11/11/11 Seria Seminariilor: Întruparea Frecvențelor Angelice care Susțin Manifestarea Noului Pământ

Curcubeu

computer generated pattern of rainbow colours a specular highlights

 

Celia Fenn

29 Septembrie 2018

Bine ați venit la Seria Seminariilor online, care vă vor sprijini, pe măsură ce voi vă apropiați de magnificul Portal 11/11/11 sau Poartă și vă asistă la tranzitarea și integrarea acestor noi și frumoase Frecvențe Angelice.

Voi veți lucra împreună cu Iubirea și sprijinul Grupului nostru Planetar online, prin întâlniri directe în camera de seminar Zoom Online, unde emisiunile vor fi ghidate de Celia Fenn și Activările vor fi făcute de către Arhanghelul Mihail și alte Ființe Angelice și de Lumină.

11/11/11 este o importantă Poartă Temporală și un Portal în Anul Sacru al Pământului – 2018.

Acest portal ne conduce spre  Inițierea energiilor care au fost activate la precedenta poartă, Poarta Leului din 8/8 (08 August 2018).

În timp ce Poarta Leului funcționează cu energiile lui Sirius și ale Leilor Regali și Alpha Leonis, Poarta 11/11 lucrează cu Pleiadienii și cu Arcturienii și cu sprijinul lor pentru evoluția noastră spirituală.

În acest an, fiind un triplu portal 11 și, prin urmare, de trei ori mai puternic, vom lucra, de asemenea, cu minunatele Frecvențe Angelice care ne ajută să manifestăm Noul Pământ.

Adunările noastre online ne vor ajuta să pregătim și să întrupăm aceste magnifice frecvențe în propriile noastre Corpuri de Lumină, pe măsură ce noi activăm „Aripile Îngerului” pentru Noul Pământ și ne conectăm cu ajutoarele noastre Angelice și de Lumină.

Activând aceste energii, le vom ajuta să se ancoreze în rețelele Noului Pământ pe care noi le creăm.

Sesiunile vor avea loc duminica: 28 octombrie, 04, 11, 18 și 25 noiembrie 2018.

Ora de începere va fi 7PM Cape Town (n. tr. 08 pm – ora României) și sesiunea va dura o oră.

Veți primi acces la transmisia live, precum și înregistrarea Vimeo a sesiunii care va fi disponibilă după sesiunea live, plus note de curs pentru a vă ajuta să integrați materialul.

Dacă nu puteți participa la emisiunile live din cauza constrângerilor de timp, puteți continua cursul prin intermediul înregistrărilor Vimeo și al notelor.

Puteți verifica ora voastră locală Aici

Sesiunile online:

1. Duminică 28 octombrie 2018

Vă conectați cu Frecvențele Angelice care sosesc și simțiți frecvențele care funcționează cel mai bine cu Sufletul și cu Misiunea Sufletului vostru pe Noul Pământ.

Veți învăța să identificați intuitiv Frecvențele Angelice, culorile și sunetele acestora, pe măsură ce lucrați cu ele. Acestea pot fi utilizate pentru vindecare personală și, de asemenea, pentru transmiterea către ceilalți, pentru vindecare și echilibrare.

Activarea cu Arhanghelul Mihail pentru conectarea cu și întruchiparea frecvențelor.

2. Duminică 04 noiembrie 2018

Accesați Linia Temporală 11/11/11 și vă apropiați de Portalul de Supra Inițiere.

Aici vom lucra cu Pleiadienii, precum și cu Ființele Angelice, pentru a alinia Misiunea Sufletelor noastre a Noului Pământ, cu portalul în creștere.

Activarea cu Arhanghelul Mihail și pregătirea pentru 11/11/11.

3. Duminică 11 noiembrie 2018

Ceremonia și Adunarea Planetară pentru 11/11/11.

Ceremonia va fi condusă de Celia Fenn și va include Activități Angelice cu Arhanghelul Mihail și cu alte Ființe de Lumină.

4. Duminică 18 noiembrie 2018

Integrarea energiilor din 11/11/11 și stabilizarea liniilor temporale 11/11/11. Activarea frecvențelor Noului Pământ și sprijin din partea Arhanghelului Mihail și a Echipei Angelice pentru activare.

Veți fi, de asemenea, îndrumați dacă doriți să lucrați cu aceste Frecvențe Angelice magnifice, fie ca vindecător, fie ca Vindecător Planetar în Comunitate și în Grupuri. Aceasta va fi o sesiune interesantă, în frecvențele Noului Pământ.

5. Duminică 25 noiembrie 2018

Integrarea finală și pregătirile pentru Portalul 12/12 și Solstițiul din Decembrie (n. tr. 21/22 Decembrie 2018, ora 00:23 – ora României).

Sesiunea va include o puternică meditație și activare de grup cu Frecvențele Angelice, pentru a susține Noul Pământ și manifestarea acestuia prin energia Soarelui și a Consiliilor Solare și Galactice în anul 2019.

O altă activare interesantă și puternică cu Arhanghelul Mihail și Echipele Angelice.

Puteți să vă rezervați locul în seria noastră de seminarii incitante de susținere făcând plata Aici

Costul este de 150 de dolari pentru cele 5 sesiuni, înregistrări și note.

Aștept cu nerăbdare să vă urez bun venit pe Noul Pământ și în Frecvențele Angelice!

Celia Fenn

Link original:

http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/111111-webinar-series-embodying-the-angelic-frequencies-that-are-supporting-the-manifestation-of-the-new-earth/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/10/22/11-11-11-seria-seminariilor-intruparea-frecventelor-angelice-care-sustin-manifestarea-noului-pamant/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Celia Fenn și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la 11/11/11 Seria Seminariilor: Întruparea Frecvențelor Angelice care Susțin Manifestarea Noului Pământ

 1. Maria Farcas zice:

  Sa inteleg ca mesajul Arh. Mihail se adreseaza tuturor oamenilor chiar daca nu vor participa la seminariile organizate de Celia Fenn .
  Sau este conditionata primirea minunatelor energii din Centrul Galactic de participarea la seminarii.?

  Apreciază

  • Merlusca Elena zice:

   Pacat ca unii profita de astfel de clipe divine , pentru a face bani, of of, toti beneficiem de darurile divine fara plata. Daca chiar ar dori sa faca ceva bun, ar face , aceasta Celia Fenn , gratis, nu cu 150 dolari, si o groaza de bani…….unde o sa i mearga sufletul……

   Apreciază

 2. „Condiționată”?
  Fiecare alege …
  Postarea de față este o traducere a articolului Celiei Fenn.

  Apreciază

 3. Pingback: 11.11.11 Culorile Iubirii – Daniel Gaucan- Spirit Liber

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s