Semnificația Numerologică și Spirituală a lui 12:12

1212

În a 12-a zi a lunii a 12-a din an se activează un cod numerologic puternic, care contribuie la creșterea frecvenței Corpului nostru de Lumină, favorizează accesul la tărâmurile înalte ale conștiinței și aduce un sentiment de desăvârșire, de trecere către un ciclu superior.

12 este un număr puternic în numerologie, număr care reprezintă plinătatea și desăvârșirea.

Avem 12 luni într-un an și 12 semne în zodiac și, numai, după ce am experimentat toate cele douăsprezece dintre aceste stări, putem obține o perspectivă mai largă a imaginii și o înțelegere a locului unde am fost.

Uneori, numai atunci când ajungem la sfârșitul unui ciclu, putem începe cu adevărat să înțelegem călătoria.

Conștientizarea imaginii de ansamblu și a acestui sentiment de desăvârșire este energia pe care o deține numărul 12, însă în a 12-a zi a lunii a 12-a, această energie crește.

În timp ce noi putem înțelege lucrurile din punctul nostru de vedere pe acest tărâm pământesc, codul numerologic 1212 ne oferă oportunitatea de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă și un nivel de conștientixare superioare.

Pentru a face acest lucru, codul numeric 1212 ajută la activarea și la creșterea frecvenței Corpului nostru de Lumină sau a câmpului energetic.

Noi toți avem câte un Corp de Lumină sau un câmp de energie care există în jurul nostru.

Corpul nostru de Lumină are multe straturi diferite, însă, odată activat, Corpul nostru de Lumină ne îngăduie să călătorim prin dimensiuni și în tărâmuri mai înalte ale conștiinței și ale conștientizării.

Corpul nostru de Lumină este, de asemenea, considerat a fi vehiculul care ne ajută să ne întoarcem, înapoi, la adevărata noastră casă și la Sursa de energie.

Acest vehicul, Corpul de Lumină, este cunoscut și sub numele de Merkaba și este vizualizat ca două piramide inversate care se rotesc în direcții opuse.

Pe 12/12, noi ne putem activa Merkaba personal cu mai multă ușurință și noi putem folosi această energie pentru a vedea evenimentele din viața noastră dintr-o stare superioară de conștientizare.

Această stare superioară a conștiinței este, în esență, capabilitatea de a vedea toate lucrurile prin ochii Iubirii.

Iubire pură necondiționată. Iubire magică.

Atunci când noi cedăm oricărei dureri și lupte, aceasta poate fi legată de o lipsă de Iubire.

Atunci când noi ne confruntăm cu acest lucru, noi știm că răspunsul la toate problemele și luptele noastre este, doar, mai multă Iubire.

Iubire pentru ceilalți, Iubire pentru sine.

Răspunsul poate fi întoarcere, întotdeauna, la mai multă Iubire.

Putem să auzim acest lucru și să înțelegem că Iubirea ne înconjoară, că ea curge în interiorul nostru și că trece prin tot și toate, dar, de fapt, simțim că ne ajută să o facem reală și ne ajută să cunoaștem adevărul a ceea ce trăiește în interiorul nostru.

Sentimentul acestui nivel al Iubirii este ceva ce poate fi obținut, doar, în momente trecătoare, deoarece nu este întotdeauna o parte a experienței pământești.

Putem atinge acest moment prin meditație, găsindu-ne bucuria, înconjurând-ne cu cei pe care îi iubim, stând în natură și practicând recunoștința.

În aceste momente, putem pătrunde în râul Iubirii necondiționate care curge prin noi toți și care realizează întregul cadru energetic al Universului din jurul nostru.

Pe 12/12, este mai ușor pentru noi să accesăm și să ajungem în acest spațiu, așa că în această zi, petreceți timp meditând, scriind în jurnal, pătrunzând în inimile voastre și practicând Iubirea de sine.

Vizualizați câmpul energetic din jurul vostru și încercați să îl extindeți, accesați-l și utilizați-l pentru a călători în dimensiuni superioare.

Fiți atenți la visele voastre din 12/12, deoarece este posibil să fie profetice sau să conțină informații din părțile profunde ale Sufletului vostru.

Pentru a ajuta la acest lucru, puteți spune o mică rugăciune sau să stabiliți o intenție înainte de a merge la culcare și vedeți dacă acest lucru vă ajută să călătoriți în timp și spațiu în visele voastre, pentru a câștiga cunoștințe, înțelepciune și a vă simți în interiorul Iubirii .

1212 deblochează o energie incredibil de puternică, așa că acordați-vă la această energie și folosiți ziua în avantajul dumneavoastră.

Simțiți ceea ce este potrivit pentru voi și rămâneți deschiși la orice semne și mesaje pe care le puteți primi.

1212  Exercițiu de Meditație:

1.) Așează-te în poziție culcat sau stai în poziția lotus.

2.) Închide ochii și inspiră și expiră profund de 12 ori pentru a-ți liniști mintea.

3.) Vizualizează jumătatea superioară a corpului (de la genunchi în sus) înconjurată de Lumina unei frumoase piramide.

Vizualizează cum piramida ajunge în Ceruri și te unește cu tărâmurile superioare.

4.) Odată ce această imagine devine intensă în mintea ta, vizualizează o altă piramidă la nivelul jumătății inferioare a corpului, îndreptată în jos spre Mama Pământ.

Vizualizează Lumina acestei piramide care înconjoară jumătatea inferioară a corpului și te conectează la această planetă.

5.) Odată ce această imagine piramidală este puternică, rămâi focalizat pe parcursul a 12 respirații (inspir/expir).

6.) Atunci când te simți pregătit, vizualizează cum piramida de Lumină situată la nivelul părții superioare a corpului începe să se rotească în sensul acelor de ceasornic, iar piramida de Lumină de la nivelul părții inferioare a corpului să se rotească în sens invers acelor de ceasornic.

7.) Păstrează această vizualizare și observă cu atenție experiențele sau senzațiile care apar în corpul tău.

Rămâi focalizat pe parcursul a 21 respirații (inspir/expir) sau atât cât tu simți că este necesar.

8.) Atunci când ești pregătit să închei meditația, vizualizează cum cele două piramide se opresc din mișcarea de rotație și Lumina piramidelor se micșorează și se apropie mai mult de corp, până când corpul tău absoarbe complet Lumina.

9.) Respiră adânc de 12 ori (inspir/expir) și începe să îți miști , ușor, degetele de la picioare și de la mâini.

10.) Odată ce te simți pregătit, ridică-te și mișcă-ți corpul.

Bea un pahar cu apă pentru a favoriza curățarea și echilibrarea energiei tale.

12/12 Fericit!

Link original:

https://foreverconscious.com/the-numerology-and-spiritual-significance-of-12-12?fbclid=IwAR1xNQo9DpqvoEnLo99JBlhFNC7C5kjEnCYU3g1qw7EyvSbKtBw9kgbQd_Y

Traducere:
Dida Aurelia 

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/12/10/semnificatia-numerologica-si-spirituala-a-lui-1212/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 1212 și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Semnificația Numerologică și Spirituală a lui 12:12

 1. Magdalena zice:

  Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc

  Apreciază

 2. Wow !!! Gasesc acest mesaj Azi 12 12 2018 cand fiul meu face 20 de ani de la „Lumina si Iubire” !!! Va multumesc sunt Recunoscator . Asemenea coincidenta !!! Multumesc !!! NAMASTE !

  Apreciază

 3. hutanasu anisia zice:

  multumesc***

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s