Deschiderea Portalului Către Inima Ta Sacră

Centrul Inimii Sacre

Mesaj de la Arhanghelul Mihail

transmis prin

Ronna Herman Vezane

28 Februarie 2018

Iubiți Maeștri, călătoria voastră în densitate a fost o adevărată aventură și a parcurs miliarde de ani, în funcție de cronometrajul vostru.

Noi am explicat cum, pe măsură ce voi ați pătruns mai adânc și mai adânc în marele vid și în întunericul spațiului, voi ați ajutat la umplerea acelui vid cu Lumină, substanță, textură și forme dincolo de cele mai nebănuite imaginații.

Apoi, în conformitate cu planul Divin, voi v-ați scufundat în fiecare nouă realitate la modelarea căreia voi ați contribuit, astfel încât să puteți experimenta Creația în multiplele sale forme magnifice și diverse.

Astfel a început manifestarea materiei solide, mai întâi prin intermediul gândirii pure, care a rezultat din Mintea Creatorului Suprem, după aceea, prin mintea Tatălui/Mamei Dumnezeul fiecărui univers și, eventual, prin gândurile voastre, pe măsură ce v-ați deplasat mai departe și mai departe, din Sursa pură a întregii Creații.

După ce ați intrat în conștiința voastră individualizată, realizând că voi ați fost o Scânteie Divină a Creatorului Suprem, TOT CEEA CE ESTE, voi ați știut că ați fost predestinați să călătoriți în marele vid nemanifestat, ca emisar al Luminii, deoarece această călătorie era codificată adânc în Sufletele voastre nemuritoare și în Nucleul Inimilor voastre.

Voi, împreună cu toate celelalte „Scântei trezite ale conștiinței”, ați fost predestinați să experimentați întreaga diversitate minunată a creației pentru Creator, Tatăl/Mama Dumnezeul nostru și toate mărețele Ființe ale Luminii, care au rămas în tărâmurile rarefiate ale Luminii Creatorului.

Vă spunem acest lucru, pentru că vrem să conștientizați cât de vechi și complecși sunteți voi.

Voi ați intrat în această viață cu o multitudine de cunoștințe și cu o linie bogată și complexă, codificată în ADN-ul vostru, în structura voastră celulară, în corpurile voastre mentale și emoționale și, de asemenea, în cadrul conștientizării sistemului vostru vast de chakre.

Deseori, voi vă întrebați de ce membrii unei familii sunt atât de diferiți, deși, dintr-un punct de vedere limitat, au provenit de la aceiași părinți.

Descendența familiei voastre pământești în această viață este, doar, o parte minusculă din moștenirea voastră vastă și neprețuită.

Voi v-ați separat conștiința sau v-ați fragmentat singuri de milioane de ori, pentru a experimenta marea diversitate a Creației și v-ați reunit, de asemenea, cu multe dintre Fațetele voastre multiple, mai mult decât ați putea totaliza.

De fiecare dată când ați făcut acest lucru, voi ați adăugat informații mai complexe și experiențe unice băncii voastre de memorie.

Cu cât v-ați îndepărtat mai mult de perfecțiunea Creatorului Suprem și cu cât v-ați deplasat mai mult în multidimensional, cu atât creațiile voastre au devenit mai dense și mai puțin perfecte, pentru că voi aveați o substanță de Lumină mai puțin pură cu care să lucrați.

Prin urmare, nu există nici o vină și nu ar fi benefic să existe sentimente de vinovăție și de eșec.

A fost o experiență de învățare; totuși, este momentul să vă revendicați măiestria și abilitatea de a crea lucruri frumoase și armonioase, în conformitate cu planul Divin inițial.

Acum, că voi sunteți conștienți că voi aveți puterea de a utiliza o cantitate nelimitată din întregul spectru de Lumină a Creatorului, numită Particule Adamantine de Iubire/Lumină, ce așteptați?

Respingerea dreptului vostru Divin din naștere este o parodie.

Am explicat cum a fost creat spectrul Luminii și umbra în acest univers, astfel încât voi să puteți experimenta dualitatea și polaritatea.

În dimensiunile superioare, pentru cei apropiați de Tatăl/ Mama Dumnezeul nostru și de Marele Soare Central, spectrul dualității este foarte îngust; totuși, a devenit mai larg și mai pronunțat, deoarece fiecare dimensiune a fost stabilită până în momentul când a atins ceea ce urma să fie dualitatea maximă, care avea să fie experimentată.

Voi sunteți conștienți că nu a fost menit sau intenționat ca omenirea să se scufunde, atât de adânc, în dualitate și în polaritate, provocând, astfel, atât de multă durere și suferință.

A sosit timpul ca distorsiunile și excesele trecutului să fie readuse în armonie și este cea mai mare dorință a noastră de a vă ajuta să treceți prin acest proces, cu ușurință și grație.

Vă rog să luați aminte la cuvintele noastre:

Voi nu sunteți judecați și nu ați fost judecați, vreodată, de nimeni sau de orice altă ființă din tărâmurile nevăzute sau superioare – VOI, DOAR, VĂ JUDECAȚI SINGURI!

Sub legile universale ale cauzei și efectului, toate gândurile, intențiile și faptele voastre sunt stocate în câmpurile voastre aurice și în sistemul vostru de chakre.

Voi radiați modelele vibraționale astfel create, care ies din voi într-un model Infinit și apoi reveniți la voi în frecvențe și măsurători asemănătoare.

În trecut, adesea, a fost nevoie de multe vieți pentru a vă bucura de recompense pentru acțiuni pozitive, de iubire sau de a experimenta sancțiuni pentru acțiuni negative sau dureroase.

De aceea, cel mai adesea, nu era evident că „cei neprihăniți” sunt, într-adevăr, răsplătiți, iar „nelegiuiții” primesc, de asemenea, răsplata justă în natură.

Din nou, nici o Ființă, măreață sau mică nu primește vreo recompensă sau vreo pedeapsă.

Legile Universale sunt ferme, în vigoare și propriul vostru Sine Superior monitorizează progresul sau lipsa lui: fie prin netezirea drumului înainte, și binecuvântarea cu mari și mici minuni, fie prin plasarea mai multor obstacole înaintea voastră, în speranța că vă veți trezi și veți urca pe spirala Ascensiunii.

Dragilor, prea mulți dintre voi purtați greutăți mari din trecut, greșeli pe care le-ați făcut în această viață și, de asemenea, multe din trecutul cu amintiri îngropate ale evenimentelor dureroase sau ale acțiunilor din toate viețile voastre anterioare.

A ține cont de aceste amintiri sau a purta „povara inechității” nu vă mai servește.

Este timpul să îngăduiți ca noi să vă ajutăm să vă vindecați amintirile dureroase ale trecutului, așa cum noi clarificăm distorsiunile modelelor de credință colectivă ale Dimensiunii 3D și 4D și reintroducem aceste dimensiuni în spectrul original conceput de dualitate.

Pe măsură ce voi ați coborât în ​​tărâmurile restrânse, limitate ale conștiinței, membranele Luminii au fost plasate în jurul multiplelor șiruri ale ADN-ului vostru, lăsând doar două accesibile și active.

Membranele de Lumină au fost, de asemenea, plasate în memoria voastră, precum și în jurul Navelor de Lumină ale înțelepciunii, stocate în cadrul structurii superioare a creierului vostru, numită „Mintea Sacră”.

Un văl a fost pus în memoria voastră, astfel încât, cel mai adesea, voi nu v-ați putut aminti vieți trecute, pentru că ar fi o povară prea mare să vă amintiți toate greșelile și imperfecțiunile din trecut.

A fost un act de compasiune, pentru că s-a dovedit a fi destul de dificil pentru voi să vă iertați pentru erorile și greșelile voastre în această viață, cu atât mai puțin pentru toate aberațiile voastre din trecut.

Aceste membrane restrictive ale Luminii se dizolvă lent. pe măsură ce voi vă întoarceți la echilibru și la armonie și avansați pe spirala Ascensiunii și a reunificării.

O membrană a Luminii a fost așezată deasupra portalului din spatele Centrului Inimii voastre Sacre, până când a sosit momentul să vă începeți călătoria în dimensiunile superioare și în Tărâmurile Luminii.

Cu toate acestea, voi înșivă ați plasat o membrană de protecție în dreptul vortexului frontal al Centrului Inimii voastre Sacre, pentru că ați fost răniți, dezamăgiți și deziluzionați de atâtea ori.

Încet, dar sigur, prin tehnicile pe care vi le-am dat, voi ați dizolvat aceste membrane restrictive, astfel încât Iubirea/Lumina să curgă liber spre și de la voi, în felul în care a fost menit.

Pentru a accesa și a radia frecvențele tot mai mari de Lumină, este necesar ca voi să fiți capabili să integrați și să pătrundeți Ființa voastră cu aceste modele de vibrații avansate.

Vă spunem că este extrem de important ca voi să începeți să radiați aceste frecvențe de Lumină transformatoare către miezul Pământului și apoi să le proiectați în lumea întreagă, prin intermediul portalului Centrului Inimii voastre Sacre, atât frontal cât și posterior.

Amintiți-vă ce v-am spus, că atunci când voi ați venit pentru prima dată pe Pământ, voi ați fost Coloane cristaline strălucitoare de Lumină.

Încet, pe măsură ce voi v-ați scufundat în densitate, voi ați început să construiți o cruce de materie, care a devenit din ce în ce mai dificilă, pe măsură ce spectrul de Lumină și umbra voastră au crescut.

Acum, voi iubiți acele fragmente pe care le-ați creat înapoi în echilibru și armonie, pe măsură ce voi căutați și atingeți frecvențe superioare ale Luminii.

Voi sunteți în curs de a deveni o cruce a Iubirii/Luminii, Dragilor, deoarece sistemul vostru spinal de chakre devine incandescent și voi radiați Iubirea/Lumina din Centrul Inimii voastre Sacre, în fața și în spatele vostru.

V-am spus în mod repetat să „Vindecați trecutul, să vă scrieți viitorul și apoi să trăiți în acest moment”, pentru că acest moment, este Punctul Imobil sau centrul de putere al Creației.

De ce să nu vă mișcați în centrul acestei spirale, în ochiul dualității și al polarității, unde totul este calm și pașnic și plin de substanță pură, bogată, a Forței de Viață Cosmice, care așteaptă să fie modelată în viziunea voastră despre viitor?

În acest moment, pe măsură ce voi vă afundați în Centrul Inimii voastre Sacre, voi puteți trăi Iubirea și compasiunea profundă a Tatălui/Mamei Dumnezeului și Creatorului nostru Suprem.

Voi puteți ști, fără îndoială, că voi sunteți fii/fiice neprețuite, aflate într-o misiune importantă și nu puteți spune sau face ceva care să diminueze această Iubire.

AMINTIȚI-VĂ, CORPURILE VOASTRE EMOȚIONALE, MENTALE ȘI ETERICE POT FI DESFĂȘURATE ȘI TRANSFORMATE ÎN ÎNTREGIME, PRIN DARUL IERTĂRII.

Stați în fața unei oglinzi și priviți-vă în ochi sau intrați în Piramida Luminii și întindeți-vă pe masa de cristal.

Spuneți-vă:

„Eu mă iert pentru orice acțiune, gând sau faptă, trecută, prezentă sau viitoare, din această realitate sau din orice altă realitate, care nu a fost alcătuită din frecvențele Iubirii Sacre.

Eu iert pe toți cei pe care eu îi simt că m-au tratat nedrept în această viață sau în orice altă viață și Eu mă întorc la ei, înfășurând într-un balon de Iubire, toate amintirile negative, energiile afectate și timpurile viitoare probabile, pe care l-am creat împreună.

Eu cer Îngerilor Iertării să pătrundă toate Fațetele Ființei mele cu frecvențele Iubirii/Luminii, astfel încât Eu să devin *concentrat în Suflet și centrat în Inimă*, ca Purtător al Luminii și ca un Maestru”.

Respirați adânc în timp ce vă afundați în Centrul Sacru al Inimii voastre.

Lăsați Iubirea/Lumina pură să curgă prin voi, prin intermediul Sinelui vostru Superior.

Simțiți expansiunea în Inimile voastre, în timp ce acest elixir Divin al Iubirii pătrunde în adâncurile Ființei voastre.

Iubirea Sacră este cea care vă eliberează de cătușele pe care le-ați țesut în jurul vostru, legându-vă, restricționându-vă și încurcându-vă în interacțiunile karmice.

Atunci când voi negați această Iubire, voi vă renegați patrimoniul și dreptul vostru Divin prin naștere.

Efectuați acest exercițiu ori de câte ori este necesar, până când simțiți că voi ați acceptat Adevărul că voi sunteți vrednici de iertare.

Iertarea Sinelui, care facilitează iertarea tuturor celorlalți, este un pas integral în procesul de deschidere a portalului către Centrul Inimii voastre Sacre și este benefic ca portalul Inimii voastre să fie deschis, pentru a se conecta, cu succes, la multiplele Fațete ale Sinelui vostru Superior.

Faceți un efort concertat pentru a vă întoarce la armonie și la echilibru în propria Ființă, pentru a fi pregătiți să vă conectați cu prețioasa familie a Sufletului vostru.

Relațiile voastre dureroase și nesatisfăcătoare sunt rezultatul unor sentimente interioare de nevrednicie, vinovăție, frică de eșec și de respingere.

Lupta dintre sexe este, într-adevăr, o bătălie internă cu Sinele, pe măsură ce voi proiectați „nevoile, cerințele și dorințele” voastre către cineva, în speranța că ele vă pot furniza ceea ce vă lipsește.

Relațiile voastre vor reflecta, cu siguranță, energiile negative pe care este benefic să le depășiți, precum și unele dintre atributele pozitive pe care le doriți pentru voi înșivă.

Poate fi dureros sau împlinit, în funcție de modul în care voi doriți să „jucați jocul relațiilor”.

Relațiile fizice negative sunt bazate pe frică, rigide, auto-absorbite și limitate.

Relațiile sacre sunt bazate pe Iubire, inspirate de Spirit și îngăduie fiecărei părți să integreze și să exprime atributele pozitive ale naturii lor masculine și feminine intrinseci.

Ele se concentrează asupra integrității și a Unității, însă sunt, totuși, flexibile și îngăduie libertatea de exprimare.

Pe măsură ce voi vă ridicați conștiința și reveniți la armonie în interior, voi veți radia mai multe modele de frecvență rafinate.

Prin urmare, voi veți atrage către voi pe cei care radiază și se simt confortabil cu aceleași frecvențe ale spectrului Luminii Divine.

Procesul de reunificare la nivelul de intrare al Dimensiunii 5D implică reunirea mai multor Fațete ale familiei Sufletului vostru, pe care le-ați purtat cu voi prin multe Veacuri, bucurându-vă, astfel, din nou, de starea minunată a conștiinței Unității.

Dragilor, n-ați începe voi procesul de iertare ACUM?

Sunteți voi dispuși să faceți un efort concertat pentru a deschide portalul Centrului Inimii voastre Sacre, astfel încât aceste daruri minunate să poată fi revărsate asupra voastră?

Chemați-ne și îngăduiți-ne să vă asistăm.

Amintiți-vă, noi suntem, doar, la o bătaie de Inimă și un gând departe de voi.

Noi vă învăluim în Iubire sacră și necondiționată.

Eu sunt Arhanghelul Mihail.

Transmis prin Ronna / Scriitor Sacru *

Link original:

https://www.starquestmastery.com/single-post/2018/02/28/OPENING-THE-PORTAL-TO-YOUR-SACRED-HEART

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/03/03/deschiderea-portalului-catre-inima-ta-sacra/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ronna Herman și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s