Consolidarea Puterii Tale de Manifestare

Mesaj de la Arhanghelul Mihail

transmis prin

Ronna Herman Vezane 

Ianuarie 2019

Dragi Maeștri, având în vedere că voi parcurgeți calea întoarcerii în tărâmurile superioare ale existenței, cunoscută sub numele de Râul Luminii / Vieții sau, uneori, Podul Curcubeu al Conștiinței Cosmice, modelele vibraționale din interiorul și din jurul vostru se află într-o stare constantă de transformare.

Acest lucru a dus la o expansiune tot mai mare a conștiinței, filtrele prin care voi vedeți lumea realității voastre, precum și structurile de credință pe care le-ați construit în jurul vostru, fiind înlocuite, treptat, cu adevăruri mai înalte, mai puternice.

Lumea pe care voi ați creat-o și cei, cu care voi interacționați, vor reflecta, întotdeauna, către voi, credințele și așteptările pe care le-ați acceptat ca fiind adevărul vostru.

Într-o situație dureroasă, există distorsiuni sau credințe dezechilibrate și atașamente care vă țin prizonieri într-o realitate falsă, iluzorie.

Convingerile care controlează multe dintre acțiunile și reacțiile zilnice se dizolvă lent și sunt înlocuite cu concepte de auto-împuternicire pe care le acceptați treptat, ca fiind noua versiune (viziune) a realității.

Voi sunteți în curs de extindere a conștiinței Sinelui vostru și dezvoltați o conștientizare mai concentrată și mai aprofundată a celor cu care interacționați, precum și a tărâmurilor de dincolo de capabilitatea voastră actuală de a vedea.

Ați auzit adesea spunându-se că „totul este o iluzie”.

Aceasta nu înseamnă că tot ceea ce a fost creat în domeniul fizic al existenței nu este solid, nu are structură sau nu este real.

Nici nu înseamnă că tărâmurile superioare sunt iluzorii, fără o structură sau o definiție tangibilă.

Fiecare nivel al existenței în întregul Univers pare a fi la fel de real pentru cei care locuiesc acolo, fiind casa lor pământească.

Creatorul și influența Lui cuprinzătoare sunt, cu siguranță, reale, așa cum suntem și noi.

Iluzia este percepția voastră despre lume, o realitate pe care o vedeți prin filtrele proprii: credințe, structuri și limitări pe care le-ați codificat în mintea voastră subconștientă și pe care le-ați acceptat ca fiind adevărul vostru.

Fiecare vede lumea și evenimentele zilnice printr-un văl de convingeri proprii și un nivel modificat de conștientizare.

De aceea, mulți văd totul printr-un filtru al negativității, în timp ce sufletele Luminate trăiesc viața printr-un filtru de Iubire și non-judecată.

În aceste momente de transformare accelerată, voi vă confruntați cu mari schimbări, atât în ​​interiorul vostru, cât și în afara voastră.

Membranele dintre mințile subconștiente, conștiente și supra conștiente devin din ce în ce mai subțiri, îngăduindu-vă, astfel, accesul la informațiile subiective, auto-limitative, care necesită a fi eliberate și la conceptele distorsionate pe care urmează să le vindecați, pentru a reveni la echilibru, în timp ce vă străduiți să vă recuperați Măiestria Sinelui.

Emisfera dreaptă și stângă a creierului, precum și matricea subconștientului, conștientului și supra conștientului, se află în procesul de îmbinare și revenire la o stare unificată de super sau macro-conștiință.

În multe privințe, cuvântul „așa cum a fost la început, așa va fi din nou” se aplică procesului de transformare pe care umanitatea îl trăiește Acum.

Fiecare observație prin simțurile fizice care vă impresionează, precum și orice acțiune, interacțiune și reacție, este transmisă automat și înregistrată în interiorul Semințelor Atomi ai memoriei celulare ale minții subconștiente.

Subliniem, din nou, mintea voastră subconștientă este subiectivă.

Mintea subconștientă va continua să răspundă și să reia vechile tipare și condiții ale gândirii, mereu, până când concepțiile greșite vor fi rezolvate și reprogramate.

Lumea voastră 3D și 4D este întâmplătoare și haotică, în timp ce continuitatea timp / spațiu a Dimensiunii 5D și dincolo de ea este mai flexibilă și mai fluidă.

Pe măsură ce voi integrați modelele vibraționale ale dimensiunilor superioare, tot ceea ce nu este compatibil se va ridica la suprafață pentru rezoluție, ceea ce are drept rezultat o înțelepciune superioară.

Pentru cei care și-au dezvoltat vederea interioară, ei știu că gândurile sunt lucruri tangibile.

Ei sunt conștienți de faptul că modelele de frecvență și calitatea unui gând determină culoarea sa, în timp ce natura unei emoții determină forma pe care o va lua.

Cu cât gândul este mai concentrat și mai detaliat, cu atât mai clar va fi conturul.

Gândurile de frecvență joasă sunt întunecate, confuze și distorsionate, în timp ce octavele superioare ale gândirii, cele infuzate cu Iubire, sunt mai delicate și mai luminoase.

Este bine să acceptați faptul că gândurile voastre au substanță și că ele au un efect asupra voastră și asupra lumii din jurul vostru.

Este indicat să fiți dispuși să examinați ideile preconcepute despre tradițiile complexe, structurile și granițele vieții voastre și să eliberați sau să transformați credințele care vă mențin blocați în limitările structurale auto-provocate.

Eliberarea atașamentelor, a obiceiurilor și a conceptelor deplasate este un proces continuu și necesită vigilență constantă și actualizare.

Noi suntem conștienți de faptul că voi ați construit zone de confort în jurul vostru, la care vă este greu să renunțați, chiar dacă sunt inconfortabile și constrictive.

Aceasta este, exact, ceea ce este oportun să faceți, dragilor, dacă doriți să vă extindeți conștiința și să deveniți stăpâni ai co-creării care ați fost meniți să fiți.

Renunțarea este eliberatoare și vă oferă puterea de a vă extinde conștiința și lumea voastră.

Cu cât modelele voastre vibraționale sunt mai înalte, cu atât sunt mai limitate restricțiile din jurul vostru.

Nu vă atașați de structurile vieții pe care le-ați construit în jurul vostru.

Este bine să înțelegeți că schimbarea este o parte integrantă a creșterii.

Luați decizii și alegeri în fiecare zi și, ca un Maestru în devenire, este oportun să aspirați, întotdeauna, la cele mai înalte alegeri.

Granițele spectrului dualității voastre vor deveni mai înguste și pendulul alegerii se va mișca într-un interval mai scurt, la dreapta și la stânga punctului central.

Drept urmare, percepția și conștientizarea conștientă se vor extinde și vor fi ridicate exponențial.

„Un maestru urmează, întotdeauna, calea ascendentă scurtă”

este un adevăr vechi care, încă, se aplică.

Căutați, întotdeauna, adevărul vostru cel mai înalt și apoi trăiți-l cât mai bine posibil.

Este important să știți că există o secvență ordonată a Ciclurilor Cosmice ale Creației, care definesc și subliniază o mare varietate de EXPRESII DIVINE.

Prin urmare, este important să învățați să curgeți și să vă adaptați la schimbările timpului, să renunțați la convingerile restrictive, limitative ale realității voastre 3D și 4D, pe măsură ce voi dobândiți înțelepciune, căutați adevăruri mai înalte și să vă apropiați de „Starea Divinității” voastre originale.

Noi ne aflăm în mijlocul unuia dintre cele mai mari cicluri de transformare pe care acest Univers le-a experimentat vreodată; cu toate acestea, este important să înțelegeți că au existat multe cicluri minore de schimbare pe Pământ și fiecare dintre voi a experimentat aceste timpuri de transformare, într-un fel sau altul.

Cea de-a Șaptea Rasă Originară viitoare va fi foarte evoluată și înzestrată spiritual și va fi influențată de A ȘAPTEA RAZĂ a transformării, purificării, libertății și a eliberării.

Toată lumea și tot ceea ce va fi pe Pământ va fi atins de strălucirea celei de-a Șaptea Raze, Flacăra Violet a Transformării.

Multe dintre învățăturile învechite sunt eliminate, în timp ce voi evoluați în înțelepciune și vă ridicați modelele de frecvență.

Convingerile religioase bazate pe Iubire și împuternicirea vor fi păstrate, în timp ce conceptele bazate pe frică, care controlează, sunt eliminate treptat.

În timpul tranziției spre epoca de iluminare, religiile care vor supraviețui sunt cele care sunt dispuse să-și extindă filosofia, pentru a încorpora adevărurile superioare, revelate ale Creatorului.

Noile cicluri ale „Existenței” sunt inițiate printr-o dorință de schimbare, iar aceste actualizări au fost concepute, astfel încât să le puteți încorpora treptat, ușor și cu grație.

Cu toate acestea, pentru cei care se opun, va fi prin haos și conflicte.

Depinde foarte mult de capacitatea voastră de a atrage, de a răspunde, de a absorbi (sau de a respinge) și de a transmite, apoi, energii mai rafinate, cunoscute sub numele de „adevăr superior„.

Sufletele și Sinele voastre Supreme vă amintesc motivul pentru care voi ați ales să experimentați și să exprimați situații dureroase, nu ca pe o pedeapsă, ci pentru rezolvare.

Este foarte important să vă străduiți să vă întăriți autodeterminarea și dorința de împlinire, să evoluați de la un mod de auto-servire a unui ego, către o stare de împlinire a Sufletului.

Sufletul vostru este partea din voi care este conectată la Întregul Universal.

Voi dobândiți compasiunea prin drumul greu, prin durere și suferință (calea ego-ului) sau prin calea ușoară, prin procesul de reunire cu Sinele vostru Superior și cu Raza Lui Dumnezeu (inspirat de Suflet).

Totul este atins de radiația și influența magnetică a Luminii rarefiate a Creatorului – numită Particulele Adamantine, care pătrund în acest Univers, sub-Univers, Galaxie, Sistem Solar, Pământ și omenire, Acum.

Chakrele sunt ca bateriile electromagnetice.

Vibrațiile frecvențelor electromagnetice comunică la multe niveluri de conștiință.

Este benefic să fiți în armonie cu frecvențele vibraționale, astfel încât să le integrați.

Frecvențele superioare ale Luminii, gândului și ale sunetului fac să vibreze sângele, celulele, organele, oasele, mușchii și țesuturile voastre, îmbogățind sentimentul de stare de bine.

Frecvențele inferioare 3D și 4D limitează fluxul de energie dătătoare de viață și măresc densitatea în cele patru sisteme (corpuri) inferioare.

Sângele vostru transportă Atomi Semințe ale Memoriei, codificări genetice ale liniilor voastre pământești, dar mai important, liniile cosmice și moștenirile voastre Divine.

Dragii noștri Purtători ai Luminii, noi vă cerem să vedeți fiecare test și fiecare provocare ca pe o ocazie de a elibera gândurile și modelele vibratoare care nu mai servesc binelui vostru cel mai înalt.

Încercați să vă vedeți experiențele voastre de viață prin filtrele Inimii / Minții voastre Sacre, pe măsură ce voi extrageți Particulele Razei Diamantine ale Vieții / Luminii și le infuzați cu Iubirea voastră, înainte de a le radia în lume și către umanitate.

Noi suntem, cu toții, în acest dans cosmic al evoluției și, împreună, vom birui.

Eu Sunt Arhanghelul Mihail.

CONSOLIDAREA (ÎMBUNĂTĂȚIREA) PUTERII DE MANIFESTARE 

RONNA / SCRIB SACRU

Meditând în mod regulat asupra Inimii Sacre și activând în mod conștient Particulele Adamantine ale Luminii Creatorului pe care le integrați, toate acestea vor avea ca rezultat o transformare majoră în viața voastră, voi  devenind Maeștri co-creatori de cea mai înaltă calitate.

Într-o stare relaxată, începeți Respirația Infinită.

Cu fiecare respirație, vizualizați cum conștiința voastră se extinde pentru a încorpora întregul Sistem Solar ………. apoi Galaxia …………… și, apoi, acest sub-Univers.

Vizualizați, percepeți măreția planetelor, a sistemelor stelare, a galaxiilor și, de asemenea, simțiți puterea și măreția imensității spațiului, în Inima voastră Sacră……

Marele Vid” umplut de potențialul nemanifestat al Iubirii / Luminii (Particulele Adamantine ale Creației, alimentate cu Iubire).

Vizualizați, Acum, că centrul, punctul focal al acestui sub-Univers, „Fluxul Luminii Divine” radiază, din toate direcțiile, către voi.

Vizualizați prismele Luminii refractându-se în Culorile Curcubeului, care conțin toate virtuțile, calitățile, atributele și potențialul Creației.

Inspirați adânc în timp ce absorbiți acest dar al Iubirii / Vieții, simțind fluxul către voi și dinspre voi … … aportul nesfârșit al Esenței Luminii Divine.

Inspirați ……….. expirați ………… inspirați ……….. expirați …….. … vizualizând acest elixir magic care curge din centrul Inimii voastre Sacre sub forma semnului Infinit, de pe ambele portaluri (din față și din spate) ale Inimii voastre.

Fiți conștienți de faptul că, atâta timp cât voi sunteți receptori și conductori în planul material, Particulele Esenței Luminii Pure a Creatorului se vor revărsa spre voi și dinspre voi, într-o curgere infinită.

Aceste particule se vor răspândi în lumea materială, determinând apariția unei varietăți nelimitate de manifestări fizice, prin intermediul viziunilor voastre, gândurilor și a intențiilor pure / voinței / acțiunilor voastre!

AFIRMAȚIE:

„Eu îmi revendic dreptul din naștere și conexiunea cu Sinele meu Superior și cu Familia Sufletului meu.

Eu cerc să fiu aliniat cu Maeștrii și cu Ființele de Lumină cu care îmi este menit ca Eu să comunic, pentru a accesa și a transmite înțelepciunea și adevărul cosmic pe care eu le integrez și să le împărtășesc.

AICI ȘI ACUM,

Eu revendic Măiestria mea și calitățile mele, darurile, virtuțile și atributele Sinelui meu Divin.

Eu doresc să fiu un exemplu personalizat de Iubire, armonie, abundență și bucurie.

Eu Sunt Iubire Divină,

Eu Sunt Lumina Divină,

Eu Sunt Voința Divină,

Eu Sunt Înțelepciune Divină în acțiune.

AȘA SĂ FIE! AȘA ESTE!

EU SUNT TOT CEEA CE SUNT!”

În cele din urmă, însă de o mare importanță, mențineți, întotdeauna, o atitudine de recunoștință pentru toate lucrurile, mari și mici.

O stare constantă de mulțumire generată din interiorul Inimii Sacre vă va mări și vă va spori capabilitatea de a vă alinia la Planul Divin, pentru binele cel mai înalt al  tuturor.

Cum veți folosi acest dar care este o comoară dincolo de comparație?

Care sunt cele mai mari dorințe ale voastre?

Care va fi moștenirea pe care o lăsați lumii și umanității?

Ajungeți la stele, iubiți prieteni, deoarece nu există limită pentru ceea ce voi puteți manifesta și împărtăși, atunci când dorințele voastre sunt în armonie cu Spiritul.

 

ARHANGHELUL MIHAIL * RONNA VEZANE

MEDITAȚIA RESPIRAȚIEI INFINITE

** RESPIRAȚIA VIEȚII **

Inspirați profund și concentrați-vă conștiința în Centrul Solar de Putere (zona Timus, Inimă și Plex Solar), pe care îl vom denumi prescurtat  SPC.

Vizualizați cum zona SPC este încărcată cu Particulele Luminii Divine a Creației.

Pe măsură ce inspirați adânc, simțiți cum energia începe să ascensioneze și să călătorească de-a lungul coloanei vertebrale.

Această energie pătrunde în medulla oblongata (bulbul rahidian), zona care face legătura coloanei vertebrală (măduva spinării) cu partea inferioară a creierului, zonă care conține centrele nervoase care controlează respirația și circulația și care face conexiunea cu Chakra Ascensiunii (n.tr. Chakra Zeal).

Acest fascicul de energie a Luminii se deplasează prin Chakra Ascensiunii și prin partea posterioară (spate) a capului, într-un arc de, aproximativ, 15 centimetri deasupra capului, coboară prin partea anterioară a capului (fața), pătrunzând, din nou, în zona SPC.

Expirați profund și energia continuă călătoria de-a lungul coloanei vertebrale și iese din corp prin Chakra Rădăcină (perineul), spre partea din față a corpului, sub forma unui arc.

Energia ascensionează pe partea din față a corpului, întorcându-se la zona SPC, amplificându-și intensitatea.

Lumină și putere cu fiecare ciclu de respirație (inspir – expir).

Continuați procesul de respirație ritmică profundă, vizualizând acest semn INFINIT  ca un arc de Lumină deasupra capului și în jos spre Pământ, revenind în zona SPC cu fiecare ciclu de respirație ritmică (inspir – expir).

Continuați procesul atâta timp cât este confortabil, știind că, pe măsură ce încorporați mai multe dintre aceste Particule Adamantine prețioase, acestea vor accelera, în mod magic, procedeul de curățare a vasului fizic (corpul), eliberându-l de orice energie discordantă care va fi înlocuită cu esența Luminii Creatorului.

De asemenea, voi veți avea acces la tot mai multe forme de gândire rafinate ale noii Creații, ancorându-le în vasul fizic (corp) și, adânc, în interiorul Pământului.

Mama Pământ va beneficia de acest proces, pe măsură ce voi împărtășiți cu iubita voastră planetă aceste daruri minunate ale Creației.

La rândul său, Mama Pământ va întări și armoniza legătura sa cu voi și, împreună, voi realizați lucrarea Tatălui / Mamei Dumnezeul vostru, pentru a crea pace, armonie și toate lucrurile benefice pe planeta voastră.

Iubire eternă și binecuvântarea îngerilor, Ronna

Transmis prin Ronna / Scrib Sacru * Ca transmițător al acestui articol, eu, Ronna Herman Vezane, pretind drepturile universale în numele Arhanghelului Mihail. Publicarea pe site-uri este permisă atâta timp cât informația nu este modificată, fragmentată sau adăugată și este creditată de autor, iar adresa mea de e-mail și site-ul Web sunt incluse. Poate fi publicată în ziare, reviste sau în manifeste publice, cu permisiunea: RonnaStar@earthlink.net​​​​​​​​​​​​​​

Link original:

https://www.starquestmastery.com/blog

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2019/01/02/consolidarea-puterii-tale-de-manifestare/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Ronna Herman și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Consolidarea Puterii Tale de Manifestare

  1. Geta Vomir zice:

    MULTUMESC CU RECUNOSTINTA SI INFINITA IUBIRE. ASA SA FIE SI ASA ESTE. Geta Vomir Tel.: 0751204668 E-mail: vomirgeta@yahoo.com

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s