Liniile Ley – „CHEIA” pentru Deblocarea Matricei

Liniile Ley

Magdaline 

Ne confruntăm, din nou, cu o altă forță misterioasă a naturii, cunoscută sub numele de câmpurile electromagnetice ale Pământului, Rezonanța Schumann cunoscută și sub numele de Linii Ley.

Redescoperirea Liniilor Ley dezvăluie secretele naturii (apocalipsă).

Liniile Ley sunt firele luminoase pe care mulți le trasează astăzi, suspectând că se află bogății la capătul acestor linii subtile de Lumină.

Toate Liniile Ley duc la Rețeaua planetară, Luminii primordială și la energia matricei, care crează, acoperă și menține planeta Pământ, Mama noastră Gaia .

Ce sunt Liniile Ley?

O Linie Ley este o linie dreaptă, o falie în plăcile tectonice ale Pământului; acesta este un fapt științific.

Prin aceste fisuri în plăcile tectonice ale Pământului, energiile magnetice eliberate sunt, într-adevăr, foarte puternice.

Mulți oameni au susținut că au simțit energia care le-a pătruns corpul, iar unii au susținut că au leșinat, deoarece impactul a fost foarte de puternic.

De cât timp știu ființele umane despre Liniile Ley?

Strămoșii noștri au cunoscut aceste linii de mii de ani.

Fiecare rasă și cultură de pe planetă au știut despre aceste linii, totuși, fiecare avea nume diferite pentru aceste linii.

Este de ajuns să privim culturile antice ale Pământului.

Indienii nativi din Statele Unite le-au denumit linii ale Spiritului și Șamanii lor obișnuiau să utilizeze energia electromagnetică din aceste linii pentru a contacta Spiritele.

Rețeaua Planetară

Ei, chiar, și-au proiectat Roata Medicinei pe liniile Spiritului, știind că aceste linii urmau o traiectorie rotundă.

Cum de au știut ei despre aceste linii și despre energiile pe care le eliberează?

Răspunsul este simplu: le-au spus Zeii din Ceruri.

În Europa, suntem înclinați să credem că druizii le-au numit linii mistice, în Țara Galilor au folosit același nume ca și țările asiatice, liniile dragonului.

Știm că țările asiatice le-au numit linii ale dragonului, având în vedere că Zeii din Ceruri au zburat pe dragoni de-a lungul acestor direcții.

Oamenii aborigeni din Australia au numit aceste linii „liniile viselor”, din nou, spunând că toate cunoștințele le-au fost transmise de către Zeii Cerurilor.

Acțiunea din Codul lui Da Vinci a lui Dan Brown se desfășoară în Castelul Rennes din Franța, care se află pe o Linie Ley.

Este documentat faptul că Alexandru cel Mare a fost îndrumat de Aristotel pentru a prelua controlul asupra principalelor domuri, de la forțele întunecate, centre aflate la intersecția acestor linii Ley; de aceea l-a numit pe cel mai capabil general al său, Ptolemeu, să conducă Egiptul.

Interesant, Cleopatra – ultimul faraon, alături de ambii săi soți, Julius Cezar și Marc Antonius al Romei, au fost învinși de Romani, care au distrus cea mai mare bibliotecă din Alexandria – Egipt, trimițându-ne în „Evul Mediu”.

În timpul vremurilor medievale, oricine avea acces la cunoașterea Hermetică, era desemnat Eretic și murea în condiții îngrozitoare.

Acest lucru era valabil pentru oricine știa să citească sau să scrie – era considerată o Erezie. Excepție făceau, numai, regii și mănăstirile.

Stonehenge

De-a lungul istoriei, toate structurile megalitice au fost construite strategic pe aceste linii Ley.

De la Piramidele din Giza până la Stonehenge, Notre Dame, Templul lui Solomon, Parthenon, Oracolul din Delphi, Castelul Rennes, Ziggurat, Vaticanul, Capitoliul DC, Mecca, Agia Sophia, Piramidele Aztece, Triunghiul Bermudelor, Castelul Coral, Laboratorul lui Tesla din Shoreham NY, inclusiv toate centralele nucleare, bazele militare și stadioanele – care sunt, de asemenea, folosite pentru a valorifica energiile – ca baterii gigant!

Multe dintre locurile în care se intersectează două sau mai multe linii Ley sunt marcate cu obeliscuri, cum ar fi monumentul Washington DC, curtea Vaticanului și Acul Cleopatrei din Central Park.

Aceste linii electromagnetice ale Pământului sunt venele sale și primesc energiile de la Soare, energii care conectează și influențează, fiecare lucru viu de pe această planetă.

Noi suntem electrici și atomii noștri sunt înconjurați de electroni (electricitate).

Gregg Braden îl explică cel mai bine, întrebându-ne, de unde își obține Inima noastră capacitatea electrică?

Noi suntem conectați la câmpurile electromagnetice ale Pământului, iar Inima noastră este bateria noastră.

Multe dintre somitățile noastre antice spirituale cunoșteau toate aceste secrete și meditau sau se rugau în locurile din  preajma acestor linii sau centre megalitice, energizându-și aura, dezvoltându-și intelectul și realizând conexiunea cu Sinele Superior, prin activarea celor 7 Centre Energetice (Chakre).

Ar putea fi aceasta, de fapt, ceea ce au reprezentat halourile aurii pe toate figurile spirituale din istorie?

Multe dintre mințile intelectuale de top, cum ar fi Tesla, Einstein și alții, au ceva în comun; adică, toți aceștia au împărtășit faptul că ideea, invenția sau formularea acestora a venit la ei într-o senzație de vis sau în vis, care este, de fapt, o stare de spirit meditativă.

De exemplu, Einstein era foarte familiarizat cu fizica Cabalei, iar Tesla a devenit foarte apropiat de Swami Vivekananda, prin învățăturile acestuia el dându-și seama că ideile lui, care i-ar fi venit într-un moment „Aha”, au ajuns la el prin interacțiunea sa cu aceste linii Ley, permițându-i să acceseze înregistrările arhaice.

Nikola Tesla, care s-a născut în timpul unor tunete groaznice și al unei furtuni puternice cu fulgere, a folosit aceste linii pentru a-și conduce faimosul turn, care ar fi dat energie liberă tuturor.

Bineînțeles că există și forțe întunecate, care au și aveau cunoștință de aceste linii, cum ar fi societățile secrete și Hitler, care cunoștea foarte multe despre tărâmurile ezoterice și lucra foarte strâns cu Maria Orsitsch, cunoscută și ca Maria Orsic, un medium faimos care a devenit, mai târziu, liderul societății Vril.

Aș adăuga, de asemenea, cu câteva zile înainte de ultima Lună Plină sângerie, pe 28 septembrie 2015, Papa a venit în SUA.

El a ținut un discurs la Capitoliu, apoi a venit la New York, unde a mers din Times Square până la Acul Cleopatrei în Central Park și și-a încheiat călătoria la Liberty Bell din Pennsylvania.

Stranie coincidență, el a trecut prin punctele cheie de linii Ley …. Hmmm …. ascunse cunoștințe esoterice?

Este interesant și ar merita să observăm că Laboratorul elvețian „Cern” și Laboratorul „Brookhaven Lab” din New York, ambele stau pe linii Ley și ambele au câte un Accelerator de Particule (Hadron Collider) care influențează direct aceste linii Ley negativ și/sau pozitiv.

Laboratorul Cern este părintele Internetului și, dacă te uiți cu atenție la Acceleratorul de la Cern, vei observa că seamănă foarte mult cu o rețea web.

În afara orașului Cern se găsește o cupolă mare, cu o deschidere deasupra, la fel ca și domul de la Sfânta Basilică din Roma, precum și cupola clădirii Capitoliului, la fel ca și domul din vârful Turnului lui Nikola Tesla.

În plus, acest laborator are o statuie mare a Zeiței Hinduse a distrugerii „Kali”, chiar în fața intrării sale.

Art-91G

Se pare că există un efort concentrat pentru a afecta și a dirija câmpurile electromagnetice ale Pământului folosind aceste tehnologii.

Într-un discurs JFK (J.F.Kenedy) și Eisenhower, ambii au avertizat publicul în detaliu,  referindu-se la acest grup de elită cunoscut ca „tehnocrați””- pentru un motiv.

Prin controlul sau influențarea rețelei geo electrice pot influența Pământul și, indirect, pot controla artificial gândurile și emoțiile noastre, pentru că noi suntem cu toții conectați la Mama Gaia.

Înregistrarea, asimilarea și, în cele din urmă, transformarea este cheia.

Putem schimba canalul dacă alegem să facem asta, putem să reducem volumul, putem să reglăm banda radio specifică.

Inginerul de rețea are potențialul de a transmuta (eliberând energia inerentă eliberând-o din forma sa de constrângere) energiile solare/celeste prin interfața inteligentă cu Rețeaua Electromagnetică 1746, prin oricare dintre cele 144 holograme ale Mesei Rotunde planetare sau prin Zodiacele terestre de pe Pământ .

Această Rețea, este bine să ne amintim, este Cupa Aurie Alchimică a opușilor electromagnetici și potențialul transfigurării noastre, de la oameni legați gravitațional la Oameni ai Luminii, acțiune cunoscută și ca Ascensiune.

Doar pentru că elita noastră tehnocratică uzuală (Lucifer), își „cântă” melodiile preferate pe postul de radio, nu înseamnă că suntem obligați să dansăm mereu pe acel ritm.

Putem schimba canalul și să învățăm cum să folosim rețeaua electromagnetică pentru a dansa pe o melodie mai armonioasă.

Poate că au nevoie de o mașină pentru că, doar, o mână de tehnocrați încearcă să controleze masele.

Atunci când sunteți suficient de treziți, devenim conștienți de faptul că mașina nu este potrivită pentru noi.

Iubirea și empatia pentru omenire sunt esențiale, iar acum ne lipsesc acestea, din cauza lipsei adevăratei cunoașteri.

În schimb, noi ne îndreptăm rapid către ceilalți, pentru a ajunge acolo unde credem că este bine să ne aflăm în afaceri, în viețile noastre personale și, chiar, în comunitățile spirituale.

Stupul de albine este fragmentat, programat, compartimentat și nu cooperează, ceea ce este necesar pentru a prospera împreună.

Introducerea și înțelegerea realității sistemului orar Zodiacal ceresc, ne conduce la posibila interacțiune dintre om și Rețea.

Aici Inginerul Rețelei și Cavalerul Sfântului Graal devin unul – „alchimie”.

Această unificare a căutării Graalului și servirii Rețelei se desfășoară în geomanția (Divinația Pământului) locală a peisajului zodiacal și prin implicarea noastră directă în acest sistem terestru – rețea, printr-o interacțiune intensă a conștiinței, într-un complex local Zodiacal.

Poate că sună ca un film SF, dar aceste puncte energetice există și, chiar mai mult, această elită tehnocratică ia toate deciziile și face agendele bazate pe această cunoaștere cerească/terestră.

Deci, mai bine ridicați-vă, luați aminte și începeți cercetarea diligentă, pentru a descoperi ceea ce cunoaște această elită, pentru că noi suntem într-un război informațional.

Dacă nu cunoașteți jocul, atunci nu vă potriviți cu actualii arhitecți și exact asta intenționează.

Dar cum experimentează o persoană ascensionată, în mod conștient, această imensă Masă Rotundă planetară?

Și reușește Inginerul Rețelei să facă ajustări inteligente, compasionale și în timp util în rețeaua arhitecturală a acestei vaste mese solare revoluționare de pe Pământ?

Voi citiți acest articol pentru că voi sunteți destinați să deblocați mai multe adevăruri ascunse, pentru a înțelege mai bine cine suntem noi și cum ne raportăm la această planetă.

„Sus la fel ca și Jos”

O suprapunere a Arborelui Vieții din Cabala peste imaginea Mesei Rotunde/Zodiacului este cea mai iluminatoare.

Pământul este una dintre cele 12 sfere de rezonanță, unul dintre cei 12 membri ai Mesei Rotunde, una dintre cele 12 Note din octava solară, din Arborele Solar al Vieții.

Astfel ne putem imagina aceste relații, fie în ceea ce privește Arborele, fie în ceea ce privește Masa Rotundă.

Corpul nostru Solar este exprimat ca un Arbore al Vieții cu 12 sfere, cu 12 Cavaleri sau 12 Note; Pământul este Malkuth (a zecea parte din Sefirotul din Arborele Vieții).

În corpul uman avem cele 7 Chakre care sunt interdependente energetic și activate secvențial, începând cu a doua, continuând cu a 7-a, apoi revenind la prima, Rădăcina, baza energiei Kundalini, energia creativă evolutivă cosmică fundamentală.

În mod similar, cu acest model, Pământul are un sistem de Chakre aranjat, nu în secvențe anatomice, ci energetice, 7 Domuri, centre energetice.

O Chakră a Pământului, cum ar fi Marea Piramidă din Giza, Egipt sau Dealul Glastonbury din Anglia, este un vortex energetic uriaș, cu câteva mile în diametru.

Rădăcină (Prima Chakră) – Muntele Shasta, California.

Roșu: Energia biologică a forței de viață – precursor al evoluției în formele individuale de viață.

Sacrală (A Doua Chakră) – Lacul Titicaca, Peru (dar include și Machu Picchu).

Portocaliu: Crearea de noi specii și evoluția pozitivă. Specificarea forței de viață pură în indivizi.

Plexul Solar (A Treia Chakră) – Uluru și Kata Tjuta Australia (situri monolitice gemene).

Galben auriu: Menținerea vitalității Pământului și a tuturor speciilor sale. Imortalizarea forței de viață.

Inima (A Patra Chakră) – Glastonbury și Shaftesbury, Anglia.

Verde / roz: Reprezentând Sfântul Graal și, respectiv, Sfânta Lance a Scopului.

Gâtul (A Cincea Chakră) – Marea Piramidă, Muntele Sinai și Muntele Măslinilor, Orientul Mijlociu.

Albastru: Vocea Pământului care apare, ascultând  voința Pământului de a fi condus.

Al Treilea Ochi (A Șasea Chakră) – Chakra mobilă, se schimbă la fiecare 150-200 de ani, coincide, în prezent, cu Chakra Inimii din Europa de Vest.

Violet / Indigo: Se deplasează (mută) de 12 ori ​​în jurul lumii, spre vest, la începutul fiecărui nou eon. Purificatori care au colectat înțelepciunea vieții pe Pământ pentru avansarea colectivă a conștiinței, aliniată la secvențele astrologice.

Coroana (A Șaptea Chakră) – Muntele Kailas, Munții Himalaya, Tibet.

Alb; Transmite scopul sau adevărata voință a Pământului.

Fiecare vortex trece prin Rețea, unele au fost activate, însă omenirea nici nu a fost conștientă de acest potențial Divin, nici nu s-a deranjat să le folosească pentru a crea  Pământul Paradis dorit.

Cu toate acestea, opțiunea rămâne.

Datorită câmpurilor lor electromagnetice înalte, incintele Domuri sunt ca niște săli de meditație imaculate, cu conștiință înaltă, în care conștiința umană poate fi vindecată, înălțată sau, chiar, transportată inter dimensional prin punctele de ieșire  din Casele Zeilor, facilitată de ingineria megalitică.

Toate structurile megalitice, faimoasele domenii, obeliscuri și situri istorice sunt pe aceste linii și pot fi influențate și experimentate în masă, pentru a ridica și a schimba matricea actuală.

Cheile Hermetice ale Rețelei planetare sunt inscripționate pe „Tăblițele de Smarald”, care rezumă cele 7 Principii Hermetice care stau la baza tuturor manifestărilor.

Acestea sunt Cele 7 Principii (Legi) Hermetice ale Adevărului:

„Cele 7 Chei pentru Nivele Superioare ale Conștiinței”.

1-Principiul Mentalității (Universul este Mental, Totul este Minte Infinită, care este realitatea fundamentală și baza de naștere a tuturor universurilor).

2 – Principiul Corespondenței (Orice ar fi Jos este la fel ca Sus și ceea ce este Sus este și Jos, pentru a realiza miracolele Celui Dintâi).

3 – Principiul Vibrației (nimic nu se odihnește, totul se mișcă și vibrează).

4 – Principiul Polarității (Totul este dual, are poli și perechi de opusuri).

5 – Principiul Ritmului (Totul are flux și reflux, înălțime și cădere, pendulul său egal care se mișcă spre dreapta și spre stânga, vârfuri și adâncituri).

6 – Principiul Cauzalității (fiecare efect are cauza ei, fiecare cauză are efectul ei, toate procedând sub efectul legii, niciodată din întâmplare).

7 – Principiul Genului (Totul are aspecte „masculine” și „feminine”).

Cunoașterea experimentală a Principiilor lui Hermes prin interfața meditativă cu Rețeaua Pământului ne conduce în secretele geomanției – Divinației Pământului.

Cu cât suntem mai conștienți de acest fenomen natural, cu cât rupem mai profund legăturile mentale cu matricea materială și acționăm la nivel local, ca grupuri, pe aceste linii Ley care se găsesc pe întreaga planetă, atunci noi putem lua, din nou, ceea ce este de drept al nostru și manifesta pozitiv Paradisul pe Pământ.

Ca Ființe de Lumină adevărate, empatice, intelectuale, noi am fost destinați să fim – Human – Omul (Hue = ființă de Lumină).

Cunoașterea este Putere și Cunoașterea Aplicată este Libertate.

© 2016 Magdaline (revista Maggie’s Holistic) vizitați: MaggiesHolisticsNY.com

Link original:

https://www.maggiesholisticsny.com/ley-lines-the-key-to-unlocking-the-matrix/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/04/01/liniile-ley-cheia-pentru-deblocarea-matricei/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Noul Pamant și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Liniile Ley – „CHEIA” pentru Deblocarea Matricei

  1. MULTUMESC.MULTUMESC.MULTUMESC.O ZI BINECUVANTATA

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s