Astrologie Intuitivă: Super Lună Plină in Vărsător – August 2022

Tanaaz

Forever Conscious

Amintiți-vă de (n.tr. Super Luna Plină în Săgetător) ziua de 14 iunie, vă amintiți ce s-ar putea să vă fi agitat sub strălucirea acelei Super Luni Pline?

Din Iunie, lucrăm cu o gamă de trei Super Luni Pline, iar acum ajungem la a treia și ultima Super Lună Plină a anului pe 11 August (n.tr. – 12 August 2022, ora 03:36 – ora României).

Atingerea acestui punct al călătoriei noastre poate aduce un sentiment de apogeu sau de încheiere. 

Dacă puteți identifica ceva care v-a agitat în Iunie, este posibil să descoperiți acum că, în August, ajungeți la punctul final al acestei călătorii sau vă aflați într-un punct în care urmează să luați o decizie.

Lunile Pline, dar mai ales Super Lunile Pline, ne aduc în atenție ceea ce urmează să fie eliberat din viața noastră. 

Ele ne aduc conștientizarea a tot ceea ce este eliberat, pentru a ne face să evoluăm și să ne mișcăm mai sus pe calea noastră.

Luna Plină din August cade în semnul de aer al Vărsătorului, semnul purtătorului de apă. 

Purtătorul de apă este un simbol al vindecării și al transmutației. 

Are darul de a colecta „apa” – energia emoțională, psihică a lumii din jurul nostru, în vasul său și de a o curăța folosind puterea respirației înainte de a o întoarce pe Pământ.

Deoarece energia Vărsătorului va radia puternic sub această Lună Plină, o putem folosi pentru a ne conecta cu darul purtătorului de apă. 

Putem folosi puterea respirației noastre pentru a transforma energiile dense, grele, negative sau afectate de durere din jurul nostru în ceva mai ușor, plin de speranță și mai iubitor.

Permiteți compasiunii să radieze din inima voastră în acest timp. 

Permiteți Lunii Pline din August să vă ajute să vă simțiți împliniți și să vă păstreze inima plină de iubirea pe care ați primit-o și veți continua să o primiți.

Fiind ultima Super Lună a anului, Luna Plină din August ne poate aduce, de asemenea, finalizare sau ne poate îndruma pentru a ajunge, în sfârșit, la un punct de decizie în călătoria noastră. 

S-ar putea să știm, acum, exact în ce direcție urmează să mergem. 

Putem afla, acum, în ce direcție să călătorim pentru a ajunge la destinația aleasă.

Saturn, Lordul Karmei este foarte activ sub această Lună Plină. 

Ori de câte ori Saturn este activ, ne poate apăsa să ne asumăm o mai mare responsabilitate pentru acțiunile noastre și să ne asigurăm că ne mișcăm în acord cu Sinele nostru Superior.

Dacă orice acțiuni pe care le întreprinzi nu sunt în acord cu sufletul tău sau dacă renunți la unele dintre responsabilitățile tale, această Lună Plină poate aduce aceste informații in conștientizarea ta.

Lecțiile pe care le aduce Saturn pot fi uneori dure, dar întotdeauna aduc oportunități de creștere. 

Cu Saturn, atâta timp cât ești dispus să apari, să faci treaba și să iți asumi direcția vieții tale, acesta își va oferi sprijinul și te va ajuta să atingi înălțimi la care nu ai visat vreodată. 

Atunci când faci munca pe care Saturn ți-o pune în față, aceasta poate aduce succes, onoruri și recompense.

Luna Plină din August este, de asemenea, strâns legată de Conjuncția Nodului Nord cu Uranus, care este o energie cosmică majoră cu care lucrăm pe tot parcursul lunii.

Această energie cosmică este setată să zdruncine lucrurile și să aducă instabilitate lucrurilor pe care, cândva, le consideram stabile. 

Acest lucru se întâmplă mai mult la nivel global decât la nivel personal și poate activa probleme legate de agricultură, resurse naturale și finanțe.

Am văzut, deja, o mulțime de probleme care se desfășoară în aceste zone, dar Conjuncția Nodului Nord – Uranus va continua să dezvăluie lucruri, ajutându-ne să facem, în cele din urmă, schimbări durabile, pe termen lung, care sperăm să ne împingă către o stare superioară a destinului nostru colectiv!

La nivel personal, Luna Plină, care declanșează energiile Nodului Nord – Uranus ne poate face să ne gândim pe ce ne putem baza cu adevărat și la cum să navigăm în orice sentiment de instabilitate care ar fi apărut în viața noastră. 

Este posibil să fie nevoie să ne schimbăm modalitățile de a ne adapta sau să decidem dacă vrem cu adevărat să continuăm pe calea pe care mergem.

Puteți afla mai multe despre energiile Nodului Nord – Uranus aici ; în cele din urmă această Lună Plină va acționa ca un catalizator pentru a ajuta la aducerea unui volum mai mare din această energie în conștientizarea noastră și în structura societății noastre.

Combinația de energie agitată sub această Lună Plină din August are potențialul de a o face să se simtă ca fiind dură.

Odată cu declanșarea lui Saturn și a Conjuncției Nodul Nord – Uranus, ne putem simți puțin grei sau foarte sensibili și emoționați. 

De fapt, atunci când energia lui Saturn este puternică, ne putem simți, adesea, sufocați sau înăbușiți. 

Și atunci când energia lui Uranus este puternică, ne putem simți adesea agitați, neliniștiți sau să avem acel sentiment care se profilează, că schimbarea este pe cale să apară. 

Luna acționează ca un amplificator al emoțiilor noastre, supraalimentând toate aceste sentimente.

Cel mai bun mod de a naviga prin toată această energie este să vă amintiți darurile vindecătoare pe care Vărsătorul le poate aduce. 

Amintiți-vă că noi menținem puterea în respirație pentru a ne regla mintea, corpul și emoțiile.

Nu avem control asupra a ceea ce se întâmplă în lumea din jurul nostru, nu avem control asupra evenimentelor care se desfășoară, dar avem control asupra modului în care alegem să ne arătăm, asupra modului în care alegem să gestionăm lucrurile și asupra a cum alegem să ne canalizăm energia.

Luați o decizie conștientă sub această Lună Plină, pentru a vă oferi energia spre tot ceea ce vă încarcă. 

Luați o decizie conștientă de a alege să vedeți lucrurile într-un mod care să vă onoreze adevărul și să vă aducă pace. 

Permite-ți inimii să radieze ca Luna, mare, strălucitoare și Plină.

Ritualul tău pentru Super Lună Plină în Vărsător va veni în curând.

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu