Lună Nouă – Venus Retrograd – Ascensiunea Zeiței

Ascensiunea ZeițeiCaroline Manière

AnandaShree Vedic Astrology

Lună Nouă în Balanță

09 octombrie 2018 (06:47 ora României)

Ascensiunea Zeiței

Cu un trio de energii ale zeiței care plutesc în jurul Lunii Noi, este momentul potrivit pentru a reflecta cum și unde anume ar putea fi rănite aspectele tale feminine și, de asemenea, pentru a recalibra balanța puterii aspectelor tale: masculin și feminin.

A fost prea greu pentru tine? Sau ai neglijat magia creativității tale?

Această Lună Nouă dă startul festivalului NAVRATRI (NAVARATRI), un festival hindus al Zeiței.

Pe parcursul a nouă nopți, Lumina Lunii va deveni mai strălucitoare și puterea vindecătoare a Divinului Feminin se va amplifica în viața ta.

Fiind în sectorul cerului numit HASTA, această Lună Nouă este asociată cu Zeița vedică Savatri (cunoscută și sub numele de Gayatri), care simbolizează Soarele care răsare.

Lumina lui Savatri strălucește prin întunericul ignoranței și al îndoielii și ne conduce pe calea către o mai mare înțelegere de sine.

Sursa: Aici

Simți tu deșteptarea Zeiței? Luna Nouă din 09 octombrie va amplifica puterea Divinului Feminin, învăluind Mama Pământ cu razele sale strălucitoare.

Cu un trio de energii ale zeiței care plutesc în jurul Lunii Noi, acesta este momentul potrivit pentru a reflecta cum și unde anume ar putea fi rănite aspectele tale feminine și, de asemenea, pentru a recalibra balanța puterii aspectelor tale: masculin și feminin.

A fost prea greu pentru tine? Sau ai neglijat magia creativității tale?

Fiind în sectorul cerului, cunoscut sub numele de Hasta Nakshatra, având ca simbol mâna, această Lună Nouă va răspândi o Lumină asupra aspirațiilor creative, cum ar fi muzica, scrisul și gătitul, toate realizate manual.

Meserii feminine tradiționale – cum ar fi cusutul, tricotatul și brodatul – sunt, de asemenea, susținute de Luna Nouă în Hasta și acum ar fi un moment bun pentru a învăța o nouă meserie sau pentru a începe să lucrezi la acel memoriu pe care intenționai să-l scrii.

Hasta este asociat cu zeul hindus Savitr, precum și cu zeița vedică Savatri (cunoscută și sub numele de Gayatri), care simbolizează Soarele care răsare.

Lumina lui Savatri strălucește prin întunericul ignoranței și îndoielii și ne conduce pe calea către o mai mare înțelegere și conștientizare.

Folosiți zilele din preajma Lunii Noi pentru a realiza ce vrea să manifeste sufletul tău și pentru a-ți asculta îndeaproape intuiția.

Luna Nouă este, întotdeauna, un moment pentru a te întoarce spre interior și acest lucru este valabil mai ales acum, odată cu Venus retrograd.

Cunoscută ca Regină a Cerului, zeița artei, Iubirii, frumuseții și prosperității, Venus va fi retrograd în perioada 05 octombrie – 16 noiembrie 2018.

Cu Venus retrograd, dezechilibrul de putere va fi demascat, iar relațiile, fie ele romantice sau platonice, se pot încheia ca urmare a acestui dezechilibru.

În același timp, aspectele romantice ale lui Venus retrograd ar putea să amestece pasiunile și să reaprindă jăraticul unei relații stagnante.

Noua conștiință a societății în legătură cu comportamentul sexual abuziv, care a început cu Mișcarea #MeToo, va continua să facă valuri și să scoată în evidență abuzurile de putere.

Influența lui Venus retrograd poate fi regăsită în acuzațiile apărute odată cu nominalizarea lui Brett Kavanaugh la Curtea Supremă a SUA, nominalizare pusă în pericol de mărturia Senatorului Dr. Christine Blasey Ford.

Influența zeiței Hinduse Saraswati a înțelepciunii, a artelor și a naturii – se va simți, de asemenea, în această perioadă.

În perioada 06-11 octombrie 2018, o aliniere a planetelor Mercur, Venus și Jupiter va forma ceea ce este cunoscut sub numele de „Saraswati Yoga”, o aliniere planetară care mărește inteligența creativă și ne îngăduie să ne conectăm cu înțelepciunea și înțelegerea profundă.

Saraswati

O altă doză de energie Feminină Divină va fi livrată după 06 octombrie, pe măsură ce Luna crește.

În India, hindușii sărbătoresc în această perioadă Navaratri, un festival al zeiței, pe parcursul a nouă nopți și zece zile.

Aceste puternice zile, cu Luna în creștere, se celebrează pentru capabilitatea lor excepțională de a accelera creșterea spirituală și vindecarea.

Citește mai multe despre Navaratri și cele 9 Nopți ale Zeiței care ucide demonii.

Cu tot acest puternic vârtej de energie a zeiței care se învârte, acum este momentul să sărbătorești propriile aspecte feminine și să analizezi unde ți-ai epuizat puterea în trecut.

Venus retrograd te va ajuta în stabilirea de noi granițe și redobândirea zeiței tale interioare, ca o forță a înțelepciunii și a creativității.

Link original:

https://www.anandastrology.com/blog/new-moon-venus-retro-goddess-ascending-vedic-astrology

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/10/09/luna-noua-venus-retrograd-ascensiunea-zeitei/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în AnandaShree Vedic Astrology și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s