Flăcările Sacre ale Iluminării

Flăcările Sacre ale Iluminării

Noi ne aflăm în mijlocul unui tsunami al energiilor cosmice care aduce și revarsă peste noi Focurile Sacre ale Iluminării.
Aceste energii cosmice vor aduce o deschidere la un nivel mult mai înalt a Chakrei Poarta Stelară și a Chakrei Steaua Sufletului, împreună cu Chakra Cauzală, Chakra Coroană și Al Treilea Ochi, pe măsură ce piramida superioară se activează din ce în ce mai mult.

Aceasta include Chakra Gâtului, formând, astfel, trei piramide sacre, care atunci când se rotesc cu o mișcare asemănătoare unui Merkaba, activează mintea superioară și sufletul superior – incluzând Măreața Prezență Eu Sunt și Grupul Sufletului însuși, precum și porțile superioare transmițătoare.

Pentru cei care sunt pregătiți, anul 2019 va fi un an de schimbări imense și intense. Înseamnă, literalmente, schimbări de viteze.

Aceasta înseamnă că misiunea și scopul Sufletului vor fi activate într-un grad mult mai înalt și multe suflete vor simți nevoia de a se muta, de a călători în anumite locuri de pe Pământ; unii se vor aduna în anumite locații, iar alții vor începe să își unifice energiile și să creeze tot mai multe centre comunitare sacre.

Această acțiune se va amplifica pe o perioadă de 21 de ani, reunind, Acum, la o scară vastă, suflete care au lucrat la astfel de misiuni înainte.

Acest  proces va reuni Flăcări Gemene și acele suflete pereche care sunt menite să fie împreună, dacă aceștia împărtășesc același scop și aceeași misiune și sunt pregătiți pentru acest lucru, la un nivel de suflet profund și angajați să lucreze împreună pentru binele superior al tuturor.

Mulți își vor găsi sufletul pereche, deoarece sufletele asemănătoare se adună și lucrează împreună.

Următorii 21 de ani sunt cruciali, deoarece ascensiunea planetară se îndreaptă, Acum, spre octavele superioare, iar transformările masive ale conștiinței se revarsă asupra noastră.

Să ne pregătim pentru activări ale nucleului intergalactic și, odată cu acestea, să ne ridicăm în conștiința intergalactică, pregătindu-ne pentru reunirea cu cetățenia noastră intergalactică.

Link original: AICI
Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/12/29/flacarile-sacre-ale-iluminarii/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Judith Kusel și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s