NAȘTEREA ANULUI NOU 2022

Foto: Aici

Patricia Cota-Robles

www.eraofpeace.org

01 Ianuarie 2022

Îl avem pe Dumnezeu Victorios care a finalizat cel mai complex proces de epurare pe care l-au încercat vreodată Umanitatea și Compania Cerului.

Această epurare a implicat demontarea matricelor pentru nenumăratele structuri sociale care au manipulat, controlat și asuprit masele Umanității timp de eoni de timp.

Aceste structuri dureroase au fost menținute de către conștiința bazată pe frică a separării și a dualității, structuri care s-au manifestat în modele de comportament uman precum: lăcomie, corupție, abuz de putere, ură, ignoranță și dorința de a răspunde cu violență.

Toate aceste comportamente sunt total lipsite de Iubire.

Ființele de Lumină ne-au asigurat că nu mai există matrice sau structuri fundamentale care vibrează la frecvența discordantă necesară pentru a susține paradigmele învechite pe care le-am demontat cu succes.

Aceasta înseamnă că, deși există oameni care, încă, încearcă cu disperare să-și mențină puterea și capacitatea de a oprima, manipula și de a controla masele Umanității, nu mai există o matrice care să le susțină eforturile nefaste și încercările acestora vor eșua.

Prin nenumărate Activități ale Luminii, începând de la Nașterea Noului Deceniu 2020 și până în anul 2030, Lucrătorii în Lumină din întreaga lume, într-o colaborare fără precedent cu Compania Cerului, au demontat cu succes cătușele limitării și umbrele care au învăluit sufletele Umanității timp de eoni de timp.

Acum, ca urmare a acelei realizări Dumnezeul Victorios, Tatăl-Mama Dumnezeul nostru a confirmat că prețioasa noastră Planetă Pământ va fi capabilă să urce în Lumină și nu mai există întoarcere.

Atunci când observăm ceea ce se întâmplă, încă, în lumea exterioară, ne este foarte ușor să ne îndoim de această informație care este împărtășită de Compania Cerului.

Asta pentru că evenimentele minunate care sunt Co-create prin eforturile unificate ale Cerurilor și ale planetei Pământ trebuie să se manifeste, mai întâi, în Tărâmurile Cauzei, acolo unde începe totul.

Apoi, în conformitate cu Legea Universală, pentru ca acele Creații să se manifeste în planul fizic al Pământului, Fiii și Fiicele lui Dumnezeu, întruchipați pe Pământ, vor magnetiza acele modele de perfecțiune în lumea formei, prin Divinitatea Flăcărilor Inimilor noastre.

Acest lucru se realizează pe măsură ce ne concentrăm asupra Luminii și exprimăm modelele bazate pe Inimă, pe care le-am creat împreună prin gândurile, sentimentele, cuvintele și prin acțiunile noastre.

Chiar dacă Co-creațiile noastre ar putea să nu fie atât de evidente, pe cât ne-am dori ca ele să fie în lumea exterioară, Tatăl-Mama Dumnezeul nostru a afirmat că evenimentele pline de Lumină care sunt Co-create de Lucrătorii în Lumină, în acest moment, influenţează în moduri foarte pozitive. fiecare persoană, loc, condiție și fiecare lucru de pe această Planetă.

Cu toții am participat la Co-crearea acestor evenimente, prin Prezența noastră EU SUNT, indiferent dacă suntem sau nu conștienți de acest lucru.

Acest lucru a fost posibil deoarece masele Umanității au atins, acum, o masă critică a Iubirii Divine. Acest lucru a fost realizat prin Lucrarea Colectivă a Luminii și prin modelele Iubirii Divine bazate pe Inimă, care au fost atât invocate, cât exprimate de milioane de Fii și Fiice ale lui Dumnezeu din întreaga lume, de la Nașterea acestui Nou Deceniu.

Chiar dacă nu erați conștienți de amploarea contribuției Luminii și Iubirii voastre la procesul de Înălțare al Mamei Pământ, Tatăl-Mama Dumnezeul nostru vrea să știți că ați fost o parte esențială a acestui Plan Divin care se desfășoară.

Fiecare rugăciune, fiecare meditație, fiecare gând, sentiment, cuvânt sau acțiune Iubitoare, pe care le-ați exprimat pentru orice parte a Vieții, a fost țesut în Cupa Colectivă a Conștiinței Umanității, care a atins, acum, o masă critică a Iubirii Divine.

Tatăl-Mama Dumnezeul nostru a transmis că porțile Raiului s-au deschis acum.

Acest lucru ne asigură că această cale a fost deschisă pentru Trezirea Umanității, pentru a începe Co-crearea, împreună cu Compania Cerului, miracole care vor transfigura în mod tangibil acest dulce Pământ și ÎNTREAGA sa Viață în modelele bazate pe Inimă ale Noului Pământ, pe măsură ce trecem prin acest deceniu, din aul 2020 până în anul 2030.

Nenumăratele vieți și lecții pe care le-am experimentat în mod individual și colectiv, de când am fost pentru prima dată Inspirați din Inima Tatălui-Mamei Dumnezeul nostru, ne-au pregătit în mod unic, pe fiecare dintre noi, pentru misiunea pe care o avem.

În mod colectiv, cei dintre noi, cei întruchipați în acest moment, am experimentat fiecare situație pozitivă și negativă imaginabilă care se manifestă pe Pământ.

Toate aceste experiențe au fost necesare pentru a ne pregăti pentru următoarea fază a procesului de Înălțare a Pământului.

Astăzi, Compania Cerului ne cere să trecem în revistă, pe scurt, câteva dintre schimbările care transformă Viața, schimbări pe care le-am experimentat cu toții prin Intervenția Divină a Prezenței noastre EU SUNT, de la Nașterea acestui Nou Deceniu.

Motivul acestei revizuiri este să ne încurajeze și să ne ajute să înțelegem schimbările incredibile din corpurile noastre pământești pe care le-am experimentat cu toții, în ciuda rezistenței ego-urilor noastre umane bazate pe frică.

Mulți dintre voi veți fi puternic conștienți de aceste schimbări.

Cu toate acestea, dacă această informație vi se pare nouă, cereți Prezenței voastre EU SUNT să vă dezvăluie Adevărul acesteia, prin Divinitatea Flăcării Inimilor voastre.

În ultimele luni ale anului 2019 au avut loc câteva evenimente majore care au fost esențiale pentru a deschide calea pentru Nașterea Noului Deceniu.

În luna august a anului 2019, în timpul celei de-a 32-a aniversări a Convergenței Armonioase, care a avut loc pentru prima dată în anul 1987, Fiii și Fiicele lui Dumnezeu de pe Pământ au atins o frecvență colectivă de vibrație care a îngăduit Prezenței noastre EU SUNT să activeze cele 12 Șiruri Solare Cristaline ale ADN-ului nostru.

Acesta este ADN-ul pe care Prezența noastră EU SUNT îl folosește pentru Alchimia Divină care transformă Corpurile noastre Pământești, fizice, eterice, mentale și emoționale 3D, bazate pe carbon, în Corpuri Cristaline de Lumină Solară 5D.

Acestea sunt vehiculele în care vom rămâne pe Noul Pământ.

Această activare a deschis calea pentru următorul pas al Planului Divin.

La data 12 decembrie 2019, care a fost numeric o zi 12:12:12, am putut finaliza o activare pentru care Prezența noastră EU SUNT ne pregătise de la căderea noastră din Grație cu eoni în urmă.

Nu întâmplător 12 decembrie este ziua de sărbătoare care îndreaptă atenția a milioane de oameni din întreaga lume către Mama Maria și Fecioara din Guadalupe.

Acest aspect al Mamei Maria reflectă Natura Iubitoare a Mamei noastre Dumnezeu și Divinul Feminin.

12:12 este un Cod Geometric Sacru care a fost imprimat în ADN-ul Umanității de către Prezența noastră EU SUNT, după căderea noastră din Har.

Intenția Divină a acestui cod a fost ca el să servească drept catalizator pentru Trezirea accelerată a Umanității, odată ce Prezența noastră EU SUNT a fost capabilă să activeze cele 12 Șiruri ale ADN-ului nostru 5D.

Pe 12 decembrie 2019, Prezența EU SUNT a fiecărei persoane a activat cu succes, pentru prima dată, codurile noastre catalizatoare 12:12 .

Zece zile mai târziu, am experimentat Solstițiul din Decembrie foarte puternic și în Ziua de Crăciun, pe 25 decembrie 2019, am fost binecuvântați cu o Eclipsă Solară pe Lună Nouă, care a crescut din plin pe măsură ce a avut loc Nașterea Noului Deceniu 2020.

Conceptul Imaculat pentru acest deceniu a fost pecetluit în Miezul Purității, în fiecare particulă și val de Viață de pe Pământ, în timpul puternicei Eclipse de Lună Plină din 11 ianuarie 2020.

După Nașterea Noului Deceniu, Tatăl-Mama Dumnezeul nostru și Compania Cerului au dezvăluit că în următorii zece ani, din 2020 până în 2030, Umanitatea va schimba cursul istoriei pentru Mama Pământ și pentru ÎNTREAGA sa Viață.

Ni s-a transmis că Umanitatea își va dezvolta abilitățile latente prin care ne vom TRANSFIGURA, literalmente, Corpurile noastre Pământești și experiențele noastre de viață din lumea exterioară, în modelele de perfecțiune bazate pe Inimă, asociate cu Noul Pământ 5D.

Ni s-a transmis că această Transfigurare, aparent miraculoasă, va fi realizată printr-o colaborare foarte extinsă între Compania Cerului și o Umanitate Trezită.

Tatăl-Mama Dumnezeul nostru a acordat o Dispensă Cosmică și ne-a transmis că nivelul de colaborare care va fi îngăduit, acum, de Legea Cosmică între Cer și Pământ, nu a mai fost încercat până acum.

Nu aveam idee exact ce însemna asta la acea vreme.

Cu toate acestea, în câteva săptămâni, pentru prima dată, am experimentat o „pauză Globală forțată”.

Ni s-a transmis, de către Ființele de Lumină că, indiferent de circumstanțele lumii exterioare, această „Pauză Planetară” va crea spațiul pentru ca Prezența EU SUNT a Umanității să fie auzită în moduri noi și că ar îngădui noilor noastre coduri catalizatoare 12:12 activate să trezească masele Umanității în moduri pe care nu le-am experimentat anterior.

Ei au spus că, odată cu succesul acestei Treziri în masă și cu schimbarea ascendentă a Conștiinței Umanității, totul se va schimba.

În următoarele câteva luni, miliarde de Lucrători în Lumină din întreaga lume au invocat cu Iubire Lumina Vindecătoare a lui Dumnezeu, cu Intenția Divină de a Vindeca Corpurile noastre Pământești și de a Transcende durerea și suferința care ies la suprafață în fiecare țară a Lumii.

Acest focus unificat de atenție a format o Cupă Colectivă a Conștiinței, care a îngăduit Prezenței EU SUNT a fiecărei persoane să lucreze în colaborare cu Compania Cerului, pentru a realiza ceea ce părea a fi un miracol.

Căderea umanității din Grație a avut loc cu eoni în urmă, când am luat decizia fatidică de a ne folosi facultățile creative de gândire și simțire în moduri care nu erau bazate pe Iubire.

Aceste forme de gândire distorsionate au făcut ca tiparele grosolane de îmbătrânire, boli și decădere să înceapă să se manifeste în Corpurile noastre Pământești.

Viață după viață, această degradare a corpurilor noastre a devenit atât de înrădăcinată, încât ego-urile noastre umane căzute au manifestat, din greșeală, ceea ce Compania Cerului a numit „coduri de sclavie” în ADN-urile noastre.

Aceste coduri de sclavie mutante, la rândul lor, au manifestat ceea ce Ființele de Lumină au numit „șablonul nostru de corp karmic”.

Ființele de Lumină au transmis că, pentru ca Prezența EU SUNT a fiecărei persoane să reușească să ne transforme corpurile planetare 3D, bazate pe carbon, în Corpuri de Lumină Solară Cristalină 5D, era necesar ca acele coduri de sclavie și șabloanele corpurilor noastre karmice să fie transmutate în Lumină și înlocuite cu noile Coduri de Divinitate și Modele de Corpuri Divine.

În primele luni ale anului 2020, acest eveniment Glorios a fost împlinit de Dumnezeul Victorios în corpurile pământești ale fiecărui bărbat, femeie și copil, prin Prezența EU SUNT, lucrând la unison cu Compania Cerului.

Odată ce Codurile Divinității Umanității și Modelele Corpurilor noastre Divine au fost elaborate, Prezența noastră EU SUNT a putut să se integreze în Corpurile noastre Pământești în moduri pe care nu le-am mai experimentat de la căderea noastră din Grație cu eoni în urmă.

Această integrare a avut loc prin Divinitatea din Flacăra Inimii fiecărei persoane.

Activitățile finale ale Luminii pentru anul 2020 au implicat Solstițiul din 21 Decembrie și o aliniere rară între planetele Jupiter și Saturn, cunoscută sub numele de Marea Conjuncție.

Sincronismul Solstițiului din Decembrie și a Marii Conjuncții au creat spațiul sacru pentru Prezența EU SUNT a fiecărui Fiu și Fiică a lui Dumnezeu care evoluează pe Pământ, pentru a Înălța permanent Respirația noastră Sfântă.

Această Intervenție Divină incredibilă ne îngăduie, acum, fiecăruia dintre noi, să primim frecvențe superioare de Prana și ale Forței noastre de Viață, cu fiecare Respirație.

Afluxul crescut de Prana și Forța Vieții a Umanității a împuternicit masele Umanității în moduri care au eliberat spațiul sacru pentru o Activitate suplimentară de Lumină, în timpul Solstițiului din Decembrie 2020.

Acest eveniment se desfășura de milenii.

În timpul acelui Moment Cosmic, Puternicii Elohimi, care sunt Constructorii Formei, au reușit să ridice frecvența vibrațiilor din Sistemul Grilă de Cristal al Mamei Pământ, pentru a se alinia cu Sistemul Solar 5D Grilă de Cristal al Noului Pământ.

Odată ce acest lucru a fost împlinit, Puternicii Elohimi au plasat, în noul Sistem Grilă de Cristal al Mamei Pământ, noi Cristale 5D Păstrătoare ale Înregistrărilor (n.tr. Akashice).

Ființele de Lumină au spus că aceste Cristale Păstrătoare de Înregistrări funcționează, acum, în cadrul Meridianelor Sistemului Grilă de Cristal al Mamei Pământ, în același mod în care funcționează noile Șiruri Solare Cristaline 5D ale Umanității în cadrul propriilor noastre Meridiane de Acupunctură.

Aceste NOI Cristale 5D Păstrătoare de Înregistrări sunt codificate cu un plan de contingență pentru Mama Pământ, care conține întregul Potențial Divin pentru Umanitate, Regatul Elemental și pentru Transformarea Mamei Pământ în modelele de perfecțiune bazate pe Inimă pentru Noul Pământ.

Compania Cerului ne-a transmis că, odată cu victoria minunată a acelui eveniment miraculos, sosise timpul ca Umanitatea în masă să treacă dincolo de conștiința separării și a dualității.

A sosit timpul ca oamenii de pretutindeni să se unească ca O Unică Respirație, Bătaie de Inimă, Voce și O Unică Conștiință Unificată a Iubirii Divine Cuprinzătoare a Tatălui-Mamei Dumnezeul nostru.

Ni s-a transmis că, pentru ca Umanitatea să avanseze în Lumină, în aliniament cu Planul Divin, să începem TOȚI să recunoaștem Divinitatea din Flacăra Inimii fiecărei persoane și să sărbătorim diversitățile noastre, trecând, astfel, dincolo de iluzia lucrurilor care ne separă.

Pe parcursul anului 2021, Activități puternice ale Luminii au fost co-create de Lucrătorii în Lumină din întreaga lume, lucrând în colaborare cu Compania Cerului.

Împreună, am Co-creat un Câmp Cuantic al Iubirii Divine Cuprinzătoare a lui Dumnezeu, care a îngăduit Prezenței EU SUNT a fiecărei persoane să asigure, permanent, Prezența Conștiinței Unității în Flacăra Inimii personale.

Pentru a înțelege amploarea exactă a ceea ce înseamnă asta, Compania Cerului ne-a transmis că Prezența Conștiinței Unității, asigurată, acum, în fiecare Flacără a Inimii, este însăși esența Conștiinței Atotcuprinzătoare a Tatălui-Mamei Dumnezeul nostru, a Unității și a Reverenței pentru ÎNTREAGA Viață.

Succesul acelei fațete a Planului Divin a curățat calea pentru un alt eveniment pe care Umanitatea Trezită și Compania Cerului se străduiseră de-a lungul vieților să-l atingă.

Acest eveniment a implicat eliminarea cu succes, foarte accelerată, timp de 40 de zile a paradigmelor învechite ale Umanității.

După cum am discutat anterior, această epurare a implicat demontarea matricelor și a structurilor sociale cu mutații grosolane care au manipulat, controlat și suprimat masele Umanității timp de eoni de timp.

Acum că matricele paradigmelor învechite au fost demontate și acele suflete îndrumate greșit, care încă se străduiesc atât de tenace să-și mențină puterea abuzivă, și-au pierdut capacitatea de a ține masele Umanității prinse în strânsoarea lor înșelătoare, calea a fost eliberată pentru NOU și planul de urgență pentru ca Mama Pământ și ÎNTREAGA sa Viață să înceapă să se manifeste.

NOUL PLAN DE CONTINGENT PENTRU ANUL 2022

În anul 2022, prin eforturile unificate ale Cerului și ale Pământului, Umanitatea Trezită va începe să co-creeze o „Schimbare a Gărzii” generațională.

Influența Vechii Gărzi și a Puterilor, care sunt responsabile pentru degradarea catastrofală a Mamei Pământ, a Umanității și a Regatului Elemental, va fi înlocuită de o nouă generație care a fost pregătită, în mod unic, să devină noul administrator al Pământului, în timp ce planeta se vindecă și este Transfigurată în perfecțiunea Noului Pământ.

Marea majoritate a Fiilor și Fiicelor lui Dumnezeu, care s-au născut de la Convergența Armonioasă din anul 1987, sunt cunoscuți, în Tărâmurile Cerești, ca Sfinții Inocenți.

Acestea sunt suflete care nu și-au început, încă, călătoria evolutivă pe Pământ de când am căzut tragic din Spirala Evoluției în Roata Karmică.

Odată ce s-a întâmplat asta, Tatăl-Mama Dumnezeul nostru a emis un Edict Cosmic, pentru a proteja aceste noi suflete de a fi prinse în Roata Karmică pe care Umanitatea a creat-o din greșeală, atunci când am căzut în abisul separării și al dualității.

În timp ce așteptau în Tărâmurile Interioare, acești Fii și aceste Fiice prețioase ale lui Dumnezeu au fost antrenați, în moduri unice care i-ar împuternici să ajute Pământul și toată Viața sa, să depăşească durerea și suferința vechiului Pământ, odată ce au fost întruchipați în planul fizic.

Acest antrenament a fost descărcat de Prezențele lor EU SUNT în coduri unice de conștiință care au fost imprimate în ADN-ul lor.

Intenția Divină a codurilor conștiinței a fost de a oferi acestor suflete iluminate, odată ce au fost întruchipate, acces ușor la cunoștințele sacre pe care le-au acumulat în timp ce așteptau în Templele din Planurile Interioare.

Există, literalmente, miliarde de suflete care s-au născut pe Pământ din anul 1987 și până în prezent.

S-au întrupat în fiecare țară și în fiecare condiție și situație existentă în Lume.

Marea majoritate a acestor prețioși Fii și Fiice ale lui Dumnezeu sunt, acum, pregătiți să-și asume rolul de lideri transformatori.

Acest lucru este adevărat, indiferent dacă sunt sau nu conștienți de acest lucru.

Aceia dintre noi, care ne-am născut înainte de anul 1987, suntem chemați să îi ajutăm pe acești Prețioși să-și amintească cine sunt și de ce sunt Aici.

În anul 2022, acești tineri vor începe să iasă în prim-plan în întreaga lume și vor aduce cu ei idei inovatoare și soluții bazate pe Inimă, pe măsură ce înlocuiesc Vechea Gardă și paradigmele învechite care au fost, acum, demontate.

Ei își vor asuma, treptat, Conducerea pentru toate diferitele structuri sociale existente pe Pământ și vor dezvolta noi structuri sociale bazate pe Inimă, care vor îmbunătăți calitatea Vieții pentru ÎNTREAGA Umanitate, Regatul Elemental și pentru Mama Pământ.

Ceea ce Ființele de Lumină doresc ca fiecare dintre noi să înțeleagă în acest moment este că, odată cu succesul demontării paradigmelor învechite, am fost eliberați TOȚI de strânsoarea opresivă, de controlul minții și de programarea înșelătoare care ne-a manipulat și ne-a ținut blocați timp de nenumărate vieți.

În trecut, interferența forțelor dezechilibrului a fost capabilă să ne împiedice să auzim și, cel mai important, să avem încredere în îndrumarea interioară a Prezenței noastre EU SUNT.

Acum, toate acestea s-au schimbat.

Pentru a ne dovedi asta nouă înșine, tot ce urmează să facem este să acționăm din acea CUNOAȘTERE.

Dacă ne vom retrage atenția de la haosul care se manifestă în lumea exterioară și, în schimb, ne vom îndrepta spre Divinitatea Flăcărilor Inimilor noastre, unde, acum, locuiește Prezența EU SUNT, noi vom experimenta acest ADEVĂR pentru noi înșine.

Compania Cerului ne-a transmis că această schimbare generațională va influenţa fiecare parte a Vieții aparținând sau slujind Mamei Pământ, în cele mai pozitive și transformatoare moduri ale Vieții.

Așadar, acordați atenție și ascultați îndrumarea interioară intuitivă a Prezenței voastre EU SUNT.

Totul este bine.

Vă doresc un an 2022 glorios,

Patricia Cota-Robles

Era Păcii (Era of Peace)
PO Box 17446, Tucson, Arizona 85731-7446, Telefon: 520-885-7909
Fax: 520-347-5440 http://www.eraofpeace.org

Acest articol este protejat prin drepturi de autor, dar aveți permisiunea mea de a-l distribui prin orice mediu, atâta timp cât este oferit GRATUIT, nu este modificat și linia de credit adecvată este inclusă.

Era of Peace este o organizație educațională nonprofit 501 (c) 3
©2022 Patricia Cota-Robles

Link original: AICI

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Patricia Diane Cota-Robles și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s