Ciclul Întruchipării: Prima Parte și Echinocțiul

Sandra Walter

15 Septembrie 2018

~ Binecuvântări, Iubit Trib al Luminii ~

Echinocțiul este pentru noi, o oportunitate sacră pentru a primi un nou val al întruchipării noastre.

Datorită schimbărilor semnificative ale energiilor din acest an, pasajul Echinocțiului este deosebit de puternic.

Odată cu activarea codurilor cristaline ADN * podul curcubeu * din ultimele luni, noi suntem pregătiți să primim o experiență mai puternică și mai consistentă a întruchipării Multidimensionale/Christice.

Acesta este primul dintr-o serie de articole axate pe Întruchipare.

Ce este Întruparea, cum și de ce se întâmplă, cui se întâmplă și când.

Întruchiparea: Ce este?

Atunci când câmpurile ADN-ului nostru activat, care creează experiența noastră a Divinității în formă, încep să se rotească și să radieze Lumina plasmatică diamantină Solară, câmpurile noastre energetice se extind pentru a se potrivi acelei vibrații.

Centrele Inimilor noastre activate se focusează, în mod colectiv, în vibrația conștiinței Unității înseși.

ADN-ul creează experiențe personale, colective și multidimensionale.

Este un receptor-generator de Lumină fotonică.

Traversează dimensiunile și densitățile.

ADN-ul cristalin conține coduri stelare pentru experiența Christului Cosmic Solar sau o experiență a modelului Divinității OMenești.

Atunci când noi activăm aceste șiruri cristaline eterice/Christice/Cristaline ale ADN-ului, noi începem să întrupăm Sinele nostru Multidimensional; conștientizarea simultană a multor aspecte ale Sinelui.

Noi ne reconectăm cu conștientizarea Sursei Sine, ca pe o conștiință purificată, foarte clară.

Această stare cunoscută ca fiind starea de conștiință Christică/cristalină/a Unității.

Aceasta declanșează o accelerație colectivă masivă pentru cei care aleg Ascensiunea.

Acest lucru se întâmplă Acum.

Întruchiparea se percepe asemănător unui Avatar, având în vedere că Sinele Multidimensional radiază în vehiculul corporal și în Conștiința Sinelui Inferior.

Atunci când noi ne predăm acestei Prezențe Divine a Sinelui, se rescrie conștiința prin intermediul ADN-ului nostru, se schimbă modul în care noi simțim, gândim, acționăm și creăm.

Modelele care leagă lumile, precum Christul Cosmic Solar, sunt întrupate în timpul Ascensiunii (Înălțării).

Timpurile inferioare se diminuează, pe măsură ce realitățile superioare ale conștiinței Christice sunt întrupate.

Realitățile arhetipale ale Vechiului Pământ sunt transmutate, modelele spiritului în formă se transformă.

Conștiința Christică este o punte între lumi, motiv pentru care are conotația salvatorului și iată de ce maeștrii spun că noi vom face Totul și multe altele.

La fel ca și o Linie Temporală Christică Primară a Ascensiunii, noi o folosim ca pe o Poartă către o nouă experiență, pentru că traversează dimensiunile și densitățile.

Întruparea Sinelui Christic transformă rețeaua Inimii OMenești și oferă noua experiență ca pe o realitate palpabilă pentru toate Inimile dornice de a se alinia.

Revelarea focusului nostru Solar, activarea Soarelui Mamei Gaia și activarea Inimilor noastre Solare, ne conduce înapoi în țesătura cosmică a Uniunii; Conștiința Unității Pure.

Schimbări în Univers în afară, schimbări în Univers în interior.

Noi devenim ceva nou.

Cum apare Întruchiparea

ADN-ul Divin OMenesc conține markeri pentru o experiență pură a conștiinței Sursei în formă densă.

Participarea la procesul de Ascensiune, creșterea intensității Luminii fotonice și locația noastră în Galaxie activează acești markeri, permițând o nouă proiecție a realităților, prin intermediul Soarelui, Mamei Gaia și al Inimilor noastre.

Pe măsură ce aceste frecvențe cosmice din Marele Soare Central se revarsă în sistemul nostru stelar, ele modifică modul în care noi co-creăm realitatea noastră într-o formă pură, unificată, în aliniere cu energia fundamentală (Frecvența Mamei Cosmice) a Iubirii.

Percepția noastră se schimbă , pe măsură ce bi-localizăm aceste coduri și șiruri în corpurile și în câmpurile noastre și activează ADN-ul nostru Divin OMenesc.

Transformarea Solară pe care noi o experimentăm în prezent este atât intern, cât și extern.

Ea influențează conștiința; percepția noastră asupra Creației în interior și în exterior.

ADN-ul vostru vă poate alinia cu realitatea perceptibilă a Ascensiunii.

Pentru ca aceasta să devină realitatea dominantă a colectivului, este îndeajuns ca întruchiparea conștiinței cristaline/Christice să fie atinsă de un mic procent din Tribul Luminii.

De aceea, întruchiparea a fost un punct central al procesului nostru de Ascensiune.

Este benefic să fie ancorată de bună voie în rețeaua Inimii OMenești și în nucleul cristalin al Mamei Gaia, pentru a iniția efectul de domino cuantic.

Această vibrație superioară va străluci în toți cei care aleg Ascensiunea și va ridica, pentru multe ființe, vălul asupra realității Noului Pământ.

Pentru a crea întruchiparea Christică, torusul centrului Inimii noastre devine un generator Solar în timpul procesului nostru de Ascensiune (Înălțare).

Acesta este modul în care noi comunicăm cu Soarele.

Aspectul solar interior care se conectează cu ADN-ul stocat în interiorul Soarelui (și a Marelui Soare Central) permite accesul la proiectul Galactic al Ascensiunii.

Aspectele Solare care sunt influențate includ:

– Aspecte Solare ale Inimii OMenești
– Temple Solare din interiorul și din afara planetei
– Aspecte cristaline Solare din straturile de cristal
– Aspecte Solare ale apei: elementul apei poate să transmită instantaneu aspectele Solare, atât în corp cât și în/pe suprafața Mamei Gaia.
– Aspecte Solare ale Christului Cosmic: Reactivarea Sinelui Maestru. Mulți dintre voi îi veți activa pe ceilalți ca fiind Sorii Lui Dumnezeu.

Mulți dintre voi experimentați reunificarea cu multe aspecte superioare ale Sinelui, care sunt profund implicate în traiectoria cosmică a acestei planete și a sistemului Solar.

Conexiunea Portalului Stelar: Reflecția în Interior și Exterior

Mulți dintre voi înțelegeți metafora profundă a Universului; cum Sursa creează și explorează prin expresii infinite paralele.

Voi sunteți inseparabili față de întreg și, prin explorarea personală, voi puteți revela ceea ce este fractalul vostru dincolo de dimensiuni și tărâmuri.

Toate aceste experiențe simultane sunt legate printr-o mulțime de porți stelare și fluxuri inter universale de Lumină, sunet, geometrie și intenție. Ele apar și colapsează, după cum este necesar, peste densități și spațiu temporal.

Portalurile Stelare Cosmice pentru Ascensiune mențin intenția de a dizolva distorsiunea prin utilizarea geometriei, a Luminii și a armonicelor avansate.

Ca și în toate experiențele noastre, aceasta este fractalizare; reflecții asupra a ceea ce se întâmplă la niveluri mult Superioare ale conștiinței.

Dinamica Soarelui se schimbă, pe măsură ce noi pătrundem în vecinătatea Porților Stelare Cosmice, care oferă o experiență a Ascensiunii pure.

Am văzut trecerea Soarelui la o nuanță mai cristalină. Același lucru se întâmplă cu Inimile noastre în timp ce noi ascensionăm.

Pe măsură Soarele se transformă, se schimbă modul în care Nivelurile noastre Superioare (amintiți-vă cât de MULT (IMENS) suntem iubiți) noi folosim Soarele pentru a interpreta experiența noastră.

Prisma Solară se limpezește, pentru a îngădui Supra Sufletului să proiecteze realități dimensionale superioare, prin ADN-ul nostru.

Dacă voi sunteți în aliniere cu frecvența Noului Pământ, ADN-ul vostru Divin poate fi recuperat, redobândit și acesta poate susține percepția experienței Ascensiunii (Înălțării).

Tărâmurile Luminii comunică, deja, cu noi, atunci când noi colapsăm spațiul-timp prin meditație sau prin practică sacră.

Aceste tărâmuri nu aderă la sistemele noastre de numerotare liniară (5D, 12D, etc.) pe care le-am folosit pentru a înțelege vastitatea propriei noastre ființe.

Portalurile Stelare Cosmice sunt căi de Lumină pură care pregătesc porțile Ascensiunii, experiențele liniilor temporale Christice și ajută la transcendența noastră către niveluri superioare ale conștiinței.

Ele servesc rescrierii Universale; Ordinul Sursei pentru purificare.

Aceste porți stelare unifică dimensiunile și densitățile; Poarta Noului Pământ și dincolo de el.

Ele se reflectă direct în ADN-ul cristalin, care în viziuni poate arăta ca o punte stelară spre tărâmurile superioare.

Pentru că ele asta sunt.

Portalul tău Solar Intern

Orice se opune Centrului Solar al Inimii va aduce o lipsă a armoniei pentru acel creator în această nouă frecvență.

Acest lucru se aplică atât persoanelor fizice, cât și creațiilor colectivelor; amplificarea intențiilor este experiența revelației care se desfășoară, chiar, Acum.

Noi am deblocat Porțile ADN-ului Christic/cristalin; podurile cristaline către Noul Pământ.

Rezonanța ADN-ului activat vorbește și interacționează cu conștiința cosmică a nivelurilor Mamei Gaia, Soarelui, Galactice și a nivelurilor Creatorului Universal.

Voi descrie aceste experiențe în această serie de articole.

ADN-ul vorbește Cosmosului prin Inima voastră; utilizați microfonul vostru cosmic pentru a difuza Lumina/Iubirea pură, pe măsură ce noi interacționăm cu Portalurile Stelare Cosmice.

Vizualizați și simțiți; aceasta este cheia.

Pentru cei cu baza de neclintit a cunoașterii: Eu Sunt IUBIRE Divină, Eu Sunt SURSA; noi suntem pregătiți să primim experiența transformării conștiinței și a schimbării realității.

Noi ne deschidem ca și conducte, ca și Avatare ale următoarei experiențe, infuzăm colectivul și rețelele cu acea vibrație și îngăduim aspectelor – Sine Superior/Lumină Superioară să preia conducerea.

Unificarea Echinocțiului

Noi ne pregătim să primim Lumina maximă pentru o schimbare pozitivă a traiectoriei și activări în numele întregului.

Menținând beatitudinea diamantină-solară-cristalină a Conștiinței Divine Christice, noi deschidem Portalurile în această săptămână.

Echinocțiul are loc duminică, 23 septembrie 2018 la ora 04:54 (n.tr. – ora României).

Acest punct de echilibru se bazează pe un punct din afara spațiului planetar, nu pe orele din fusul orar local.

Planificați o ceremonie sacră, unificare, creație bazată pe Inimă și celebrări pașnice  în timpul Echinocțiului.

Energiile sunt extraordinare în această lună.

Mai sunt încă, doar, patru puncte de declanșare ale Portalurilor pentru anul 2018.

Vom avea stratul 12D ancorat până la sfârșitul anului, cel mai probabil cu Portalul de la sfârșitul lunii Noiembrie.

Așa Este!

În Iubire, Lumină și Serviciu Divin,
Sandra

Link original:

http://www.sandrawalter.com/the-embodiment-series-part-one-and-the-equinox/

raducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/09/16/ciclul-intruchiparii-prima-parte-si-echinoctiul/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Sandra Walter și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s