2019 – Anul Șapte al Noului Pământ

t
The Trimurti of our Feminine Divine Selves – Pamela Matthews Grail Art

 

James Tyberonn @ Earth-Keeper

Metatron via Tyberonn Channel

2019 – Anul Șapte al Noului Pământ

Un An de Intensitate Subtilă!

 

Salutări, Maeștrilor!

Eu Sunt Metatron, Înger al Luminii, cu Tyberonn din Serviciul Divin Cristalin.

Vă salutăm într-un vector de Iubire necondiționată.

Și Așa Este, noi suntem împreună în această împărtășire.

Noi vorbim, astfel, despre potențialul anului 2019, Anul Șapte al Noii Planete Pământ.

Maeștrilor, în anul 2019, Pământul își va continua transformarea vibrațională aflată în plină desfășurare, uneori transformare lină, alteori, atât de intens.

Totul constă în tonul noii paradigme, în timpul de ajustare.

Schimbarea se accelerează.

Paradigma unei noi înțelegeri a Adevărului este plantată, înrădăcinată și în creștere.

Într-adevăr, paradigma se extinde, descoperind un complement tonal, acolo unde este direcționată frecvența de rezonanță.

Inimi dragi, fiți conștienți că tot ceea ce este denumit ca fiind tranziții tonale, inclusiv expansiuni dimensionale, nu sunt întotdeauna subtile, într-adevăr, în acest câmp subtil oscilează faze ale intensității abstracte … dar, în această subtilitate complexă se înregistrează o mare schimbare de frecvență, vârfuri silențioase de intensitate.

Tranzițiile planetare, desigur, influențează adânc omenirea, iar mișcările subtile apar în grade de înțelegere, la fel cum și hărțile astrologice sunt divizate.

În 2019, experiența pământeană pentru o mare parte a omenirii se va simți, uneori, destul de suprarealistă.

Anul va fi scufundat într-o serie de faze anormale, în care timpul se poate simți distorsionat și emoțiile vor părea nefamiliare.

Voi intrați, mai adânc, într-o stare intermediară de transformare superioară … o frecvență de rezonanță care este, realmente, nefixată, unică, prin faptul că nu este, nici parte a trecutului, nici o măsurabilă acordată viitorului.

În această fază „intermediară” (care se va extinde până în anul 2025), voi veți fi într-o stare nebuloasă de vibrație.

Această stare intermediară de adaptare, ascensiune, aduce distorsiuni temporale, dimensiuni de contopire.

În sine, această frecvență se va simți aspectual, atât complet nouă unora, cât și straniu de familiară altora.

Este o fază de ajustare, oarecum, provocatoare și vă poate modifica viziunea extinsă asupra realității.

Vibrația din trecut care apare în 2019 este, cu desăvârșire, unică și variată în mod distinct și va duce la efecte vizuale și intuitive, diferite de cele pe care le-ați experimentat în trecut … modificând, remixând percepțiile interioare ale conștiinței și, într-adevăr, planeta pe care locuiți.

În următorii ani, mergând până în anul 2038, Pământul își va schimba, treptat, culoarea Aurică.

Acest lucru se datorează Ejecțiilor de Masă Coronală (vântul solar proiectând ioni în magnetosfera Pământului) și schimbărilor raportului anod-catod din atmosfera Pământului.

Văzută de departe, culoarea primară albastru-verde a planetei va trece, mai mult, spre albastru-indigo și purpuriu-violet.

Regiunile terestre se vor schimba, la nivel de vibrație, în nuanțe de coral și trandafiriu.

Cea mai mare parte a omenirii nu va putea să vadă schimbările, în afară de extinderea luminilor Aurorei Boreale.

Chiar și în prezent, 2019, mulți oameni încep să perceapă ”sângerări” hiper dimensionale, văzând, cu ochiul liber, o intensificare a vizualizărilor prismatice geometrice curcubeu, sporadic și scurte, în viziunea lor periferică.

Acest lucru va crește în timp și este o dovadă a expansiunii percepției dimensionale, a recepției Chakrelor multidimensionale din câmpul celor 33 de Chakre.

Într-adevăr, vibrațiile superioare ale căii căutătorilor, care intră în starea ascendentă, oferă o paletă de sunet și de geo-culori mult diferite.

Totul cristalin, totul geometric.

Deci, noi împărtășim cu voi o parte din dinamica uimitoare a schimbării dimensionale de la nivelul Noii Planete Pământ.

Cu toate astea, acestea apar într-adevăr, subtil, în momentul vostru Acum.

Acordați-vă timp pentru a sesiza evenimentele de mișcare ascendentă care se desfășoară în Omni-Pământ.

Și Maeștrilor, acestea sunt evenimente magnifice, pe care, din păcate, majoritatea dintre voi nu aveți timp să le observați sau să le evaluați cu adevărat.

Și acest lucru este de înțeles, având în vedere energiile puternic polarizate care se desfășoară în mișcarea intensă a „Astrologiei Creuzet” de pe planetă.

Noi v-am împărtășit, în prealabil, că planeta și omenirea sunt supuse unei purificări necesare.

Toate energiile nerezolvate ies la suprafață, cu premeditare, pentru confruntare și rezolvare optimă … în pregătirea pentru Epoca de Aur care vine, după anul 2038. Această clarificare și curățare vor dura mulți ani.

În 2019 și în continuare, întreaga rasă umană demonstrează, experimental, că omenirea nu este, pur și simplu, un observator privilegiat care se plimbă pe Pământ, trăind minunile acestei bijuterii frumoase a unei planete.

Voi toți arătați, mai degrabă, că voi sunteți parte a Pământului.

Această umanitate este, absolut, un aspect indigen, o esență cheie a biosferei planetei Pământ: nu în afara ei, nu deasupra sau dedesubt, nici unică pentru ea.

Voi sunteți co-Creatori, elemente ale Întregului!

Și, Maeștrilor, luați aminte … Această axiomă, această înțelegere nobilă a Creației voastre Divine este o cheie importantă a salturilor actuale și viitoare în conștiință și în evoluția spirituală.

2019 – Focalizare

Vorbind, în mod special, despre anul 2019, vom spune că intensitatea crește, așa cum s-a întâmplat în fiecare an, începând cu anul 2012.

Linia este ridicată treptat, pentru ca celor concentrați și conștienți dintre voi să vă sporească puterea.

Datele cheie sunt cele ale Eclipselor, Solstițiilor și ale Echinocțiilor.

Acestea devin din ce în ce mai recunoscute ca un calendar astronomic unic, care deschide văluri și descarcă coduri.

Acestea sunt momentele în care unitățile „forței de viață”, numite Esența Adamantină sau Akasha, vă inundă planeta.

Acestea sunt momente speciale pentru a medita, a căuta calibrarea, a vă ruga, a vă concentra pe idealurile voastre și pentru a le manifesta în realitatea voastră.

2019 – Eclipse

Eclipsă de Soare/Lună Nouă – 05/06 Ianuarie 2019 (n.tr. ora 03:30, ora României)

Eclipsă Totală de Lună/ Lună Plină – 21 ianuarie 2019 (n.tr. ora 07:12, ora României)

Eclipsă Totală de Soare – 02 iulie 2019

Eclipsă Parțială de Lună – 16/17 iulie 2019 (n.tr. ora 00:30, ora României)

Eclipsă Inelară de Soare – 25/26 decembrie 2019

2019 – Echinocții * Solstiții

Echinocțiul de Primăvară – 20 martie 2019 (n.tr. ora 23:58, ora României)

Echinocțiul de Toamnă – 23 septembrie 2019 (n.tr. ora 10:50, ora României)

Solstițiul de Vară – 21 iunie 2019 (n.tr. ora 18:54, ora României)

Solstițiul de Iarnă – 22 Decembrie 2019 (n.tr. ora 06:19, ora României)

Sursă (date și ore): AICI

Acum, deși anul 2019 este și va fi o provocare, nu va fi mai mult decât voi puteți gestiona.

Fiți conștienți de faptul că afluxul de energii superioare, re-echilibrarea rețelei și a polarității, se petrec în mod concertat, în special pentru saltul evolutiv al omenirii … și acestea sunt absolut provocatoare … o perioadă relativ dificilă și extrem de inconsistentă de adaptare fizică și psihică pentru oameni.

Există „lacune” tranzitorii, prăbușiri și fisuri de frecvență, pe măsură ce vechile modele vibraționale sunt înlocuite cu cele noi.

Acest lucru determină și permite etape de adaptare, care conduc, în unele cazuri, la anomalii emoționale fizice și psihologice care sunt în curs de desfășurare … în special apatie și depresie.

Este posibil să vă simțiți „pierduți” în acest amalgam energetic.

De aceea, este deosebit de important, în această anomalie frecventă, să rămâneți pozitivi, activi și să mențineți, susținut, un circuit optim și un câmp „Auric Uman” fortificat.

Importanța folosirii instrumentelor de fortificare aurică, precum generatoare de Lumină, pietre prețioase, minerale și cristale, nu a fost vreodată mai importantă.

De aceea, învățăturile lui Edgar Cayce, privind utilizarea holistică a pietrelor prețioase și a cristalelor ca și instrumente aurice, nu au fost vreodată mai aplicabile.

În cadrul energiilor „Creuzet” prezente și în curs de desfășurare, poate să apară un sentiment de disperare, aparent arogant … o lipsă totală, de la bunăstare și până la resursele fizice și economice.

Acest lucru poate crea o perspectivă sumbră și întunecată a viitorului, cu îndoială crescută, confuzie, teamă, anxietate și, chiar, atacuri de panică, în fața unor provocări zilnice de viață.

Dragi Oameni, majoritatea dintre voi veți avea astfel de zile ”negre” în aceste „faze intermediare” ale fluctuațiilor energiei rezonante … și, deși aceste momente dificile pot fi denumite ca „Simptomele Înălțării”, astfel de emoții, sunt foarte stresante, foarte solicitante pentru sistemul nervos central … și sunt scurgeri de energie, creând ”fracturi” Aurice –  ”sângerări” energetice … care vor scurtcircuita circuitul Auric.

Prin urmare, este esențial, ca în anul 2019 și în continuare … voi să fiți administratorul înțelept al gândurilor voastre.

Dacă voi permiteți să cădeți într-o spirală descendentă, printr-un gând întunecat  atrageți alt gând asemănător.

Este Legea Atracției.

Prin concentrarea intenționată asupra pozitivului, voi veți atrage mai multe gânduri pozitive și voi vă veți menține Aura intactă, sigilată și vitalizată.

Amintiți-vă că voi trăiți într-o fază de schimbare extremă.

Salturile cuantice în evoluția voastră vin împreună cu schimbările în natura și structura de bază a realității.

În mare măsură, experiențele pe care le trăiți în anul 2019, vor depinde de flexibilitatea cu care veți aborda schimbarea sau cât de blocați sunteți în „vechea paradigmă”.

Ar fi benefic ca omenirea să îmbrățișeze schimbările, pentru că schimbarea este natura noii sale realități, a paradigmei Noului Pământ … și să accepte mișcarea, mai degrabă, decât să încerce să o amâne sau să o blocheze … este calea prudentă și cursul benefic.

Inimi dragi, să țineți minte, salturile în conștiință sunt însoțite, de asemenea, de încetarea de a judeca.

Prin urmare, este esențială evaluarea înainte de a acționa.

Concentrați-vă pe Lumină și fiți flexibili, fiți înțelepți … pentru că veți fi uimiți ce minuni pot avea loc, atunci când Lumina se extinde și realitățile luminează.

Dragi Maeștri, am menționat, deja, importanța gândirii și a Legii Atracției, însă voi nu ați învățat, încă, să aplicați, în mod hotărât, acest adevăr, această Lege nobilă în multiplele sale forme variate de până acum.

În fazele influxului Akashic, la momentul Lunii în creștere, al Eclipselor, tranzițiilor, Echinocțiilor și al Solstițiilor, voi puteți învăța, Acum, să vă energizați gândurile superioare în manifestare superioară și tot mai înaltă.

Realizați acest lucru prin stimularea pasională și emoțională a gândurilor voastre în nivele vibraționale, cu o viteză, exponențial, mai rapidă și superioară de oscilație armonică coerentă cu vitalitatea cristalină a Noului Pământ … în special în deschiderile astronomice.

Noi vrem să evidențiem că ceea ce oferim în această transmisie, în termenii vremurilor transformatoare, se bazează pe fluxurile de realități probabile în cadrul influenței formatate astronomice și a câmpurilor de gândire în masă ale umanității.

Să fie clar, nimeni, nici un grup Angelic, un canal sau un individ nu poate preciza cu exactitate viitorul.

Și pentru a fi clar, nu asta este intenția noastră.

Într-adevăr, prin definiția legilor existente în câmpul dualității 3D, viitorul este mereu fluid, tărâmul 3 D este guvernat de voința liberă, iar manifestarea realității nu este fixată, în niciun fel, absolut la nici un nivel individual.

Dar, luați aminte … există anumite evenimente care sunt, Acum, în desfășurare, pe care, într-adevăr, voi le-ați creat și care sunt separate de realizarea lor, doar, de spațiu și de timp.

Și aceasta este Ascensiunea umană.

Maeștrilor, este important pentru voi să înțelegeți și să acceptați, cu loialitate, acest Adevăr.

Într-adevăr, structurile de credință pe care omenirea în masă (și individual) își bazează viețile, vă programează existența, astfel încât, adesea sau de cele mai multe ori, voi refuzați ceea ce voi cunoașteți în interior.

Așadar, dorim să vă prevenim, un lucru pe care l-am făcut de multe ori, că ceea ce voi experimentați este creația voastră.

Cu toate acestea, există anumite evenimente în timp, non-timp și în natură, care sunt, relativ, fixate în legile și fizica tărâmului fizic și în domeniul dualității.

Înălțarea omenirii este una dintre acestea.

Schimbare permanentă

Maeștrilor, voi sunteți în mijlocul unei schimbări permanente.

Pământul se schimbă și ceea ce se întâmplă în natură și în activitatea umană are un țel, deși pare a fi tumultuos în timpul vostru liniar actual.

În ceea ce se întâmplă în aducerea aminte din 2019 și 2026 și dincolo de anii cheie 2038 și 2075, omenirea a ales și a scris scenariul binelui suprem.

Și acesta este un fapt pe care noi suntem obligați să vi-l amintim, deoarece teama care continuă să se înrădăcineze, poate deveni o forță perturbatoare.

Este o perturbare inutilă și este benefic ca înțelepții dintre voi, căutătorii dintre voi să aleagă să o elibereze cu înțelepciune, în această perioadă de tranziție.

Nu lăsați teama să vă învingă, pentru ca cei luminați dintre voi să proiecteze bunăstarea și Lumina a ceea ce este pe drumul cel bun.

Incendii, Inundații și Accelerare

Noi suntem conștienți de incendiile și marile inundații care au avut loc, recent, în SUA și în multe regiuni de pe planetă.

Și, așa devastatoare cum au fost aceste evenimente, acestea sunt un fenomen natural și au un scop pe care l-am discutat în multe transmisii anterioare, pentru că acestea sunt importante pentru ca voi să înțelegeți energia accelerată a Noului Pământ.

Acestea sunt țintite și vor continua, pe măsură ce se schimbă ciclul vremii și ghețarii se topesc.

Pământul se schimbă … și acesta este un fapt pe care noi suntem obligați să vi-l amintim.

Încălzirea globală este un fapt, însă schimbările vor fi graduale, nu globale.

Teama de schimbare este dăunătoare și dacă ea continuă să se înrădăcineze, poate deveni o forță perturbatoare.

Teama de schimbare poate atrage evenimentele de care vă este teamă, adică foc, vânt sau apă.

Teama poate fi o perturbare Aurică … și este timpul ca înțelepții dintre voi, căutătorii dintre voi să eliberați, să recunoașteți acest adevăr.

Nu lăsați teama să vă învingă, pentru ca cei luminați dintre voi să proiecteze bunăstarea și Lumina a ceea ce este pe drumul cel bun.

Scopul adevărat al acestor evenimente naturale, al furtunilor, este de a crește energia apelor și de a le permite să se extindă electric.

Dacă acestea rămân în mare, atunci energia electrică enormă este, pur și simplu, transmutată într-un mediu relativ sigur și transmutată, condusă într-o proporție foarte mare, ca unde actuale ale planetei.

Ca atare, ea este condusă spre pământ și spre oameni, nu prin vânt și valuri, ci prin curentul său de energie terestră, astfel încât să ajungă la cât multe alte ființe.

Există o perfecțiune în asta, vedeți?

Există ceea ce se numește furtuna perfectă, însă furtuna perfectă este cea care deține combinația perfectă de curenți electromagnetici și care este furnizată la lansarea transformării necesare.

Pe măsură ce aceste „furtuni” se deplasează prin câmpurile omenirii, ele sunt de folos, pentru Ascensiunea planetei la nivelul frecvenței și, ca atare, pentru întreaga umanitate.

Într-adevăr, pe planetă există schimbări continue care permit Ascensiunea umanității.

Radiația Solară și „furtunile” fac parte din tranziție.

Curenți și Mișcare intenționată

Anul 2019 va continua cu creșterea schimbărilor climatice și cu modificarea modelelor.

Acest lucru se datorează încălzirii, care este ciclică și, într-adevăr, provoacă la sursă o rotație sporită în miezul interior al planetei Pământ.

Deci, într-adevăr, furtunile și inundațiile, cutremurele, tsunami-urile și tornadele sunt o parte a naturii … o parte a Pământului!

Aceste evenimente au un scop absolut în curățarea și echilibrarea planetei Pământ.

Dacă acestea nu s-ar întâmpla la nivel regional și, astfel, dezechilibrul pe care îl rezolvă din punct de vedere electromagnetic nu ar fi rezolvat, atunci probabilitatea apariției unui eveniment mai amplu, a unui cataclism major ar fi mult mai mare.

Deci, în 2019 și în continuare, acestea se vor amplifica, însă reacțiile intense de frică scad în intensitate.

În prezent, dificultatea ,cu mulți dintre cei care sunt bine intenționați, este că ei nu sunt armonizați într-un coeficient suficient de mare pentru a accepta adevărata paradigmă a transformării ascensionale și nici a universului planetei vii.

Astfel, acești oameni care doresc să ajute, nu știu cum să acorde, cu adevărat, acest ajutor.

Ei cred că este adecvat să previi furtuna sau cutremurul sau să le deviezi în altă parte; frica domnește … mai bine acolo decât aici, vedeți?

Nu toți cei care doresc să ajute reușesc să înțeleagă, cu adevărat, binele suprem, scopul superior al acelor evenimente pe care voi le numiți super uragane, vulcani, cutremure și tsunami.

Deci, cel mai simplu, ei reacționează cu teamă la aceste evenimente și doresc să se elibereze de anxietate.

A dizolva frica nu este același lucru cu a te confrunta cu realitatea superioară prin înțelegerea fricii.

Prin urmare, masele omenirii se încarcă cu teamă și, de fapt, o întăresc, o amplifică și o re-creează.

Dizolvarea sau disiparea evenimentelor naturale de reechilibrare și de schimbare nu este, cu adevărat, benefică transformării ascensionale, nici planetei Pământ și nici umanității.

Dificultatea, cu cei care doresc să ajute și să „salveze planeta”, este că ei cred că sunt mai academici în înțelegerea lor și știu mai bine.

Cu toate acestea, ei omit, din neatenție, Divinul, ei omit integritatea a ceea ce este numit spirit conștient aliat în natură.

Ei nu înțeleg sau nu văd perfecțiunea în ceea ce are loc, deoarece există mari dificultăți pentru cei cu mintea închisă de frică sau cu viziunea îngustă să înțeleagă că totul este în perfecțiune, că totul este în ordine.

Deci, astfel, ei nu ”ung” roata care scârțâie, mai degrabă, ei încearcă să îi blocheze zimții, care, apoi, se opresc și se blochează.

Prin urmare mișcarea de rotație a roților tranziției devine mult mai dificilă!

Teama și ignoranța sunt marele ”vinovat” al minții închise.

Sunt mulți cei care doresc să „salveze planeta” în termenii voștri, însă, Maeștrilor, planeta nu are nevoie de salvare.

Omenirea nu poate distruge Pământul, nici pe locuitorii Pământului.

Nu înțelegeți greșit, parte din Ascensiunea voastră este gestionarea înțeleaptă a resurselor naturale și a împărățiilor vii ale Pământului.

În multe privințe, Pământul este mult mai conștient, mult mai avansat decât este umanitatea în acest moment.

Deci, care este natura relației omului cu planeta vie în 2019 și în continuare?

Ar fi mai bine ca relațiile să fie sincronizate și voi să deveniți conștienți că un dialog, cu adevărat armonios, poate avea loc, Acum, între Pământ și omenire.

Cei dintre voi care vă trăiți viața ca Gardieni ai Pământului, indigeni, Druizi, Atla-Ra,  preluați conducerea unei astfel de comunicări.

Într-adevăr, mulți dintre voi, cum ar fi cel care transmite informația aceasta, sunt Acum, Aici, în mod special, pentru a menține energia acestor dialoguri și ele se întâmplă.

Într-adevăr, adunarea în grupuri, pelerinajele, conferințele sunt foarte importante, pentru că în zonele cu energie amplificată, numite situri sacre și noduri de putere, unde vălul este subțire, Spiritele Pământului și ale Regatelor Planetare comunică mai lucid și învață căutătorii cercetători.

Încheiere

În cele din urmă, noi dorim să vă reamintim tuturor că este extrem de important, mai ales în faza continuă a ciclurilor de gravitație scăzută și a polarității extreme, să rămâneți pozitivi și luminoși.

Evitați să fiți afectați de intensa habotnicie divinatorie, care a izbucnit în mijlocul astronomiei-creuzet a filtrării negativității și scoaterii la suprafață a conflictelor nerezolvate.

În această fază de curățire, este foarte benefic, practic esențial, să vă asociați cu Spirite asemănătoare, să vă alăturați Sufletelor înrudite și căutătorilor spirituali.

Este foarte revitalizant, foarte liniștitor să vă alăturați familiei luminate, pozitive a Sufletului, pentru a menține echilibrul și pentru a câștiga forța din energia masivă a colectivităților spirituale.

Pentru că, începând cu 2019 și până în 2025, diviziunea, polaritatea continuă, crescând puternic în 2020.

Doar în anul 2026, aspectul extrem de diviziune începe să scadă.

Dragi Maeștri, vă așteaptă un an puternic și acesta poate fi experimentat într-un mod frumos, puternic.

Fiți Lumina, fiți lumânarea care luminează camera pentru ceilalți.

Eu sunt Metatron, împreună cu Tyberonn din Serviciul Divin Cristalin și împărtășim cu voi aceste Adevăruri.

Voi sunteți Iubiți.

Și Așa Este … Și Este Așa …

https://earth-keeper.com/

Link original:

2019 – Year Seven of the New Earth – James Tyberonn @ Earth-Keeper

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2019/01/08/2019-anul-sapte-al-noului-pamant/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în James Tyberron și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 2019 – Anul Șapte al Noului Pământ

  1. Pingback: 2019 – Anul Șapte al Noului Pământ – bugaionnnn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s