Limbajul Iubirii

 Alexandar Kosmos

08 Octombrie 2018

Cel mai mic numitor comun al Omenirii în definirea omenescului nostru este capacitatea noastră de a facilita și de a demonstra Limbajul Iubirii Inimii și Sufletului nostru.

Cum găsim semnificația în starea naturală a Inimii și Sufletului nostru, este întregul motiv pentru această revelație – sfârșitul Separării omenirii de Dumnezeu!

Nu ne-a fost oferită o alegere.

Vehiculul nostru pentru Ascensiune – Mama Pământ – a decis, deja, că toată lumea și tot ceea ce locuiește pe această planetă vor intra în cea de-a Cincea Dimensiune a Universului pe 28 octombrie 2018.

Dacă noi acordăm atenție numeroaselor semne ale deciziei ei, capacitatea noastră de a exprima, pe deplin, Limbajul Iubirii Inimilor și Sufletelor noastre se va dezvolta ca un proces natural individual, ca o floare care își dezvăluie culoarea, parfumul și frumusețea proprie.

Dacă nu luăm în considerare multiplele semne ale intențiilor Mamei Pământ, vom crea, doar, confuzie!

Cel mai mic numitor comun al umanității constă în capacitatea noastră de a facilita și de a demonstra Limbajul Iubirii Inimilor și Sufletelor noastre!

Dacă noi am fi nevoiți să diminuăm momentele cele mai prețioase ale Iubirii, bucuriei și fericirii din Viața noastră, noi toți am recunoaște expresiile Limbajului Iubirii Inimilor și Sufletelor noastre în acțiune – ca fiind Expresii Universale ale propriei noastre comunității în cadrul Comunității Universale, care evoluează, Acum, spre a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ!

Este necesar ca Omenirea să decidă odată pentru totdeauna :

„Voi îndeplini Eu Chemarea Țelului spiritual al Sufletului meu în cea de-a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ?”

Momentul alegerii pentru omenire se va încheia la data 14 decembrie 2018 și va servi drept impuls și avânt pentru participarea umanității în cadrul Marelui An (25 August 2018 – 09 Octombrie 2021)!

Marele An, dragilor, va revela și sfârșitul Separării omenirii de Dumnezeu!

Marele An a început la 25 august 2018 și nu se va sfârși până la 09 octombrie 2021.

Va servi, de asemenea, ca oportunitate omenirii de a înflori în întregul conținut al Limbajului Iubirii Inimilor și Sufletelor noastre?

Răspunsul la această ghicitoare nu va apărea în afara noastră, ci în noi – în interiorul Inimilor și Sufletelor noastre!

Mulți se vor simți pierduți și dezorientați în timpul Marelui An.

Direcția vieții noastre s-a mutat, deja, în miezul nostru interior – în interiorul Inimilor și Sufletelor noastre!

Ignorând sau nerecunoscând interiorul Inimilor și Sufletelor noastre native, va exista, întotdeauna, un mesaj constant care să ne reamintească unde suntem – redând conținutul colectiv confuz al standardelor lumii, mai degrabă decât exprimând interiorul Inimilor și Sufletelor noastre.

Totul în lume este un proces de învățare și experimentare!

Noi nu ne-am fost născut cu acces direct la Țelul Spiritual al Sufletelor noastre și nici cu conținutul integral intact al Amintirilor Sufletelor noastre.

Este necesar ca noi să învățăm să ne amintim și să re-descoperim direcția noastră interioară, trăind în lumea noastră.

Noi învățăm, de asemenea, să descoperim Lumea Spirituală din jurul nostru, prin experiența exprimării capabilității noastre native de a facilita și de a demonstra Limbajul Iubirii Inimilor și Sufletelor noastre.

Noi suntem pe punctul de a intra, alături de Mama Pământ, în plinătatea celei de-a Cincea Dimensiuni a Universului, precum și de a iniția un proces de a adopta întreaga direcție a Vieții noastre prin miezul nostru interior – în interiorul Inimilor și Sufletelor!

Aceasta determină omenirea să descopere și să acționeze asupra abilității noastre native de a facilita și de a demonstra Limbajul Iubirii Inimilor și Sufletelor noastre, aducând, astfel, sfârșitul Separării omenirii de Dumnezeu!

Singura alegere a umanității în zilele noastre este aceea de a acționa asupra Chemării tuturor Sufletelor, pe 14 decembrie 2018:

„Voi îndeplini Eu Chemarea Țelului Spiritual al Sufletului meu în cea de-a Cincea dimensiune a Mamei Pământ?” prin urmare alegând de a urma îndrumarea  Vehiculului Ascensiunii Mamei Pământ, mai departe, în experiența celei de-a Cincea Dimensiuni a Universului.

Totul și toată lumea de pe Mama Pământ rămâne în Tranziție!

Alegerea noastră de a împlini Chemarea Sufletelor noastre este, de asemenea, o alegere de a continua în Unitate și Uniune cu Mama Pământ, în cea de-a Cincea Dimensiune a Universului!

Convingerea aparentă a umanității despre separarea de toți și de tot nu există, dragii mei.

Este o iluzie a simțurilor noastre fizice și există, numai, în Sistemele Solare care se confruntă cu Separarea aparentă de Dumnezeu.

Totul este în Unitate și Uniune și este dezvăluit în mod constant, ori de câte ori noi facilităm și demonstrăm Limbajul Iubirii Inimilor și Sufletelor noastre!

Link original:

https://alexandriankosmos.blogspot.com/2018/10/our-language-of-love.html?fbclid=IwAR0nHB7PR-ehoKzuKE4VUGvta0A96gV2uWCsmM7AMaUKX5C9frTBbaNJ0n4

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/10/24/limbajul-iubirii/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Alexandrian Kosmos și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s