Decret pentru a Crea Sinteza Interioară

Artist: Sequoia Arayas

Artist: Sequoia Arayas

Natalia Alba

22 Octombrie 2018

Dragilor,

Am primit o altă declarație pentru a crea sinteza interioară, mai ales în esențele noastre masculine și feminine, având în vedere că noi primim, în prezent, frecvențele perfecte de vindecare, pentru a realiza această lucrare interioară.

Acest decret este pentru Toți cei care se simt îndrumați să-l folosească, așa după cum doresc.

Dintotdeauna, voi sunteți proprii voștri maeștri și vindecători și voi puteți modifica acest decret după cum doriți, în cazul în care vă poate ajuta să integrați aceste energii curente și să aduceți o sinteză profundă în interiorul și în viața voastră fizică.

Sper că vă ajută în călătoria voastră, Dragi Companioni.

După cum știți, primul lucru, înainte de a spune acest decret, este de a apela Sinele nostru Unificat, Ghizii sau oricare alte ființe cu care noi co-creăm și a căror protecție o folosim în toate aspectele legate de cine suntem noi – corpuri fizice și non-fizice.

După ce simțiți prezența și îmbrățișarea – în felul vostru unic – a companionilor voștri cerești, puteți începe această declarație.

Simțiți cu adevărat aceste cuvinte și stabiliți intenția corectă.

Așa după cum mulți dintre voi m-ați întrebat, înainte de a face exercițiul de protecție, eu folosesc și patru cristale principale, după care mă așez în mijlocul lor.

Fiecare dintre ele are o formă unică și este folosit cu un anumit scop și ele sunt cristale de cuarț clare, menite să mențină energiile inferioare în afara spațiului meu sacru.

Aceasta este ceea ce fac eu.

După cum spun mereu, dacă nu sunteți ghidați, aveți altă cale de a face lucruri sau sunteți în mijlocul a ceva/undeva și nu puteți să o faceți, pur și simplu, o intenție pură vă va fi de folos.

De asemenea, eu folosesc un cristal clar Merkaba, pentru că reprezintă sinteza interioară și eu l-am programat în aceste scopuri.

Decret

Eu (numele tău) – mulțumesc Sinelui meu Unificat, Monadei și Ghizilor mei, pentru că mă ajută să-mi protejez spațiul meu sacru de oricine și orice – întrupat sau nu – care nu aparține Luminii.

Sub protecția Sinelui meu Unificat, a Monadei, a Ghizilor și a Ființelor de Iubire Lumină, care sunt dispuși să mă ajute în această declarație conștientă, Eu (numele tău), prin alegerea conștientă, apelez la Forțele de Lumină Binevoitoare ale Universului, pentru a mă ajuta să dizolv modelele fixe generalizate și programate care sunt, încă, active în ADN-ul meu și, prin urmare, în corpurile mele: mental și emoțional, împiedicându-mă să îmbrățișez conștiința Unității.

Eu (numele tău) dictez ca toate sentimentele care locuiesc într-o frecvență joasă și care mi-au fost implantate de forțele întunecate sau de propriile mele convingeri, să fie dizolvate din toate corpurile mele: fizic și non-fizice, astfel încât Adevărata mea Esență a Iubirii să poată fi încorporată, din nou.

Eu (numele tău), ca o ființă liberă suverană, aleg să eliberez toate legăturile genetice/karmice din trecut și/sau acordurile și tiparele care, încă, mai coabitează în acest corp uman, pe care Acum, în mod conștient și în mod liber, Eu îl ocup.

Este Voința mea și dreptul omului, ca Eu să trăiesc eliberat de legăturile genetice care mă țin în frecvența fricii.

Eu (numele tău), ca un creator puternic al propriei mele experiențe umane, aleg să eliberez toate credințele vechi patriarhale și matriarhale care mi-au fost inoculate, și Eu fac asta pentru a crea sinteză, echilibru și armonie în interiorul și în viața mea fizică.

Eu Sunt un unificator conștient, reunind esențele mele masculine și feminine, precum și aspectele mele întunecate și luminate, pentru că Eu le recunosc pe toate ca fiind Divine, dezlegându-mă de multiplele interpretări umane care le-au fost date, amintindu-le că aceste esențe sunt neutre, îndeplinind un rol unic în Creație, așa cum facem și noi.

Eu Sunt un aducător al Unității, alegând să creez același echilibru și armonie în planurile mele spirituale și pământești, pentru că toate sunt concepute de aceeași Sursă de Iubire și Lumină și, prin urmare, toate aparțin acestei Inteligențe Superioare care creează lumi.

Eu (numele tău) dictez că numai această ființă individuală prezentă, care EU SUNT în această viață, guvernează experiența mea umană.

Eu interzic energiilor/ființelor/formei conștiinței inferioare și tot ceea ce locuiește într-o frecvență lipsită de Iubire, Eu le interzic să intre în spațiul meu sacru.

Eu (numele tău) aleg și Eu mă angajez să îmi îmbrățișez și să îmi folosesc puterea, ca Ființă Divină, să restaurez, să mă îngrijesc și să mă vindec pe mine și pe ceilalți, dacă acest lucru este menit să fie.

Eu fiind o Ființă a Iubirii Luminii, este responsabilitatea mea ca Eu să servesc, doar, Legea lui Unu, folosind puterea Iubirii, pentru a aduce vindecare și compasiune în planul meu personal și fizic, în care aspectele noastre umane sau alte ființe/surse care nu iubesc, doresc să aducă distrugere.

Eu Sunt, veșnic, recunoscător pentru toate experiențele mele anterioare și Eu eliberez totul cu smerenie, pentru că toți cei care mă sprijină să-mi amintesc/să învăț/să vindec.

Eu trăiesc, Acum, într-o aliniere perfectă cu Dumnezeu și cu Forțele Luminii acestui Univers și cu toate celelalte multi-universuri.

Eu (numele tău) mulțumesc Sinelui meu Unificat, Monadei, Ghizilor și tuturor Ființelor de Iubire Lumină care m-au ajutat/protejat în acest decret.

În consecință, Eu fac acest decret permanent și irevocabil.

EU SUNT o Ființă echilibrată de Iubire Lumină întrupată într-un corp fizic, aducând aceeași Armonie, Unitate și Iubire cu Toți cei din Creație și, ca atare,

EU SUNT, întotdeauna, Unul cu această Sursă iubitoare necondiționat din interiorul Meu, care prețuiește și apreciază Tot Ceea Ce Este.

Și Așa Este Și Va Fi, prin Grație și într-un mod perfect pentru Toți!

În Iubire și Lumină ∞

Natalia Alba

starseedsoul.com

Link original:

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/10/22/decret-pentru-a-crea-sinteza-interioara/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Natalia Alba și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s