Lacrimile Cerului

Eclipsă De Soare

Vineri – 13 iulie 2018

ora 05:48 (ora României)

*Lună Nouă și Eclipsă parțială de Soare în Rac*

Este vara Eclipselor!

Eclipsele sunt evenimente puternice, memorabile și impactul lor durează mai mult timp și asta din cauza aportului Nodurilor Lunare ( axa destinului, soarta în acțiune) care vorbesc despre progresele noastre spirituale, bagajul nostru karmic (obișnuințe, datorii, talente, bonusuri) și ce trebuie să învățăm nou într-o viață.

Frumusețea unei Eclipse este că ne pune pe calea cea dreaptă, în acord cu lecțiile noastre Divine, cu Voința Divină și nu cu voința noastră.

Începem vara cu Eclipsa parțială de Soare din 13 iulie 2018 ce are loc în faza de Lună Nouă în Rac ( Soarele în Rac în conjuncție cu Luna în Rac gradul 20: 41 în apropierea Nodului Nord Lunar în Leu gradul 5:53).

Această Eclipsă este importantă deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care durează până în vara anului 2020.

Continuarea articolului: AICI

Aceasta Eclipsa  de Soare în Rac are o influență deosebită asupra semnelor cardinale  – Rac, Capricorn, Berbec, Balanță ( născuți în jurul datei de 13 iulie, ianuarie, aprilie, octombrie) dar și asupra celor care au planete, axe în jurul gradului 21, în orice semn zodiacal. 

Mulțumesc, Adriana Tudosa!

https://adriana-astro.com/despre-mine/

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 2018, Luna Noua - Luna Plina și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s