Ciclul Eclipselor în Rac și Capricorn 2019 – 2020

Ciclul Eclipselor în Rac și Capricorn

Tanaaz

Eclipsa este unul dintre cele mai importante evenimente din astrologie.

Deși se întâmplă de mai multe ori pe an, energia unei Eclipse poate persista îndelung, timp de câteva luni și, adesea, declanșează temele și lecțiile călătoriei sufletelor noastre.

În multe culturi antice Eclipsele au fost privite ca un semn de rău și, deși noi nu le abordăm astfel în zilele noastre, dacă suntem atenți, vom putea observa că există tendința de a apărea schimbări majore în viața noastră, în jurul eclipselor.

Eclipsele au loc pe Lună Nouă sau Lună Plină.

O Eclipsa pe Lună Nouă este cunoscută sub numele de Eclipsă Solară, iar Eclipsa pe Lună Plină este cunoscută sub numele de Eclipsa Lunară.

În mod tipic, Eclipsa Solară este o perioadă de noi începuturi și oportunități, în timp ce Eclipsa Lunară este o perioadă de ușurare și de eliberare.

Eclipsele amplifică lucrurile și, adesea, aduc schimbări sau evenimente incontestabile în viața noastră.

Ele pot însemna, de asemenea, puncte de cotitură pivot, care ne ajută și ne îndrumă în direcția corectă.

Eclipsele își pot exercita efectele cu, cel puțin, o lună înainte și o lună după aceea; cu toate acestea ele pot acționa și ca declanșator, dezvăluind, treptat, un anumit set de lecții sau daruri, pe parcursul mai multor luni.

Eclipsele aduc, de asemenea, evenimente predestinate și ne ajută să descoperim calea cea bună.

De fapt, dacă în jurul Eclipsei se întâmplă un eveniment major, acesta este, adesea, privit ca ceva „care este menit să fie” și ca o piatră de hotar semnificativă pe calea sufletului tău.

Eclipsele ne-au poziționat în locul în care este menit să fim, uneori, înainte să ne dăm seama, chiar, noi înșine.

Acest lucru poate fi, uneori, un lucru înfricoșător sau provocator, însă Eclipsele ne reamintesc că există un plan superior și un motiv măreț pentru evenimentele care se desfășoară în viața noastră.

Înainte de a veni în corpul nostru, sufletul nostru a făcut un plan sau o hartă a ceea ce dorea și urma să experimenteze și ce fel de lecții dorea să stăpânească.

Toți avem amintirea acelui plan îngropat adânc sub noi, însă noi nu venim cu amintirea completă, deoarece asta ar strica distracția și aventura!

Noi venim, de asemenea, în această viață, cu liberul arbitru și opțiunea de a alege calea pe care dorim să o urmăm.

Această libertate de alegere ne îngăduie să învățăm lecțiile de care avem nevoie, dar, de asemenea, ne îngăduie să deschidem posibilitățile pe care această dimensiune pământească ni le poate oferi.

Noi putem obține indicii despre harta sufletului prin meditație și prin intuiția noastră, dar și prin practici precum astrologia.

Imaginea planetelor, în momentul în care ne-am născut, indică o poveste mai profundă și ne poate ajuta să facem parte din planul sufletului nostru.

Cunoașterea planului sufleului ne poate fi de ajutor, însă nu este necesar, deoarece, de multe ori, răspunsurile pe care le căutăm sunt chiar în fața noastră și ne sunt dăruite, atât în ​​situații stranii, cât și de zi cu zi.

Eclipsele sunt una dintre acele situații care ne oferă ocazia de a privi în planul mai profund al sufletului nostru și de a acorda atenție direcției spre care ne simțim îndrumați.

Acordând atenție și racordându-ne la eul interior, putem înțelege unde ne este menit să fim și ce lecții suntem destinați să îndeplinim.

Este ușor să auzim acest lucru și să credem că sufletul nostru dorește să învățăm lecții, astfel încât să putem trăi aceste vieți bogate și abundente care sunt libere de durere și suferință, însă sufletul nostru vine, cu adevărat, să experimenteze toate aspectele.

Nu putem scăpa de această viață, fără durere și suferință. La fel, nu putem scăpa de această viață fără să cunoaștem râsul și iubirea.

Viața este despre învățare, despre creștere, despre trăire.

În călătoria sufletului, nu există bine sau rău, corect sau greșit, doar este. Nici o lecție, nici o călătorie nu este irosită.

Ori de câte ori avem Eclipsă, este o ocazie pentru noi toți să ne ridicăm conștiința și să acordăm atenție energiilor din jurul nostru.

Este șansa noastră de a ne îndrepta pe calea sufletului nostru și de a vedea în ce direcție ne călăuzește Universul.

La următoarea rundă de Eclipse, toți vom experimenta alinierea în Capricorn și în Rac.

Am avut prima eclipsă a acestui nou ciclu pe 12 iulie 2018, însă energia acestui ciclu se declanșează cu viteză completă în anul 2019 și continuă până în anul 2020

Eclipsele din Ciclul Capricorn – Rac sunt următoarele:

05 ianuarie 2019 – Eclipsă Solară în Capricorn

02 iulie 2019 – Eclipsă Solară în Rac

16 iulie 2019 – Eclipsă Lunară în Capricorn

25 decembrie 2019 – Eclipsă Solară în Capricorn

10 ianuarie 2020 – Eclipsa Lunară în Rac

20 iunie 2020 – Eclipsă Solară în Rac

04 iulie 2020 – Eclipsă Lunară în Rac

Acordați atenție acestor date pentru a vedea ce schimbări sau îndrumări primiți.

De asemenea, ați putea dori să vă gândiți la evenimentele care au avut loc în viața voastră ultima dată când am avut Eclipse în Rac și în Capricorn, în perioada 2009-2011.

În timp ce toată lumea va fi afectată în mod diferit, iată câteva teme pe care le putem aștepta de la acest ultim ciclu de Eclipse Capricorn – Rac:

 • Un accent pe echilibrarea părții practice pământești (Capricorn) cu partea noastră mai intuitivă și mai creativă (Rac).
 • O necesitate de a crea un echilibru sporit între viața profesională și cea privată. S-ar putea să fim forțați să ne concentram mai mult atenția asupra vieții noastre de acasă sau de la serviciu. (O zonă poate domina înainte de a ajunge la un echilibru).
 • Problemele cu părinții noștri pot fi o temă: este posibil să avem nevoie să vindecăm relația cu mama / femininul (Rac) sau cu tatăl nostru / masculinul (Capricorn).
 • Vechea dinamică a familiei sau răni pot apărea din nou.
 • S-ar putea să primim o puternică forță în cariera noastră, de fapt există o multitudine de energii bine determinate, pe care le putem folosi pentru a acționa.
 • S-ar putea să descoperim că în viața noastră intră un puternic mentor / profesor de sex masculin sau de sex feminin.
 • S-ar putea să simțim dorința de a ne ancora mai mult și de a ne asuma mai multă responsabilitate pentru direcția vieții noastre.
 • Putem fi ghidați să învățăm cum să ne echilibrăm emoțiile într-un mod mai sănătos. Vindecarea dezechilibrului emoțional și cercetarea în materie de sănătate mintală pot fi, de asemenea, o temă.
 • Un accent pe bani, putere, guvernare și sistem bancar este, de asemenea, probabil, mai ales în cazul Eclipselor în Capricorn.
 • O atenție deosebită asupra sănătății femeilor, a drepturilor femeilor este, de asemenea, posibilă, mai ales în cazul Eclipselor în Rac.
 • S-ar putea să ne simțim obosiți, dacă nu ne concentrăm pe auto-îngrijire.
 • Ar putea fi nevoie să ne asumăm mai multă responsabilitate și să revizuim perioadele vieții pe care le-am ignorat sau le-am ”măturat sub covor”.
 • Ne putem simți emoțiile devenind mai accesibile.
 • Întreprinderile / proiectele creative sunt susceptibile de a înflori și de a experimenta inovații minunate.
Link original: AICI
Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444 

https://didaaurelia444.wordpress.com/2019/06/30/ciclul-eclipselor-in-rac-si-capricorn-2019-2020/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s