Cele 12 Chakre Solare – Cele 12 Aspecte Solare ale Divinității

Aimee Lyndon-Adams & Karen Halseth

Noi considerăm că majoritatea oamenilor la care facem apel au cel puțin cunoștințe elementare despre Chakre și că unii dintre voi, care lucrează cu propriile Chakre în mod regulat, au cunoștințe mai avansate care se bazează pe experiență.

Deci, îngăduiți-mi să încep prin a începe cu o prezentare foarte simplă, care ne va furniza tuturor informațiile necesare și, apoi, vom continua de la acest punct.

Chakrele, un termen vechi Sanscrit care înseamnă roată sau vortex, sunt centre de energie care se răsucesc sau se rotesc, emițând frecvența lor proprie.

De fapt, Chakrele sunt ca minicomputerele care primesc, stochează și transmit energie.

Chakrele formează energia noastră anatomică, care funcționează în armonie cu anatomia noastră fizică, pentru a ne menține sănătoși și funcționali.

Chakrele interacționează cu corpul fizic prin intermediul a două vehicule majore,
sistemul endocrin și sistemul nervos.

Fiecare dintre cele șapte Chakre principale, despre care discutăm, sunt asociate cu una din cele șapte glande endocrine.

Astfel, fiecare dintre aceste Chakre poate fi asociată cu anumite părți ale corpului și cu anumite funcții în interiorul corpului fizic.

Dar iată ceva ce s-ar putea să nu știți despre Chakre:

Majoritatea Chakrelor oamenilor, în special a celor de vârstă mijlocie, au încetinit foarte mult, toate acestea rotindu-se cu un ritm diferit de viteză și nici una dintre ele nu mai acționează împreună în armonie.

Cele mai lente dintre acestea ar putea cauza deteriorarea părții corespondente a corpului, în timp ce acelea care acționează mai rapid ar putea provoca nervozitate, anxietate și epuizare.

Este starea anormală a Chakrelor care produce o stare de sănătate anormală,
degradare și vârstă înaintată.

Atunci când viteza de rotație a chakrelor este normalizată, de fapt, vă ajută organismul și creează o stare de sănătate optimă.

Cei mai mulți dintre noi suntem obișnuiți cu cele șapte Chakre fizice, însă în ultimii 30 de ani noi am primit multe actualizări extrem de semnificative, ca parte a călătoriei noastre Ascensionale:

Odată cu afluxul de Lumină care s-a revărsat pe Pământ din Inima
Mamei/Tatălui Dumnezeul nostru în timpul convergenței armonice din luna August 1987, cele șapte Chakre, care au fost proiectate să funcționeze în cea de-a Treia Dimensiune, au fuzionat cu coloana vertebrală solară 4D și cu cele 12 Chakre Solare corespunzătoare.

Nu uitați că Dimensiunea 4D este podul dintre A 3-a și A 5-a Dimensiune spre care noi toți ne îndreptăm.

Apoi, în luna August 2003, această coloană vertebrală solară 4D a fuzionat și a devenit una cu coloana vertebrală solare 5D a Prezenței noastre EU SUNT sau a propriului Sine Divin, Atotputernicul, Prezența Activă a Lui Dumnezeu în voi sau, așa cum adesea spunem, ca un Aspect al Divinității într-un corp fizic uman.

Aceasta înseamnă că Prezența noastră EU SUNT a avut acces direct la corpurile noastre pământești pentru prima dată și, desigur, înseamnă că noi avem acces pentru prima dată, direct la Divinitate, în corpurile fizice umane.

Acesta a fost următorul pas în călătoria noastră Ascensională.

Să ne oprim aici și să ne concentrăm asupra a ceea ce guvernează aceste 12 Chakre Solare.

În primul rând, cele șapte Chakre fizice, pe care, probabil, le cunoașteți:

Prima Chakră, la baza coloanei vertebrale, guvernează siguranța, securitatea, stabilitatea, simțul apartenenței, abundența familială și financiară.

A Doua Chakră, chiar sub ombilic, guvernează sexualitatea, senzualitatea, intimitatea, creativitatea, feminitatea și centrul nostru de sănătate.

A Treia Chakră, la nivelul Plexului Solar, guvernează puterea și voința centrată pe Inimă și stima de sine.

A Patra Chakră, la nivelul Inimii, guvernează capabilitatea de a oferi și de a primi Iubire.

A Cincea Chakră, la nivelul gâtului, guvernează comunicarea și alegerea veritabilă, sinceră.

A Șasea Chakră, la nivelul frunții sau la Al Treilea Ochi, guvernează discernământul, buna judecată (gândire), viziunea, intuiția și încrederea.

A Șaptea Chakră, în creștetul capului, este centrul vostru spiritual al destinului și al scopului.
Acum Chakrele superioare:

A Opta Chakră vă guvernează centrul energetic al Iubirii Divine, al compasiunii spirituale și altruismului spiritual, reziduul tău karmic și activează abilitățile spirituale cuprinse în A Șaptea Chakră.

A Noua Chakră este cea care guvernează matricea Sufletului (abilitățile și capabilitățile totale individuale acumulate în toate viețile trecute).

A Zecea Chakră guvernează Creativitatea Divină, sincronicitatea vieții, fuzionarea
masculinului cu femininul și deblocarea competențelor cuprinse în cea de-a Noua Chakră.

A Unsprezecea Chakră guvernează calea spre Suflet, abilitatea individului de a dobândi competențe spirituale avansate (călătorii dincolo de limitele timpului și spațiului, teleportare, bilocare, precipitarea instantanee a gândurilor, telekinezia în unele cazuri).

A Douăsprezecea Chakră este legătura cu nivelul Monadic al Divinității (Dumnezeirea), abilități spirituale avansate, ascensiune, legătura cu cosmosul și dincolo.

 

În luna Decembrie 2012, prin eforturile unite ale Cerurilor și Pământului, noi am creat Noul nostru Pământ în dimensiunea 5D.

Acest eveniment, care a fost numit Schimbarea Veacurilor, este o parte naturală a experienței noastre evolutive, care apare o singură dată în atâtea milioane de ani.

Pentru a înțelege magnitudinea a ceea ce înseamnă Noul Pământ 5D pentru fiecare dintre noi, este necesar să înțelegem că Dimensiunea 5D este o frecvență a Luminii care transcende separării și dualității.

În cadrul acestei frecvențe superioare a vibrațiilor, mutațiile grosiere ale bolii, sărăcia, foametea, războiul, lăcomia, ura sau durerea și suferința de orice fel nu pot fi susținute.

Dimensiunea 5D este o frecvență atemporală, infinită a Luminii și Perfecțiunii infinite a Lui Dumnezeu.

Este frecvența cunoscută sub numele de Tărâmurile Celeste.

Acum, odată ce Schimbarea Veacurilor a fost realizată, Tărâmurile Celeste au urcat în Spirala Evoluției, în Tărâmurile 6D ale Luminii.

Odată cu trecerea noastră vibrațională către frecvențele coloanei noastre solare 5D, Prezența noastră EU SUNT se integrează în cele patru corpuri energetice: fizic, eteric, mental și emoțional, la nivel celular.

Acesta este motivul pentru care spunem că noi toți lucrăm  24 de ore, 7 zile din 7, trecând de la un sistem pe bază de carbon, la cel pe bază de structură cristalină.

Cele Douăsprezece Chakre Solare sunt unice și radiază Lumina în moduri pe care nu le-am experimentat în trecut.

Fiecare Chakră Solară 5D radiază în fiecare direcție, ca un Soare radiant.

Toate cele 12 Aspecte Solare ale Divinității pulsează tot timpul în Chakre.

Fiecare Aspect Solar al Divinității reverberează cu Calitățile Divinului, Culorile și Tonurile Cosmice, iar Karen Halseth vă va spune totul despre ele.

Cele 12 ASPECTE SOLARE ale  DIVINITĂȚII

Deci, în termeni simpli, Acum avem acces la Aspectele Lui Dumnezeu/ Zeiței într-un  corp fizic pe Pământ.

Îngăduiți-mi să vă spun ce sunt și unde sunt situate:

Primul Aspect Solar al Divinității este Albastru Safir și pulsează cu Calitățile Divine ale Voinței Lui Dumnezeu, Credinței Iluminate, Puterii, Protecției și Cauzei Primordiale a Perfecțiunii Lui Dumnezeu.

Al Doilea Aspect Solar al Divinității este Galben Auriu și pulsează cu Calitățile Divine ale Iluminării, Înțelepciunii, Luminii, Înțelegerii și ale Percepției.

Al Treilea Aspect Solară al Divinității este Roz cristalin și pulsează cu Calitățile Divine ale Transfigurării Iubirii Divine, Toleranței, Adorației, Revelației pentru Întreaga Viață.

Al Patrulea Aspect Solar al Divinității este Alb și pulsează cu Calitățile Divine ale
Purității, Speranței, Conceptului Imaculat, Refacerii, Învierii și ale Înălțării.

Al Cincilea Aspect Solar al Divinității este Verde Smarald și pulsează cu Calitățile  Divine ale Adevărului Iluminat, Vindecării, Consacrării, Concentrării și ale Viziunii Interioare.

Al Șaselea Aspect Solar al Divinității este Rubiniu Auriu și pulsează cu Calitățile Divine ale Grației, Vindecării, Cultului Devoțiunii și ale Păcii.

Al Șaptelea Aspect Solar al Divinității este Violet și pulsează cu Calitățile Divine ale
Eliberării, Libertății, Dreptății, Victoriei, Milostivirii, Compasiunii, Iertării și ale
Transmutației.

Al Optulea Aspect Solar al Divinității este Acvamarin și pulsează cu Calitățile Divine ale Clarității, Lucidității, Percepției și ale Discernământului Divin.

Al Nouălea Aspect Solar al Divinității este Magenta și pulsează cu Calitățile Divine
ale Armoniei, Echilibrului, Siguranței și ale Încrederii.

Al Zecelea Aspect Solar al Divinității este Auriu și pulsează cu Calitățile Divine ale Păcii Eterne, Prosperității, Abundenței și ale Ofertei Divine a Tuturor Lucrurilor Bune.

Al Unsprezecelea Aspect Solar al Divinității este Culoarea Piersicii și pulsează cu Calitățile Divine ale Scopul Divin, Entuziasmului și ale Bucuriei.

Al Doisprezecelea Aspect sSlar al Divinității este Opal și pulsează cu Calitățile Divine ale Transformării și Transfigurării.

Dacă vrem să amplificăm unul dintre Aspectele Divinității pentru un anumit motiv sau într-o situație particulară, pur și simplu, noi cerem Prezenței noastre EU SUNT să amplifice acest Aspect particular al Divinității prin Chakrele noastre.

Link original:

https://whattrulymatters.com/wp-content/uploads/2016/03/inner-circle-handout-3.pdf

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://wordpress.com/post/didaaurelia444.wordpress.com/92457

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

12 Chakre Solare

 

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ascensiune și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cele 12 Chakre Solare – Cele 12 Aspecte Solare ale Divinității

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s