Următoarea Fază a Procesului Nostru de Ascensiune

 Patricia Cota-Robles

www.eraofpeace.org

 

Codurile conștiinței din ADN-ul Milenarilor și ale copiilor au fost activate și noi am Ascensionat printr-un salt cuantic în Spirala Evoluției.

Ca urmare a acestui miracol, Mama Pământ și-a recuperat victorios locul potrivit în Sistemul nostru Solar.

Acum, este responsabilitatea trezirii Umanității de a magnetiza din Inima Lui Dumnezeu cele Douăsprezece Aspecte Solare Cristaline 5D ale Divinității, pe care le vom folosi pentru a crea modelele perfecțiunii pe Noul Pământ.

Acestea sunt cele mai înalte frecvențe ale Luminii, la care Pământul a fost vreodată capabil să facă față.

Compania Cerurilor a spus că noi suntem capabili să primim această frecvență de Lumină datorită schimbărilor incredibile care au avut loc în acest an și a faptului că acele coduri ale conștiinței din ADN-ul Milenarilor și al copiilor au fost activate cu succes.

 

Aceste evenimente au permis Prezenței noastre EU SUNT și Corpului nostru Elementar 5D să accelereze foarte mult Alchimia Divină care are loc în cadrul Trupurilor noastre Pământești.

Această alchimie transformă celulele noastre planetare pe bază de carbon, în celule  cristaline de Lumină Solară.

Acest lucru permite corpurilor noastre fizice, eterice, mentale și emoționale să reziste la frecvențe superioare ale celor Douăsprezece Aspecte Solare 5D ale Divinității, mai mult decât noi am reușit vreodată să le asimilăm la nivel celular.

 

Meditați asupra acestei informații cu Flacăra Adevărului Iluminat, în Inima voastră și voi veți ști intuitiv cum puteți fi cea mai eficientă Ușă Deschisă pentru această Lumină rafinată.

Compania Cerurilor a spus că în această perioadă, Umanitatea experimentează schimbări majore la nivel celular, prin intermediul Coloanei vertebrale Cristaline Solare 5D și a celor 12 Chakre Solare ale fiecărei ființe.

Această creștere în vibrație schimbă și reface sistemele noastre nervoase.

Aceste căi ale Luminii sunt întărite pentru a se adapta la cele mai intensificate Doisprezece Aspecte Solare Cristaline 5D ale Divinității care plutesc, Acum, în straturile mentale și emoționale ale Pământului.

 

Sistemele noastre nervoase sunt recalibrate pentru a rezista la nivele superioare ale Înțelepciunii Divine și ale Cunoașterii Sacre.

Centrele noastre nervoase spirituale sunt, de asemenea, transformate în profunzime, prin această nouă infuzie de Lumină Solară Cristalină.

Cum Conștiința Christică pătrunde în mintea conștientă a fiecărui bărbat, femeie și copil, Prezența noastră EU SUNT eliberează noi viziuni ale posibilității ca Unitatea, Iubirea Divină și Respectul profund pentru Întreaga Viață să devină, treptat, realități tangibile pentru fiecare Ființă Umană.

 

Pentru a accelera procesul de aducere în viața noastră a celor Doisprezece Aspecte Solare Cristaline 5D ale Divinității, Puternicii Elohimi, care sunt Constructorii Formei, au creat deasupra Pământului și deasupra capului fiecărei ființe, o Coroană cu 12 vârfuri.

Acest câmp de forță al Luminii este numit Coroana Elohimilor.

Această coroană este vehiculul prin care Tatăl-Mama Dumnezeul nostru va sufla cele mai înalte frecvențe Solare Cristaline 5D, ale celor Doisprezece Aspecte Solare ale Divinității, pe care Pământul și Umanitatea sunt capabile să le primească.

Dat fiind faptul că Tatăl-Mama Dumnezeul nostru amplifică de o mie de ori, Acum, Lucrarea Luminii a oricărei ființe de pe Pământ, prin intermediul Rețelei noastre Planetare a Iubirii Divine Transformatoare, cu cât noi ne concentrăm mai mult pe această minunată Lumină Cristalină, cu atât mai rapid se vor manifesta modelele perfecțiunii Noului Pământ.

 

Odată ce cele Douăsprezece Aspecte Solare Cristaline 5D ale Divinității curg prin Coroana Elohimilor deasupra Pământului și prin Coroana Elohimilor peste capul fiecărei ființe, această Lumină Divină coboară în Coloana vertebrală Solară 5D a fiecărei ființe și este transmisă în fiecare celulă a corpurilor noastre prin intermediul celor Douăsprezece Chakre Solare 5D.

 

Fiecare dintre aceste Chakre este o sferă a Luminii care pulsează simultan cu toate cele Douăsprezece Aspecte Solare Cristaline ale Divinității.

Aceste douăsprezece sfere de Lumină sunt aliniate de-a lungul coloanei vertebrale de la Chakra Coroană, în partea de sus a capului nostru, până la Chakra Rădăcină aflată la baza coloanei vertebrale.

Cele Douăsprezece Aspecte Solare Cristaline 5D ale Divinității, care radiază simultan prin fiecare dintre cele Douăsprezece Chakre Solare 5D, formează un cerc în jurul fiecărei Chakre, cerc pe care Compania Cerurilor îl numește Cercul Doisprezece Sacru.

În Coloana noastră Solară Cristalină 5D, toate cele Douăsprezece Chakre reflectă toate cele Douăsprezece Aspecte Solare ale Divinității, de fiecare dată.

 

Fiecare dintre noi ne-am pregătit în nenumărate moduri pentru a integra și a asimila această Lumină Cristalină importantă, în timpul acestei faze a procesului nostru de Ascensiune.

Prezența noastră EU SUNT ne va ghida pe fiecare dintre noi, pe neașteptate, pentru a face asta.

În plus față de contribuțiile și activitățile noastre de Lumină, Fecioara Maria ne oferă ocazia de a ne intensifica eficacitatea, prin folosirea Focului Sacru Cristalizat din Regatul Elemental, pe care ea l-a consfințit, în cele mai puternice moduri, cu cele Douăsprezece Aspecte Solare Cristaline 5D ale Divinității.

 

Un Dar al Focului Sacru Cristalin de la Fecioara Maria

 

În anul 1983, Fecioara Maria ne-a revelat că, pentru ca Mama Pământ să poată trece prin iminenta Schimbare a Veacurilor, care urma să aibă loc în anul 2012, omenirea urma să înceapă să integreze frecvențele inițiale ale celor Doisprezece Aspecte Solare ale Divinității.

Ea a întrebat dacă noi suntem dispuși să o ajutăm să aducă lumii exterioare și minților conștiente ale Umanității, cunoștințele sacre despre aceste frecvențe puternice ale Luminii.

Cu smerenie profundă și recunoștință pentru această ocazie binecuvântată, noi ne-am oferit voluntari și noi am Consacrat Forța Vieții ca fiind Poarta Deschisă pentru această Lumină Cristalină 5D.

 

Pentru a ne aduce aportul la această Misiune Divină, Fecioara Maria ne-a oferit ceea ce ea a numit:

”Rozariul Noii Epoci”.

Intenția Divină a acestui dar de Sus era acela de a da Umanității o cale ușoară de a invoca cele Douăsprezece Aspecte Cristaline 5D ale Divinității, unul câte unul, pe măsură ce noi ne-am concentrat asupra calităților și culorilor Divine ale fiecăruia dintre cele Douăsprezece Aspecte ale Divinității.

 

Acesta este Rozariul, care urma să fie repetat de douăsprezece ori, câte o dată pentru fiecare Aspect al Divinității:

 

”Bucură-te Maria, cea plină de Har, Domnul este cu Tine. Binecuvântată ești Tu între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău *Eu Sunt*

Păstrează pentru mine, ACUM, Conceptul Imaculat al Adevăratei mele Realități a Lui Dumnezeu, din acest moment și până la Înălțarea Mea Eternă în Lumină.

Eu Sunt Ceea Ce Eu Sunt.”

 

Timp de treizeci și cinci de ani, sute de mii de Lucrători în Lumină din întreaga lume au ajutat-o ​​pe Fecioara Maria cu această fațetă a Planului Divin.

Acum, Fecioara Maria ne cere să ducem această misiune la nivelul următor, lucrând cu Focul Sacru Cristalizat.

 

Deoarece Lumina primară neformată curge din Miezul Creației chiar în Inima Tatălui-Mamei Dumnezeul nostru, ea se manifestă ca Lumină pură.

Pe măsură ce Lumina Lui Dumnezeu coboară cu frecvențe mai dense, ea se transformă în Foc Sacru.

Pe măsură ce acest Foc Sacru coboară cu frecvențe mai dense și se manifestă în planul fizic al Pământului, acesta se transformă în Foc Sacru Cristalizat.

 

Această substanță cristalizată formează Cristalele din Sistemul Rețea de Cristal al Mamei Pământ, precum și celelalte Cristale care sunt codificate cu calitățile Divine, culorile și frecvențele celor Doisprezece Aspecte Cristaline 5D ale Divinității.

 

Acum că Puternicii Elohimi au infuzat cele Douăsprezece Chakre Solare ale Mamei Pământ cu frecvențele celor Doisprezece Aspecte Solare ale Divinității, frecvențe cu o putere dincolo de orice ar putea să acceseze vreodată Pământul și Umanitatea, Fecioara Maria ne întreabă dacă vom fi dispuși să slujim ca discipoli în numele Umanității și a Întregii Vieți care se dezvoltă pe această planetă.

Ea ne cere să ajutăm masele Umanității și ale Regatului Elemental, concentrându-ne atenția asupra Focului Sacru Cristalizat, reprezentând cele Douăsprezece Aspecte Solare 5D ale Divinității.

Acest lucru va permite Prezenței EU SUNT a fiecărei ființe să integreze această Lumină la nivel celular, ceea ce va accelera foarte mult procesul nostru de Ascensiune.

 

Vor fi nenumărate modalități de a realiza acest lucru, cu toate acestea Fecioara Maria ne-a cerut să facem acest lucru cât mai ușor posibil pentru toată lumea, ajutându-o în co crearea obiectelor tangibile făcute din Focul Sacru Cristalizat, pe care ea personal îl va consacra cu cele Doisprezece Aspecte Solare Cristaline 5D ale Divinității.

Sursa:

https://eraofpeace.org/blogs/news/the-next-phase-of-our-ascension-process

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/09/10/urmatoarea-faza-a-procesului-nostru-de-ascensiune/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Patricia Diane Cota-Robles și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Următoarea Fază a Procesului Nostru de Ascensiune

  1. Pingback: Urmatoarea Faza a Procesului Nostru de ASCENSIUNE – Daniel Gaucan- Spirit Liber

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s