Astrologie Intuitivă – Lună Plină * Eclipsă Lunară – Ianuarie 2020

Lună Plină - Eclipsă Lunară 10.01.2020

Tanaaz

Străbunii credeau că, atunci când Luna Plină cădea în zodia ta, glanda pineală, locul sufletului tău, era activată, îngăduindu-ți să te aliniezi, mai profund, cu cosmosul și cu dimensiunile superioare din jurul tău.

Luna Plină în semnul tău se întâmplă, de obicei, o dată pe an, așa că atunci când are loc, este ca și cum ți se deschide accesul la energii speciale, care te vor ghida în următoarele 12 luni.

În timp ce toate semnele zodiacale își au propria Lună Plină în fiecare an, în anul 2019 a existat un singur semn care a ratat acest eveniment.

Tuturor celor născuți sub Soarele Rac, anul 2019 nu v-a oferit nici o Lună Plină.

Voi ați ratat această oportunitate de a primi înțelepciunea și iluminarea, cu totul speciale, care vin atunci când Luna Plină este în zodia voastră.

Dar acum, prima Lună Plină din anul 2020 cade pe 10 ianuarie, în semnul Racului, dar nu este o Lună Plină obișnuită.

Este o Eclipsă Lunară.

Eclipsele Lunare se manifestă pe Luna Plină și sunt extrem de puternice.

Ratând o Lună Plină în anul 2019, toți cei născuți sub semnul Racului vă puteți aștepta ca această energie a Eclipsei să fie super puternică!

Acum, când Racul are momentul său, cu siguranță, va folosi această oportunitate pentru a străluci!

Cu toții, indiferent de semnul nostru, vom simți energiile Racului revărsându-se puternic sub această Eclipsă Lunară.

Ceea ce se adaugă la toată această energie, este faptul că Soarele, împreună cu alte patru planete vor fi în Capricorn, formând ceea ce este cunoscut sub numele de stellium (grup de planete într-un singur semn zodiacal).

Acest stellium în Capricorn va încerca să domnească în sensibilitatea emoțională unduitoare a Racului, dar acest lucru poate duce, doar, la înrăutățirea lucrurilor, nu la mai bine!

Racul vrea să-și trăiască momentul și nu-l va lăsa pe gânditorul, logicul, practicul Capricorn să-i umbrească strălucirea!

Racul iese din adăpostul său pentru a ne aminti de puterea sa deplină și noi o vom simți din plin, cu toții, sub această puternică Eclipsă Lunară.

Eclipsele Lunare aduc portaluri de energie accelerată care ajută la transformarea și mutarea lucrurilor din viața noastră.

Aceste energii pot aduce, de asemenea, sfârșituri și rezoluții la lucrurile pe care le-am depășit, dar pe care, încă, nu le-am eliberat.

Eclipsele Lunare pot fi dure, întrucât, deseori, ne arată o cale pentru care nu prea simțeam că suntem pregătiți.

Ele ne pot accelera călătoria sufletului, eliberând ceva din viața noastră sau iluminând adevăruri pe care urmează să le realizăm, pentru a continua să mergem înainte.

Deoarece energia Racului va fi puternică, este foarte probabil ca această Eclipsă să fie super emoțională și s-ar putea ca noi să ne simțim mai sensibili sau, chiar, iritați.

Racul își exercită puterea asupra Chakrei Inimii, ceea ce înseamnă că noi putem simți granițele din jurul inimii noastre deschizându-se larg, ceea ce poate fi și frumos și dureros în același timp.

Activările Inimii sunt posibile în cadrul acestor energii, așa că dacă lucrați la vindecarea Inimii, voi puteți folosi, cu siguranță, aceste energii pentru a amplifica acest proces și pentru a vă deschide, un pic mai mult, centrul Inimii.

Uneori, este necesar să acționăm pe Lună Plină, pentru a putea beneficia de energiile sale, însă în cadrul acestei Eclipse, este posibil să fim nevoiți să ne așezăm și să îngăduim Universului să aducă tot ceea ce ne este menit.

Noi putem îngădui să fim călăuziți, este nevoie, doar, să avem încredere în Univers și în faptul că orice vine sau orice pleacă, face parte din calea și destinul sufletului nostru.

Această Eclipsă Lunară în Rac funcționează în tandem cu Eclipsa Solară pe care am avut-o pe 26 decembrie 2019.

Temele din jurul Eclipsei Solare pot veni în prim plan sau pot fi amplificate sub aceste energii.

Pe măsură ce această Eclipsă Lunară se desfășoară în Rac, atenția noastră se poate orienta către mediul nostru de acasă și de familie sau spre sentimentele noastre de a fi acasă în noi înșine.

S-ar putea ca noi să ne simțim prinși într-un fel de dinamică a familiei sau să ne regăsim reflectând la ceea ce înseamnă familia sau relațiile noastre pentru noi.

Noi putem, de asemenea, să extindem spațiul în viața noastră pentru a ne simți mai acasă în noi înșine sau pentru a stabili relații mai bune cu cei pe care îi iubim.

Cu toții avem tendința de a simți Eclipsele un pic diferit, dar este probabil ca toți să observăm teme apărute în jurul familiei noastre, a mediului familial, precum și sentimentele care apar în jurul aceste lucruri.

Saturn, Pluto și Mercur, de asemenea, sunt foarte active în jurul acestei Eclipse, iar Uranus se pregătește să se poziționeze direct a doua zi.

Saturn și Pluto sunt actori majori în astrologia anului 2020 și puteți citi mai multe despre influența lor aici, dar implicarea lui Mercur este probabil să aducă comunicarea în prim plan.

Este necesar ca noi să lucrăm pentru a stabili clar modul în care noi comunicăm cu ceilalți și cum abordăm orice conversație dificilă sau tensionată care poate să apară.

De asemenea, noi am putea fi încurajați să declarăm adevărul nostru și să ne împărtășim înțelepciunea, într-un mod care ne ajută să ne elibereze și să îndepărteze o parte din greutatea care ne-a tras înapoi.

Există acest sens că adevărul ne va elibera, însă, uneori, adevărurile pot fi dureroase la început.

Dacă se descoperă unele noi adevăruri, Uranus care se va poziționa direct pe 11 ianuarie, va contribui la apariția sentimentului de claritate.

În concluzie, eclipsa de Lună Plină în Rac este una grea și va stabili acțiunile pentru lunile următoare.

Ne va îndruma să ne exprimăm, să ne deschidem inimile, să luăm legătura cu emoțiile noastre și să lucrăm pentru a ne simți acasă în noi înșine.

De asemenea, poate stârni dinamica familiei sau probleme în interiorul căminului.

De asemenea, putem simți nevoia să spunem adevărul sau putem constata că adevărul nostru este iluminat pentru noi, schimbându-ne calea și direcția vieții.

Eclipsa Lunară din 10 ianuarie ne va ghida pe toți, într-un fel, pentru a elibera și a da drumul lucrurilor care nu mai servesc celui mai înalt scop al nostru, astfel încât noi să putem accelera și să mergem înainte în călătoria sufletului nostru.

Noi suntem pregătiți!

Link original: AICI
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444 

https://didaaurelia444.wordpress.com/2020/01/03/astrologie-intuitiva-luna-plina-eclipsa-lunara-ianuarie-2020/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s