste influxuri de plasmă; cel mai bine este să vă ocupați de schimbările personale, chiar Acum, față de provocările obișnuite.

Modificări în interiorul Inimii: Fereastra Eclipsei

Este amuzant să vorbim despre Inimă tocmai Acum.

Inima mea fizică este, în continuare, zdrobită de coastele mele din cauza impactului din timpul accidentului de mașină.

Eu îmi îmi inima fizică în mod constant, pe măsură ce se restabilește.

Senzațiile sunt atât de asemănătoare activările Inimilor noastre, încât se simte familiar și aproape normal.

Cu toate acestea, înțeleg, de asemenea, că problemele cardiovasculare și cardiace sunt o preocupare, pe măsură ce energiile se amplifică.

Întotdeauna au fost. Așa că avem grijă.

Traiectoriile mele personale sunt, încă, în curs de rezolvare; este natura punctelor finale și a experiențelor în apropierea morții.

Inima mea eterică, adevărata esență a Sursei Interioare, s-a transformat și în perioada acestei ferestre dintre eclipse (n.tr. Eclipsa de Soare 21.08.2017 – Eclipsa de Lună Plină 31.01.2018).

Activitatea Inimii mele nu este diminuată de comportamentul altora, sau chiar de propria mea conduită

EU SUNT într-o stare Divină neutră de echilibru, aliniată la o prezență coerentă a Luminii Iubirii, chiar și la provocări.

Abilitatea mea de a ierta și de a-mi exprima recunoștința nu este diminuată de lumea exterioară sau interioară.

Este o percepție instantanee a Adevărului, a Iubirii, a Bunătății.

Aceste calități sunt evidente, mai luminoase, revelate.

Creațiile inferioare și distorsiunile sunt, de asemenea, evidente, totuși ele nu au influență asupra Inimii mele.

Pentru mine, această fereastră a eclipsei a fost de tranziție, pentru că am co-creat cu nivelurile mele Superioare.

Aceasta este lecția inițială și punctul central al primului nostru Portal, pentru a atrage experiența Noului Pământ ca pe o realitate palpabilă pentru toți cei în cauză.

Pentru mulți Deschizători de Cale, în acest an este vorba despre a demonstra imposibilul.

Universul ne sprijină, influxurile vor fi incontestabile, iar schimbarea mai mult decât de obicei va deveni intensă pentru colectiv.

Pierderea Identității

Altcineva primește amplificare în acest An este conceptul de identitate.

Dinamica, asemănătoare cleiului, care au menținut structurile vechii noastre identități, modul nostru de a fi în formă, s-au despărțit printr-o transformare dimensională.

Benzi de frecvență, care mențin realități dimensionale în loc, sunt dizolvate, dezvăluind alte opțiuni.

Dinamica care păstra vechea identitate ca fiind adevăr și, de asemenea, iluzia despărțirii se separă odată ce codurile și structurile luminoase trec prin Poarta Stelară.

Este dificilă definirea identității. Amprenta Luminii voastre se va simți mai adecvată decât titlurile sau numele și se pare că, în cele din urmă, evoluează din viața trecută sau din titlurile galactice.

Este, încă ,necesar să folosim aceste instrumente pentru comunicare, deoarece rămânem în acceptarea deplină a faptului că noi suntem (rămânem) aici în timpul Ascensiunii.

Personal, Amprenta mea de Lumină se schimbă.

S-a simțit Solar timp de mulți ani, un proiector pentru ființa fractalizată.

Acum devine din ce în ce mai aliniată cu Logos-ul.

Întruchiparea Logosului

Logosul este un model pentru conștiința pură a Sursei în formă, exprimată adesea ca stele.

Nu toate stelele sunt o expresie pură a Logosului.

Unor stele le este diminuată frecvență pentru a oferi o experiență a evoluției de la separare la unitate.

Solaris, magnificul nostru Soare, urmărește această tranziție de la sub logos la Logos.

Aceasta oferă experiența evoluției Christice, reflectată în procesul nostru actual de Ascensiune, ca întrupare a Christului Cosmic Solar.

Noi devenim din ce în ce mai cristalini pentru a susține acest lucru.

Varianta vibrațională superioară a Mamei Gaia, Noul Pământ, este o platformă pentru acest tip de evoluție spirituală, motiv pentru care Gaia ascendentă se află pe o traiectorie în devenire a unui Soare spiritual; o platformă planetară Christică care influenșează galaxia pe mai multe nivele dimensionale.

Christul Solar Cosmic, un model stelar bazat pe Logos, poate fi reflectat în forma OMenească.

Noi am observat schimbările din Soare începând cu alinierea porților stelare cosmice anul trecut.

Lumina arată și se simte diferit, iar realitățile noastre reflectă acest lucru.

Lucrurile arată și se simt diferite.

Schimbările în trupurile, mințile, Inimile și emoțiile noastre sunt evidente pentru oricine se angajează într-un proces de Ascensiune.

Aceasta nu este aceeași platformă, realitatea este purificată și împărțită în lățimi de bandă perceptive.

Noi folosim Soarele ca pe o prismă pentru a ne proiecta conștiința în aceste realități planetare.

Pe măsură ce Soarele se transformă, la fel se schimbă și oportunitățile noastre.

Soarele se transformă într-o expresie mai pură a Logosului, care permite Mamei Gaia să ofere o platformă Christică / cristalină și orice altă conștiință dispusă se poate alinia cu noua platformă, prin întruchiparea principiilor Logosului.

Solaris va trece la o expresie superioară a Logosului cu flash-ul Solar.

Amintiți-vă analogia cu proiectorul; schimbarea proiectorului modifică ce filme pot fi afișate.

Îndrumarea până la acest eveniment este reprezentată de mai multe impulsuri de plasmă codificată, pe care mulți le experimentează prin viziune și meditație în ultimii ani.

Odată cu alinierea la Portalul Eclipsei de Soare din luna August 2017, aceste influxuri de plasmă au schimbat, în mod constant, realitățile colective, pentru a completa Noua Paradigmă.

Mecanismele de curățare a ADN-ului cresc, motiv pentru care atât de mulți oameni sunt bolnavi, emoționali, somnoroși, vibratori … toate simptomele Ascensiunii sunt sporite la nivel colectiv.

Reamintirile Pasajului Eclipsei 

Fluxul meu temporal are nevoie să completeze acest articol Acum, deci iată câteva câteva memento-uri pentru acest Pasaj de Eclipsă:

  • Ne unim Duminică n.tr. SUNday  – ziua Soarelui) în meditație și pregătirea Portalurilor, pentru cele mai înalte rezultate ale frecvențelor Eclipsei de Lună.
  • Eclipsa Totală de Lună Plină de miercuri, 31 ianuarie 2017  la 5:28 AM Pacific Time (n.tr. ora 15:27 – ora României). Gardienii Planetari și Lucrătorii în Rețea se vor uni în ceremonia și activarea Portalului, în timpul Eclipsei. Accesați, meditați, rugați-vă, creați-vă propria ceremonie pentru a exprima Noul Pământ, Acum.
  • Fiți răbdători, amabili și plini de compasiune cu toată lumea. Toata lumea. Nu contează ce pare să fie în această realitate. Aplicați această lecție clasică pentru alinierea cu starea de Ascensiune: purtați-vă cu cei de lângă voi, precum v-ați comporta cu Dumnezeu.
  • Strămutați-vă realitatea personală în aliniere cu cea mai înaltă alegere a voatră și implementați crearea moment cu moment.
  • Manifestați creația conștientă a păcii și creația responsabilă care amplifică Iubirea. Acest lucru se poate face chiar dacă sunteți implicat în proteste și activism conștient. Puneți-vă Inima „pe masă”, arăta-ți calea.
  • Încetați obiceiurile de judecată, în special în cazul activităților online. Respingeți „momeala” dramatismului și a judecății, care pare să se mărească, ori de câte ori  se intensifică energiile.
  • Noi simțim strălucirea a ceea ce urmează să se desfășoare. Cultivați o viață interioară bogată, cunoașteți Universul în timp ce se schimbă. Actualizările sunt puternice și coerente. Ce obiceiuri trebuie modificate în acest moment pentru a crea schimbare?

 

Să aveți o săptămână a Eclipsei radiantă, Dragilor!

Haideți să facem lucrarea bună și să co-creăm revelația Noului Pământ, în acest Acum și să facem apel la experiența palpabilă și frumoasă a Ascensiunii.

Stabilitatea (nu prevenirea) este un act de serviciu Divin, deoarece Mama Gaia eliberează aceste coduri prin activități ale Cutremurelor.

Ghidați aceste schimbări fizice, pentru a fi echilibrate de-a lungul plăcilor și a rețelelor planetare.

Noi vă Iubim, Noi vă Binecuvântăm, Noi vă Mulțumim.

În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra

Link original:

http://www.sandrawalter.com/the-eclipse-transformations-timelines-the-logos-change-and-the-heart/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/01/30/transformarile-eclipsei-linii-temporale-logosul-schimbare-si-inima/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Sandra Walter și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Transformările Eclipsei: Linii Temporale, Logosul, Schimbare și Inima

  1. Pingback: Traversarea Podurilor Cristaline *1* | Lumină și Iubire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s